עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני תמיד הייתי בטוח שאוברקלוק עם הדרייברים דרך קולביטס 2 זה הכי טוב (בלי כל מיני תוכנות שעולות עם המחשב ותופסות זיכרון). אני מבין שאני טועה(נכון?!) ושאוברקלוק עם תוכנות ייתן לי מהירויות יותר גבוהות אבל לפני שאני אשתגע עם הורדת כמה תוכנות: מהי התוכנה הכי מומלצת ל6600GT של ALBATRON ? ? ? המקסימום של הדרייברים(הקירור הוא בלוק כרטיס מסך ומע' BIGWATER 46C IDLE) הוא: ליבה: 603 זכרונות: 1.19 תוצאת 3DMARK05 היא : 4250 תודה.

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  2. יש לי כרטיס קול על ה PCI הרגיל ואני לא מצאתי בביוס אפשרות לנעול אותו כי אני רוצה להתחיל בOC

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  3. אני מנסה להפעיל Prime95 ואחרי שהוא מנסה להתחבר אני מקבל שגיאה מס' 12002. השגיאה לא מתקבלת בזמן שהוא רץ, אלא בזמן ההתחברות לשרת של prime95. זה בעיה רק אצלי? איך אני מסדר את זה? ד"א ניסיתי להכנס לאתר שכתוב אחרי השגיאה, והדף לא קיים.. תודה. עריכה: אף אחד לא נתקל אי פעם בשגיאה הזו? הרצתי חיפוש בפורום עם הערך "12002" ומצאתי רק הודעה אחת רלוונטית, בה למישהו היה בעיה כזו, אבל לא ענו לו. [attachment deleted by admin]

4. Started by HolliwinD,

אני רוצה לעשות oc למעבד שלי יש לי קירור חדש TR2. אני חדשב ב- oc אני צריך עזרה איך לעשות את זה. מי שיכול לעזור לי ולהדריך אותי שלב שלב? פרטי מעבד: AMD Athlon xp 2400 תודה לעוזירם!!

• 1 תגובה
    • 444 צפיות
  5. Started by slimshady21,

היי אחים שלי אני משתמש די חדש פה, ואני כמעט ולא מבין כלום באוברקלוק( ) ולא עשיתי את זה, אבל עכשיו אני קונה מחשב חדש (ATHLON64) ואני רוצה להעלות את הבאס של המעבד כדי שהזכרון יהיה מהיר יותר , ולפתוח צינורות עיבוד לשפר את הכ.מסך וכאלה... אז אני מבין שמן הסתם לאף אחד אין כח עכשיו להתחיל להסביר. אז אולי תוכלו להפנות אותי לכל מיני כתבות, מדריכים וכאלה.(עדיף בעברית)שאני אבין בערך איך זה הולך. תודה

• 1 תגובה
    • 424 צפיות
  6. Started by keglevich,

אנה ממכם אם אפשר טבלה מסודר של הטפינגים של הווינג'סטר ואם אפשר על כל אחת דיגור כמה הוא טוב לאוברקלוקינג תודה רבה השיא למעבדי 3000 הוא אצל וינ'סטר או ווניס?

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  7. Started by TNTx2,

האם יש דרך להעלות את המכפלה של המעבד? בלוח אם יש לי אפשרות רק להוריד אותה אז אולי אפשר אם איזה תוכנה או משהו תודה מראש לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  8. Started by taotao,

עשיתי היום OC לכרטיס שלי ליבה 225>>350 זכרונות 332>>400 עשיתי בדיקה עם 3DMARK והכול טוב אבל שפתחתי את הריוה טיונר הופיעה לי סימן אזהרה כזה מזה אומר? :s05: ;D [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  9. שלום התקנתי מחשב (לקרוב משפחה) והוא מבוסס על לוח של אלבטרון K8NF4U , משום מה הוא מראה לי בביוס טמפ' גבוהה של 65 מ' הורדתי SPEEDFAN וגם שמה הטמפ' גבוהות. מעבד: AMD 3000 venice מורכב לו מאוורר פשוט של coolmaster עם AS5.

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  10. Started by nore0,

לא מזמן החלפתי לוח אם ל-Gigabyte במעבדה שמו לי מעבד AMD SEMPRON PROCESSOR 2800+ MMX 3DNOW ~1.6GHZ יש אפשרות לעשות עם המעבד משהו (אוברקלוקינג למרות שאני לא מבין בנושא) או שהפיתרון היחיד זה לקנות מעבד חדש

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  11. Started by overload,

יש לי 128MB 128BIT 9500NP פתחתי לו את כל ה8 צינורות בהצלחה עם אומגה. אבל עדיין יש בתוכנה את האפשרות שנקראת SOFT MOD DRIVER SWAP, גם אחרי שפתחתי את הצינורות. הוא נותן לי לבחור איזה דריבר להתקין - רגיל\9700\ 9800. עכשיו, לא בדיוק הבנתי מה זה עושה, יש בכלל דבר כזה דריבר מיוחד ל 9700 או 9800 ??? וגם, ומה עם ביוס, אני צריך לצרוב את זה של ה9700? כי קראתי בכמה מקומות שכן, אבל זה נשמע לי מוזר.

