אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, אני עם AMD 2000, וזכרון יונדאי 2100, מכפלה - 12.5 FSB 145 הגעתי ל 2200 @ 1810 מגה"ז.... כל מה שעשיתי היה להעלות קצת ת FSB.... ראיתי פה באתר כל מיני דברים על להעלות מתחים ולהקטין מכפלה בשביל להגדיל FSB, מה בדיוק אפשר לעשות מכאן? ועד כמה שהבנתי הקטע עם המתח עלול לשרוף משהו? האם יש צורך להגדיר מהירות של זיכרון באופן ידני?? ומה לגבי הקטע של ההקטנת מכפלה לטובת FSB??? אודה לכם המומחים, בתודה מראש....
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
המפרט: AMD AthlonXP 2000+ במעלות של 32-38C. 256mb DDR 266MHz Viking - יאק Chaintech 7KJD0 mobo - יאק כפול עכשיו, אני מתכנן אוברקלוק, ואני יודע שהזכרונות מגבילים אותי בהמון, אבל אני צריך תשובה בטוחה לכמה אני בטוח יכול להגיע, בלי ניחושים "מקסימום 1800 לדעתי", אני לא רוצה מקסימום, אני רוצה כמה בטוח אני אוכל להגיע.. ולא תשובות כמו "תעלה את הבאס ל 134 זה בטוח". אה ו....בקשה ותודה לכל מי שיעזור. ועוד דבר קטנטן, אם אני אחרי העלאת הבאס, והמחשב לא עולה (יעני מסך שחור בלי כלום). אז אני אמור לאפס את הביוס ע"י הוצאת הבטריה והכנסת חזרה? עריכה: עוד דבר. יש כמה דברים לא ברורים לי. כשאני מפעיל את ה MBM5 והכל מוגדר, זה מראה לי 50C כל הזמן. שאני מריץ את ה SpeedFan זה מראה לי 43C (עם מזגן פ…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה. בשעה טובה הגיע הSK-7 לחנות מסויימת ב180 ש"ח ללא מאוורר. אני צריך איזה שני מאווררי מארז טובים ושקטים, אולי עוד אחד לשים מול הריידון ומאוורר לSK-7?. יש גם את הSLK800 באותה חנות ב250 ש"ח ללא מאוורר. אז ככה: SK-7=180NIS WITHOUT FAN SLK800=250NIS WITHOUT FAN מה עדיף? המארז זה ENERMAX FS-710B, טמפ' נוכחיות הן בסביבות ה45-50 למעבד וסביבות ה45-48 ללוח. אני צריך המלצות על מאווררי מארז. GREY METTER המליץ לי על הVANTEC STEALTH, אז אני חושב לקנות איזה 2-3 של 120MM ואני צריך עוד מאוורר להיטסינק(איזה MM הSK-7 יכול?) תודה.
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
טוב בטח כבר שאלו את זה כבר, אבל.. איך אני משנה את המתח למעבד? יש לי פנטיום 3 650 שכרגע רץ על 120 fsb ואני רוצה לעלות ל133 הבנתי שאני צריך להעלות קצת את המתח ע"מ לשמור על יציבות אבל בביוס עוד לא מצאתי את האופציה לוח ga-6iem יש תוכנות שעושות את זה?
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
את המפרט שלי נמצא ב "מפרט שלי" אבל תגידו לי רק איזה רכיב אני צריך לשנות?!
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פתחתי את המארז והם עובדים מצויין למה זה?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
המארז COMPUCASE CI-6A19 בא (מובנה) עם מאוורר 120 מ"מ, כאשר יש הכנה למאוורר 120 מ"מ נוסף בתחתית המארז. לצפייה במיקומי המאווררים - למטה מימין המיקום של המאוורר שצריך להוסיף. (אגב, זה המפרט בערך: AXP 2100 TBRED Winbond DDR 256MB 3200/400Mhz EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 Thermalright SK-7 + Vantec ThermoFlow 80MM COMPUCASE CI-6A19 BLACK HEC 300 ) יש לי מאוורר 80 מ"מ ג'נרי. האם הוא יספיק ? אם לא איזה מאוורר אתם ממליצים? עדיף (ביותר) שיהיה שקט... תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש שם מאוורר למארז ב 13 שקל. רציתי לדעת אם הוא שווה משהו...
