עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by The_Byter,

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by e.t,

אז מה עדיף? SK-7 לינק או AX-7 לינק המוטיב המנחה : שקט ! המארז: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case עם 2 מאווררי 120 מ"מ.

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by shaul,

האפשרויות שיש לי הן: 1. VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD 2. Thermaltake Volcano 9 3. ZALMAN CNPS5100-Cu איזה מבין השלושה הכי כדאי לי לקחת?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  4. Started by RASTA^MAN,

תארד ריאשון שלי אז סלחו לי אם משהו ניראה לא מקצועי אוקיי אתם כנראה לא מכירים אותי בפורמים באתר הזה ... אז קודם כל שלום לכולם קוראים לי שגיא נימני ... דרך אגב אני מבקר בפורם באופן קבוע פשוט לא הגבתי לתארדים ... אז ככה : המפרט שלי הוא P4 2.53 לוח של אינטל ... טעות קריאה של אבא שלי ... זכרונות של סמסונג עם גופי קירור ....RDRAM 800 עוד טעות ... (כנראה משקפיים לא יזיקו ) ורדאון 9700 פרו של גיג'ה בייט ומארז אנטק פול טאוור מאורר היטב הרי יש לי לוח של אינטל - אין אובר קלוק למעבד ... אבל עדיין אפשר לכרטיס מסך ... ועכשיו לשאלה .. : אני מעוניין להכין כמו שרבים וטובים עשו : מערכת קירור מים ... בינתיים לא למעבד בגלל הלוח אלא לכרטיס מסך האם אוברקלוק לכרטיס יי…

• 12 תגובות
    • 866 צפיות
  5. Started by dor31,

ברצוני לקנות מערכת לקירור מים וברצוני לקרר את המעבד(כמובן) את הכרטיס מסך את ה NORTHBRIDGE וההרד דיסק השאלה שלי היא האם לא יגרם פגיעה בקירור עם הכל יהיה מחובר במערכת אחת. תודה

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  6. Started by Pure-Gold,

הלדים הבאים מספיק זוהרים ? Led Blue 5 Hi B 2500Mcd Led White 5mm Led Yellow 6200mcd Led Red 4830mcd

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  7. חשבתי לעצמי אולי גם לעשות מוד בסביבות פסח השנה, אבל יש כמה דברים שאני חושש מהם. החנות שקניתי, אפשר להגיד שהם שמרנים. כשרציתי SB LIVE 5.1 אמרו לי "אבל יש אונבורד", כשנשרף לי הספק והבאתי להם אותו ושאלתי אותם מה הם עושים איתו, אמרתי שאפשר לקחת את המאוורר שלו, את פרצופיהם אפשר להראות ככה בצירוף "מה אתה משועמם ?". עכשיו איך אני בא למקום כזה עם מארז צבוע, חתוך ומואר ? בבעיטה יעיפו אותי. יש לכם נסיון עם זה או סיפורים ?

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. בעיקרון מה שעשיתי זה לקחת את המנורה האחורית של רכב. פרקתי את הפלסטיק הקדמי ונגלו לעיניי 16 לדים אדומים ונחמדים. במקרה המנורה צריכה 12V אז לא היה בעיה לחבר את זה לספק שלי. הנה כמה תמונות (אני ממש מצטער על האיכות, אבל אין לי משהו יותר טוב כרגע).

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Armageddon,

Im looking for a good cooler for my P4 2.4B that is currently over clocked to 3 ghz and over volted to 1.625. For normal usage the stock cooler was more than enough, but under the massive over volting and over clocking its slowly turning very poor, my current idle temps are 32-35 degrees and full load can reach 48 degrees. What will be the best air cooler to buy for a P4, budget is irrelevant, but the cooler should also not be very noisey, since the stock cooler is very quiet im looking for something around that level of noise but with better performance. Thanks in advance.

10. ככה הציעו לי את הוולקנו הזה יחד עם smart fan 2 : http://www.thermaltake.com/products/heatsink/v9.htm המחיר הוא 99 שקלים חדשים רציתי לדעת אם הוא טוב , למעבד 1.7 0.13 מיקרון והאם למישהו יש את הלוח EPOX EP-8K9A2 KT 400 שנמצא בקישור כאן: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_290_372&products_id=2592 והאם הוא טוב לאובר קלוקינג?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. יש לי וודו 4 4500 ואני רוצה להוציא ממנו את כל מה שיש לו אני קונה ראדון 9000 pro 128של גיגה אז אני רוצה להוציא ממנו כמה שיותר ואם נגיד הוא מת אז מזה שאני יחמם אותו יותר מידי או משהו אז יכול להיות נזק לעוד דברים?

