עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by StarMo,

גיליתי עכשיו שהמאוורר שעל הצ'יפסט והמאוורר שעל הכרטיס מסך שלי פשוט לא עובדים! שניהם מחוברים כמו שצריך, אבל פשוט לא עובדים.. זה המאווררי סטוק של הרכיבים. למישהו יש רעיון? אולי איזה שימון? למרות שממה שהרגשתי עם המברג הם מסתובבים בסדר..

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Holy,

אז ככה נמאס לי מהרעש שהקירור של הציפ בלוח של gigabyte עושה כל פעם שמדליקים את המחשב אז החלטתי לפתוח אותו ולגלות מה מסתתר מאחורי הגריל (שעד היום אני לא מבין למה הוא מותקן לא בכיוון הנכון) ואלה התוצאות תמונה 1 תמונה 2 עכשיו השאלה היא איפה אני משיג מאורר 40 מ"מ (עדיף משהו איכותי שיחזיק יותר מחודש)

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. יש לי מעבד AthlonXP 2100 , עם היטסינק ומאוורר רגילים. רציתי לדעת איך אני מוציא את זה שיש לי עכשיו. אני יודע איך להוציא, אבל אני רוצה שתתנו לי יותר פירוט.

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  4. אנשים אני סובל מביצועים נמוכים במשחקים ובכלל. מזה זמן רב אני קורא על הO/C פה באתר ואתמול החלטתי גם אני רוצה אחד כזה עכשיו כתבתי כבר אתמול ההודעה אבל לא היה עונה [זה היה ב1 בלילה] עכשיו הבנתי שאפשר בעזרת הCPU COOL לעשות אובר קלוקינג בלי לשחק בחומרה גם הבנתי פחות או יותר איך עושים את בתוכנה. אי מעלה שם באפשרויות את הFBS כרגע בתוכנה אני רואה שזה נמצא ע-FSB 66MHz PCI 33.4MHz L אני רוצה להעלות את המספר עכשיו בכמה FSB אני צריך להעלות בשביל שנתחיל לדבר על מהירות מעבד משמעותית יותר ? ואם אפשר לסבר את האוזן במספרים [לדוגמא 900 MH z הטמפ' המחשבדלוק מאתמול והוא על 32 מעלות נגיד והוא מתאמץ אז זה עולה ל36 -37 לפי נתוני הטמפ' שיש לי בכמה כבר אני יכול לאמץ עוד את ה…

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  5. Started by the flying sanwich,

או קי, ממש נאמס לי! אבל ממש!! בערך כל יום יש לפחות תר'ד אחד שנפתח ששואלים שם "למה אני לא מצליח להעלות מעל 150 FSB" או "המפרט הזה טוב?" ועוד המון, שבכולם כתוב לוחות שונים שבכלל כלל לא מיועדים לOC (בעיקר GIGABYTE) אז ככה, עשיתי רשימה, תקנו, שנו, כתבו לי מכתבי נאצה, או שימו את זה סטיקי, לא אכפת לי. המערכות הן רק לAMD, אני ממש לא מבין בPENTIUM EPOX: מהמומלצים ביותר אם לא הכי מומלץ, בעיקר בגלל היכולות שלו לפתוח את המכפלה של מעבדי הTBRED B אבל לא רק, יש לו את כל האפשרויות הרצויות (וולט'גים וכו) וב8RDA + יש נעילות PCI וAGP למניעת קריסה של המערכת בשלב מוקדם לוחות מומלצים: 8RDA + 8K9A לדורותיו (מומלץ במיוחד ה2) 8K3A ישן יותר KT333 ABIT: נחשבים לטופ שבטופ, גם במחיר, לוחות…

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  6. יש לי סלרון 533 באוברקלוק ל 1100 אני רוצה קירור טוב - אבל אני רוצה גם לישון בלילה ! המעלות שלי כרגע אם מאורר ג'רני= idle - 26 load - 29 full load - 32-34 המעלות האלה יחסית טובות. אבל המאוורר הולך ונהיה איטי ומתחיל להרעיש. אני רוצה את הוולקאנו 9 בגלל שהוא אם SmartFan. כך שבלילה גם ככה קר ואני לא נוגע במחשב, אז המאוורר יעבוד לאט ולא ירעיש. ועוד שאלה יש לי כבר סנסור אחד מאחורי המעבד של ה Hardcano האם אפשר להשם עוד סנוסר על הקיים ?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. השאלה בטופיק... למי שרוצה לדעת... R9500 עם Radeonator 2.0

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  8. Started by Forge,

יש לי את המערכת הבאה: AXP1600 1400@1870 DDR333 SAMSUNG GIGABYTE 7VAX GYRO TSUNAMI 350W איך אני מצליח להמהיר אותה יותר מה- 33 % שכבר ביצעתי? יש לי סטפינג טוב - AGOIA משבוע 13 שנת 2002 שאמור להיות טוב מאד (יש האומרים שיכול להגיע ל- 160% מביצועיו המקוריים) אז איך?

