אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום היתי רוצה לדעת האם המחשב שלי יעמוד ב O\C אם קירור מתאים אם כן היתי רוצה לדעת על איזה חלקים לשים את הקירור. תיסתקלו במפרט לפרטים. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
קניתי לפני חודש מחשב חדש...מושקע....p4 2.8 (מפרט נוסף יבוא בהמשך)... עכשיו חשבתי אולי לעשות לו איזה oc קטן.....רציתי לדעת איזה סיכונים צריך לקחת בחשבון כאשר עושים את זה... האם ניגרם לרכיבים שעושים להם oc נזק...בהווה ובעתיד????
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
האם יכול לקרות משהו לשאר המחשב שלי אם אני אוברקלוקינג לכרטיס מסך שלי?
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אוקיי, שעושים OC למעבד נגיד שהטמפרטורה שלו נמוכה, צריך גם להעלות את המתח או משהו? או שפשוט להעלות FSB? לדוגמה, יש לי מעבד כלשהו ולא משנה כמה שאני מעלה fsb הוא עובד והטמפ' שלו על 30 (סתם דוגמה) אני יכול להעלות עד כמה שאני רוצה? או שצריך להעלות גם מתח? באיזה מקרים צריך להעלות מתח, תודה.
-
- 9 תגובות
- 573 צפיות
-
-
לפני כמה זמן עשיתי OC למעבד שלי E4300 965P DS3 8800GTS320 2GB800MHZ ENERMAX LIBERTY 400 והייתה לי בעיה שבמקום שהביצועים שלי יעלו במשחקים הם ירדו בצורה מפחידה ( 5 - 10 FPS על הגדרות נמוכות ) אז אתמול כשהייתי בפאנדס דיברתי עם אחד הטכנאים וניראה לי שהוא מצא את הבעיה שלי.. כששאלתי פה מה אני אמור לעשות עם הזכרונות ב OC אז אמרו לי שבאופציה בביוס אני צריך לשנות שם ל 2 ואז הזכרונות שלי יהיו על 1:1 והטכנאי אמר לי שפיצלתי את תדר הזכרונות והם עכשיו לא פועלים אצלי על 800MHZ אלה על 400MHZ וזה מה שגורם לירידת הביצועים. אז אתם יכולים להגיד לי בבקשה מה אני צריך לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת עד כמה כידיי לי להאיץ את המחשב וכמה אפשרי ביכלל במערכת כזאת: Asus P5LD2 SE intel core 2 duo E6300 2gb 667 thermaltake soprano קירור סטנדרטי של המארז הזה .. לא הוספתי כלום..
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
-
יש לי Q6600 ועשיתי לו OC ל 3ghz והעלתי קצת את המתח אם בכלל במידה וכבר חודש אני משתמש במחשב משחק, רואה סרטים ועובד איתו הכל עובד נורמלי אבל נגיד תאורטית אם אני יריץ איזה תוכנה רצינית שתעבוד כמה הרבה זמן (מה שאני לא עושה) יש סיכוי שהוא יאתחל את עצמו האם יכול להיגרם נזק למחשב במצב הזה שתיארתי? שכאילו בגדול, חסר מתח למעבד או משהו כזה
-
- 1 תגובה
- 433 צפיות
-
-
יש לי מעבד Q9550 עם OC ל 4 GHZ שעד היום היתי בטוח שה OC יציב כי הוא עבר את כול הדיקות יציבות (8 שעות OCCT) ועכשיו התחלתי לשים לב למשהו מוזק שאני נכנס למצב שינה (SLEEP) ומדליק את המחשב בחזרה המחשב נכנס ללופ של ריסטים עכשיו שמתי לב לזה רק אחרי שהתנתי WIN 7 (יכול להיות שזה גם היה לפני פשוט אני אף פעם לא משתמש בהפשרות הזאת ובטעות לחצתי עליה) כמובן שאיפסתי את הביוס וביטלתי את ה OC אשמח למשוע חוות דעת בנושא עם הבעיה ב OC שלי או ב וינדוס 7 ? תודה לעונים !
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם יש אופציה לעשות OC לזיכרונות עצמם ע"י העלת מתח שינוי תזמונים וכולי .. אני כמעט בטוח שכן פשוט קראתי כמה דברים שבלבלו אותי .. אמרו לי שעדיף לי לקחת על ההתחלה זיכרונות 500 MHZ ולעשות OC ככה שהלוח יתמוך בהם .. אבל אני לא יכול פשוט לקנות זכרונות 400 ואז לעשות להם OC שיגיעו ל 500 ?
-
- 11 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC לכ.מסך שלי 6600 GT האם שווה ביכלל הוא יכול להגיע למשהו טוב ?!? ואני רוצה לקנות קירור טוב כדי לעשות לו OC אז מישהו יכול להמצליץ לי על משהו חשבתי על ה Zalman Fatality FC-ZV9 הוא הכי טוב שיש ?!
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות OverClock למעבד דרך הביוס והעלתי את המכפלה מ 200x10 ל 210x10 הכל עבד פיקס.. לאחר מכן ניסיתי להעלות עוד ל 220x10 ולאחר ששמרתי את השינויים בביוס המחשב עשה ריסטרט וההגדרות חזרו שוב ל 200x10 :\ מה הבעיה? תודה..
