עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

יש לי מארז רגיל, ואני רוצה בדלת הצדדית שלו להוסיף לו מאוורר, איך אני יכול לחתוף עיגול בתוך הדלת? תודה מראש, gonzila

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי AMD XP 2500 ואני לא כולכך מרוצה מהקירור חשבתי לעצמי להוסיף CoolerMaster Areo Blower AAB-V81 עליו ורציתי לדעת אם זה יתן טמפרטורה טובה יותר ?

• 4 תגובות
    • 429 צפיות
  3. יש מצב שכל שלושה שבועות בערך צריך להוסיף נוזל קירור למשאבה? כי אני שמתי לב שכל פעם שאני מסתכל הכמות יורדת

• 16 תגובות
    • 959 צפיות
  4. שלום יש לי ספק עם מאוורר של 80 שמחריש את האוזניים רציתי לדעת אם אני יכול להחליף אותו במאוורר של מארז רגיל 80 מ"מ או שזה יעשה בעיות ומה התקלות שזה יכול לעשות תודה

• 9 תגובות
    • 586 צפיות
  5. הוצאתי מאוור 60 מ"מ שהיה על היטסינק במעבד של פנטיום 3 533 מגה הרץ חיברתי במקומו מאוור 80 מ"מ שמחובר עם אזיקונים הם נוגעים בצלעות של המעבד והמאוור 80 בגלל גודלו נוגע במגע ישיר עם ההיטסינק של הציפ הצפוני האם יש סכנה במקרה זה ?

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  6. Started by ofir38,

שלום.. יש לי כבר שנה את המחשב ואני מעוניין להחליף בקירור את המשחה הטרמית. קראתי וראיתי שמומלץ להחליף פעם בשנה את המשחה הישנה. עכשיו קודם כל השאלה שלי איזה משחה היא הכי מומלצת(לא יקרה) ועם איזה חומר אני יכול לנקות את המשחה הישנה? והאם יש מדריך כיצד למרוח ביעילות את המשחה הטרמית? תודה רבה לעוזרים וחג שבועות שמח,אופיר.

• 3 תגובות
    • 426 צפיות
  7. Started by nehmia,

האם היצינג באמת עוזר באופן משמעותי? ואיך הוא עובד?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  8. Started by nehmia,

איך מתקינים את זה? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/popup_image.php?pID=2512ℑ=0 איך זה עובד ואם זה כדאי.?

• 2 תגובות
    • 440 צפיות
  9. שלום רב, אני רוצה להמהיר את הE8200 שלי ל3.0GHZ. אני משתמש בזכרונות 800MHZ המכפלה שלו היא 8 ז"א שהFSB שלו היא 333MHZ. ז"א שהיחס בין ה-FSB לזכרונות הוא 4:5 אם אני אעלה את הFSB ל375(כדי להגיע ל3GHZ), זה יעלה לי את הזכרונות למהירות של 938MHZ. האם זה תקין? או שאני צריך להגביל איכשהו את המהירות של הזכרון לפני שאני עושה OC? מקווה שהבנתי נכון את ההסברים ושהחישובים שלי נכונים (-: תודה לכולם אורי נ.ב הזכרונות שלי הם אלה: http://www.patriotmemory.com/products/detailp.jsp?prodline=3&catid=2&prodgroupid=59&id=615&type=1

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. חיברתי מאוורר קטן ללוח אם, נכנסתי ל SpeedFan ואני לא מוצא שם אפשרות להמהיר אותו :-\ מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול להמהיר או שזה רק דרך הביוס? (עוד לא נכנסתי לבדוק). תודה מראש

• 1 תגובה
    • 423 צפיות
  11. שאני נכנס לביוס רשום להעלות בהדרגה את ה- cpu oc וזה נמצא בהגדרות של הזיכרון ....עכשיו השאלה עם זה מעלה את התדר של המעבד או שזה ממהיר את הזכרון, ועד כמה אפקטיבי זה... http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=511

