עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי amb athlon 64 3200 והטמפ' שלו היא 40 מעלות הערך האם זה סביר???? ואיך אני יכול לעשות אובר קלוקינג לזכרון??? יש לי זכרון דואל ocz ולוח msi k8n neo2 platinum

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  2. פשוט שכחתי את שם החנות, למרות שראיתי קישורים לחנות שאני מבקש לא מעט פעמים, אבל שכחתי לשמור את הכתובת :'( אהיה אסיר תודה אם תוכלו לתת לי קישור נ.ב ניסיתי חיפוש יסודי ולא מצאתי נ.נ.ב מצטער אם זה לא הפורום הנכון :-\

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  3. Started by yakirsh4,

קודם כל אני יודע שיש לי עוד נושא שפתוח כרגכע אבל בגלל שזה שני נושאים שונים החלטתי לפתוח עוד אחד בעקבות מודינג שאני עושה למחשב הישן שלי אני רוצה לקנות מאוורר 120MM לד כחול חדש הדרישות שלי שחוץ מזה שהוא יהיה איכותי שיהיה גם יפה ויזואלית וזול יחסית אני בנתיים חשבתי על הדגם הזה: http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=36_69_1052&products_id=32927 הבנתי שזו סידרה טובה ואיכותית ומסירטונים ביוטיוב הוא יפה הבעיה שלו זה המחיר שיחסית יקר לי כי הפרויקט כבר מתחיל לעלות לא מעט הדרישה הכי חשובה שלי זה היופי אני צריך שהוא יוציא הרבה אור כי הוא יושב בפאנל והוא המאוורר שהכי יבלוט אני מוכן להתפשר על האיכות בשביל שיהיה יותר זול אבל אני מעדיף מש…

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  4. Started by greenday,

מישהו יכול לתת שם של אתר או חנות שאפשר לקנות שם דברים למודינג ( גרילים למאווררים , כבלים מעוגלים וכאלה )

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  5. Started by n0fo,

חברה יש לי את הזיכרון הבא GEIL 256 PC3200 400MHz DDR SDRAM ורציתי לשאול אם למישהו פה יש את אותו זיכרון וכמה הוא הגיע עם אותו זיכרון.... כמה מתח אני צריך לעלות ולאיזה תיזמונים אפשר להגיע איתו... תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  6. Started by dorlevi2,

איך שאני משנה את ה host clock control ל enbled אז הוא אומר לי: system voltage not Optimized! איך לסדר את זה?? אם זה משנה: אז החליפו לי לכרטיס מסך יורת טוב והספק כוח לא היה מספיק טוב אז החליפו לי גם אותו

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  7. Started by segev22,

ככה אני מנסה להגיע כמה שיותר רחוק ואני די באמצע ורציתי לשתף אותכם בתופעה שנתקלתי בה בתדר 3.4 ג'יגה. ככה בהתחלה הייתי על 1.525v עם מכפלה 9 FSB378. מתח הגשר הצפוני (NB) היה על 1.45v. מתח הגשר הדרומי היה על 1.3 בערך. זכרונות היו על 2.2v. המערכת לא קרסה...אבל גם לא הייתה יציבה כלומר לא הצלחיה להריץ את האפליקציות השונות באופן סדיר למשל super_pi פשוט היה נתקע ולא מגיב. ובprime95 כל פעם ליבה אחרת הייתה נכשלת אבל המערכת לא קרסה. אחרי שניסיתי לעלות מתחים מספר פעמים ולייצב את המערכת כל הניסיונות כשלו. לבסוף מצאתי את הפתרון הורדתי את מתח המעבד ל1.5v את מתח הגשר הצפוני העברתי למצב auto גם את מתח הגשר הדרומי העברתי למצב auto והורדתי את המכפלה של המעבד מ9 ל-8. קיבלתי מערכת יציבה לחלוט…

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  8. Started by איש מטורף,

שאלה 1: אם אני משנה את הRatio ל 6:2:1, ובכך משנה את כמות הhz שחריץ הAGP מקבל ל70hz, איך זה משפיע על כרטיס המסך? לחריצי הPCI אני עכשיו נותן 35hz, איך זה משפיע על התיפקוד שלהם? אם הם פועלים נורמלי עכשיו, האם אני עדיין צריך לדאוג? שאלה 2: אם אני מעלה את הFSB שלי, אני צריך להעלות מתח למעבד ולזכרונות, האם אני צריך לתת יותר מתח גם לHT כיון שהוא מעל 1000? אם אני מוריד את המכפלה שלו מ5 ל4, הוא מגיע למקסימום 860 בערך, איך זה משפיע על תפקוד המערכת? שאלה 3: העלאת המתח לחריץ הAGP משפיעה על מה?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  9. אני רוצה OC למעבד ויש לי כמה שאלות: איך אני עושה את ה OC, אם זה דרך תוכנה או ביוס ואם זה אם תוכנה אז בקשה את השם שלה.. לכמה MHT ו FSB אני יכול להגיע? זה המפרט שלי: יש לי מאוורר רגיל של intel למעבד ועוד מאוורר אחד שמוציא אוויר במארז. ספק כוח 300W הטמפרטורה שלי היא כ 26 וכל השאל הרכיבים נימצאים בתמונה תודה רבה לעוזרים מי שלא רואה את התמונה שילחץ כאן