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  12. מה עושה סטיק זיכרון לאחד שטוב לאוברקלוק? תדייקו בבקשה ותסבירו כמו שצריך, אני לא הכי חדש אבל הייתי מגדיר עצמי כחדש בתחום.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מעניין אם רק אני שמתי לב... קודם כל הסנפירי נחושת מאד עבים ביציאה והיה יכולים להיות הרבה יותר דקים. שנית, אם המחשב מוצמד בחלקו האחורי לקיר או משהו כזה יווצר לופ ביו האוויר שיוצא לאוויר שנכנס. מכאן האוויר יכנס חם ויצא חם יותר וכן הלאה.או במקרים כאלה אפשר יהיה להוסיף מין מחיצה בין הכניסה ליציאה.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. הי אני מתכונן לקנות את הנקסוס ששולט על מאווררים. אני רוצה לשלוט על המאוורר שעל ההיטסינק שלי VOLCANO 6CU+ ורציתי לדעת אם הנקסוס יכול להתמודד עם מאוורר כזה? כלומר שלא יקרה מצב שאני יפעיל את המחשב והמאוורר לא יפעל כי אז המעבד ישרף

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by NOS,

יש לי פנטיום 4 1500 MHZ העלתי אותו ל1724 אבל ברגע שאני מעלה אותו ל1800 הוא לא עולה מה לעשות?????

16. שלום לכולכם! לאחר נסיונות לאוברקלוקינג עם הקירור המקורי בתקווה לזכות בתחרות (כן בטח... כל אלו עם הP4 1.6A יקרעו אותי בלי בעיות), כל פעם שעברתי את ה3 ג'יגה עם ה2.4 שלי המחשב לא עשה POST אחרי Soft Boot (ריסטרט דרך תוכנה), אבל אם אני מכבה ומדליק זה עובד, וגם אם אני לוחץ על הכפתור הפיזי במחשב (רק היום סידרתי אותו אבל גיליתי שזה עוזר) זה עובד. מה שמוזר הוא שעשיתי בדיקות בסנדרה והמחשב לא קרס ועבד ביציבות. בנוסף, בפעם הראשונה שאני מריץ XP אחרי האוברקלוקינג למהירויות הנ"ל הוא עובד טוב, ואחרי שאני מחזיר את הבאס ל133 הוא לא עולה יותר, ועושה לי שגיאה בקובץ שנמצא בwindir/system32/config בשם system. אחרי זה אני מחליף את הקובץ ועושה עוד כמה דברים שחבל סתם לפרט ואז עושה ריסטור. בואו נרא…

17. יש לי לוח GIGABYTE, GA-7VAX יש על הCHIPSET שמעל ה AGP מאורר עם גוף קירור בצבע זהב. עכשיו המארר התלכלך באבק ועושה רעש מעצבן מאוד. האם זה יהיה הרסני באופן משמעותי לכבות את המאורר הזה עד שאני משיג אוויר דחוס תוך חודש בערך ?

• 10 תגובות
    • 863 צפיות
  18. אני מנסה לפתוח HD ישן.... אין בעיה של לפגוע בו כי הוא 500 מגה ממש ממש ישן......... ככה שאני לא פוחד עליו ואפשר (ניסיתי) אמצעים לא קונבנציונליים! ניסיתי לחמם את הברגים עם מלחם עד שהתושבת שלהם תמס , ניסיתי לפתוח אותם עם כל כלי אפשרי (חוץ ממסור..) זה לא ממש ברגים אני לא יודע איך קוראים לזה זה כמו בורג רק עם....זה כמו כוכב במקום פיליפס למשל! מכירים ? בבקשה עזרה....אני משתגע עד שבסוף אני ינפץ אותו בלי לפתוח ויהיה חבל!

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by yuvalkob,

היי בניתי מסך lcd שהוצאתי מאיזה מילון אלקטרוני. חיברתי אותו לפי ההוראות באתר והוא אכן עובד (תמונות ברגע שאני יחבר אותו לאיזה מעמד) עכשיו יש כמה בעיות: 1)המסך אמור לתמוך בעברית אך כאשר אני כותב בעברית באחת מהתוכנות מופיע על המסך ערבית 2)שאני מגדיר באחת התוכנות מסך לוווינאפ לא מופיע כלום (בקריסטל פרונז מופיע e11) יש לי ווינאמפ 3 אם זה משנה 3)אני לא יודע אם יש לו תאורה אחורית כלומר, יש לו 16 חיבורים מאחורה אבל במילון לא הייתה לו תאורה כמו כן יש עוד שני חיבורים של k ו a

20. וכמה מאוורים אני צריך במחשב ? כרגע יש לי אחד על המארז אחד על הלוח אם ואחד על המעבד ... זה מספיק? הפרט שלי הוא : Athlon Xp 1800 Asus a7v 266 e 512MB DDR WD 100GB 7200 RPM 2MB Asus Geforce 3 ti 200 בבקשה תענו לי תודה מראש

