אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
שלום ! אני חדש בפורום זה ... קניתי ספריי וגזרתי שבלונה מנייר אם אני אצבע את הספריי אז הצבע יעבור דרך הנייר כלומר לא רק דרך החורים ? תודה לעוזרים ;D נ.ב האם כדאי לי לעשות ת'שבלונה מנייר במכחול ?!
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שבודקת את מהירות מאוורר המעבד, טמפרטורות המחשב וביצועיו?, או שיש תוכנה דומה לזו?...אם מישהו יודע בבקשה שיספר לי ואם הוא נחמד אז גם אפשר להביא לינק תודה רבה! ;D
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
אחרי שדיברתי עם מספר חנויות אלו המאווררים שאני הכי חושב שיתאימו לי .. הכרטיס הוא כרטיס של ג'יגה ביייט עם קירור מאוד חלש שהכרטיס מגיע כמעט ל70 מעלות חום במאמץויציב על 61 במנוחה .. כרטיס א' : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12270&catid=571 כרטיס ב' : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14525&catid=212 יאללה מה נראה לכם יותר מתאים לי ? אני צריך כמה שפחות שקט אבל הכי חשוב שיוריד בכמה שיותר מעלות את הטמפ' של הכרטיס . אני אישית יותר בכיוון של קירור לכרטיסי מסך EverCool VGA COOLER Turbo2 VC-RHC אבל עדיין יש מצב אני ישנה את דעתי .. יאללה מה נראה לכם עדיף לי ? ============================= אפשר לנעול עזרו לי באשכול אחר אני לוקח בסוף את הז…
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
אני כרגע על 2900 מגה הרץ ללא העלאת מתח הטמפרטורות ב Speed FAN במנוחה הם 40 מעלות ב TAT הם 57 בביוס 37 בעומס כבד מאוד על כל המעבדים הטמפרטורה ב Speen FAN מגיע ל 52 וב TAT ל 68-70 יש טעם להמשיך עוד קצת ב ?OC ולמה ההבדלי טמפרטורה הגדולים האלו בין התוכנות למה להאמין? ועוד שאלה קטנה בביוס כתוב לי שה RPM של המאוור של המעבד (ביג טייפון) עומד על 900RPM הוא לא אמור להגיע ל 2000? הוא עובד על המקסימום...
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש המלצה למאוורר למעבד עקב התחממות(פעמיים המחשב נכבה מחום בקיץ, כעקרון אני יודע שאני צריך לחדש משחה ולנקות את המחשב אבל אני רוצה להפטר מהקירור סטוק). המעבד שלי זה AMD 4600+ התושבת היא AM2 לא יובצע OC(לא כרגע וכנראה גם לא בעתיד). חשבתי על Arctic Cooling Freezer 64 Pro. עכשיו אני מעדיף מאוורר כזה שאני לא אצטרך לפרק את הלוח האם. הכי חשוב לי זה להוריד טמפ', רעש פחות מפריע לי כי המחשב בלילה מכובה. נ.ב. המארז זה gigabyte triton אם זה משנה למאוורר מבחינת גובה. עוד כמה שאלות קטנות: 1. המאוורר מגיע עם משחה טרמית או שצריך לקנות בנפרד? 2. יש למישהו המלצה לחנות בראשון לציון?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
-
קראתי באיזה אתר נידח שקים הבדל טמפרטורה מזערי לטובת הטוניק ללא הלד. היתכן?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
יש לי שני 120 שמסתובבים בסביבות ה 1700+- זה בסדר לא בסדר ? אני חסיד של שקט בד"כ אבל אשמח לדעת שעם זאת הם עושים את העבודה כמו שצריך.
