עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by DJPOWER,

יש לי מעבד פנטיום 4 2.4 נורטווד ולוח אם של אסוס P4XP-X באוברקלוק הראשון העלתי ל2520 אני לא יכול לעלות יותר כנראה בגלל שההספק(וואלט) חלש מידי עכשיו אין לי כנראה בביוס אפשרות לעלות זה הגיוני?? אם כן מה הפתרון?? תודה מראש יונתן

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  2. Started by roeiw,

אם אני ישנה את הזתמון של הזכרון שלי ליותר נמוך זה יכול לגרום נזק? ואיך אני בודק יצובות וכו' של הזכרונות?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  3. Started by HellBoY,

על איזה טמפרטורות יכולה להיות סכנה למעבד? AMD 3000+(754)

4. Started by GreenDragon,

איך אני משחרר את הביוס החסום שלי כדי לעשות אוברקלוק?

5. Started by yahavon028,

אם אני רק מעלה את המתח למעבד, בלי לגעת בביוס, עדיין יהיה אצלי אובר קלוק? אני פשוט מפחד להתעסק עם הביוס. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  6. יש לי מעבד של AMD athlon64 3000+ ומדרבורד של GA k8ns המעבד נימצא באובר קלוק של 2.3 . אוקצור הטמפרטורות הכמובן עלו ורציתי לדעת אם זה בסדרר אז ככה ללא מאמץ הוא ב 30-35+ ובמאמץ מירבי הוא ב 50 בSpeedfan הוא מראה לי להבה כזאת של אש ליד טמפרטורת המעבד *יש לי מישחה טרמית על המעבד של Arctic Silver 5 *מארז ב160 שקל ולפני האובר קלוק המעבד היה בטמפרטורה של 20+

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  7. שמעתי שאפשר לשים משחה טרמית או משהו כזה... במידה וכן, מאיפה אני משיג אותה ואיך אני שם אותה... ? תודה..

8. Started by shloosh,

יש לי מעבד amd barton 2600 וקירור TT SF 2+SK7 לוח epox 8rda+ rev 2.1 כרגע אני עם 512 של 2700 די חרא זיכרונות שגם עושים לי בעיות לפעמים ומתנגשים של סאמסונג ושל טראנסנד. אם אני אחליף ל-512 של-A-DATA או חברה אחרת משהו זול אבל גם טוב, אוכל להגיע למשהו נחמד באוברקלוק? למה אוכל להגיע? והאם שווה את השידרוג הזה...?

• 1 תגובה
    • 388 צפיות
  9. Started by benx,

התמונה הזאת צולמה כשהמחשב היה ב100% load (לפחות ככה היה רשום במנהל המשימות...) המחשב הוא Celeron 300mhz ויש 4 סטיקים של זכרונות 2 של 32מגה 2 של 64 כולם מחברות שונות.... הלוח הוא VB-601 של חברת First International Computer (?!?!?!?!?!?!) קיצר זה נראה לי קצת חשוד, המחשב בן בערך 12 שנה, החיישנים נדפקו או שזה הגיוני ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  10. Started by no nick,

למה הוא נועד, מה הסיכונים, האם יש דרך חזרה, ובכללי הסבר על הפעולה. תודה.

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  11. הזמנתי את ה-VF700 של זלמן , לכרטיס מסך האם כדאי או מומלץ לקנות משחה אחרת ?

12. Started by O.G.D 2k5,

אני רוצה לעשות ocויש לי ספק של 300w ואני לא בטוח שזה יספיק לי לעשות oc גם למעבד וגם לכרטיס מסך?? מה עושים ??? ???