-
- 6 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את 965 amd ואני רוצה לעשות לו oc עכשיו לפי מה שהבנתי בגלל שהוא עם מכפלה פתוחה אפשר לעלות לו רק את המכפלה אבל זה מעלה את התדר בקפיצות יחסית גדולות דבר שיכול להיות קצת בעייתי כשרוצים להגיע לoc המקסימלי אז השאלה שלי איך אני יכול להתגבר על הבעיה יש אפשרות להוריד את המכפלה ולשנות את ה fsb או שיש דרך אחרת או שאפשר לעשות למעבדים כאלה oc רק על העלת המכפלה. זו תיהיה הפעם הראשונה שאני עושה oc.
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד E4500 ועשיתי לו OC ל 2.64, הטמפ' של המעבד במנוחה היא 27-30, ובמאמץ שבדקתי עם התוכנה Orthos Prime הגיע לי ל 40 בכל ליבה כמו שאפשר לראות בתמונה: http://i3.tinypic.com/6okdoy0.jpg התוכנה התחילה לצפצף באמצע, מה זה אומר לגבי זה? האם אני צריך לרדת קצת ב OC? תודה.
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי משהו מוזר שקורה עם אפשרות הOC . למה כשאני מעלה את מהירות ה GPU Clock אז למטה בנתונים הסופיים הוא לא עולה לי ונשאר רק על 500 האם זה יכול להיות קשור למפרט שלי ? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אם אני עושה בביוס "Load Optimized Defaults" האוברקלוק מתבטל ? הכוונה שהמעבד חוזר לשעון 2.4 (Q6600) ???
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מאמין שזה קשור לפורום הזה אני מתכוון לשנות את ה HZ של העכבר שלי ל1000 לפי המדריך הזה http://www.overclock.net/faqs/73418-how-improve-mouse-response-accuracy-changing.html יש לי MX510, וינדווס XP כתוב שם - "the higher the polling rate, the higher the cpu usage will be" זה יהיה משהו רציני או בקטנה? ובכלל, אני אמור להרגיש הבדל אחרי שאני אעשה את זה? במשחקי FPS ברשת
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
-
שפותחים את התוכנה אז בשביל לעשות oc צריך ללחוץ על ה target adapter או על ה driver settings כי לשניהם יש אותם אפשרויות ואפשר בשניהם להעלות את הליבה ואת הזכרונות מה ההבדל?? 2) שאני מעלה ב תוכנה אז יש כזה קו שמעבר אליו אם מעלים יש סימן קריאה מה זה אומר?
-
- 6 תגובות
- 599 צפיות
-
-
טוב, בזמן האחרון אני רואה שכל משתמש שלישי בערך עושה הזמנה ב JABTECH, אז החלטתי גם להצטרף לחגיגה .... אני רוצה להזמין SLEEVES , אך יש לי מספר שאלות - 1. מה אומרים הגדלים - לאיזה כבלים מתאים כל גודל - 3/4, 1/2 אינץ' וכו' .... 2. מה האורך שמקבלים ב JAB TECH - אתה רואה פריט, עם כל הנתונים האפשריים (טמפ' התכה ... - מעניין מאוד ... ) - אבל איזה אורך זה כל יחידה ? 3. אני מעוניין ב SLEEVES רק לכבלים של הספק לרכיבים - לא לחיבור 12V ולא ל ATX - רק לכבלים הרגילים - איזה SLEEVES בעצם צריך וכמה יחידות להזמין ? (ספק ENERMAX עם הרבה כבלים ארוכים ... ) 4. יש איזה מדריך לפירוק של ה MOLEX והרכבה של ה SLEEVES - למרות שאני כבר די סגור איך עושים את זה - טובה תמונה אחת מאלף …
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד 3ghz אינטל פרסקוט עשיתי לו אובר ל3.2 ואני עם קירור סטוק עכשיו בsuper-pi עשיתי בדיקה של ה 16m וזה עבר בהצלחה זה סימן שהמעבד שלי יציב או שזה לא אומר כלום
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שאלה בקשר ל TT BIGWATER - כיוון המים משנה? קניתי מערכת קירור במים של TT הBIGWATER SE ב 300 שקל ואני שואל אם כיוון הנוזל משנה משו ואם כן למישהו יש מדריך שיעזור לי או משו כזה תודה!@
-
- 2 תגובות
- 437 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב עוד כמה ימים.....מ tms אבל אני לא קונה מעבד...אני מביא אותו ממקום אחר בזול יותר.... עכשיו רציתי לדעת עם ה v1 דורש פירוק של הלוח? והאם tt bt vx דורש פירוק של הלוח. והם יש הפרש ביצועים גדול הין ה bt ל v1 אני לא מתכוון לעשות oc תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
ערב טוב, רציתי לדעת למה במתח של המעבדים החדשים, למשל 2.4C הוא 1.6V ולעומת זאת, המתח של שלי שהוא 866MHZ הוא 1.75. וגם בלוח אם IC7 המקסימום זה 1.925V אם אני לא טועה ובשלי שהוא CUVX4 זה יכול להגיע למעל 2.2V? מה הרעיון מאחורי צריכת החשמל... תודה לכל העונים עריכה: העניין הוא שגם ב OC אצלי ל 949MHZ העליתי את המתח ל 1.8V ואנשים שעושים OC ב 2.4C לאיזה 2.7GHZ מעלים מתח ל 1.65V... ???
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי שני כרטיסי מסך X1900XT-X עיניין אותי לדעת אם הם נחשבים לטובים ב OC ?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-