אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי ציון במחשב הישן של 6681 אחרי אוברקלוק לכרטיס מסך. הוא היה על זיכרונות-200 ליבה-460 אחרי- זיכרונות-240 ליבה 500 מחשב פנטיום 1.8 זיכרון 512 rdram 400hrz לוח asus p4t כרטיס מסך- asus gf3 v8200 delux דבר ראשון איך הציון הסופי? דבר שני איך האוברקלוק הראשון שביצעתי? זה נחשב שיפור גדול בכרטיס מסך? או שאפשר לדחוף אותו עוד... נ.ב שכחתי לציין לפי האוברקלוק היה הציון -6220
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לדעת כמה מעלות יש לו ואני לא דיוע איזה לוכנות בודקות מעלות חוץ מהתוכנות שמקבלים עם הלוח אם והוא לא קיבל אחת כזאת... אני יודע שבביוס אפשר אבל הוא רוצה תוכנה לווינדוס... אז מה להוריד לו?? תודה מראש, ניר.
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
היי כולם, 1)מה יותר טוב: Thermaltake 120mm Smart Fan 2 או Enermax 120mm 2 Ball Bearing Fan Kit 2)לטמרלטק יש וסת עוצמה, גם לאנרמקס? 3)יש לי מארז Compucase CI-6A19 ויש בו לכל מאוורר תופסן כזה, האם גם במאווררים האלה אני פשוט "דוחף" את המאוררים לתופסנים? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
חוץ מפיסי פריק ו ליאונטאורק??
-
- 1 תגובה
- 441 צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 390 צפיות
-
-
אני בתהליכים של קניית מחשב חדש ורציתי לשאול האם המאוורר שמגיע עם המארז COMPUCASE CI-6920 BLUE מספיק לקירור הרכיבים שבתוכו? במידה ולא, האם ישנו מקום מובנה בתוך המארז להוסיף לו מאוורר נוסף? וכך אוכל לבקש מהחברה שממנה אני קונה את המחשב שירכיבו לי עוד מאוורר? אם לא, איך ניתן להוסיף עוד מאוורר תודה רבה ניר
-
- 1 תגובה
- 431 צפיות
-
-
שלום לכולם תראו עשיתי מודינג למחשב שלי והוא יצא ממש פיצוץ אך יש לי עוד בעיה אחת אני רוצה לעשות OVERCLOCK ואני רוצה לדעת אם המחשב שלי יחזיק מעמד אחרי ה-OVERCLOCK ואם בכלל אפשר לעשות למחשב שלי OVERCLOCK טוב המחשב שלי זה: AMD XP A ATHLON 1700+ זיכרון:256 MB DDR כרטיס מסך: GE-FORSE 2 FX 64 MB המהירות כרגע של המעבד היא 1499 ואני רוצה להגדיל אותה אז האם אני יכול לעשות OVERCLOCK כן או לא ום אפשר לקבל מדריך בישביל מעבדי AMD
-
- 1 תגובה
- 419 צפיות
-
-
קניתי את ה XP120 ואיתו את האנרמקס 120 אבל האנרמקס לא נמצא במלאי ורוב הסיכויים לא יגיע גם ואם כן אז בעוד הרבה זמן אז רציתי לשאול איזה מאוורר אחר אתם ממליצים ל XP 120 שידחוף הרבה אוורי וגם לא יהיה רועש שיהי אפשר לישון בלילה. לדוגמא: Vantec ThermoFlow 120MM Smart antec Stealth 120MM Case Fan ANTEC 120mm SmartCool Case Fan שאלה נוספת אליכם, מאווררים שיש להם חיישם טמפרטורה והם משנים את ה סל"ד שלהם לפי הטמפרטורה אפשר לחברם לווסת שאני יוכל לשלוט על המהירות שלהם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למאוורר שלא יחרוג מ 200 שקל .. עדיף פחות אפילו .. שיעשה רעש כמו פיל דוהר .. רק שיקרר .. למה גם ככה אני ישן עם מוזיקה ..אז חפיף
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
יש לי של גיגה בייט כרגע על המעבד 3d השקט עובד על 2500 רפמ אני לא מרוצה מימנו כי שאני מעמיס אם מישחקים מגיע ל 60 מעלות קצת יותר שעמתי על זלמן 7000 טובים תיעצו לי משהו ליקנות טוב שיחזיק לי את המעבד על 50 מעלות גג יש לי prescot 3 גיגה
-
- 1 תגובה
- 409 צפיות
-
-
האם כדאי להשתמש ב Ati Tray Tools? או שמה עדיף תוכנה אחרת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
-
-
http://usa.asus.com/products/pccomponents/cooler/gaming/starice/overview.htm מה אתם חושבים על הקירור הזה? הרבה אנשים אומרים שזה הדבר הגדול הבא (גם בקירור וגודל) ומגיע ועובר אל הביצועים של ההיטסינקים החדשים של Thermalright. אני חושב על לקנות אחד אבל אני לא מוצא שום השוואות של זה...כי זה גם די חדש. המקום היחיד בארץ שמצאתי את זה בwww.lamir.co.il למישהו יש השוואות?