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
-
פשוט מדהים ! http://nobispro.com/aquatank/
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
אני לא בטוח איפה לשים את זה פה או בפורום של גרפיקה ותלת מימד... אז בסופו של דבר החלטתי לשים את זה פה לחבר שלי יש GEFORCE 2 MX של CRETIVE... והוא רוצה לעשות לו OC אבל יש עליו היטסינק ענק שמודבק לליבה, ניסינו להוציא אותו אבל הוא דבוק ממש חזק (רצינו לשים עליו מאורר קטן במקום).. מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך להוציא אותו? הורדנו את התוכנה RIVA TUNER והתחלנו לעשות OC ואחרי שהעלנו התחילו פאקים על המסך (לא בכולו) כאלה קוים כאלה אם זה משנה.. ואז נכנסו למשחק שדורש מאמץ של הכרטיס מסך ב- UNREL TOURNAMENT (לא 2003) ובמשחק אין בכלל בעיות או קוים, הוא עובד חלק... אבל כשאנחנו חוזרים ל- DESKTOP יש את הקוים המעצבנים האלה קיצר יש בעיה בדו מימד ולא בתלת מימד (מאוד מוזר לא?) למישהו יש רעי…
-
- 9 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
אחרי שעשיתם o\c אתם משאירים אותו או שזה רק לתוצאה הגבוהה?
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מעגל משולב שיכיל מספר דברים..אבל בגלל שהידע שלי באלק' קצת מוגבל אני צריך עזרה בעיקרון אני רוצה שהמעגל הזה יוכל להוות צג LCD אבל (!) שיתחבר למחשב בחיבור סיראלי ולא פרללי כמו כן שישלב בתוכו אפשרות להציג טמפ' של מספר חיישנים שונים ואפשרות לעבור בינהם בעזרת כפתור בנוסף באותו פאנל הייתי רוצה חיבורי USB ו Firewire, אבל זה כבר לא קשור למעגל עצמו. יש כאן מישהו שיוכל לעזור לי להכין כזה מעגל או אפילו להכין עבורי ואני אקנה אותו ממנו?!
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
כמו שכבר מזמן החלטתי אני רוצה לזרוק את הסמנסונג הזה ולקנות משהו רציני שיתן לי ביצועים טובים כמובן ב-OC עכשיו השאלה שלי היא מנ עדיף GeiL 512MB PC3700 DDR 466MHZ או Coisar 512MB PC3500 DDR 433MHZ למישהו יש איזה ביקורת ומבני ביצועים על הGeil הזה?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב! קניתי VANTEC NEXUS MULTIFUNCTION PANEL ע"מ למדוד הטמפרטורה של המעבד (אינטל 2.4 GHz) הספרון שמגיע איתו מראה איך לחבר אותו למעבד מסוג פנטיום 3 או AMD - כלומר, אם ליבה קטנה באמצה לכן, מה המקום הטוב ביותר לחיבור על פנטיום 4? להזכירכם, אסור לחבר את הסנסור בין המעבד לגוף קירור יש למישהו תמונות? תודה מראש! (באתרים אם סקירות אין, חיפשתי)
-
- 9 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אתם יודעים כל הזמן שאני עושה מוד למחשב למשל עושה חורים למאוורר ההורים שלי כל הזמן מנג'זים לי "מה אתה עושה אתה תהרוס את המחשב " ועוד האם ההורים שלכם מעירים לכם בקשר למודים שאתם עושים???????