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. ביום ראשון אני מקבל את השילוש הקדוש שהזמנתי, אחרי ש(תודה לאל) נשרף לי המעבד הקודם (פנטיום 3 667 מה"צ) ואני יודע איך לעשות את האוברקלוקינג למעבד, אבל אני יודע שעושים גם משהו לזכרון, ומכיוון שלא קניתי זיכרון מיוחד לאוברקלוקינג, ואני לא רוצה לשרוף אותו אז אשמח לקבל עצות לגבי מה לעשות לזכרונות. המפרט שהזמנתי: AXP 1700+ TBred B (0.13 Micron) EPoX EP-8K9A2 KT 400 MOBO Samsung 256 MB DDR 333/2700 MHz כמו שאתה רואים, לקחתי לוח של איפוקס מכיוון שהם ידועים ביכולות האוברקלוקינג שלהם ולקחתי את המעבד 1700+ עם ה0.13 מיקרון בגלל שההוא מתחמם פחות. תודה לעוזרים, ואשמח לקבל חוות דעת על המפרט.

• 13 תגובות
    • 976 צפיות
  22. Started by StarMo,

הגעתי לבאס 156, כשהמערכת יציבה, בלי שינוי מתח. אני מנסה 160, אבל המערכת תמיד נתקעת מתישהו.. בהתחלה כשהיא נתקעה באמצע ה-burn-in wizard של סנדרה הוצאתי את כל כרטיסי ה-PCI וניסיתי שוב, אבל המערכת שוב נתקעה.. ניסיתי להעלות מתח, אבל אז המערכת נתקעת באמצע ה-Boot.. זאת *לא* בעית חום, המקסימום שהמעבד יגיע זה אולי 43 מעלות.. זה בטח הלוח אם.. לא יודע למה קניתי ג'יגה בייט..

• 41 תגובות
    • 2k צפיות
  23. סט של שאלות לי אליכם... מקווה שתוכלו לעזור מה דעתכם על המאורר הזה? על פי המפרט מדובר במאורר שקט וחזק יחסית... 1) האם מאורר כזה יספיק לקירור נורמלי עם ה SK7? 2) האם הוא יתן ביצועים טובים יותר על ה SLK800? 3) האם יש מאורר (שקט יחסית) שיתן ביצועים דומים? שאלתי השניה נוגעת למאוררי לדים ול Rheobus... אני מתכוון להרכיב אחד כזה ורציתי לדעת האם שינוי המתח למאורר יכול לגרום נזק ללדים? שאלתי השלישית... אני מתכוון לעשות מוד לספק הכוח ... קודם כל אני מתכוון להחליף את המאורר למאורר שקט יותר, בנוסף אני מתכוון להוסיף מתג לשינוי המהירות. שאלתי היא האם המאורר של הספק מתחבר כמו המאורר של המארז ל12V?

24. Started by Eternal Bliss,

לאחרונה אני מתחרפן לאור העובדה שיש לי קריסטל אורב על הכרטיס המסך ולמי שיש את זה יודע כמה רעש זה עושה, אז לקחתי ארנק ונסעתי לחנות הקרובה לביתי(טוב נו אז 30 דקות נסיעה זה לא קרוב) וקניתי פאן באס לארבעה מאוררים... לא, לא קניתי את הנקסוס למרות שהוא נראה מאוד יפה.. קניתי של סאן בים(sunbeam) ולהגיע לכם ת'אמת.. הוא לפי דעתי יותר יפה. הלדים שלו מזה חזקים(אחת הסיבות למה התמונות בלי פלאש לא יצאו כאלו טובים)... בכל מקרה לקח לי כשעה לחבר הכל(לקח לחיים: לא לחתוך חוטים לפני שבודקים שהם ארוכים מספיק), חטפתי קריזה ולא היה לי כח לסדר את כל הכבלים אז ביום שישי\שבת הכבלים יהיו מסודרים ותמונות חדשות יעלו לאויר.. תמונה 1 גימור מאוד יפה... תמונה 2 בלי הפנל הקדמי תמונה 3 כן כן אני יודע שהכבלים …

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Selinko,

שלום לכולם! נכנסתי למאפיני מעבד בביוס ויש לי שם RATIO וזה עומד על 3 מה זה אומר בכלל? אני יודע שזה יחס אבל איך זה מתקשר? ראיתי באתר של הלוח אם שלי (FREETECH P6F116V) שהRATIO צריך להיות על 5 עם מעבד כמו שלי (667\133 P3) לשנות את זה?? ועוד דבר שאני מריץ את הבאס ל-150 אני רואה הרבה הודעות שהמחשב נותן לי בדוס אני לא מספיק לקרוא את זה אבל זה קורה רק שאני מריץ את הבאס. ושאני מריץ את BURN IN WIZARD של סנדרה המחשב נתקע מה עושים?? תודה לכולם!

• 3 תגובות
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים