אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
היי . רציתי לדעת אם הגוף קירור יתאים ללוח שלי : Abit AV8 בנוסף רציתי לדעת מה המאוורר הכי ממולץ אליו בתקציב של עד 100 וקצת .. טנקס
-
- 2 תגובות
- 424 צפיות
-
-
-
שלום לכולם הזמתי כרטיס מסך והוא צריך להגיע יום ראשון הכרטיס הוא ASUS RADEON 9800XT והוא יותר יק מכל שאר החברות שמייצרים את ה 9800XT והוא היחיד שההיט סינק שלו שונה לחלוטין מכל השאר ( מ ATI - ספייר - ג'יגה בייט וגם הרקולס ) והמוכר ( שהוא קצת חבר שלי ) אמר לי שהוא שהוא הרבה יותר טוב מכל השאר ב OC בגלל ההיט סינק הזה מה אתם אומרים ?? אבל כמה שיותר מהר כי הוא צריך להגיד ביום ראשון... ASUS http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDASUV9800XT3&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 ATI - SAPIIRE - GIGA-BYTE http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDATI98XT3&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב עם E6300 מעבד ולוח אם - ASROCK ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E והשאלה שלי האם אני אוכל להתקין קירור טוב יותר מזה שמביאים אינטל ולעשות OC.. או רק להתקין קירור? אפשר לעשות קירור לזכרונות שמותקנים על הלוח ואם כן איך?
-
- 16 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם בניתי מסך LCD לפי המדריך שבאתר וחיברתי את הכל כל השורה הראשונה היתה דלוקה וכאשר אני משנה משהו בתוכנה זה לא משתנה. מה יכולה להיות הסיבה לכך????????
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוקינג לכרטיס מסך שלי (SIS7012) ויש ברשותי את התוכנה RivaTuner ואני לא יודע איך משתמשים בה אפשר מדריך הוא הסבר בבקשה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום! הורדתי את התוכנה RIVATUNER ומצאתי את ההגדרות של ה-MEMORY וה-CORE (מצורפת תמונה) עכשיו אני רוצה לקבל הסבר קטן בקשר לעד כמה מותר לי עלות את ה- MH ומה צריך לעשות בשביל לא לסכן את הכרטיס יותר מידי? תודה מראש! :smoke:
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם , בקרוב אני רוכש את המעבד הבא : Athlon 64 X2 4600+ Socket 939 ו AMD ורציתי לדעת איזה קירור + - לקנות לו כדי לעשות OC למעבד הזה . (קירור שיוכל לעשות לי אובר קלוק נחמד , לא יותר מדי..)
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
אממ תראו הבנתי שהוא עובד על מהירות הכי גבוה שלו שזה בערך 2500-2600 ואצלי הוא בקבוע מסתובב על 2350-2390 RPM והוא מחובר ישירות ללוח ... משהו יודע מה הבעיה פה ? תודה
-
- 6 תגובות
- 559 צפיות
-
-
בכרטיס מסך 7300GT של EVGA רשום שהמהירות ליבה 350mhz 400mhz ramdac ורשום שהאפקטיבי זה-666mhz כבר העלתי ל-500 בשניהם וזה עובד סבבה השאלה היא אם אני מעלה למהירות האפקטיבית זה עדיין נכשיו לאוברקלוק לכרטיס??
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום... אני מעוניין לרכוש פאן באס למחשב שלי שמכיל 7 מאווררי סמארט פאן 2 היום כבר התקשרתי להזמין מזיגזג את הפאן באס של סאן בים ואני יודע שהוא יכול להחזיק סמאט פאן 2 בכל ערוץ וברצוני לרגוש גם פאן באס עם חיישנים ושיראה טוב ואחרי חיפושים מצאתי את הקולרמסטר איירוגייט2 עכשיו השאלה שלי היא האם הוא יוכל להחזיק סמאט פאן 2 בכל ערוץ או שהוא ישרף אחרי כמה ימים/שבועות...???
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום! יש לי מעבד E7500 ולוח אם EP43-UD3L ורציתי לשאול אם זה בטוח להשתמש בבדיקת מאמץ של OCCT: LINEPACK כי אומרים שהיא מקבילה במאמץ למבחן של IntelBurnTest אז השאלה שלי אם זה בטוח לעשות את המבחן הזה למעבד שעשו עליו אוברקלוק? תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
הייתי רוצה לעשות OC למעבד ישן פנטיום 4 יש אפשרות שלא יקרה לו נזק?האם אני צריך להוסיף קירור?עד כמה HZ אני יכול להגיע?(כרגע 2.8 גיגה-הארץ)
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני חדש לאללה בזה ולא מבין כלום בזה!!! רק מה שאני יודע שזה קשור לקירור! בבקשה ממכם, תפרטו לי קצת על זה איך אני עושה מה אני עושה??? וגם ראיתי פה בכמה הודעות תוכנה שאיתה אני יכול לראות את התוצאות... תסבירו לי גם איך בדיוק... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 432 צפיות
-
-
LINKADINK נתן קישור ל-OC E6300 http://www.legionhardware.com/document.php?id=606&p=2 לא הצלחתי לעשות OC בעזרת הקישור למחשב שלי, כשניסיתי לעשות זאת לקח למחשב כמה שניות יותר לאתחל וכל פעם ההגדרות בביוס שונו אוטומטי ל=AUTO אפשר לדעת למה ומה מגביל אותי?