-
- 11 תגובות
- 946 צפיות
-
-
הכל התחיל אתמול במשחק BATTLEFIELD חביב, אך נטול פריימים רבים. הג'יפורס 256 (GEFORCE 1) לא סחב ועם הקירור הנוכחי לאוברקלוקינג רציני איתו לא הגעתי. נמאס לי מהקרטועים עד שצעקתי לעצמי (ויסלחו לי הרגישים) "כ*ס אמו ג'יפורס מקסימום נקנה רדאון חדש" והחלטתי להוציא את הג'יפורס ולערוך בו קצת מעשים מגונים. הוצאתי מה"מערה החשמלית" (ראו תמונות) שלי כמה מצרכים והתחלתי בשיפצור, This time the Ewingum way. לא היה מקום בגלל הקבלים להיטסינק של הפנטיום 3 סלוט שלי או לאחד שמיועד לAMD או לאחרים (בתכנון לעתיד הקרוב: הלחמת הכבלים מרחוק דרך כבל), אז פירקתי את המאוורר המקורי וגיליתי שההיטסינק מודבק לליבה (bitches). לקחתי מאוורר 60mm של EVERFLOW (זה שבא עם הוולקנו 2 של THERMALTAKE, היו ימים) והפ…
-
- 35 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
היום עברתי אצל החנות השכונתית שלי שבגללי הוא התחיל להיא מארזים עם חלונות וקתודות ואז ראיתי שיש לו איזה מן קתודה שעוד לא ראיתי שאלתי אותו מה זה ואז הוא אמר לי שאני צריך לראות הוא חיבר אותה לחשמל ואז הוא הפעיל מוזיקה במערכת שם והקתודה התחילה להאיר לפי המוזיקה. לקתודה יש אופציה לניגון לפי מוזיקה או בצורה קבועה ואפשרות לקבוע את מידת הרגישות לקול. עכשיו הגודל של הקתודה הוא לא גדול וזה החיסרון היחיד שלה לפי דעתי (גדול המנורה 16 ס"מ) עכשיו אם אתם רוצים אני יכול לתת לכם את הכתובת של החנות בת'רד הזה או בפרטי (תלוי אם זה נוגד את חוקי הפורום) אז מי שרוצה שיכתוב פה ואם זה חוקי אז תגידו לי אם אפשר לכתוב פה
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שאני משנה את הבאס מ 133 ל 170 בלוח שלי ( ראה מפרט ) הלוח נדלק ולא ממשיך לטפס והוא גם לא מדליק מסך. אם אני מכבה ומדליק לא עוזר רק הוצאה של כבל המתח והחזרתו גורמת למחשב לעבוד. יש למישהו השערה מדוע ?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי כמה שאלות בקשר למדריך שלכם לבניית מסך lcd ב-90 שניות: קניתי מסך lcd בלי תאורה אחורית... 1) מה התפקיד של הנגד? 2) למה יש רק חיבור לפלוס ואין למינוס? לא צריך לסגור מעגל? 3) יש ארבע חוטי חשמל בכבל חשמל המולקס. אחד אדום, שניים שחורים ואחד צהוב... מי מהשחורים הוא הארקה??? תודה...
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום!!! אני מתכנן פרויקט למוד ענק קודם כל אני אחליף את ה- P-3 1000 שלי המסכן וגם את הלוח אם. אני אחליף ל- AMD Athlon XP 2000. שנית יש לי הרבה דיסקים קשיחים איזה 3 ,אחד של 40 גיגה שהוא במחשב, שני של 25 ג'יגה ושלישי של 20 ג'יגה. אני אבנה מיני קופסה שטוחה מאלומיניום (כמו לשרתים גדולים שיש להם מערכות אחסון לדיסקים קשיחים בתוך ארונות). מה יהיה בקופסה: ------------------------- בקופסה אני אחבר את שני הכוננים(שני של 25 ג'יגה ושלישי של 20 ג'יגה.) ישים שם מאורר של 120 מ'מ שיקרר אותם, יעשה חוטי IDE מעוגלים וארוכים וגם חוטי חשמל לכוננים,לפחות של מטר אחד כי הקופסה תהיה מהמחשב על לשולחן. אחבר שם שני לדים כחולים שמראים את פעילות הדיסקים, ומד טמפרטורה. המחשב עצמו ומארזו: --------------…
-
- 40 תגובות
- 2.4k צפיות
-