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח להמלצות של מערכות קירור מים להזמנה מחו"ל אשמח לכאלה שכבר רכשו מע' אלו מחנויות אמינות נכון להיום אני עובד עם TT 760I הוא די חמוד לOC בינוני+ אני צריך משהו יותר טוב במחיר סביר תודה לממליצים
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
1. כאשר הרכבתי את הביג טייפון על המעבד הייתי צריך להסיר לגמרי את התושבת של הסינק שהגיעה על הלוח אם שקניתי אותו. מאז שעשיתי את זה התוכנות שמראות טמפרטורה מציגות לי שאין חיישן טמפרטורה למעבד, השאלה אם אפשר לתקן את זה בדרך כלשהי ואם מישהו יודע איפה בידיוק נמצא החיישן הזה על הלוח? 2. הביגטייפון נכנס למארז שלי בלי בעיה, מולו יש מקום בדלת להוספת מאוורר. אם אני מוסיף מאוורר רגיל מולו אז המארז נסגר בקלות, אם אני מוסיף מאוורר SUNBEAM ROUND CCFL FAN GRILL (שזה מאוורר טיפה יותר עבה ממאוורר רגיל ויש לו קטודה עגולה) אז המארז נסגר אך לא לחלוטין וזה לא נוח. השאלה אם מישהו מכיר מאוורר דומה או עם תאורה חזקה כלשהי שאני יכול לשים במקומו מול הביגטייפון והוא פחות עבה מה-SUNBEAM ROUND CCFL FAN…
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר להגיע לעוד אופציות נוספות בביוס של AMI על לוח ASUS בלוח הקודם שלי של GIGABYTE הייתי לוחץ CTRL F1 והיו נפתחות לי עוד אופציות בביוס הזה זה לא עובד מישהו יודע??@?
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
האם אתה ממליצים על מוצריה של חברת DD והאם הייתם קונים לעצמכם ע' קירור מתוצרתה ועד איזה מחיר הייתם משקיעים במע' ?
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
דבר ראשון סליחה אם אני לא רושם את האשכול בפורום הנכון ואם כן אם אפשר להעביר אותו יש לי כבר ויקוח זמן רב עם כמה חברים על זה שהמעבד Q6600 אשר הומר ל 3.5 יציב והכל ירנדר ויקודד מהר יותר ממעבד /9300 למרות טכנולוגיה sse4 רציתי לדעת אולי מישהוא עשה בדיקה לפני זה או יש אשכול קיים על נושא הזה וככל הנראה אנחנו נעשה ניסוי ראש בראש תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם מעבד Athlon 64 x2 4400. לא מתכוון לעשות OC וגם לא להריץ עליו משחקים כבדים, מקסימום לראות סרטים ב-HD. אני מתכוון לקנות קירור פשוט, ויש 2 קירורים כאלה בחנות שממנה אני קונה: Thermaltake RSI AM2 Arctic Cooling Alphine 7 מה עדיף מביניהם? יתר המפרט אם זה משנה: ASUS M2A-VM HDMI ללא כרטיס מסך - אשתמש ב-Raedon X1250 שעל הלוח WD 250GB YS 2x1024MB Kingston 667 DVD-RW Samsung SATA ה. דיסק משני ישן 40GB IDE ספק HEC 300W ART + מארז HEC 6C28
-
- 1 תגובה
- 427 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך מגם XFX GEFORCE 8800GTX שמתי לב שהכרטיס פולט חום בצורה אדירה....ומחמם את המארז בטרוף רציתי לדעת אם יש אפשרות להחליף את הגוף קרור שלו לאחד יותר יעיל....אם בכלל יש כאלה.....?? ???
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
http://cheito.bitacoras.com/modding.jpg חשבתי לעשות גם ככה פחות או יותר. עכשיו יש לי בשולחן עבודה מקום מיוחד למארז האם עדיף לשם עליו בו את המארז או שעדיף על השולחן? (כמובן שהוא יהיה אחרי מודינג ויתאים לסביבה..)