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by SOLIDUS SNAKE,

ראשית אסביר מה יש לי ואחר כך מה עשיתי איתם. יש לי כיסא מחשב ישן בגודל מספק וסאב לא גדול של YAMAHA, מעניין מה יצא אם אני אחבר אותם יחד. יצא משהו די מכוער אבל נשמע טוב ומרגישים את זה. חיברתי אותו למחשב ובמשחק כמו UNREAL אני מרגיש כל פיצוץ וכל פגיעה פיזית על הגוף. הדבר הכי טוב שיכול להיות FORCE FEEDBACK על הגוף. לא יודע אם מחשהו עשה את זה בעבר אבל זה נהדר ומומלץ - לא קשה רק צריך דרמל וכח לעבוד. תמונות בקרוב. ~~~~~~SNAKE~~~~~~~

• 9 תגובות
    • 817 צפיות
  10. שלום !!! היום עשתי אוברקולקינג לפנטיום שלוש 731 הגעתי אט אט עד ל791 אז אמרתי יאללה אם כבר אז כבר... רציתי להגיע ל800 הגעתי ל 801 הכל סבבה עלה המחשב הפעלתי ת'סנדרה ופתאום היה כזה צורה מוזרה עם מלא צבעים ואז חזר המסך הרגיל של הסנדרה הרצתי שוב ת'סנדרה ושוב זה קרה ואחרי שזה קרה חוזר המסך הרגיל של המחשב.. יש למישהו מושג מה זה אומר!?!? בגלל שזה דחוף אל תתביישו לפנות אלי באיי סי 115052996 או בפורום בתודה lir@n

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  11. Started by The Ball,

איזה מאורר לשים עליו? אבל אני רוצה שהמאורר לא יעשה יותר מדי רעש (שאני לא אשתגע בגללו אבל קצת רעש אין בעיה..) ושלא יהיה לו חיישן טמפרטורה (שיעבוד כל הזמן באותו קצב) כי כמו שאני מכיר את עצמי אני אסתבך עם זה ואני לא אצא מזה...

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  12. Started by bad-sector,

אני קצת חדש בקטע של OC, יש לי סינק מנחושת - העלתי ת FSB ל 145 (גבול היכולת), ואני על 1810 MHZ, שזה 2200+ - והמערכת יציבה... יש גם קטע של המתח ולהעלות וכאלה ועוד דברים נכון ? מה שמוזר הוא שהטמפרטורות ירדו במקום לעלות... הייתי ב 2000 עם 41 מעלות עכשיו אני ב 2200 עם 37 מעלות בסנדרה - וגם הביוס מראה אותו דבר... בקיצור - איך אני מביא את המחשב לקצה היכולת עד שמשהו מגביל אותי? להלן הנתונים : Processor(s) Model : AMD Athlon XP 2200+ Co-Processor (FPU) : Built-in Speed : 1.81GHz Model Number : 2200 (estimated) Performance Rating : PR2627 (estimated) Type : Standard Packaging : Socket A PGA Multiplier : 12.5x Generation : 7th (7x86) Model Information : Duron M6…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by ScreameR,

אני מכין לי איזה Extreme O\C PC ואני החלטתי להתבסס על סלרון ( בגלל תקציב דל ), עכשיו אני מוכן להשקיע בערך עד 350 שקל משהו כזה. תודה

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  14. אני בונה מערכת שיכרון חושים ( לאוברקלוק במיוחד ) ואני רוצה לדעת, איזה מהסלרונים יעבור אוברקלוק רצחני בשלום?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  15. יש לי לוח אם של אינטל D850MV ואני רוצה לברר את טמפרטורת המעבד. איך אני עושה את זה? תודה. יאיר.

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  16. Started by ophirv,

האם יש כאן מישהו שמתעסק עם phase change cooling או שאף אחד לא מבין על מה אני מדבר !

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. הי אני מעוניין להשקיט את המאוורר שנמצא על ההיטסינק שלי בעזרת נקסוס. עכשיו הבעיה שמתעוררת היא שאני צריך את האפשרות של ניטור המהירות בלוח האם כדי לוודא שהעבד לא בסכנת השרפות. פה אני צריך את עזרתכם האם יש דרך פשוטה לקבל ניטור מהירות וגם לחבר את המאוורר לנקסוס? חשוב לציין שאני לא מבין גדול בחיתוך חוטים וכו

