עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מעבד: AMD PHENOM II X4 940BE לוח: GIGABYE 770-UD3 קירור: xigmatek achilles s1284c המעבד כרגע על 3.6GHZ ועל 42-43 במנוחה בתוך ANTEC 300 שהמאווררים על MEDIUM

• 11 תגובות
    • 819 צפיות
  2. Started by Stigmata,

תגידו בבקשה זה נורמלי שהחום של הכרטיס מסך עולה ב 6 מעלות במצב מנוחה ביגלל OC 2.66@3.52

• 7 תגובות
    • 617 צפיות
  3. Started by Ghtm,

יש לי כרטיס מסך Geforce 5500 FX, ואני בקרוב עושה לו OC ופתיחת צינורות. יש לי מעבד פנטיום 4 3.0 ו512 DDR 400. לאיזה כרטיס מסך של Nvidia בערך הוא ישתווה?

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  4. Started by yoxo,

יש לי כרטיס מסךGTS 250 ואני מעוניין לדעת עם אוכל להגיע לביצועים של 260GTX ע"י OC . מפרט: Q6600 2GB RAM CORSAIR 520W

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  5. Started by Tommy,

אני חדש בקטע של אנוידיה...היה לי RADEON 9600PRO ושם היה אפשר להשתמש ב ATI TOOL שעושה סריקה ונותן אוברקלוק מומלץ אוטומטית...התקנתי RIVA TUNER עכשיו בשביל ה6800 שלי ... ואני לא יודע איך לעשות אובר קלוק ..יענו לעלות כל פעם ב3 הרץ ל2 השעונים ואז מה ... אין לי מושג שמישהו יתן לי קצת הסבר איך אני יוציא את המקסימום..ואני על STOCK COOLING של LEADTEK... (נחשב די טוב).

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  6. Started by yonash53,

שלום יש לי 7950 של gigabyte wf3 שרץ על stock של 900mhz. רציתי לעשות לו oc, ללא העלאת מתח. אז התחלתי לעלות את הclock עד ל1000mhz. הרצתי 3dmark וfurmark והכרטיס מגיע לחום של 61 מעלות. הכל נראה טוב ולא היה בעיות. שיחקתי בcrysis 3וזה ממש עזר בביצועים. אבל אחרי שהעלתי את ההדגרות ל"הכי גבוהה"בcrysis 3 המסך נהיה שחור. פתחתי את 3dmark אחרי זה עוד פעם, ורואים את כל המסך מטושטש. האם זה אומר שהכרטיס שלי לא יכול לרוץ על 1000mhz? זה קרה לי גם ב980mhz. ראיתי שאנשים אחרים עם כרטיס כמו שלי, מגיעים לתוצאות האלה ביציבות בלי הרבה בעיה. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? איך הכי כדאי לבדוק את היציבות? ועם איזה תוכנות הכי כדאי לי לעבוד? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אוקיי- אז המפרט שלי רשום בחתימה. אני מעוניין לעשות OC -בתור התחלה אני רוצה להגיע לרמה שהזכרונות שלי יעבדו בתזמון המקורי שלהם ולא ב400 MHZ, על פי חישוב קליל חישבתי וזה אומר שאני צריך להמהיר את הFSB ל250. אז השאלה שלי היא כללית ולא רק עד 250. מה הסדר פעולות הנכון בביוס? (האפשרויות הקיימות אצלי בביוס- להעלות מתח למעבד/לוח אם/זכרונות,להעלות FSB,לשנות תזמונים לזכרונות,לשנות מכפלה למעבד(כלפי מעלה או מטה),לשנות מתחים/תדרים באפיק PCI/AGP (כרגע אני נועל את זה על 66,לא רוצה כרגע להמהיר גם את הAGP)-אגב מה שמוזר לי הוא שלא ראיתי לשנות יחס זכרון/מעבד בביוס-זה הגיוני? (במיוחד בלוח כזה שנחשב לאשף באפשרויות OC) הבאס שלי כרגע עובד על 201MHZ, המכפלה X10,המתחים: vcore:1.5v vagp:1.4v chipset…

• 8 תגובות
    • 626 צפיות
  8. Started by thebenjamin,

העלו לי בחנות את הmultiplier והמעבד רץ עכשיו על 3.6GHZ.. יש לי את הקירור: XIGMATEK Achilles S1284C האם אפשר וכדאי לסחוט עוד?