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
אתמול התקנתי ביג טייפון יד שניה שקניתי מtaotao המאוורר עושה את העבודה שלו אבל שמתי לב שהמאוורר שלו מסתובב במהירות מקסימלית של 1300 סל"ד יש אפשרות להגביר את המאוורר הקיים או להחליף למאוורר חזק יותר? איזה אופציות יש לי? נ.ב. לא כל כך מעניין אותי הרעש אבל שיהיה בלי לדים
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין את ה TUNIQ TOWER , אבל אני לא בטוח שאפשר להתקין אותו על הלוח אם שלי (m2n32-sli delux) בגלל שיש לו מין פלטה כזאת מאחורה בשביל הקירור שלו אז השאלה היא האם אפשר להתקין את הטוניק על הלוח הזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 412 צפיות
-
-
היי חברים אני רוצה לקנות Arctic Cooling NV Silencer 5 Rev.2 לXFX 6800LE שיהיה לי בקרוב מאוד הקטע שהוא שהשבוע אני נוסע לתל אביב יש למישהו מושג אולי יש חנות בתל אביב שאני יוכל למצוא את זה תעזרו לי בבקשה זה נורא חשוב לי תודה לכולם נ.ב זה יתאים לכרטיס שלי נכון?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
אז ככה הבעיה של המחשב זה שבא לו הוא עושה רעש חזק מאוד ואין לי מושג מאיפה זה מגיע...כשהיה את הרעש,כיביתי את המחשב הוצאתי את המכסה ופתאום הרעש נעלם..ככה זה תמיד שהמחשב רועש אני פותח אותו ופתאום נעלם,יש לי את התוכנה SPEED FUN ששם אני רואה את הRPM של 2 המאווררים שיש לי,ושניהם מראים 17 אלף +-, האחוז טמפרטורה אצלי הוא 55 מעלות..לפי מה שהבנתי זה לא הרבה אך עדיין אני רוצה "לשפר" את זה איכשהו,אם זה לקנות לו מאוורר יותר חזק או כל דבר אחד,כמובן במחיר הגיוני. מדובר במחשב קצת יישן עם מעבד 775,למי שלא יודע המעבדים האלה מתחממים יחסית מהר,אז אני כמעט בטוח כשיש את הרעש זה בא מהמעבד.. מה אתם אומרים איך אני יכול להוריד את הטמפרטורה של המעבד וגם על הדרך לעשות את המחשב יותר שקט? יש מאוורר משו…
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
ברשותי קירור למעבד mugen 2 או 3 לא זוכר, בקיצור הורדתי אותו לפני כחצי שנה נעבדו לי הברגים .שאלה איפה אפשר להשיג ברגים או להתאים ברגים אחרים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם : GIGABYTE 7VRXP. מעבד: AMD 1800XP עם צלעות קירור סטנדרטיות ( לא משהו מיוחד ! ). כרטיס מסך: HERCULES Prophet AIW 8500DV. תוכנת בדיקת הטמפרטורה המגיעה עם הלוח אם. בד"כ המחשב עובד בטמפרטורות 60 - 68, וכאשר מריצים משחק פשוט עם טמפרטורת חדר של כ- 27 מעלות, הטמפרטורה של ה- CPU מגיעה ל- 70 מעלות ! האם 70 מעלות זו טמפרטורת עבודה נורמלית של AMD 1800 ? במידה ולא - אנא הציעו דרכי פעולה... תודה מראש, גיא.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הכל בכותרת. אני רוצה לעשות OC ואני רוצה קירור חדש כרגע יש לי את הXIGMATEK 963 והטמפ' במאמץ 65 עם המעבד AMD II 920 בלי OC.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
מישהו יודע היכן אפשר להשיג בארץ מאוורר 140mm? חיפשתי בכמה חנויות מוקוונות ולא מצאתי. אשמח גם לשמוע על הנסיון שלכם עם מאווררים כאלו. המאווררי 120mm שיש לי לא עושים הרבה רעש בפני עצמם, אבל בתוך המארז כשהם צמודים למסנן אויר ונושבים לתוך המארז הרוח נשמעת בברור. אני מקווה שמהירות הרוח ב-140ממ קטנה יותר ולכן יש פחות רעש. יש למישהו ניסיון עם זה? למי שמכיר את ה-CM690 אני מעוניין לשים מאוורר מכניס אויר בפילטר שבתחתית. לא כל כך כדי לקרר את המחשב, יותר כדי להמעיט כניסת אויר ואבק מהדפנות. במפרט כתוב לשים בתחתית 120ממ אבל נראה שהפילטר מיועד ל-140ממ. מישהו ניסה? הצעות? רעיונות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי בעיה קטנה... צבעתי את הכוננים שלי באמצעות ספריי לצבע כסף מראה, אבל אחריי יום יומיים הכוננים נראים זוועה בגלל שהם התכלכו, רציתי לדעת אם אתם מכירים פתרון לבעיה הזו תודה
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-