אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני צריך קצת ייעוץ תשלחו לי הודעה פרטית
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני חדש בכל הנושא ורק לאחרונה התחלתי להבין שקיימים כאלה דברים (אולי זה יצחיק אותכם, אבל תמיד צריכה להיות פעם ראשונה לא?). רציתי שתסבירו לי בכלליות מה זה אוברקלוקינג ומודינג. רציתי גם לדעת אם יש אתרים בעברית שמדריכים אותך בכך אחד מנושאים למשל- איך מחליפים מאוורר של כרטיס מסך, איך מוסיפים מאוורר למארז ולאן מחברים אותו, וגם איזה חברות מייצרות חלקים כאלה. אני ישמח אם תיקחו את הנושא ברצינות ובסופו של דבר גם אני ידע מה זה כל אחד מהנושאים וגם אולי אני יעשה פרוייקט קטן בזכותכם! תודה!
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר להדליק ספק ATX ללא לוח ? איפה לעשות קצר ?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עכשיו קבלתי את הכרטיס רדאון 9000 פרו מאיה 2 עם 128 ddr של גיגה ויש לי את הדריוור גרסא 7.81 והציון שאני מקבל ב 3dmark הוא 6005 המערכת שיש לי זה p4 1300 לוח של אינטל 256 rdram 800 מגה הרץ ודיסק קשיח מעפן הקיצר איך הציון? ועם איזה תוכנה אתם ממליצים לי לעשות ההמרה לכרטיס? עריכה: חחחחחחחח איזה סתום אני רשמתי אם ורציתי עם
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אבל קודם כל אציג פה את נתוני המערכת שלי - לוח אם של MSI K7T266 PRO 2 נותן אפשרות לשלוט המתח המעבד והזכרון זכרון עד 2.8 ומעבד עד 1.9 מעבד אתלון 1700 מכפלה סגורה ( שתפתח בקרוב) זכרון 256 במהירות 266MHZ של SUMSUNG כ.מסך MSI G4TI4200 128MB AGPX4 מאורר וולקנו 6CU טמפרטורת מערכת בזמן מנוחה - 34 מעלות ( יש לי מארז מקורר היטב) לוח 34 בעומס 42 מעלות , לוח - 36 ועכשיו לבעייה שלי אני לא מצליח לעשות אוברקלוק , כל פעם שאני מגביר את קצב הFSB ועושה ריסט , נתקע לי המחשב אחרי כמה שניות שאני עושה אובר קלוק ל(באס = 139)1800 , אז המחשב נתקע לי אחרי שהווינדוס עולה, כשאני עושה ל-(באס=145)1900 הוא נתקע לי בדר"כ שהמחשב מעלה את הווינדוס. אם אני עושה מעבר 146 , המחשב יעשה לי טובה אם הוא יעלה בכ…
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני ממש לא מתכוון לSMART FAN 2 אלא לCOOLMOD, אני מניח שכמה מכם קנו אותו וחיפשתי כמה ביקורות ואף אחד לא פנה אל החתיכת פלסטיק +לדים הזה בפני עצמו.... האם זה שווה משהו... זה יפה? והשאלה הכי חשובה... זה לא ממש חוסם את זרימת האוויר... וחוץ מזה שמעתי שמישהו כאן שרף אותו, איך? ולא היתה לך אחריות? נ.ב. יחד עם הSK-7 והXP 2400 זה ילך יפה מאוד :smoke:
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
חשבתי על הרעיון לעשות מערכת (בטח לא כל כך איכותית אבל....) עם לוח אם ישן ,סידי רום ,וכרטיס קול. שאלתי היא - האם זה אפשרי ? בהתחשב לעובדה שזה יהייה בלי הרדיסק בכלל . מה שאומר שזה בלי ווינדוז וכו'. בתודה, MegaHertz