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  9. שלום בחנות שקניתי אמרו לי שהמהירות שעון של הSUPER היא כמו של הSONIC 1.6GHZ מה שלא נכון והוא 1.4GHZ אני ממש מתלבט אם לעשות OC או ללכת להחזיר אותו אז רציתי לדעת אם אני עושה OC לכרטיס הזה ל1.6GHZ אני יכול עם הקרור שיש לו עכשיו? ועוד שאלה אך אני ידע שזה 1.6/1.4 כי בדרייברים יש לי מהירות GPU ומהירות זיכרון אך מחשבים אותם? סליחה על הבורות אני אף פעם לא התעמקתי בOC

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  10. Started by n0fo,

חברה יש לי את הזיכרון הבא GEIL 256 PC3200 400MHz DDR SDRAM ורציתי לשאול אם למישהו פה יש את אותו זיכרון וכמה הוא הגיע עם אותו זיכרון.... כמה מתח אני צריך לעלות ולאיזה תיזמונים אפשר להגיע איתו... תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  11. Started by yehob,

יש לי שלושה סוגי זיברונות במחשב אחד PC100 אחד PC125 ואחד PC133 אבל יש לי בעיה כולם על 83 מגה הרץ התיזמונים הם 2.0.2.2.5 ואני לא מצליח להעלות אותם. יש למישהו רעיון מה לעשות?? איך להמהיר את הזיכרונות??

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  12. Started by מר שאלה 2000,

אני עושה\מתאמן על FX5200 אבל אני לא מבין אני מישתמש בתוכנהATITOOL וכשאני עושה SAVE אז זה נתקה קודם יוצא שלח "דיוח" ואז אם אני עושה שלח הוא נתקה..... ואם לא הוא פשות יוצא....... אז מה לעשות..... נ.ב עזבו אותכם על לא שווה לעשות אני רק מתאמן עלב .......

13. Started by BIR,

יש לי כמה שאלות.. ברשותי הכרטיס x300 se 256 mb אני רוצה לעשות לו OC האם זה אפשרי? אני רוצה לעשות לו פתיחת צינורות. האם זה אפשרי לכרטיס הזה? אם כן אני רוצה מדריכים לשניהם.. לפי מה שהבנתי אני צריך להשתמש עם התוכנה ATI TOOL נגיד שאפשר לעשות לו את 2 הדברים האלה למה אני יכול להפוך אותו? יש סיכוי להפוך אותו לx500 או x600 ? אשמח לקבל עזרה בנושא איך לעשות לכרטיס מסך הזה אוברקלוק והאם זה כדאי ביכלל ויראו שיפור? תודה לכול מי שיעזור

• 4 תגובות
    • 414 צפיות
  14. אורח
    Started by אורח,

הורדתי RIVATUNER והתוכנה אומרת לי שהיא לא מוצאת את הדרייברים של הכרטיס מסך, ובלי זה אי אפשר ליעשות OC ויש לי את הדרייברים האחרונים של נוידיה. מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  15. Started by AtR,

what's up. יש לי כרטיס מסך של GIGABYTE R9800PRO ואני רוצה לדעת לאיזה אוברקלוק מקסימלי אנ יכול להגיע איתו עם הקירור הרגיל שלו.. אם למישהו יש כבר ניסיון בכרטיס הזה אני אשמח לשמוע.. ואגב איזה קירור הכי טוב לקנות בשביל הכרטיס הזה כדי להגיע איתו לאוברקלוק הכי גבוה בשביל ביצועים אדירים תודה.

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  16. Started by Stranger,

עשיתי OC לכרטיס שלי כפי שציינתי MX 400 עם 32MB. לא משהו רציני בכלל כי הכרטיס לא איפשר, העלתי את הליבה מ175 ל-201 ואת הזיכרונות מ-183 ל-205. עכשיו כאן מגיעה הבעיה שהעלתי את הליבה יותר (210) ואת הזכרונות ל-215 הכרטיס התחיל לעשות מלא קישקושים על המסך והמחשב ניתקע... עכשיו אני יודע שזה מכיוון שההמהרה היא כנראה יותר מדי בשביל הכרטיס. בקיצור השאלה היא האם זהו קצה גבול היכולת של הכרטיס באוברקלוק או שפשוט הוא התחמם יותר מדי וצריך לשדרג את הקירור שלו??

• 6 תגובות
    • 522 צפיות
  17. Started by Night_Fox,

כדאי לי לעשות OC למעבד המעפן שלי AMD 2500+ 1800 MHZ יש לי ספק כוח של 300W נראה לי

• 7 תגובות
    • 495 צפיות
  18. Started by maorakrish,

עד כמה אני יכול לעשות OC עם הלוח אם p55-us3l אני יודע שיש איתו בעיה והאם אפשר לעשות OC ללא עלית מתחים.. המעבד i5 750 2.66 וכמה אני יכול להגיע לל עלית מתחים?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by the damonion,

חבר שלי עשה אוברקלוק למעבד שלו ועלה 600 מגה הרצ עכשייו המעבד עומד לו על 30 מעלות במאמץ אז למה הוא לא יכול לעלות יותר תמהירות???