• 4 תגובות
    • 489 צפיות
  18. Started by liranman,

אני מתכוון לקנות את AMD ATHLON XP 1700 0.13 Micron !!! + FAN למחשב חדש שלא מתוכנן בו OC בכלל. אני מתלבט בין מארז COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACK HEC 300 + USB שעולה 353 ש"ח + היטסינק למעבד: VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD שעולה 168 ש"ח. סה"כ: 521 ש"ח או מארז 3R SYSTEM NEON Light Silver + Big Window ב - 400 ש"ח (שהוא הרבה יותר יפה מהקודם) + ספק HEC 300ART WATT PSU ב - 188 ש"ח ולהסתפק במאוורר המקורי של AMD. סה"כ: 588 ש"ח אני חוזר ומדגיש - לא מתוכנן OC, אפילו לא הקטן ביותר. מה כדאי לי? האם המערכת לא תתחמם יותר מדיי? אגב, כרטיס המסך הוא ATI RADEON 9500 PRO, ולא מתוכננת קנייה למאוורר לכרטיס מסך וכמובן לא OC.

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  19. Started by 1_Nike_1,

תכננתי לקחת את הVolcano9 וכשהתחדשו תאי המידע המח שלי לגבי הV11, החלטתי שלא להאיץ את המערכת ולחכות לו. אבל.. אני רוצה להאיץ קצת הרבה את המערכת ואני צריך קירור טוב (AthlonXP). איני מעוניין במערכת מים כלשהי, והתקציב מוגבל ב300-400שקלים חדשים.

• 34 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. ההיטסינק הוא חיקוי של וולקאנו 6. עולה 40 שקל. הוא מסתובב ב 4500 - 5000 סל"ד. והגוף קירור בדיוק כמו בוולקאנו. המעלות ב IDLE: http://forums.ort.org.il/files/30/1666125/9159101.jpg עכשיו הבעיה: יש לי מחשב סלרון 533 והוא היה תמיד באוברקלוק ל 1000. פתאום אחרי שהלפתי את ההיטסינק והמעלות ירדו,כאשר המעבד באוברקלוק הוא פשוט לא עולה ! רק בפעם הראשונה נכנס ישר לביוס ואז אחרי שיוצאים מהביוס הוא פשוט לא עולה, לא אם ריסטרט כלום ! אבל אם מכבים ומדליקים - הוא עולה וקופץ ישר לביוס. עכשיו הורדתי את ה OC החזרתי ל 533 והכל עובד טוב. למה זה ? אפילו אם אני מעלה את הבאס רק למעבד - ולא לזכרונות. זה ממש מוזר - איך אני פותר את הבעיה ?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by avihai007,

תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  22. Started by GamePad,

כאמור, אני עושה oc קטן ורוצה לבדוק שהכל בסדר.. מה הבדיקה הכי מהימנה?

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  23. Started by ThePinkPanther,

יש לי לוח אם של GIGABYTE אין לי אפשרות לשנות את הVOLTAGE בBIOS האם אני יכול לעשות משהו כדי לשנות את הVOLTAGE(ואל תגידו לי VMOD)? האם אני יכול לעשות עדכון לBIOS ככה שתהיה לי האפשרות לשנות את הVOLTAGE?

24. הורדתי תוכנה בשם CPU COOL ממדור ההורדות עכשיו כשהפעלתי ראיתי שהחום במעבד הוא קרוב ל60 מעלות נבהלתי כביתי את המחשב פתחתי הרמתי את המאורר מעל לצלעות קירור וראיתי ממש גוש ענק של אבק בתוך הצלעות ובמאורר שאבתי הכול עם השואב האבק ניקיתי את המאורר הוספתי עוד מאורר של ספק כוח שיתן קור מלמעלה עכשיו אין לי איזה שהם צלעות קירור מיוחדות או מאורר הכל פשוט כמו שקבלתי עם המעבד [אינטל 800 ] האם זה הגיוני שחום המעבד שלי צנח בחצי?? האם CPUCOOL נותנת באמת נתונים אמינים ? הנה התמונה עם התוצאות לאחר הנקיון והוספת המאורר [ויש עוד שאלה למתחת לתמונה] טוב בOC אני ממש ממש ירוק בתחום אבל ירוק להגעיל עכשיו יש לי מעבד P3 800 לוח אם של אסוס CVU4 משהו כזה עכשיו אני רוצה להעלות את המהיר…

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  25. Started by asilic,

הי אני כבר ממזן רציתי לבנות\לקנות פאן באס כי יש לי 2 מאווררים מאוד מרעישים עכשיו ניתקלתי במוצר היפה הזה במחיר די סביר 133 שקל יש לי 3 שאלות: 1)האם ניתן לחבר מאוורר של היטסינק לנקסוס? זה חיבור של 3 פינים-מאוורר שעל הוולקנו 6CU+ 2)האם החיבורים למאוררים הם חיבורי מולקס כמו שמחברים מאוורר לספק? 3)אני רוצה לשמוע חוות דעת ממי שיש לו את הנקסוס לטובה ולרעה

• 8 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים