אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי 6800gt של ג'יגהבייט ונראה לי שהוא חם מהרגיל. הטמפ' במנוחה היא 65-67(יש לי חדר חם מאוד אם זה עוזר :\) ובמאמץ משהו כמו 73.....זה נורמלי? או שאני אסדר קירור? והאם החום פוגע בביצועים?(למרות שאני מרוצה מאוד מהכרטיס) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 376 צפיות
-
-
Intel 3.0 (830) Dual-Core 1x2MB 775PIN אני אישית חשבתי על הקירור הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=3073 ולא אני לא רוצה קירור מים...(: תודה מראש, ניר.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אוקי אזז אני ממש ממש מתחיל באוברקלוקינג אז סליחה מראש אם השאלות יהיו מצחיקות במקצת.... אוקי..המפרט שלי בחתימה ומי שלא רואה: עכשיו בקשר לקירור זה כרגע עומד על: מעבד - 42C מארז\לוח אם - 25 בקשר למעבד אני מתכוון לקנות את הביג טייפון אז זאת לא תיהיה הבעיה ואני הולך לשים עוד מאוורר 120 של TT בחלון כך שקירור לא נראה לי שתיהיה כל כך הבעיה.. הנה תמונה של CPUZ: http://www.yahav-s.co.il/cpuz.jpg עכשיו השאלה שלי היא לאין אני יכול להגיע?? אני יכול להגיע לתוצאה טובה?יש לי מערכת טובה לאוברקלוק? לכמה MHZ אני יכול להגיע בערך? בבקשה תעזרו לי.. בבקשה ממכם.. תודה מראש..יהב
-
- 1 תגובה
- 391 צפיות
-
-
אני מעונין ללמוד על שיפרים לחשב ועל הסכנות שיש בהם ואיך מבצעים אותם מאיפה מתחילים , קראתי מספר רב של הודעות כאן ואני קצת מבולבל איך משנים את התזממונים של הזכרונות ומה המשמעות שלהם בכלל? אוברקלוק איך בכלל יוצרים אותו? :s05: :s05: :s05:
-
- 1 תגובה
- 437 צפיות
-
-
לצערי אין סטיקי בנושא (אבל אני מקווה שהתראד הזה יהפוף בסופו של דבר לסטיקי) אני די חדש בקטע של הOC עצמו יש לי רקע אבל אני צריך עוד הבהרות על חלק מהנושאים נתחיל מהתחלה טמפ' יש 2 טמפ' חשובות IDLE - שלפי הבנתי אפשר להתיחס לזה כאל הטמפ' שהמחשב מגיע אחרי COLD BOOT ובערך חצי שעה ללא פעילות LOAD - טמפ' של המעבד בתנאים קיצוניים בעזרת תוכנות מיוחדות לנושא, אילו תוכנות יש ובמה כדאי להשתמש? באנץ תוכנות באנצים יש המון יחסית אני רוצה לדעת במה כדאי להשתמש תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
טוב אז אני רק רוצה לציין שזה שאני פה בכלל גולש מבחינתי זה נס זה היה מפחיד ביותר ההרכבה של זה... ולא מצאתי מדריך ולא הצלחתי לפרק תתשובת למאוורר... ותלשתי את המעבד מהלוח אפילו בלי לשחרר את הקליפס שמאבטח אותו בלוח... בקיצור - נס מהלך אז ככה... הייתי ב 39 מעלות ב IDLE עם משחה רגילה, כרגע ב 26 עם ה AS5 המפחידה... FULL LOAD = 47, כיום 31... מפחיד רצח 8) קצת סיקור מצולם - (לכל הבאים להעיר... - אני יודע שאני צריך לקצר את הצינורות פשוט כבר 4 בבוקר...) תעזרו לי עכשיו ב OC הכי רחוק שאפשר... באורך פלא אפילו ההרדיסק והכרטיס מסך הורידו טמפ' משמעותית... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם ... מישהו יודע האם יש בעיה לחבר את המאוורר הנ"ל עם AMD3200? לפי העמוד הזה http://www.bigbruin.com/reviews05/bigtyphoon/index.php?file=3 יש איזו שהיא בעיה ... תודה, צח
-
- 1 תגובה
- 420 צפיות
-
-
אךךךךךך יוו אני מת אזה מחשב סוס לא האמנתי שיהיה ככה....הוא מקודד לי סרטים ל-DVD תוך 40 דקות לעומת מחשבתי 2.8 3.0 אחרים שמקודדים תוך שעה ו-40 ככה שזה משהו טוב... הקירור ביג טייפון משהו עצבני חשבתי שזה משהו קטן...זה פאקינג מפלצתי (: הנה תמונה מ-CPUz אמממ ה-Volt כל הזמן משתנה...אין לי מושג למה \: ואממ....אם יש לכם תוכנה שתראה לי את המעלות של הכרטיס מסך כי אני מת לדעת האם באמת הסליינסר עובד טוב (: אז על איזה אוברקלוק אתם ממליצים? זאת תהיה הפעם הראשונה שלי (: ואני מת לעשות משהו שיהיה טוב...וקל כי אני מתחיל...תודה...
