אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איך אפשר להדליק ספק ATX ללא לוח ? איפה לעשות קצר ?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב... המחשב שלי, מבוסס סלרון 800 ומשמש בעיקר למולטימדיה (DVD ו MP3) וגלישה באינטרנט. הוא כל הזמן מרעיש בצורה שמאוד מפריע לשמוע מוזיקה בצורה נורמלית...ורק עכשיו שמתי לב שהרעש העקרי הוא לא מהספק אלא.....מהמאורר של המעבד (המאוור האורגינלי של אינטל) התקציב שלי הוא עד 150 ש"ח - ואני לא עושה שום אוברקלוקינג...איזה מאוורר שקט :saint: מומלץ ? Volcano 7 plus או SILENT VOLCANO 9 ? תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי מאורר של מעבד P3 מיותר הוא יכול להיות שימושי למשהו?
-
- 10 תגובות
- 749 צפיות
-
-
ראיתי בגלריות שונות שאנשים שמים מאורר למסך, באמת זה מועיל במשהו או סתם גורם להיצטברות אבל? כי בסך הכל מסך בנוי לעבוד בצורה כזאת ואם היה צריך מאורר אז היו שמים אותו כבר במפעל יצור לא?
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
האם אפשר לבדוק את הטמפרטורה במארז או רק של המעבד? ע"י איזה תוכנה עושים זאת ואיך? תודה!
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
פתחתי את המחשב ומולו תקעתי מאוורר חבל על הזמן הוריד לו 10 מעלות (רק על הרמה ה 1) השאלה עם זה יגרום לבעיות תודה למגיבים ???
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עם לוח INTEL WS440BX P III 650 384 SDARM PC100 ECC האם כדאי?
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אהלן שאלתי היא כזו . לגבי OC האם מעבד P4 2.0GHZ יאפשר את אותו OC או פחות טוב או יותר טוב ממעבד 1.8GHZ. ואיזה מהם כדי לקנות אם זהה בשבילי לגביי שניהם. עוד שאלה אם קונים אחד מהמעבדים הנ"ל ועושים OC סביר יציב הביצועים של המערכת יהיו יותר טובים או פחות טובים ממערכת המבוססת אל מעבד AXP2000 בהנחה ששאר החלקים במחשב זהים לחלוטין. יש לי כרגע מערכת דיי טובה אבל מעצבן אותי שאני לא יכול לעשות OC טוב בלי לפתוח מכפלה וגם שהמעבד חם נורא אם אני עושה OC והמאווררים עושים רעש נוראי. ויש לי הזדמנות להחליף למערכת אינטל 2גיגה או 1.8 בגלל זה אני שואל אם כדאי האם יהיה שיפור בביצועים במשחקים תוכנות וכו'? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני פוחד לעשות זאת לבד.. וגם לא הכי מבין תמדריכים אולי אם יש פה אנשים שגרים בסביבה של כפר סבא רעננה עד חדרה יכולים לעזור לי עם זה ואם לא אז אני אשמח למדריכים בעברית אם יש מפורטים
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
http://www.amdforums.com/showthread.php?s=611fb3edeee7f4ed5ef35a845e2154d3&threadid=194299
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך המפרט הבא ל-OC? Intel Pentium 4 1.8A 400MHZ FSB, 512KB L2 CACHE EPOX 4PEA+ PeMobo, S.ata, Round-Cables, Chipset Fan, Usb 2.0 Corsair 512MB PC3200 CAS2 + Heatsink, או Geil 512MB PC3500 CAS2 ULTRA + Heatsink ThermalRight AX478 + מאורר דלטה 80 או 60 - מה שמגיע איתו. כמו שאתם רואים לגבי הזכרונות לא החלטתי עדיין מי יותר טוב, ראיתי כמה ביקורות שמשווים בין דגמי ה-PC3200 של שתי החברות והם דיי זהים גם ב-OC וגם בביצועים בלי OC, אז אפילו בפחות מהמחיר של ה-PC3200 של קורסאיר אני יכול לקחת PC3500 של Geil ולקחת בעוד 100ש"ח עוד איזה 2 מאוררים למארז או קתודה, אז מה אתם אומרים? מה לקחת? המעבד אמרו לי שקיום זה המעבד הכי טוב שקיים ל-OC רצחני, ואפשר להגיע איתו אפילו לבאס של 150MHZ עם קירו…
-
- 10 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מעבד 2533, 256 MB 1066, (המחשב של DOC) המעבד מגיע לנו עד 1783 מגה הרץ ללא העלת וולטז'. כשהעלנו דרגה אחת למעלה ל-2018 המחשב קורס, פעם אחת באמצע 3DMARK ופעם אחת בתהליך הפעלת החלונות. מה גורם לקריסה? אני מנחש שכניראה או הזכרונות או חוסר הוולטז למעבד. בביוס הרמה הבאה של הוולטס היא 1550 וולט. לעלות את זה? האם הדבר נכון? יש סכנה כלשהי? תגובות. בתודה MOOMOO עריכה: באס 145 מכפלה 19.