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי GeForce 4 Mx440 גרוע...כבר הרבה זמן בכל מקרה עשיתי לו אוברקלוק שעכשיו הוא נמצא ליבה 325 זיכרון 475 וזה בלי קירור לזיכרון ורק הוספתי קריסטל אורב במקום מה שהיה שם שהיה דיי זבל...יש לי מארז דיי מאוורר ואני רוצה להגיע עוד יותר רחוק בקטע הזה אפילו עד שהכרטיס עצמו ממש יראה איך אומרים את המוות בעיניים...התכנון הוא להצמיד היטסינק טוב ולשים עליו מאוור של וואנטק רועש Tornado עם דחיפת אוויר שהייתי מכנה עצבנית למאוורר 80 מ"מ שהיא 84CFM עזבו את הרעש הוא לא מעניין אותי אבל אני פשוט לא יודע איזה היטסינק להשתמש מה יהיה הכי מתאים לגוף הכרטיס של VisionTek GeForce4 Mx440...וכמובן משהו שמאוורר 80 גדול יכול להתישב עליו, איך שאתם ממליצים לי ואומרים לי שבהחלט יש דרך להתקין אני משם …
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מה קורה? אני מעוניין לקנות את ה-Vantec Hexus Panel, ראיתי תמונות של החיבורים שלו, אני חושב שהבנתי איך לחבר, אבל אני רוצה שתסבירו לי יותר טוב איך לחבר אותו, אז תעזרו לי בבקשה. ויש לי שאלה, עם איזה תוכנה אפשר לבדוק את הטמפרטורה של המעבד? {יש לי לוח של אינטל אז אי אפשר לבדוק בביוס}. תודה מראש, מתן.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
-
איפה יש? אני מתכוון לדגמים החדשים של 1700, 1800, ...
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי SLOT 1 מישהו יכול להביא לי אתר או חנות שמוכרים היטסינק בשבילו!!! אני לא מוצא!!! :( :(
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
יש לי AMD1700 0.13 עם קירור מקורי לוח ASUS A7N8X לפי הביוס- מעלות מעבד 70 מעלות לוח 30 לפי MBM 5 ולפי ASUS PROBE חום מעבד 35 +- ולוח 31+- יכול להיות בעיה בחיישנים? או בתוכנות?
-
- 12 תגובות
- 805 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב P3 600MHZ ולוח אם asus p3v4x בסנדרה(בMBM הוא לא רושם כלום) הוא רושם שהטמפרטורות הן 32 מעלות למעבד ו28 ללוח אם רציתי לדעת אם המעלות הן בסדר ועד איזה טמפרטורות אפשר להגיע בOC ואם בכלל כדאי לי לעשות OC נ.ב הכרטיס מסך הוא ati expert 200 32mb אבל אני אחליף אותו אם הgforce 2 400mx שלי. והזכרון הוא 128 sdram - אני אוסיף לו עוד מ128 מהמחשב הנוכחי שלי. לא קניתי את המחשב הזה חבר שלי הביא לי אותו הוא קנה מחשב חדש... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי P4T-E של ASUS עם 512MB RDRAM PC800, ו 1.6A ( צעצוע חדש, את ה AMD נתתי לאחי מתנה! ), אני מנסה להעלות את ה BUS, הוא נותן לי עד 133, המחשב עובד ככה בסדר גמור, ב SANDRA, ה MEMORY TEST נותן תוצאות פצצה, אבל 3DMARK מתרסק ב GAME 1, בהתחלה ממש, מה לעשות ?! לתת עוד VOLTAGE, אולי BIOS דפוק, כי אני משתמש ב 1008BETA2. תודה מראש לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
,אני וחברי זוג סטלנים משועממים, עם ג'יקסו, מחשב ישן ומגירה החלטנו לעקוב אחרי ליבנו וכך מצא הגי'קסו את המגירה. 3 ימים עבדנו ולהלן התוצאות: או: http://planet.nana.co.il/megirapr או: http://www.geocities.com/mookwl2000/index.html
