אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום, לא מזמן קניתי מערכת קירור מים bigwater 735 של thermaltake במדריך הרכבה רשום לחבר את המערכת בתצורה הזו: משאבה לבלוק, בלוק לרדיאטור, רדיאטור למיכל. השאלה שלי היא האם זו התצורה העדיפה? כי ההיגיון אומר לי שעדיף שהרדיאטור יזרים ישר לבלוק ומשם למכל (משאבה לרדיאטור, רדיאטור לבלוק, בלוק למיכל), ככה המים יגיעו קרירים ישר מהרדיאטור לבלוק, ולאחר שיתחממו בבלוק יספיקו להתקרר קצת במיכל, כיוון שטמפרטורות גבוהות יותר מתקרבות מהר יותר לטמפ' החדר. יכול להיות שאני טועה. בכל מקרה אני אנסה את שני האופציות ואראה באילו מהם ממוצע הטמפ' הוא הכי נמוך, אבל עדיין אני רוצה לשמוע מה דעתכם כי לי אין נסיון בנושא. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה בערך חום של מעבד אמור להיות, חום של לוח, ואם יש עוד משהו ששחכתי אז אשמח לתשובה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 461 צפיות
-
-
בדקתי בaida 32 והיה רשום כך: מעבד 58C לוח 40C aux 80C וזה במנוחה כששום דבר ברקע האם זה חם לדעתכם? עריכה: כתוב ש sensor access הוא: ISA 290h והtype : ITE IT8705F
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי מעבד Intel Pentium 4 3000 64bit כמה אמור להיות הטמפרטורה שלו ללא אוברקלוקינג או מאווררים מיוחדים רק עם המאוור המקורי של אינטל???
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
יש לי AMD1700 0.13 עם קירור מקורי לוח ASUS A7N8X לפי הביוס- מעלות מעבד 70 מעלות לוח 30 לפי MBM 5 ולפי ASUS PROBE חום מעבד 35 +- ולוח 31+- יכול להיות בעיה בחיישנים? או בתוכנות?
-
- 12 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אהלן! ראיתי שעל הלוח אם שלי יש רק חיבור אחד למאוורר 3PIN(כתוב עליו SYS FAN). האם יש דרך בלוח אם שלי לחבר עוד מאוורר עם חיבור 3PIN(חוץ ממתאם למולקס)? תודה!
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אנשים :}} טוב בעקרון סיימתי את הGLOWPAD שלי (את המעגל והכל) נשאר לי רק לחבר לדים כחולים ולחבר USB :[] עכשיו יש לי שאלה.. ראיתי מדריך לגבי זה: עכשיו אני לא מבין בידיוק הם אומרים לחבר לקליפס הזה: את הפלוס ואת המינוס לא משנה איפה... עכשיו לא בידיוק הבנתצי לאן להלחים את הפלוס לחלק הפנימי איפה בידיוק ולאן את המינוס במדוייק.. האם זה יתן לי בידיוק 5V ואיך אני יחבר את זה למחשב יש לי 2יציאות בכבל מלחים לשמאלי והימני למחשב?!?!?
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
לפני מספר ימים חיברתי מאוורר שיש לו חיבור כפול (דו-ראשי / זכר-נקבה, מה שאתם רוצים) לכבל של הדיסק הקשיח. עכשיו, השאלה היא, האם אני יכול לחבל לשם עוד מאוורר, כלומר לחיבור השני הפנוי של המאוורר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
יש לו חיבור על הלוח הקטן שלו שנראה בדיוק כמו חיבור של FLOPPY קיבלתי איתו כבל קצר קצר שמתחבר לשם, וממחיר לחיבור מולקס נעלם לי הכבל הזה, יקח לי שנה למצוא אותו אפשר לחבר לשם את החיבור של הFLOPPY ?! (הרי גם הוא 12V רואים שהוא מתחבר לכל ארבעת הכבלים מהמולקס..