-
- 9 תגובות
- 626 צפיות
-
-
כרגע אני נמצא ב-OC של 3400MHZ, במאמץ טמפ' 66 ע"פ TAT המתח למעבד 1.56, עבר תוכנות בדיקה והמחשב יציב כבר חצי שנה ללא תקלות. בשביל הספורטיביות של העניין חשבתי לבדוק עוד כמה ניתן לסחוט, המתחים הבאים אצלי בביוס הם 1.6,1.8,2.0 אין באמצע כמו שאתם רואים. האם יש סיכון יתר שעושים קפיצותגדולות ל-1.8 ומעלה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 497 צפיות
-
-
רציתי לדעת לדוגמא כשאני קונה כרטיס מסך, אני צריך לדעת אם אני יעשה לו OC או לא? מה שאני מנסה לומר זה, שהאם OC יכול לשנות את דעתי כללי , בקשר לקניית כרטיס מסך? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 425 צפיות
-
-
אני קונה מחשב שמגיע עם המעבד Q6600 שיושב על לוח אם GigaByte GA EP 43 DS3L וזכרונות ראם מבית G.Skill 2X2GB 800 MHz DDR2 4-4-4-12. הקירור למעבד שאני קונה יהיה Arctic Cooling Freezer Extreme. רציתי לדעת שני דברים: 1) האם אפשרי בכלל לבצע OC למעבד עם הנתונים הנ"ל או שאתם צריכים לדעת עוד פרטים כדי לענות לי על כך? 2) אם אכן אפשרי, לאיזו מהירות מעבד אני יכול להגיע עם OC בטיחותי אך בכל זאת משמעותי? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מעבד אינטל כפול 3 ג'יגה וגם גוף קירור TT bigtyphoon והשאלה שלי מה התדירות המקסימלית שאני יכול להגיע?
-
- 7 תגובות
- 575 צפיות
-
-
בתוכנות בדיקה של המחשב כמו סנדרה וכל אלה, אני רואה שהOC המקסימלי שאני יכול להגיע אליו הוא 3000Mhz. אם זה נכון אז איך זה שיש אנשים שגם להם רשום את זה ובכל זאת הם עקפו אז מה שרשום? המעבד שלי A64 +3000
-
- 8 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום! ללא oc אני מוציא בין 8200 ל-8600 ואם oc ל-620 בליבה ו-720 לשעון אני מקבל בסביבות 9200 (הכל ב-3dmark 05)...זה בסדר? הבעיה היא שאני לא מרגיש בכלל שינוי בביצועים במשחקים(עשיתי את ה-oc דרך הדרייבר של אומגה...),למה זה?
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות OC לכרטיס מסך שציינתי בכותרת (HD 2900Pro 512Mb), המאוורר הוא Arctic Cooling Freezer 7 Pro שעל המעבד, מארז של NZXT Apollo וספק 500W של ליברטי... האם אני מסוגל לעשות לו OC, בלי שהוא יעשה לי רעש מטורף, והאם אני אהיה מסוגל להגיע לביצועיים של XT?
-
- 5 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שמתי על הכרטיס מסך שלי מאוורר ג'נרי קטן שמתחבר לחריץ של ה- System Fan , וכשבדקתי בביוס ראיתי שהוא מסתובב על 4600+- RPM. עכשיו השאלה שלי אם יש מצב שמאוורר ג'נרי מסתובב במהירות כזאתי (כי זה מהר מאוד בשביל ג'נרי אם אני לא טועה..) תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס R9800P ועשיתי לו אובר קלוק ל: 380@430 330@480 והכל עבד בסדר בלי ארטיפקטים ואז עשיתי ריסט ונהיהו ארטיפקטים! אז לפעמים יש ארטיפקטים ולפעמים לא! לפעמים הוא עובד טוב על מהירויות גבהות ולפעמים לא! מה הבעיה? יש לי Artic Silenser + Mem Sincks אה ויש לי ספק ג'נרי 480 + 5 מאוורירם וקטודה אולי הספק זאת הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-