• 9 תגובות
    • 593 צפיות
  20. Started by Le0n,

קיצר חשבתי על לעשות OC בערך ל3000- מ -2600=.. האם שווא לעשות את זה בכלל דרך תוכנות לאובר קלוק??? ועוד משהו איזה מערכת קירור אני יצתרך אם אני עושה זאת.

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  21. Started by avsb,

יש לי לוח אם ABIT IP35-E ומעבד E4500 עם OC כרגע 2.2@3.41 והכל יציב קירור מעבד ARCTRIC COOLING FREEZER 7 PRO עכשיו השאלה שלי כמה הכי הרבה שאפשר להגיע בOC עם הלוח והמעבד הזה? אני חפשתי והכי הרבה שמצאתי שעשו זה OC ל3.3 ואני עברתי את זה

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by ultraircraft,

שלום לכולם.. יש לי מס' שאלות בקשר לOC אני מעוניין לעשותאחד בקרוב אבל ברצוני לדעת ולהבין יותר... קראתי מדריכים וכ'ו אבל לא סיפק אותי כול זה לכן יש לי קצת שאלות . למשל עד איזה מהירות אני יכול לעשות המהרה למעבד שלי ועד איזה כדאי ניתן לציין שאני קונה את המוגן 2 שיקרר טוב את המעבד ומתיי אני אמור לדעת כשאני צריך לעצור את ההמהרה? עם איזה תוכנות למשל לבדוק את כול זה..?.. ואני גם רוצה לעשות המהרה לזיכרונות שלי יש לי KINGSTON 4X1GB 800MHZ עם תזמונים של 5-5-5-18.. ועם יהיה ניתן לקבל קצת יותר מידע על אוברקלוק ממקור אחר אז בבקשה תיתנו לי רק לא באנגלית ורצוי שיהיה על מעבד של אינטל... אני יודע שאולי תמליצו לי לא לעשות וכו' ולבקש מבנאדם שמבין וכו' אבל מי שלא מיסתקן לא שותה שמפניה ו…

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  23. שלום לכולם... שידרגתי את המעבד שלי מ E6400 ל Q9400 (עידכנתי ביוס כדי שיתמוך) הכל טוב ויפה עובד מעולה...אבל מה אני לא יכול לשנות את המתח למעבד בביוס...כשאני אני משנה לא משנה לאיזה מתח, אז אחרי ריסטרט שהוא עושה בביוס המתח קופץ לאופציה AUTO ויותר מזה הוא לא מראה כלום...אם אני שוב יעשה ריסטרט אז הוא שוב יראה לי אופציות למתחים אבל עאשר אני יבחר מתח מסויים והוא יעשה ריסטרט שוב זה יחזור לAUTO וללא כל אופציות... מה העניין כאן?למה לא נותן לי ביכלל לשנות? (עשיתי FACTORY DEFAULT לביוס והוצאתי והכנסתי את הבטריה) עדיין אותו עניין.... כרגע המעבד באוברקלוק הבא: FSB=425 DDR2=850 מתח זיכרונות =2.0V מתח גשר צפוני=1.45V אם צריך צילום מסך אני יעשה... מאוד מוזר לא יתכן שהלוח מגביל את האופציה …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אפשר\יש דרך לעשות OC רק למעבד בלי לגעת בזיכרונות?

• 7 תגובות
    • 530 צפיות
  25. טוב יש לי את המעבד בחתימה וזה עובד על 200*10 ואז יוצא את ה2000 מגהרץ של במעבד שלי(לפי מה שאני הבנתי) יש לי מספר שאלות... 1: בביוס אני מצאתי את האפשרות לשנות את ה200 למשהו יותר גבוה(כמובן לOC) אבל לא מצאתי שום מקום ששם אפשר לשנות את ה10 איפה זה נמצא בביוס? 2: שעושים OC מה יותר כדאי לשנות את ה200 או את ה10?? 3: הבנתי שהזכרונות יכולים למנוע(להגביל) ממני OC טוב אבל לא מצאתי גם את השנוי תיזמונים הזה בביוס איפה הוא נמצא? (לחצתי CTRL +F1 ) אבל לא מצאתי שם את זה... 4:האם הזכרונות שלי טובים לOC כי יש כאלה שאומרים שA-DATA טובים לOC ויש כאלה שאומרים שלא... 5:הספק שלי נחשב טוב לOC בינוני? נגיד אם ארצה לעלות ל2.5 מגהרץ הוא יחזיק לי OC כזה? 6: במשך ביצוע OC איך אני יודע אם הזכרו…

• 16 תגובות
    • 915 צפיות

דיונים חדשים בפורומים