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
אז ככה יש לי GeForce 4 Mx440 גרוע...כבר הרבה זמן בכל מקרה עשיתי לו אוברקלוק שעכשיו הוא נמצא ליבה 325 זיכרון 475 וזה בלי קירור לזיכרון ורק הוספתי קריסטל אורב במקום מה שהיה שם שהיה דיי זבל...יש לי מארז דיי מאוורר ואני רוצה להגיע עוד יותר רחוק בקטע הזה אפילו עד שהכרטיס עצמו ממש יראה איך אומרים את המוות בעיניים...התכנון הוא להצמיד היטסינק טוב ולשים עליו מאוור של וואנטק רועש Tornado עם דחיפת אוויר שהייתי מכנה עצבנית למאוורר 80 מ"מ שהיא 84CFM עזבו את הרעש הוא לא מעניין אותי אבל אני פשוט לא יודע איזה היטסינק להשתמש מה יהיה הכי מתאים לגוף הכרטיס של VisionTek GeForce4 Mx440...וכמובן משהו שמאוורר 80 גדול יכול להתישב עליו, איך שאתם ממליצים לי ואומרים לי שבהחלט יש דרך להתקין אני משם …
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבל קודם כל אציג פה את נתוני המערכת שלי - לוח אם של MSI K7T266 PRO 2 נותן אפשרות לשלוט המתח המעבד והזכרון זכרון עד 2.8 ומעבד עד 1.9 מעבד אתלון 1700 מכפלה סגורה ( שתפתח בקרוב) זכרון 256 במהירות 266MHZ של SUMSUNG כ.מסך MSI G4TI4200 128MB AGPX4 מאורר וולקנו 6CU טמפרטורת מערכת בזמן מנוחה - 34 מעלות ( יש לי מארז מקורר היטב) לוח 34 בעומס 42 מעלות , לוח - 36 ועכשיו לבעייה שלי אני לא מצליח לעשות אוברקלוק , כל פעם שאני מגביר את קצב הFSB ועושה ריסט , נתקע לי המחשב אחרי כמה שניות שאני עושה אובר קלוק ל(באס = 139)1800 , אז המחשב נתקע לי אחרי שהווינדוס עולה, כשאני עושה ל-(באס=145)1900 הוא נתקע לי בדר"כ שהמחשב מעלה את הווינדוס. אם אני עושה מעבר 146 , המחשב יעשה לי טובה אם הוא יעלה בכ…
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אוקי.. אז לאחר הת'ריד הקודם בו עסקתי בתכנון המערכת , בחירת העיצוב\רכיבים , נגשתי לבצוע D: (במהלך הת'רדים הבאים אני הביא תמונות של חלקים מהמערכת ובת'רד הסופי את המערכת בשלמותה) זהו מכל המיים עליו שקדתי כשבועיים - 2 ימי הכנה +12 ימי בדיקה (אטימות - בעזרת טלטולים\לחץ משתנה ועוד מספר מבחנים :E) -כעקרון המכל יושב על 2 SLOTים , בגודלו הוא מתאים ולשם כך הוא תוכנן...