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
האם אני אמור לחבר את המאוור למאז עצמו? מה שיוצא שכשאני אפתח אותו יקרעו החוטים.... זה קטע שלא מובן לי, לאן אני אמור לחבר את המאוור? יש לי מארז מידי שהכיסוי עולה למעלה.... מישהו יכול לענות לי על זה?
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי מאוורר s-flex 120mm עכשיו רציתי לדעת בעיקרון איך אני מחבר אותו... יש לו כבל חשמל אז לאן מחברים אותו והאם צריך להגדיר אותו איפשהו או שהוא מוגדר לבד... ושאלה נוספת.. אם אין מקום במחשב להלביש אותו האם הוא יכול להיות תלוי? או שזו בעיה..?
-
- 14 תגובות
- 945 צפיות
-
-
יש לי שאלה נגיד על המאוורר של המעבד אני מחבר מאוורר נוסף בדיוק עליו שיהיה באותו כיוון של המאוורר של המעבד כיאלו ששניהם ידחפו אוויר אל המעבד אז זה יכול לתרום בירידת טמפרטורות? זה יכול להזיק?
-
- 3 תגובות
- 453 צפיות
-
-
היי קיבלתי את המאוורר הזה: http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=1_282_283&products_id=1447 וקיבלתי איתו מד אטמפרטורות... וקיבלתי גם מדבקה חלקה... אני צריך להדביק את המד עם המדבקה קרוב למעבד או מה? ולאן אני צריך לחבר את הכבל של המאוורר שהוא יקבל חשבל? איך נראה הכבל שאליו אני צריך לחבר??(שאלה טיפשית אבל אף פעם לא התקנתי מאוורר...) בתודה מראש לכל העוזרים... :) :)
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח אם של GIGABYTE GA-K8NF-9 אני לא יודע איך לחבר מאווררים, כלומר איזה מאוור לאיזה כניסה. אז ככה יש לי בלוח חיבורים ל 3 מאווררים.. CPU FAN SYS_FAN NB_FAN המאווררים שיש לי הם. 2 מאווררים של 12 ס"מ מאוורר 1 למעבד וזהו.. משהו יודע מה זה החיבור הזה NB_FAN? יש לו חיבור ל 2 פינים ולא ל 3 כמו SYS_FAN
-
- 12 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש על הלוח אם חיבור למאווררים בתצורה של 3 פינים....יש גם 4 פינים לקירור ש המעבד.... עכשיו השאלה שלי היא האם אפשר לחבר מאוורר רגיל (80 מ"מ או 92) ללוח אם וכך אני יוכל לשלוט עליו באמצעות SPEED FAN??
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
נכון שבצידי המאורר יש שני חיצים אחד מופנה כלפי מטה או מעלה והשני מופנה ימינה או שמאלה( פנים המארז או מחוצה לו). אז רציתי לדעת מה זה משנה אם מחברים את המאורר כשהחץ מופנה כלפי מעלה או מטה??? האם זה באמת משנה משהו? אני יודע שזאת שאלה מפגרת אבל זה מסקרן אותי...
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
משום מה אני לא יכול לשלוט על המאוורר של ה-NINJA PLUS הוא כל הזמן באותו המהירות. האם אני יכול לשנות לו את החיבור על הלוח אם מ-CPUFAN לחיבור אחר כדי שהוא יעבוד מהר יותר? במקרה ואין לנושא של הנינג'ה פתרון, אולי תמליצו לי על פתרון לקירור נוסף? אולי לחבר עוד מאוורר על הקירור של הנינגה או כל דבר אחר. (כרגע המעבד שלי נמצא ב-OC של 3000MHZ וכשאני מריץ TAT הוא מגיע ל-72 מעלות ואז אחרי זמן מסויים הוא עושה RESTART למחשב, בלי OC המעבד נמצא על 57 מעלות במאמץ)
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
נגיד ונגמרו לי המקומות בלוח אם לחיבור מאווררים ( NB FAN , SYS ....) הכל בשימוש , יש אפשרות אחרת לחבר את את המאווררים? אותה השאלה גם בקשר לחיבורי מולקס.. כל הכבלים שקיבלתי עם הספק ( ENERMAX LIBERY 400) בשימוש ומחוברים למאווררים , כוננים , קשיחים... יש אפשרות לקנות כבלים נוספים? כי בעקרון יש הרבה כניסות בספק כח..
