אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
פירקתי את שתי המאווררים כדי לנקות אבק ואני לא זוכר לאיזה כיוון כל אחד הלך האם שתיהם לאותו כיוון ? פנימה ? החוצה ? תודה טל.
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
מחיפוש מידע על לוחות ה P67 שמתאימים ל OC ובמחירים שפויים (ללא צורך ב SLI..) ישנו מידע לא מספק לגבי יכולות ה OC של ה GA P67A-UD3 שכרגע גם הכי זול בלוחות ה P67 (מה שראיתי עד עכשיו ברוב החנויות. למעט אולי ה ASROCK שראיתי ב P-SEE) בקיצור האם מישהו יודע להגיד איך הלוח הזה ב OC ? האם 4.6-4.7 GHZ לפחות (עם קירור כמו המוגן) יהיו מתאימים לו וניתנים להשגה בקלות ? ( 24/7) תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
שלום... יש לי כרטיס מסך geforce 4 440mx 64 mb של leadtek והחלטתי שאני ורצה לעשות לו אוברקלוק....יש לי צלעות קירור ממעבד פנטיום ישן ואני רוצה לשים אותם על הזכירות אז רציתי לשאול אם הדרך היחידה לשים אותם על הזכרונות היא בעזרת פד טרמי או שיש עוד דרך? ואם זה בעזרת הפד טרמי איפה קונים את זה כי בפנדה לא ראיתי שיש להם..... תודה!
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי OC בשתי צורות: 1. באס 371 מכפלה 9 - יוצא 3.34GHZ. 2. באס 419 מכפלה 8 - יוצא 3.34GHZ. עכשיו הבעיה היא שמצב הראשון הוא לא עובר S&M (רושם FAILED ב-CACHE 1 LEVEL) ובמצב השני הוא עובר את הS&M... איך זה יכול להיות הגיוני? הרי גם הלוח אם וגם הזכרונות עובדים בתדר נמוך יותר במצב הראשון ודווקא אז הוא נותן ERROR?!?!?!? לגבי טמפרטורות אין שום בעיה הן לא עוברות את ה54 במאמץ...
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
איך אני יכול לעשות OC לכרטיס מסך leadtek 6800gt 256mb ? ומה הטמפ' המקסימלית שמותר להגיע אליה? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
תמיד תהייתי מה זה אומר ועוד לא יצא לי לשאול 5:4 3:2 1:1 כל אלו מה הם מייצגים ?
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מאוורר קדמי עם לד כחול למארז CM590, אבל אני לא יודע איזה בדיוק מאוורר מתאים? מישהו יכול להביא לי קישור למאוורר המתאים, עדיפות ל-SKYPC, או FOXPC. המון תודה.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אני חושב לפתוח ת'מכפלה של המעבד שלי, מומלץ? המעבד הוא AMD1.1 עדיין עם הHiCool המעפן שקיבלתי איתו, אני מקווה מתי שהוא בחיים להגיע עם המעבד הזה ל1.33 ומעלה 8)
-
שלום לכולם קניתי מעבד 7700K לפניי שנה מבחור שעשה דליד עם מתכת נוזלית ועכשיו לאחרונה אני שם לב שהטמפרטורות עלו הרבה ואני רוצה לחדש את המתכת הנוזלית הזמנתי Thermal Grizzly Conductonaut Liquid Metal Thermal השאלה שלי איך מנקים את המתכת הנוזלית מהליבה? עם מגבון אם אלכוהול מה היא הצורה הכי נכונה והכי בטוחה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
היי המאוורר של הכרטיס מסך שלי התחיל להרעיש.. נראה לי שהוא יצא מהתושבת ומשתפשף בכיסוי שלו מה עושים? מחליפים מאוורר? או שאפשר לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
פירסמתי הודעה דומה בפורום מארזים , אבל הניסוח הנוכחי יותר רלוונטי לפורום קירור. המחשב הוא core i5 עם לוח של gigabyte ud3r . כרטיס מסך חזק וחם (כנראה): HD5850 המארז הוא antec 300. השאלות: 1. האם המארז יצליח להחזיק את המחשב מספיק קר? מה יקרה אם לא? ממה אני צריך לחשוש? 2. רעש , למישהו יש את המארז ויוכל להצביע על בעיות רעש? (חשוב לי משהו שקט) 3. למארז יש שלושה עוצמות למאוררים שאפשר לכוון, אבל אפשר לכוון רק אם פותחים את המארז... האם זה יכול להיות בעייה? (אחריות וכל זה) איך אני יודע לאיזה עוצמה לכוון ?(מבחינתי שיהיה על LOW ולא יעשה רעש.. כל עוד זה לא פוגע במחשב) תודה
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