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום הזה ורציתי לשאול משהוא זה המחשב שלי: מעבד: AMD Athlon 64 Processor 3000 לוח אם: Gigabyte GA-K8NMF-9 אמצעי קירור: Tt Golden orb || זיכרונות: 512MB+512MB=1GB | 200MHZ+200MHZ=400MHZ כרטיס מסך: GeForce 6200 TurboCache ספק כח: G pro 500w אחסון: Disk Drive WDC WD1600JB-00GVC0 149 GB, IDE מערכת קול: Audio Adapter Realtek ALC850 @ nVIDIA nForce4 (CK8-04) - Audio Codec Interface ורציתי לשאול אם אפשר לבצע OC למעבד הזה דרך אגב זה יהיה הOC הראשון שלי אז אני ממש מפחד לגבי המעבד ואם הוא ישרף אהה ודרך אגב אני לא מוצא את ההגדרה בביוס של המעבד משהוא יכול להגיד איפה היא יכולה להיות פשוט חפרתי בכל הביוס שלי! אהה ועוד משהוא פצפון איך אני…
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
המעבד והלוח אם שלי סובלים מחימום יתר (טמפ' של 70%) - מה שפוגע לי קקשות בביצועי המחשב. אני מתעד להחליף את המעבד כולל גוף הקירור שלו. מחפש המלצות קירור למארז בכלל, לוח בפרט ומעבד. המפרט שלי: Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני מנסה לשנות את ה Bus Speed דרך הביוס או דרך התוכנה של אסוס Six Engine יש שמה אפשרות "Cpu Frequency" שעד היום תמיד יכלתי לשנות ולראות תוצאות דרך ה CPUZ וזה היה משתנה הסרתי את התוכנה Six Engine כמה פעמים החלפתי גירסאות ל CPUZ לא עוזר זה נשאר על אותו באס נורמלי.. למישהו יש פיתרון לגבי זה?. תודה.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
-
למעבד AMD Phenom 9600 וגוף קירור Thermaltake Golden Orb II .
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
מעניין אותי לאנשים שעוסקים בOC ויש להם קירור אויר ומעבדים מסדרות האקסטרים של אינטל כמו QX9650 או QX9770 וכו'. כמה ניתן להגיע עם המעבדים האלו יציב לחלוטין עם קירור אויר?
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי מחשב חדש (מפרט בצד), עם WINDOWS VISTA. מהירות השעון של Q6600 היא 2.4 ועכשיו אני פועל עם OC של 3GHZ. 333X9 הבנתי שמהירות זיכרון הRAM גדלה בהתאם לOC של המעבד. השאלה השלי היא: למה כשאני מנסה להגביר את מהירות השעון ל3.2 או 3.6 (356X9 / 400X9) הWINDOWS מסרב לעלות? הוא נותן שגיאה בBOOT. (יש לי קירור למעבד AC 7 PRO) כיצד אני צריך לפעול כדי להגביר את מהירות השעון למעלה מ3 GHZ? תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אם כאשר התקנתי את הפריזר, שמתי אותו על המעבד, ואז ראיתי ששכחתי לסדר את הפינים כמו שצריך אז הרמתי אותו מעט מהמעבד ואח"כ הנחתי אותו שוב. (עניין של כ-15 שניות) אבל כשהרמתי אותו ראיתי שקצת משחה נשארה על המעבד. האם זה מצריך לשים משחה חדשה? זה לא שמרחתי אותה, רק הרמתי והנחתי שוב.