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  12. Started by nahum8,

אם אני אנמיך את המתח של המעבד טיפה...זה יכול לפגוע בו פיזית? או שרק בביצועים שלו? -תודה.. שאלה דיי מטומטמת לדעתי

• 7 תגובות
    • 454 צפיות
  13. Started by amir.o,

אני מקווה שאני בפורום הנכון ( זה קשור לקירור ) יש לי כמה מאווררים,על כולם רשום 12v ,כלומר זה המתח שהם עובדים איתו אבל מה ששונה בהם הוא ההספק ( אני חושב ) שנע בין 0.12A -0.15A עכשיו השאלה שלי היא האם ככל שההספק גבוה יותר המאוורר מסתובב מהר יותר ולכן מקרר יותר טוב ?

• 3 תגובות
    • 479 צפיות
  14. Started by HwareNewb,

שלום, התקנתי סיילנסר על הכ. מסך שלי וכעת אני צריך לקחת אותו לחנות שיחליפו אותו כי יש בו איזה פאק. לפני שאני מחזיר לחנות אני רוצה להחזיר את הקירור המקורי במקום הסיילנסר (שמרתי אותו עם כל הברגים וכו'). השאלה שלי האם אני אוכל להסיר את הסיילנסר ולשים אותו מחדש על הכרטיס שייתנו לי במקום(האם לא יהיו שום בעיות). תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  15. Started by Polonian,

מישהו אמר לי שאורך החיים של כל רכיב במחשב (בעיקר דיברנו על מעבדים וכרטיסי מסך) יתקצר אם מעלים את המתח שלו, אפילו אם הקירור מספיק טוב בשביל לשמור עליו בטווח הטמפ' המומלצות שלו... כלומר שאם עושים וולטמוד לכרטיס מסך למשל ושומרים על טמפ' נמוכה של הליבה והזכרונות, הוא בכל זאת ישבק חיים הרבה יותר מהר מאשר ללא וולטמוד. אתם מאשרים או מבטלים את מה שהוא אמר?

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  16. עשיתי OC מ2.33 ל2.8 וכשאני מנסה להעלות את התדר אז המחשב עושה לעצמו ריסטרט אז כדי להעלות עוד את התדר למעבד אני צריך להעלות מתח למעבד? יש לי 4 אפשרויות בביוס הראשונה CPU VCORE ויש עוד 3 אז איפה אני צריך להעלות ובכמה?

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  17. Started by ben060,

אני רואה שהרבה פה מדברים על אוברקלוק והעלאת מתחים איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  18. Started by mDs,

עשיתי OC לA64 הכל הולך בסדר גמור.. 37 מעלות במאמץ... עכשיו באמצע משחקים כבדים המחשב פשוט נופל... המעלות על 37 כמו שאמרתי 35 ככה.. המעלות של הכרטיס מסך בסדר גמור.. עכשיו ראיתי שאולי אם אני יעלה את המתח זה יפתור את הבעה.. הבעיה היא שאני לא יודע איך בדיוק וכמה לעלות.. תודה.. [המפרט בחתימה] [attachment deleted by admin - 90 dayss]

19. שלום לחברי הפורום בירצוני לעשות אוברקלוק למעבד הבעיה שיש לי היא שבביוס שלי המעבד עומד על טמפ' נמוכה ב 10 מעלות (28) לאומת ניתור הטמפ' בתוכנה real temp השאלה שלי מה יותר אמין ולמה להיתיחס כי 10 מעלות זה לא משהוא קטן חשוב לציין שלוח האם שלי הוא : asus p5q-e והמעבד הוא q9550 שמקורר בעזרת גוף קירור thermalright ultra 120 extreme +מאורר 120 מ"מ 1600 ס"לד אז מה אתם אומרים למה להיתייחס ? בתודה לכל המשיבים ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  20. Started by Vladgi,