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נכון מכובד? ללא פתיחת מכפלה טמפרטורה במנוחה של מעבד 56 לוח 32 האם להמשיך? יציבות בינתים בסדר
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
? יש לי לוח אם מסוג epox 8k3a+ זיכרון xtreme ddr 333 256 וולקנו 7 + הכל יש לי ואני נתקע סתם קניתי ציוד בשווי 250 שקל ולא רק זה מעבד- 2000 xp agoia נתקע ב150 באס עם העלת מתח ל2.1 וולט טמפרטורה 65 מעבד לוח 32 בבקשה תגובות מה יכול לתקוע אותי ראוי לציין שאין כל כרטיס פי סי אי
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני מחפש מדריך איך לעשות VMOD ללוח של GIGABYTE כדי להעלות את הVOLTAGE לוח : GA-7DXE
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
אני עוד כמה שבועות בערך הולך לקנות לי AXP 2400+ B, עם הלוח של אפוקס 8RDA+ ואני מקווה מקווה זכרונות 3200 cas 2 של קורסאיר. למען האמת, אני לא בטוח שאני הולך להשאיר את המחשב על אובקלוק, אבל מה שנראה לי דיי וודאי זה שבעתיד אני יעשה איזו אובקלוק. אולי אפילו אני ירצה לבדוק את הגבולות של המחשב מתי שאני יקבל אותו, ואם זה יהיה טוב אז אולי אני ישאיר אותו על אובר. עכשיו, אני דיי אובססיבי בקשר לקירור, זאת פעם ראשונה שלי שאני קונה AMD, ואני לא רוצה לשרוף משהו. וכן, אני יודע שזה לא נכון, ושהמעבד מותאם לעבוד במעלות יותר גבוהות משל אינטל, אבל עדיין, דעות קדומות אי אפשר לשנות, הם תמיד ישארו. אם לא בזכרון המודע אז בתת מודע. בקיצור, אני חשבתי על 2 פרוצדורות, ואם יש משהו יותר מתאים לי אז בבק…
-
- 5 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני זוכר שבעבר פורסם פה מדריך לפריצת מכפלה לAMD אפשר אותו???
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
למי שלא מבין אני מדבר על המעבדים הישנים ההם, מעבדים שחורים ארוכים שנראים כמו סירה ומתחברים ללוח כמו כרטיס מסך... איך מחליפים להם קירור? איזה קירור חלופי יש להם בכלל?
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אם המהרתי את המעבד מ XP2000 ל XP2200, העלתי את המתח ב 5 %, והטמפרטורות שלי עומדות על 45 במנוחה ו 47 במאמץ... מהו הנזק שנגרם למעבד כתוצאה מההמהרה? האם זה מקצר את שנות חייו ?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
טוב אז שאלתי פה בפורום על בעייה שמשחקים נתקעים לי אמרו לי שזה כנראה הקירור של המעבד... ובאמת שמתי לב שהמעבד שלי מתחמם..... אני משתמש בהיטסינק ובמאוורר שבאו עם המעבד (AMD 1800+) אז אני צריך עצה איזה קירור לקנות.... אני צריך משהו שקט, מקרר טוב ולא יקר מדי.......... אם תוכלו לתת לי דגם וחנות שאתם חושבים שיהיה הכי זול לקנות זה יהיה מצוין....... כמה אנשים הציעו לי וולקנו אבל אמרו לי שהוא ממש מרעיש.....אז אם תוכלו להציע לי משהו אחד.. תודה
-
- 10 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני לא מתכנן OC וה 0.13 אמור להיות קר ממילא ...אני קונה היטסינק רק בשביל לקבל את ה 3 שנים אחריות על המעבד אז אני מחפש היטסינק שקט וזול שיש ב PCH חשבתי על VOLCANO 9 ... יש הצעות אחרות?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-