אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
: : [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
http://www.digit-life.com/articles2/cpu/vpu-coolers-shootout-may2k5-part1.html
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
למישהו יש נסיון עם המאוורר הזה ? לפי הנתונים הוא מרשים , האם הוא אכן כזה במציאות ? אני מתכוון ל-Silent Cat בגודל 92 מ"מ
-
- 1 תגובה
- 440 צפיות
-
-
שלום לכולם סתם עניין אותי לדעת אם אפשר לעשות אובקלוק ל שתי כרטיסי מסך בסיפיאי אקספרקס ואם כן אז איך עושים?
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
שלום לכולם....אם מישהו יכול לומר לי איך לסדר את כניסת ויצאת האויר במחשב.......זה יעזור מאוד.....ז"א מה הכי אפקטיבי... אז תקשיבו שניה....במשחב שלי יש 2 מאוורים מאחורה מהצד הרגיל שמכניסים......ויש לי אחד בצד הקידמי שמוציא.....ויש לי אחד על בדלת לא בידיוק על האמצע...הו נימצא בצד יותר ולמטה יותר....הוא מוציא אויר...(הוא מכוון על הכ.מסך....בניתי לכרטיס קירור ניוחד משלי...צינורות קירור מנוחשת...אז המאוור מוציא אויר שפוגע בצינורות ומקרר אותן.....).אז אני חשבתי על להוריד את הקידמי....לגרום לזה של הכרטיס מסך להכניס במקום להוציא....ולהוסיך על הגג אחד של 120 שמוציא מן ארובה כזאת....וגם להוסיף אחד שיהיה מכוון על הזיכרונות.....אהה ויש לי סילנט טוואר על המעבד....אם מישהו יוכל לומר לי א…
-
- 1 תגובה
- 385 צפיות
-
-
מישהו פה יכול להגיד איך להחליף את ההיט סינק של הכרטיס מסך? יענו איך אני מורד אותו מהGPU בלי לשבור כלום....
-
- 1 תגובה
- 440 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מארז של ATX מי שמכיר הוא יחסית קטן למארזים של היום. שמתי 2 מאווררים של 80 מ"מ למעלה על המארז ממש מעל המעבד .זה המקום היחידי במארז הזה שיש בו מקום למאווררים כאלו. השאלה היא אם אני צריך לשים אותם באופן כזה שיכניסו אוויר למארז או יוציאו אוויר מהמארז, או בכלל אחד מוציא ואחד מכניס. אשמח לקבל תשובות. תודה רבה לכם.
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
וואי ניקיתי עכשיו אבק מהמחשב של חבר שלי......ניקיתי לו את ההיט סינק של המעבד...והמעלות ירדו מ70 מעלות (פרסקוט עם קירור סטוק..).ל50מעלות...ירידה משמעותיתת...אנשים הגיע הזמן לנקות אבק גם ניקיתי את שלי שחזרתי וגם כמובן הוריד לי כמה מעלות...
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
לחבר שלי יש לוח אם ASUS P4S533VM מעבד פנטים 4 2.4 ומערכת קירור מים THERMALTAKE BIGWATER והוא רוצה לעשות OC למעבד ובשביל לעשותאת זה הוא צריך להזיז ג'מפרים על הלוח לפי השרטוט הבא שנמצא בחוברת לוח האם איזה סידור של ג'מפרים יהיה הכי טוב בשביל הOC שלו? וגם, האם צריך לעשות עוד משהו או שברגע שמזיזים את הג'מפרים הOC מוכן?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אממ אני יודע שאני מטומטם אבל תכלו לעזור לי לגלות איך אני רואה את טמפ' המחשב בעזרת התוכנה everest או שאתם מציעים לי תוכנה אחרת.. (לא הייתה לי תוכנה שהגיע עם הבורד).. תודה.
-
- 1 תגובה
- 427 צפיות
-
-
אפשר להבין הכל מהכותרת למרות שהיה פעם באתר (או בפורום) איפושהו שבלונת להבות ועשיתי חיפוש ולא מצאתי אז אם מישהו יכול להביא אני אודה לו מאוד
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
עוד כמה ימים זה מגיע אז ככה : מעבד AMD 3500 VENICE לוח DFI SLI-DR זכרון 2*512 OCZ DFI SPECIAL PC5000 כרטיס מסך LEADTEK 6800GT HD 74RAPTOR קירור : ראדיטאור כפול של DD DD COPER TDX CPU BLOCK MAZE4 GPU BLOCK D12-D4 PUMP מיכל מים כמובן ו....AEROCOOL GATEWATCH מארז אני עושה MODD לFULL TOWER שאלתי היא האם 2*120 FANS 40CFM כל אחד לדעתכם יספיקו לראדיאטור ובכלל תודה
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
קיבלתי 10540 המפרט הוא: amd 3200+ gigabyte gak8n ultra 9 kingston 512*2 gigabyte x800xl 256 נווו?. זה טוב?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שאלה 1: אם אני משנה את הRatio ל 6:2:1, ובכך משנה את כמות הhz שחריץ הAGP מקבל ל70hz, איך זה משפיע על כרטיס המסך? לחריצי הPCI אני עכשיו נותן 35hz, איך זה משפיע על התיפקוד שלהם? אם הם פועלים נורמלי עכשיו, האם אני עדיין צריך לדאוג? שאלה 2: אם אני מעלה את הFSB שלי, אני צריך להעלות מתח למעבד ולזכרונות, האם אני צריך לתת יותר מתח גם לHT כיון שהוא מעל 1000? אם אני מוריד את המכפלה שלו מ5 ל4, הוא מגיע למקסימום 860 בערך, איך זה משפיע על תפקוד המערכת? שאלה 3: העלאת המתח לחריץ הAGP משפיעה על מה?