• 1 תגובה
    • 405 צפיות
  13. Started by hatzhaik,

קניתי בחורף מחשב p4 3ghz 1M 478 עם לוח של אסוס p4p800se וטמפ' העבודה של המעבד במנוחה היתה בערך 42 ובמאמץ 52 מעלות עכשיו כשהתחילו הימים החמים הטמפ' של המעבד במנוחה כ 48 מעלות ובמאמץ 58 מעלות. אני יודע שהטמפ' גבוהה מאוד וטמפ' כזאת משפיעה על ביצועי המעבד אבל השאלה שלי היא עד איזה טמפ' הוא יכול לעבוד מבלי שיגרם למעבד נזק? האיוורור שלי הוא מאוורר על המעבד ואחד מוציא אוויר מאחורה ואחד בספק כח ואני מתכוון להוסיף עוד מאוורר שיכניס אוויר מקדימה ואם זה לא יעזור אני ישים משחה טרמית (אני לא בדיוק יודע איך לעשות את זה ואשמח אם תתנו לי קישור למדריך או תסבירו לי בקצרה)

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  14. יש לי כל מיני וידאו בבית שמושבתים..חלקם ישנים חלקם יותר חדשים, האם אפשר להתשמש בתצוגות הLCD שלהם? במקום לקנות ב50 שקל, או שלא? תודה. עריכה: מנהלים סליחה, הבלבתי בפורום, התכוונתי לפרסם את זה באלקטרוניקה ומודינג.. נא להעביר, מצטער על אי הנוחות.

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  15. Started by benor,

שלום, ברשותי מעבד Athlon XP2500 ואת ההיטסינק הנ"ל. אני כבר מלא זמן רוצה להסיר אותו לצורכי ניקוי , אך ללא הצלחה. לא מצאתי שום הוראות לכך (רק הוראות התקנה שלא עזרו לי. איך אני עושה את זה ? אני תוקע מברג ולוחץ על הזיזי מתכת וההיטיסנק עצמו זז אבל אני לא מצליח לחלץ אותו מהסינק של המעבד... תודה.

• 1 תגובה
    • 415 צפיות
  16. Started by ychamp,

אפשר לקבל עזרה במציאת מאוורר שקט? אני עובד בחדר עם שלושה מחשבים שניים שקטים יחסית אבל אחד רועש ואני צריך המלצה למאוורר שקט בשבילו אפשר לקבל המלצה?

• 1 תגובה
    • 399 צפיות
  17. יש לי מחשב amd 2400 אני רוצה להעלות את המכפלה מ 15 ל 16 או 17 (כמה שאני יכול) אז עולה לי החום נכון עכשיו לפי מה שהבנתי אני יכול להגיע עד 65 מעלות זאת אומרת המעבד יכול לעבוד בלי בעיות לפי המאמר של mapisto ועוד דבר במחשב השני שלי amd 64 3000 אז אני רוצה להעלות את המתח לכרטיס מסך יש לי 2 אפשרויות כרגע זה על 1.5 ואני יכול להעלות רק ל 1.7 להעלות או שזה יהרוס כי אני עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך ואני רוצה שיהיה יותר יציבות לכרטיס כדי שאני יוכל להעלות עוד

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  18. טוב אז התחלתי להתעניין באוברקלוקינג קראית את שתי המדריכים שיש במאגר (לא עוזרים בגרוש...)וגם עשיתי חיפוש פה בפורום..וקראתי קצת...עכשיו זה המפרט שלי: CPU Properties ( Intel Pentium IIIE, 800 MHz (6 x 133-מעבד Asus CUV4X-לוח אם 256מגה של SDRAM nVIDIA GeForce 256 Gigabyte GA-GF2560-כרטיס מסך... (תגידו לי עם אני יכול לעשות ביכלל אוברקלוק עם המפרט שלי..) עכשיו ניסיתי לעלות את הFSB במעבד לפי מה שהבנתי עושים את זה דרך הביוס אבל לא הצלחתי לימצוא איפה זה...חיפשתי אפשרות אפשרות ואין כלום.. זה הביוס שלי: BIOS Type- Award Modular BIOS v6.0 אולי המעבד שלי סגור או נעול או משהוא כזה.. אז אמרתי לעצמי שנתחיל עם הכרטיס מסך...אז הורדתי את התוכנה : GeForceTweakUtility ומשמה העלת…