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
הטמפ' כרגע: הקירור על המעבד הוא של BigTyphoon הרגיל לא VX, שנורא מרעיש, האם אפשר לשלוט על המהירות שלו? או שכדאי להחליף אותו? הכבל שלו הוא 3 פינים, ובלוח אם יש כניסה ל4 פינים של CPU Fan , לכן הוא מחובר לSYSfan. מאוורר נוסף מכניס מקדימה, עוד אחד מוציא למעלה, מאחורה מוציא, ואחד בדלת בחור התחתוו מכניס. המארז הוא CM690. איך אפשר לשפר טמפ'? ואיך אפשר לשלוט על מהירות המאווררים? כי בspeedfan מסומן לי רק מהירות של מאוורר אחד ואין לי מושג איזה הוא . (3 מאווררים מחוברים לספק ולא ללוח אם, ו2 מחוברים ללוח אם כולל הקירור מעבד). אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד. האם הטמפ' תקינות? ע''פ איזה מדריך לעבוד? אין לי ניסיון בזה. תודה חבר'ה
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC למעבד לבערך 4 GHZ עם הקירור AC7PRO וGIGABYTE P35 DS3L איך יהיו הביצועים של המעבד אחרי הOC ?אני מתכוון באיזה רמה הם יהיו E4600 או E2180 ... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
(למפרט הראשון שבצד- e6300 ללא OC ולא מתוכנן) כרגע ARCTIC ALPINE קרור לא מספק בהחלט, 55 במנוחה, 60-65 במאמץ , בהחלט לא סביר מותקן היטב כולל משחה MX-2 פשוט קרור לא מספיק טוב. מבקש המלצה לקרור איכותי שכולל משחה , בתקווה שיצניח לאזור ה40-45 מעלות שמתי עין על הBLUE/RUBY ORB שגם נראים טוב, מה אתם אומרים? -שכחתי לציין, הכי חשוב שיהיה הכי שקט שאפשר! תודה
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
-
שלום, המפרט: Q9300 TX650W Corsair HD4870 OCZ 4GB 1066MHZ GA-X48-DS4 ניסיתי לבצע Overclock למעבד ולרוע המזל לא שמתי לב העלתי את המתח ל-2.8. לאחר שמירה ב-CMOS,ריסטרט ואחרי 3 שניות שאני לא מספיק להגיע אפילו ל-BIOS המחשב קורס\נכבה. כך זה מתמשך לאורך כל הדלקה. ניסיתי לנקות CMOS ולצערי זה לא עזר.(הוצאת הסוללה מהלוח אם לא עזרה) האם הבעיה היא בלוח אם או המעבד ? וכמובן פתרונות :-X תודה.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
-
היי, רציתי לקבל המלצות לקירור... נכון לכרגע מדובר בקירור מעבד ובקירור לכרטיס מסך. הכרטיס מסך - RADEON 9800. מעבד P4 פרסקוט כשקפצתי לSKYPC כדי לקבל משהו שקניתי, קיבלתי המלצות ל http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137430125 http://www.skypc.co.il/Product.asp?P...ff=Zap〈=HE דעתכם? אני כעקרון צריך קירור לשניהם שלא יעלה על ה600 ש"ח(חריגה ל700). (אפשרי גם קירור אוויר) נכון לכרגע, בלי כל שימוש מסיבי בכרטיס מסך, הטמפרטורה מגיעה ל70 מעלות בכרטיס מסך ו65 במעבד...למחשב זה לא מזיז ממש אבל חם בחדר... תודה .
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
עשיתי בדיקות עם S&M והכל יציב, המעבד מגיע לטמפ' של כ-60 מעלות ב-100% העמסה. אני מתייעץ איתכם, המיקצועיים ממני, שווה להמשיך עד 4GHZ? ובכלל אפשר לעשות את זה בלי להמהיר את הזיכורנות? אני כרגע על FSB של 400MHZ עם מכפלה של 9, הזיכרונות על 800MHZ. ועכשיו לשאלת הבונוס: יש לי לוח-אם של ג'יגה-בייט P45-DS3 ושמתי לב שבמנוחה הוא מוריד את המכפלה ל-6 מה שמוריד את המהירות ל2.6GHZ אפשר לבטל את זה? יש לזה יתרונות? נ.ב. אולי חשוב לציין שהזיכרונות הם CL5 של מושקין 800MHZ.
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
שלום התקנתי את התוכנה SPEED FAN ורשום לי בה שיש לי 127 מעלות שזה ממש גבוה במשהו שנקרא AUX מה זה ואיך אני מסדר את זה תודה אני צרף תמונה
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-