טוב אני לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול אבל השאלה היא: יש לי מקום לUSB אוזניות ומיקרופון בקידמת המארז והם לא מחוברים אני רוצה לחבר אז ככה את המפרט תראו בצד אז ככה יוצאים לי מהחיבורים מהUSB מלא כבלים צבעוניים ומה אוזניות והמיקרופון שתי בננות לאן אני מחבר אותם כדי שהיפעלו? תודה לכל ההעונים גיא
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוונת להרכיב מחשב חדש (מעבד INTEL CORE 2 DUO E6300 1.8GHZ, כרטיס מסך ATI RADEON X1600PRO ככל הנראה). השאלה היא האם צריך לקרר את הרכיבים גם כאשר אני לא עושה OC? ולגבי אוורור המחשב - כמה מאווררים אני צריכה ואיפה אני שמה אותם? (עדיף שיהיה כמה שיותר שקט). תודה רבה לעוזרים ;D
-
- 1 תגובה
- 384 צפיות
-
-
האם זה יעבוד כי ראיתי שהחיבור לאתר של TT רשום שהוא אחר ומתכוונים לזה של 3GHz ומעלה קישור לאתר היצרן
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה. כשמעלים את הליבה השיידר עולה באופן אוטומטי, ניתן לעלות את השיידר באופן ידני ללא תלות בליבה האם כשמעלים SHADER CLOCK יש שיפור משמעותי בביצועים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אהלן. מי שמכיר את המשחה הזאת, יודע שהיא אחת הטובות ביותר שיש. האזהרה שמגיעה איתה זה שאסור שהחומר יגע באלומיניום. http://coollaboratory.com/shop/product_info.php/products_id/3 הקירור שיש לי הוא של Xigmatek Achilles SD1284 - יש לו 4 צינורות נחושת חשופים HDT ובין הצינורות יש את התושבת שמחזיקה אותה שאני חושב שהיא מאלומיניום. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי תשובות על השילוב שלהם. מישהו פה אולי יודע במקרה את התשובה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה לעשות OC, כשאני מעלה את ה FSB הsystem memory multipler משתנה ועובר את ה mhz 800, האם זה בסדאני אני מעלה בכול פעם ב7 FSB
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
חשבתי על CoolerMaster Aero 7 Lite שעולה 100 ש"ח... ישנו קירור שעדיף שמחירו לא עולה על 100 שקל? ;D תודה
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן! : יש לי שאלה קטנה: לאחרונה פירמטו לי את המחשב, והתקנתי בו מד טמפרטורה... מה הטמפרטורה שאני צריך לדאוג ממנה (שההארד דיסק לא יתחמם יותר מדי)? תודה, אופיר. :s05:
-
- 1 תגובה
- 408 צפיות
-
-
תיראו אני קניתי לפני כמה ימים HD4850 power color עכשיו שאני רוצה לעשות לו אובר קלוק מהדריבר הוא מגיע engine 650 memory 1100 עכשיו הורדתי ati tool עכשיו יש לי בעיה בתוכנה עכשיו באיזה תוכנה אני צריך להשתמש תמליצו
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
-
אפשר בבקשה מדריך מפורט איך לשתמש בתוכנה occt. תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
נאמר שאני קונה מחשב שיש בו מאוורר אחד/שניים, ואני רוצה כמובן לקרר עוד יותר. 1. מה ההבדל בין היטסינק למאוורר? (אני יודע שזה שאלה דפוקה, אבל בכל זאת) 2. איזה היטסינק ו/או מאוורר הכי טוב (למשל קריסטל אורב - נראה לי...?)?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שלושה סוגי זיברונות במחשב אחד PC100 אחד PC125 ואחד PC133 אבל יש לי בעיה כולם על 83 מגה הרץ התיזמונים הם 2.0.2.2.5 ואני לא מצליח להעלות אותם. יש למישהו רעיון מה לעשות?? איך להמהיר את הזיכרונות??
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם. ברשותי G.FORCE 6600 GT AGP ולי יש שאלה. עשיתי לו OC והעלתי מעבד מ-500 ל570, זיכרון מ-1000 ל-1170. השאלה שלי היא האם יש טעם או צורך להעלות לו מתח דרך הביוס (ליציאה של ה-AGP) כדי שהוא יהיה יציב יותר ? ומי שמכיר תוכנה חינמית או בכללי לבדיקת שגיאות בכרטיס, לדעת שאם מה שעשיתי לא טוחן אותו סתם .... תודה רבה מראש לכל העוזרים ואחלה של שבת [=
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-