10. האם זה אפשרי? אני מחשב ששמתי על הליבה של המעבד יותר חומר ממה שצריך (המעבד במפרט), הטמפרטורות טובות 30 נמוכים בIDLE ו30 גבוהים בLOAD בתדרים של סטוק, אבל מה ששמתי לב זה שמשחקים שתלויים במעבד עובדים פחות טוב ממה שהם צריכים ויש הרבה ירידות פריימים באובליויון (מעלה טקסטורות?) לאומת זאת התוצאה שלי ב-PCMark05 יותר גבוהה מתוצאות benchmarkim בtoms יכול להיות שהרבה חומר טרמי מפריע לביצועים או שהכל בראש שלי? תודה

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  11. Started by Xstyle,

אמרתם שאני צריך לעלות מתח אני לא יבנתי אותכם אתם יכולים להסביר לי בדיוק לפי הביוס שלי שהוא של ASUS איך מעלים את המתח הזה!!

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  12. הבנתי שאני צריך למרוח משחה טרמית.. איך אני עושה זאת? איפה אני מורח אותה? כמה? וכו'.. ותביאו לי בבקשה קישור למשחה טרמית טובה שאני יכול לקנות.. תודה!

13. Started by Efi_k,

אשמח מאוד לקבל הערות ל OVERCLOCKING הבא שעשיתי, היותר וזהו הרציני הראשון שלי ואני ממש משקשק מדובר במעבד CELERON Coopermine ,נעול ל 8x100 . לוח האם הוא GIGABYTE 6OX והמחשב משמש כמערכת מדיה בסלון - כך שהמשימות הכי מורכבות הם פענוח MP3 ו DIVX. את האוברקלוקינג עשיתי ע"י גא'מפר ב MOTHERBARD שנקרא MAGC BOOSTER ומה שהוא עושה הוא להגדיל את ה V-CORE ב 10 אחוז ל 1.74 וולט. ללוח האם אין שום אפשרויות אובקלוקינג אחרות מלבד שימוש בתוכנת ה EASYTUNE של GIGABYTE. בעזרתה הצלחתי לשום את ה SYSTEM BUS ואת ה DRAM SPEED ל 144 ואת ה PCI CLOCK ל 36 וע"י כך להגיע ל 1125MHZ (שיפור של 40 אחוז) וככה המחשב רץ כבר יציב כאשר MBM5 מדווח על טפרטורת מעבד מקסימלית של 41 מעלות (לרוב זה סביב ה37) וטמפ…

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  14. Started by carock,

אני קונה את הSUNBEAM TONIQ ואני רוצה לדעת אם שווה לי להחליף לו את המאוורר שלו למשהו יותר שקט או שזה לא משנה..? אם אנתם ממליצים לי להחליף מאוורר אתם יכולים להגיד לי למה להחליף..? אני קונה גם את הAPOLLO ואנילהוסיף לו עוד מאוורר .. אני רוצה משהו חזק מאוד ושבכל זאת לא יהיה רועש מדי..

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  15. Started by THE_COMMANDER,

יש לי לוח אם intel d850GB ובתוכנה של בדיקת הטמפ' רשום שיש 3 חיישנים 1 כמובן במעבד מישהו יודע איפה ה2 האחרים נמצאים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. שבוע טוב אני קונה בשבוע הבא מחשב חדש ויש אפשרות שהמוכר יעשה למחשב OC רציתי לקבל טיפים בעיקר לגבי קירור איזה מאוורר לדרוש מהמוכר וכד'. דבר נוסף אני לא רוצה לסחוט את המעבד עד הסוף ואני רוצה OC בטוח שהמעבד יחזיק מעמד ולא ישרף לי . אשמח לקבל גם הערות לגבי המפרט המפרט יהיה מבוסס : מעבד Q6600 לוח GA P43 זכרונות G.SKIL 800MHZ 4GB כרטים מסך HD4850