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  12. אני בקרוב קונה מחשב חדש עם מארז Sunbeam Samurai לפי שהסקירות שקראתי הוא נראה דיי טוב, ויש לו 4 חורים למאווררים.. 1 מקדימה 1 בחלון 2 מאחורה אשמח לקבל עצות שלכם להצבת המאווררים אני חושב לעשות כך: מקדימה מכניס מהחלון מכניס שתי האחוריים מוציאים מה דעתכם? יש לכם הצעות אחרות? עריכה: שכחתי לציין שכל ארבעת המאווררים הם 80 מ"מ

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  13. Started by overload,

אני לא מוצא את האפשרות בתוכנה. מישהו יכל להראות איפה זה נמצא? זה בגלל שאין אפשרות כזאת. מצאתי בREADME של התוכנה הסבר. ... אני חושב שלכתוב דריבר חדש יהיה הרבה יותר קל מהשיטה המטורפת זאת, אבל בכל מקרה זה הצליח בסופו של דבר. תודה בכל מקרה. וסליחה.

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  14. Started by CrashZone,

מה המצב? טוב ה10 מתקרב ואני רוצה לקנות סוף כל סוף קירור לכרטיס מסך שלי. יש לי לידטק 6200 128BIT 128MB בAGP. שאלתי נציג של פנדס ואמרו לי שהזמן VF7000CU לא יתאים. דבר שגורם לי להתהות, הכרטיס זהה במבנהו חוץ מהקבלים שלא מפריעים לקירור ל6600GT ולו הקירור מתאים על פי זלמן. מישהו ניסה?בדק?יודע? במקרה וזה ההיטסינקים לזכרונות שמפריעים אז לא נורא אני מקסימום אשים רק בחלק העליון. אם הוא לא מתאים איזה קירור אחר כדאי לי?תקציב לא מוגבל אבל אני לא אקנה שמהו ב1000 שקל אם הקירור לא בא עם סינקים לזכרונות אז אנא המליצו לי על סינקים. הבנתי שהסינקים של ונטק הכי טובים, אבל גם מאוד יקרים...מה עם הזלמן?

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  15. http://www.techpowerup.com/systool/

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  16. רציתי לדעת אם אפשר להגיע עם המעבד -Sempron 754 2600 למהירות של 3200-3400 עם קירור אוויר? אם אפשר, אז איזה קירור מומלץ? דרך אגב, עד כמה רחוק המעבד -Sempro 3200 מביצועי המעבד AMD 64 3000+ 939?

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  17. Started by someone,

אז ככה, הכרטיס שלי התחיל ממש להחמם, עד לנקודה שאני פשוט לא יכול לגעת בו... והמחשב גם נתקע ממש הרבה ואני מניח שזה בגלל זה, אז יש למישהו הצעה לקירור הכי טוב בשביל 9700PRO? לא משנה לי הרעש שזה יעשה, רק שיקרר כמה שיותר. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 426 צפיות
  18. Started by iakovl,

אני עכשיו עורך קצת שידרוגים לקירור ואני יכול לקנות את הSONICTOWER ב~160 האם שווה? עקרונית אני די מכוון על הסינק הזה אבל אני רוצה לשמוע דעות

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  19. Started by SugarFreeBoy,

אוקי, רכשתי לפני כמה ימים כרטיס חדש של לדטק ועכשיו כמובן הגיע הזמן להתעלל בו קצת. רציתי לשאול כמה שאלות. 1. מה הכרטיס עושה כשאני בוחר ב"הגברת יתר אוטומטית של מהירויות השעון"? 2. וכאשר אני מבצע OC ידני, ישנן 2 תוויות. אחת "ביצוע רגיל (2D)" והשניה "ביצוע משופר (3D)", האם הכוונה בזה היא שהOC יכנס לתוקף רק כשאני משחק? (בהנחה ושיניתי את ה3D) 3. כשאני לוחץ על "הבחן בתדירויות מיטביות" הוא קובע את הערכים ל450 ול 1.40, אלו ערכים שעוברים את האולטרה בהרבה, זה לא מוזר? ורביעית ואחרונה, מה הכוונה ב"מאוורר פועל תמיד"? מצטער אם אני נשמע כמו נוב, פשוט לא רגיל לNVIDIA ולא בא לי לשרוף כרטיס חדש [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  20. אחים שלי מה נישמע? יש לי את הלוח K8NF-9 ומארז של HEC של 300W שיש לו 2 מאוררים של 120מ'מ חיברתי את שני המאוררים ללוח וניסיתי בעשרת SPEED FUN להוריד מהירות אבל אני לא מצליח אני לא יודע איך לעשות זאת הורדתי את המהירויות שיש שם באחוזים אבל זה לא משנה ביכלל את המהירות ויש לאחי מארז כזה של 400W ולוח P4P800 ושני המאוררים מחוברים ללוח וגם שם אנחנו לא מצליחים להוריד את המהירות של שני המאוררים איך אני אמור להוריד את המהירות בעזרת התוכנה? כי הם עושים הרבה רעש!!

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  21. Started by שורטי,

יש לי את הכרטיס מתוצרת ג'יגה בייט ורציתי לדעת אם זה אפשרי או יש פתרון דומה שיכול לתת בעיטה טובה לביצועים?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  22. Started by zahi,

רציתי לדעת האם אפשר לפתוח צינורות עיבוד לכרטיס 5800 לא ultra עם riva tuner וכמה

• 1 תגובה
    • 424 צפיות
  23. Started by TeaTime,

אחרי שהיום במפתיע הOC שלי קרס אחרי כמעט שנתיים של עבודה ללא בעיות, בתוספת של טמפ' מדאיגות מאד מהCPU של סביב ה75 החלטתי להחליף את קירור הסטוק ששירת אותי נאמנה כל השנים 150 ש"ח זה התקציב, גמיש עד איזור ה200

24. Started by oxygen25,

הי אני צריך עזרה בלעשות אוברקלוק לזיכרון שלי איך אני עושה את זה geil 256x 2 ddr400

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.