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  19. Started by tsvika,

שלום לכולם. במעבדי אינטל ישנו הדבר שנקרא FSB שבמעבדים נעולי מכפלה צריך להעלות אותו כדי לבצע OC למעבד עכשיו בגלל שבמעבדי AMD החדשים, משולב בקר הזכרון על המעבדים עצמם, השאלות שלי הן: האם יש ל AMD בכלל FSB? אם לא, אז איך בדיוק מבצעים OC למעבד AMD נעול מכפלה? איזה פרמטר צריך להעלות? ועוד שאלה קטנה.. מתי יודעים שצריך להעלות את המתח לחלק? [לאחר OC]?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  20. יש לי מעבד 2500 ברטון ולוח אם של ABIT AN7 עשיתי עדכון לביוס ויש פונקציה להעביר מי 2500 ל3200 בביוס נכון אז לי זה נעלום לא יודע למה אין לי אפשרות של 3200 זה הולך רק במספרים עכשיו למה זה קורא ?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  21. Started by ras81,

שלום יש לי את המחשב שבחתימה, כולל הזלמן 7700 ומארז של טרמלטייק עם 5 מאווררים (2X120 + 3X80), איך זה שהמעבד שלי יושב על 40 מעלות? זה לא גבוה מידי בשביל כל הקירור הזה ולחורף? מה יכולה להיות הבעיה? אני התחלתי לחשוב על זה כי לפני חודשיים בערך הוא היה על 30, ולא התחמם עד כדי כך יש רעיונות?

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  22. אני מעוניין לקנות קירור מים ואני רוצה לדעת איך זה עובד בכלל מה צריך לקנות איזה חברה ואיזה דגם

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  23. אני רוצה לקנות קירור מים אב לא מבין בזה כלום אבל ממש כלום לא יודע איך זה עובד איך החלקים נקראים מה מחברים איזה חברות דגמים בקיצור כלום(סליחה על הטיפשות) מי שמוכן להיכנס אליי לאיסיקיו או למסנג'ר ולהסביר לי על הכל ולענות על כל שאלותיי מוזמן תודה לעונים מראש! icq: 338080138 messenger: mikeyco@hotmail.co.il

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  24. חפרתי בפורומים בשביל ללמוד איך מפרקים את ההיטסינק בתושבת 775 כדי לשים היטסינק יותר רציני ולא מצאתי. בסוף מצאתי את מבוקשי באתר של אינטל, ע"י סרט וידאו מצוין, שמסביר את הנושא. ftp://download.intel.com/business/ibp/071604/enu300k.wmv]]

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  25. כשקניתי את המחשב שלי, הוא היה AMD Athlon XP 1700+ . לאחר מכת ברק (LOL) נשרף לי המחשב במסגרת האחריות החליפו לי אותו. כשהם החליפו לי אותו, הם שמו לי AMD Athlon XP 1800+ , דבר דיי שכיח שאחריות עושה במקרה של חוסר בחלפים מיושנים. עכשיו הבעיה: בזמן האחרון, שמתי לב שהמעבד שלי מזוהה כ AMD Athlon prossessor , וכי הוא עומד על 1150Mhz , בכל התוכנות שבדקתי (Aida, EVEREST, CPU-Z, WINDOWS) . לפי אותם התוכנות, המעבד הוא בטכנולוגיית Palimino, והוא אכן Athlon XP. לפי הידע שלי , ה 1800+ רץ על 1.5Ghz ולא על 1.1Ghz, ובכלל, איך לא מצויין הדגם המדוייק של המעבד?! האם יכול להיות שאני צריך לעשות עידכון BIOS או משהו? ולשאלה אחרת, אני כנראה משדרג בזמן הקרוב את הלוח והמעבד. חשבתי ללכת על AMD Athlon…

• 1 תגובה
    • 484 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.