17. Started by AMITOC,

אני רוצה לקנות מארז חדש (המארז הקודם קטנטן) אני מחפש מארז גדול אבל לא יותר מידי אבל שיאפשר לי לקרר את המחשב כמו שצריך בקיצור אני מחפש מארז במחיר של עד 300 לא כולל ספק בבקשה זה דחוף

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  18. המעבד שלי AMD3200 מסוגל ל 2410 אבל רק אם אני מעביר את המחלק מיחס של 1:1 ל 166 כרגע אני על 2300 עם ייחס של 1:1 השאלה מה עדיף ? כי כרגע הזכרונות פועלים ב400 ולא ב 333(כאשר אני על 2410MHZ...על המחלק של 166) ?

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  19. Started by PSdesign,

שלום, חבר שלי קונה בקרוב את הכרטיס הנ"ל ויש לו כמה שאלות. קודם כל איך הוא לOC? הוא כנראה יקנה איתו גם את הקירור Accelero X2 אז איך הוא לOC? הוא יוכל להגיע איתו לרמה של ה1950XT לדעתכם ובעיקר מנסיונכם? ולמישהו יש ביקורות על הכרטיס שכוללות בדיקה של OC? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  20. Started by Jules Winnfield,

מפרט בצד. מה בדיוק צריך לעשות? לא הכי זוכר... -העליתי את הFSB והקפצתי את המתח ל1.5V בקירור סטוק (כרגע המחשב פועל ללא מארז כך שהסירקולציה מצויינת) -הורדתי את הHT LINK ל 800 (לוח תומך ב1000) -נעלתי PCI-E ל100 -הורדתי את תדר הזיכרונות והעליתי מתח ב0.100V שחכתי משהו? עכשיו כמה שאלות. מה הטמפרטורה המומלצה ללוח אם? האם הספק (350W) יסחוב בכלל את הOC או שלא כדי לנסות בכלל (2 קשיחים+4870HD) מה אומר ה ERROR בOCCT הנ"ל תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  21. Started by tal^_^,

התקנתי את התוכנה MBPROBE ומדדתי את הטמפ' אבל אחרי כמה שניות התחילו ביפים מעצבנים מהספיקר. צילמתי את הנתונים שהתוכנה מראה לי, האם הם בסדר ואם לא מה לעשות כי לשפר אותם? נ.ב איך אני מפסיק את הביפים האלו? אני לא מוצא איפה להפסיק אותם

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  22. Started by krabby,

..

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  23. Started by erix99,

שלום לכולם. ראשית כל, אני לא משוכנע שאני בפורום המתאים אז אנא תעבירו הודעה זאת אם יש צורך. הבעיה שלי היא כזאת : כשאני משחק משחקים ( WOW בעיקר ) לעיתים המסך נהיה שחור ל 10 שניות ואני מקבל הודעה הבאה : "atikmdag stopped responding and has recovered", גיליתי הבעיה הזאת חוזרת על עצמה כאשר הטמפרטורות של הכרטיס מסך עולות. ללא מאמץ הטמפרטורה היא בערך 60-62 מעלות אך כשאני משחק הטמפרטורה עולה ל 85 - 95 ואז הבעיה חוזרת על עצמה. בשביל לשחק אני הורדתי את כל ההגדות הגרפיות של המשחק למינימום וזה עזר הטמפרטורה לא עולה על 80 מעלות אך כמובן זה לא הפתרון הרצוי. אחרי שקראתי בפורום חשבתי לקרר את הכרטיס מסך עך ידי קירור חיצוני וכך אוכל לשחק על הגדרות נורמליות. האם אני עושה נכון ? האם תציב של…

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  24. שווה משו או כמו המחיר? אפשר לבנות מערכת קירור על אחד כזה? ואני צריך המלצה כל Water pump זולה ויעילה... קישור - http://www.thermaltake.com/product/Liguid/Upgrade/cl-w0021/cl-w0021.asp תודע

• 1 תגובה
    • 423 צפיות
  25. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מאוורר חדש למעבד(Intel Pentium 4 630 HT, 3000 MHz (15 x 200) ואני צריך המלצה למאוורר טוב שיחזיק אותו על טמפ' נמוכות גם בלחץ. לפי מיטב הבנתי מאחד מאנשי הפורום המעבד צריך להיות בטמפ' של מתחת 50 מעלות במנוחה ו70 בלחץ, בעוד שבפועל במנוחה הוא מגיע לטמפ' של 86 מעלות ובלחץ הוא אפילו שואף ל100 מעלות שגורם לו מדי פעם לקרוס. תודה לעוזרים בהמלצות.

• 1 תגובה
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.