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
איך פותחים את הנעילה? תודה
-
- 1 תגובה
- 376 צפיות
-
-
יש לי בעיה המחשב שלי מגיעה לחום של 40-55 מעלות ההיתי רוצה לדעת כמה מאווררים לקנות של איזה חברה ואיזה גודל אני ישמח עם תעזרו לי בתודה מראש s_b54.
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
והשגעון ממשיך http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=916693&postcount=294
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מערכת קירור מים THERMALTAKE BIGWATER ומעבד P4 2400 NORTHWOOD והטמפרטורה אצלו ללא OC במצב רגיל היא 36 מעלות ובמאמץ לא יותר מ40 מעלות האם הטמפרטורות האלה בסדר? או שהן אמורות להיות יותר נמוכות? ,האם זה בטוח בשבילו לעשות OC?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של ASUS ולא מצאתי ביוס של 5500 שלהם אבל מצאתי של חברה אחרת...זה משנה??
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני צורב ביוס של כרטיס מסך....שהורדתי מהאינטרנט......ז"א הורדתי של FX5600 ויש לי 5200 אז איך אני צורב אותו??
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אני גיליתי את הנושא לא מזמן, אבל אין לי שום ידע עליו. מישהו יכול לתת לי מקור כלשהו שאני יכול ללמוד על אוברקלוקינג ואיך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
יש לי במחשב הרבה דיסקים קשיחים שמייצרים המון חום. יש לי במארז מאוורר 120mm בספק כוח שמוציא אוויר מהמארז, מאוורר אחורי 80mm שגם כן מוציא אוויר, ומאוורר 80mm בדלת של המארז שמכניס אוויר. זה יכול מאוד לעזור אם אני אוכל להחליף את המאוורר 80mm בדלת של המארז במאוורר שיכניס למארז אוויר קר במקום אוויר בטמפרטורת החדר. הדרישות לגבי המאוורר הן כדלקמן: 1. קטן מימדים, כך שיתאים לגודל של מאוורר 80mm (עם חיבורים תואמים), ולא יסתיר את החלון של המארז. 2. קל משקל, כך שניתן להבריג אותו על החלון פרספקס השקוף של המארז מבלי להכביד על החיבורים של הפרספקס לדלת (חיבור חיצוני מחוץ למארז). 3. מאוד שקט. 4. מוריד את הטמפרטורה של המארז בלפחות 10 מעלות צלזיוס. 5. כבל חשמל שמתחבר ישירות לשקע חשמל…
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת מהי מערכת הקירור המומלצת ל OC עבור המעבד המוזכר בכותרת, הבנתי שניתן להאיץ אותו לרמה של +3200 השאלה היא האם צריך קירור מתקדם יותר מהסטנדרטי שבא עם המעבד או שהסטנדרטי מספק, ואם לא מהי המהירות הנורמלית שאיתה ניתן להגיע עם הקירור הסטנדרטי ? ומהו הנזק לאורך זמן למעבד עקב היותו מואץ מעבר למהירות המוצהרת? ובנוסף האם מבחינה פיזית גוף קירור סטנדרטי של פרסקוט בתושבת 478 יתאים לאת'לון ואם כן האם הקירור של הפרסקוט יותר טוב מהקירור הסטנדרטי של האת'לון?
-
- 1 תגובה
- 404 צפיות
-
-
המערכת כתובה לי בחתימה... מה שעשיתי היה להוריד את המכפלה ל 12.5 ולהעלות את FSB ל 160...המעבד רץ באותו MHZ רק מזוהה כ 2600 (2000MHZ)... התוצאה עלתה בקרוב ל 150 נקודות ב3DMARK05... טמפ' של המעבד נעה בין 42-47 ללא קירור במארז... (סביר לא)? האם להמשיך ? (יש לי זכרונות 266 אני לא רוצה לגרום נזק...) אני גם אשמח לדעת מה עוד אפשר לעשות - האם מומלץ כרגע להעלות מתח (+VCORE) או אפילו ל AGP על מנת לשפר? אשמח לתשובה מהירה...
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
מישהו יכל לומר לי לאיזה חברה בעלת כרטיס FX5200 יש אותו זיכרון כמו של ASUS FX5200 MAGIC????
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-