אני קונה מארז ריידמקס scorpion 868 עם 3 מאווררים,ועוד 4 אופציונליים בקדמת המארז לדחוף או להציא אוויר,אני רוצה להציב שם במקום עוד 2 שידחפו אוויר לקראת השנים האחוריים שמוציאים,מה אתם אומרים על הרעיון הזה?או שיש לכם הצעות אחרות בשביל 2 המאווררים הללו?? ואני צריך שהם יהיו חלשים יותר או חזקים יותר מאלו שמוציאים?כי לפי דעתי אם הם חזרים יותר המאווררים שמוציאים לא יספיקו להוציא את האוויר והוא יצטבר שם ורק יגרום לחימום המארז,או שלא? כי במיוחד המאוורר שבדלת דוחף אוויר זאת אומרת שאני צריך אותם חלשים יותר כדי להספיק עם האוויר כדי שלא יצטבר תקנו אותי אם אני לא מדבר שטויות. נקודה נוספת היא אולי הוספת מאווררים רק תגריע כי אני ידחוף אוויר חם מהדיסק הקשיח שיעבור דרך המעבד ויגרום לחימום המ…

• 0 תגובות
    • 402 צפיות
  21. Started by Amit_Alcobi,

עלתה בראשי מחשבה שכזאת... אולי במקום למצוא דרכים להשתיק את המחשב (העלתי נושא לא מזמן בפורום זה) אוציא את המחשב מהחדר... החלון של החדר שלי משקיף על מרפסת קטנה שלנו, חשבתי לקדוח בקיר להעביר כבלים רלוונתים לעמדת העבודה ואת המחשב אצמו להציב במרפסת. ברור שחשבתי על תיבה שבתוכה אני אשים את המחשב כדי שלא יירטב, אבל השאלה שלי באצם היא האם אין בעיה אחרת חוץ מגשם שיכולה לפגוע במחשב....

• 15 תגובות
    • 813 צפיות
  22. אהלן כרגע יש לי מארז מידי 300W רגיל (יחסית רחב ומרווח) עם 2 מאוורים בתוכו, אחד מתחת לספק שמוציא אוויר ואחד למטה שמכניס אוויר. עכשיו הטמפרטורה של הלוח אם שלי היא 35 בערך במנוחה ו 38 במאמץ, הטמפ' האלה לא נראות לי כל כך (הטמפ' של המעבד סדר גמור) ותכננתי איזה מוד קטן. לקדוח חורים בצד ולמעלה ולשים עוד 2 מאווררים 80 מ"מ. עכשיו יש לי כמה שאלות, קדיחת החורים זה לא בעיה (אני אקח את זה למסגריה או משהו, לא בעיה). עכשיו נגיד קדחתי את החורים (חור אחד עגול גדול וארבעה קטנים מסביבו לברגים) וקניתי מאווררים וגרילים, איך אני מחבר את המאווררים לחורים? יש ברגים מיוחדים כאלה? איפה אתם ממליצים לעשות לי את החורים? יש איפשהו מאמר על איפה בדיוק לעשות ואיך? (חוץ מהקדיחה חורים כי זה לא בעיה) תו…

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by ozwrx,

יש לי מארז עם 2 מאווררים אחד מקדימה שמכניס אוויר והשני האחורי שמוציא אוויר במארז עכשיו אני הרכבתי עוד מאוורר אחד מאחורה מתחת למאוורר שמוציא אוויר אז השאלה שלי האם אני צריך לשים אותו שיכניס או יוציא אוויר? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  24. Started by shake7,

השתמשתי במדריך הזה : http://hwzone.co.il/guides/casefan/ הגעתי לשלב שבוא צריך לחבר את המאורר ללוח אם ואין לי מושג איפה בדיוק אמור להיות המקום שאני צריך להכניס אליו את הדבר ששימש חיבור לכונן הדיסקטים. איפה זה ממוקם? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 530 צפיות
  25. Started by zoloboy,

אני רןצה לקנות ספק חדש שך thermltake ובתמונות יש לו 2 מאוררים אחד למעלה ןאחד סטנדרטי מאחור המאורר למעלה לא מסתדר לי מה אני אמור לעשות חור במארז או לתקוע אותו בצמוד למארז ככה לא היה לו אוויר לא לדחוס ולא לדחוף מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה

• 1 תגובה
    • 449 צפיות

דיונים חדשים בפורומים