-
- 5 תגובות
- 498 צפיות
-
-
עשיתי OC מ-2.4Ghz ל-2.7Ghz (באס 133 ל-150) הטמפ' הממוצעת במנוחה היא 38 בקירור סטוק. וכשמפעילים את התוכנה PRIME95 הוא לא עובר את ה-50 מעלות. ורציתי לשאול האם זה יקצר את חיי המעבד?... תודה. נ.ב אני אחרי פירמוט...מישהו יכול להביא לי את התוכנה פריים?...חיפשתי פה בפרום ולא מצאתי. שוב תודה
-
- 11 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה מתאים לכאן או לאוברלוקינג וקירור... מקסימום תעבירו... קיבלתי ליום הולדת HARDCANO 12 ואני רוצה לחבר חיישן חום אחד לכרטיס מסך ! עכשיו השאלה איפה לדחוף אותו ?!?! את החיישן שחיהרתי למעבד סמתי מתחתיו, ( עלייד החיישן המקורי של הלוח... ) אבל איפה אני יכול לשים את של הכרטיס מסך שייתן קריאה מדוייקת או לפחות קרובה מאוד לחיישן המקורי שכבר יש בכרטיס מסך ?
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי חיישן במארז עם התצוגה... איפה שווה למקם אותו כדי שאני אדע אם הטמפ' אצלי בסדר? בתמונה הוא לא על המעקה כי התמונה של אתמול ואני שמתי אותו רק עכשיו שם עכשיו הוא אצלי על המעקה שעובר ליד הספק...שמתי אותו בכוונה שם כי כל החום למעלה והטמפ' המצב מנוחה עומד על 83-85.5f תגידו אם זה טוב? או מה לעשות? או למקם את החיישן במקום אחר אולי..?
-
- 5 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה ATITOOL ולפני כמה חודשים היא הראתה לי את הטמפרטורה של הכרטיס מסך (יש בו חיישן) אך עכשיו שפתחתי את התוכנה היא לא מראה למטה שום טמפרטורה..החלפתי ל גירסת ה 2.7 וגם שם התוכנה לא מראה את הטמפרטורה.. ממה זה יכול להגרם מהתוכנה או מהכרטיס? ומה אפשר לעשות בנושא? תודה
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי שאלה יש לי ג'קסו האם הוא יחתוך ישר חלון? ואיזה חומר אני אמור לשים נו השקוף הזה. :-\
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין משם כמה דברים ואני לא יודע אם אני צריך להזמין להם אביזרים אם אתם מבינים למה אני מתכוון אתם יודעים מפצלים חוטים אז אני ייתן לכם פה רשימה של מה שאני רוצה להזמין ותגידו לי בבקשה מה אני עוד צריך UV 5mm LED בשביל הלדים האלה חייבים LED Holder ? זה משנה אם זה Metal או פלסטיק מבחינת הרכבה או רק איכות? אני צריך אותם בשביל להחליף את הלדים שיש לי במארז ולהחליף אותם בלדים שיש לי בסידירום הם בשביל זה? Blue CCFL Kit אם אני לא טועה זה כמו מנורת קטודה לא ? רק שזה לא קר אני חושב Mini Blue CCFL Kit זה אותו דבר רק קטן יותר את שניהם מרכיבים ישר לספק או שיש שיטה אחרת או שצריך מפצל או שנאי ? אני צריך אותם בשביל להאיר את המארז הם בשביל זה? נ.ב יש מישהו שהזמין מישם? כי …
-
- 11 תגובות
- 922 צפיות
-