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תמיד רציתי לדעת מה יקרה לAthlonXP שלי אם אני אוריד ממנו את הגוף קרור... לא נעים : http://pommi4.mine.nu/sekalaisia/THG_CPU_Cooling.avi
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
אני ממש לא מתכוון לSMART FAN 2 אלא לCOOLMOD, אני מניח שכמה מכם קנו אותו וחיפשתי כמה ביקורות ואף אחד לא פנה אל החתיכת פלסטיק +לדים הזה בפני עצמו.... האם זה שווה משהו... זה יפה? והשאלה הכי חשובה... זה לא ממש חוסם את זרימת האוויר... וחוץ מזה שמעתי שמישהו כאן שרף אותו, איך? ולא היתה לך אחריות? נ.ב. יחד עם הSK-7 והXP 2400 זה ילך יפה מאוד :smoke:
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
חיפשתי קצת בפורום, ולא מצאתי. אני מחפש תוכנה ל-OC עבור הכרטיס מסך (GF4 Ti4600). יש לי את GeForce Tweak Utility, אבל מוצהר שהיא לא תומכת בדרייברים מעל 29.XX (ויש לי את האחרונים 42.XX) בכ"ז ניסיתי ואכן זה לא עובד. חלופות?
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני עכשיו קבלתי את הכרטיס רדאון 9000 פרו מאיה 2 עם 128 ddr של גיגה ויש לי את הדריוור גרסא 7.81 והציון שאני מקבל ב 3dmark הוא 6005 המערכת שיש לי זה p4 1300 לוח של אינטל 256 rdram 800 מגה הרץ ודיסק קשיח מעפן הקיצר איך הציון? ועם איזה תוכנה אתם ממליצים לי לעשות ההמרה לכרטיס? עריכה: חחחחחחחח איזה סתום אני רשמתי אם ורציתי עם
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
what is the max temprature which my cpu shouldnt pass, or it will start auto lowering performance in? 60c? or less?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי על הרעיון לעשות מערכת (בטח לא כל כך איכותית אבל....) עם לוח אם ישן ,סידי רום ,וכרטיס קול. שאלתי היא - האם זה אפשרי ? בהתחשב לעובדה שזה יהייה בלי הרדיסק בכלל . מה שאומר שזה בלי ווינדוז וכו'. בתודה, MegaHertz
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז ככה , קודם כל הפרס ,למקום הראשון ינתן הצג שלי 4*40 LCD יפייפה שניתן לראות אותו : בשביל לזכות בו תצטרכו לעבוד קשה : הפרס ינתן למערכת מחשב (לוח ,מעבד,זכרון 256 מגה בייט ,ספק,כרטיס מסך וHSF) אשר תעבוד בבאס הכי גבוה באופן יציב ! הבדיקה תעשה לפי מחירון של חנות . על המערכת לרוץ ביציבות ,100 לופים של סנדרה ו25 לופים של 3DMARK ! יתכן ונוסיף עוד תוכנה (אחד הדמואים החדשים ) בנוסף. התחרות פתוחה לכל חברי הפורום שאינם מנהלי האתר ואינם מהמודרים ומשתמשים שאינם קשורים לחנות\ספק רכיבים ! הדגש פה הוא על מערכת תקציבית שמגיע הכי רחוק ביציבות אין חשיבות לכמות הרעש או למעלות -העיקר שירוץ יציב. אין חשיבות למעבדי AMD\אינטל כאמור הבאס זה מה שאני רוצה . המנצח יוכרז במפגש האתר …
-
- 105 תגובות
- 12.9k צפיות
-