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
מעניין אותי מה הבאנדל של היטסינק מאורר הנפוץ ביור והאם אתם מרוצים ממנו,מה הטמפרטורות שלכם וכמה רעש עושה הבאנדל? ולא אני לא איש שיווק אלא מאבטח שממש משעמם לו בשמירות אז חושב על כל מיני שטויות. לי יש את הוולקנו 12 הוא עושה את העבודה כמו שצריך. מוריד לי את הטמפרטורה של המעבד לאחר עומס ל47 מעלות וזאת על 4000 סיבובים בדקה. אני מאוד מרוצה ממנו אבל הוא רועש! שאני מעלה מעבר ל4000 יש המון רעש.
-
- 1 תגובה
- 402 צפיות
-
-
סיימתי להרכיב את המעבד + גוף קירור ורציתי לדעת מהם הטמפ' הסבירות למעבד שלי, על מנת לדעת אם הרכבתי את הכל טוב. כרגע - ה - BIOS מדווח על כ - 40 מעלות כאשר המארז פתוח - האם זה סביר? מתי אני צריך להתחיל לדאוג? ובכלל, יש באיזה שהוא מקום נתונים לגבי הטמפ' של המעבד הזה בכל מני מצבים? תודה
-
- 1 תגובה
- 419 צפיות
-
-
דיפדפתי קצת בביקורת, והגעתי לדף הזה ~~**~~. למה לשלם כל כך הרבה על מעבדים תותחים כשיש OC ;D ? 2.8C@3.7 A-DATA 500MHz 1:1 + PAT אתם תשפטו: . [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
אני כרגע באוברקלוק למעבד axp2600 barton עם מתח של 1.725 ספיד פאן מראה שני מתחים של הליבה vcorea,vcoreb מה זאת אומרת??? יש כאן בעיה?צירפתי תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 432 צפיות
-
-
חברה לא מזמן צבעתי את העכבר שלי בצבע זהב הוא הפך לירוק אחרי כמה זמן חבר שלי אמר שזה התחמצנות ואיזה מתכת מתחמצנת לצבע ירוק? נכון נחושת בדקתי את המרקיבים יש שם גרגירי נחושת אז חשבתי יש לי גוף קירור שקולו מאלומנייום חשבתי על לרסס את הבסיס כדי שזה יצא כמו בסיס נחושת שווה?
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
טוב, חזרנו לנושא הנדוש הזה. הפעם אני רוצה לפנות לנציגי החנויות המופיעים בפורום. לאחר שיטוטים רבים בפורומים בחו"ל - ובעיקר בפורומים לקירור מים - מצאתי המלצות חמות לשימוש במאוררי SANYO DENKI (בהם משתמשים לקירור רדיאטורים במערכת קירור מים.). להלן הלינק למאוררים הנ"ל: http://sanyodb.colle.co.jp/product_db_e/coolingfan/dcfan/cooling_dcfan.html בארץ נמכרים מאוררים אילו ע"י חברת קונלוג: http://www.conlog.co.il/Index.asp?ArticleID=67&CategoryID=37&Page=1 אבל....הם לא מוכרים ליחידים! אני מעוניין בסוג זה של מאוררים - הנחשבים מאוד חזקים ושקטים (יחסית ל PANAFLOW, DELTA וכדומה). - בגודל 120 מ"מ על 38 מ"מ הנותנים מעל 100CFM. בעיקר מהסוג הבא: 109R1212H102. אז אולי מישהו ירים את …
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
-
-
למישהו יש קירור דומה על אותו לוח?
-
- 1 תגובה
- 426 צפיות
-
-
SLK 947U שנראה לי עשוי מאלומניום (לא זוכר) או הTT סיילנט טוור.. מאוורר 80MM של דלטא אני יכול לקנות בתל אביב ב10 שקל אז זה לא הבעיה :] (הקירור הינו ל2600 מובייל שאני רוצה לקנות)
-
- 1 תגובה
- 431 צפיות
-
-
מה דעתכם על המארז הזה? האם הוא כדאי לאוברקלוק חזק ? http://www.hec-group.com.tw/product/product_b.asp?id=40# ואיזה קירור אתם ממליצים למארז שכזה? שיתאים גם ל 3200+ 939
-
- 1 תגובה
- 408 צפיות
-
-
שלום מה מצב??? טוב אז ככה יש לי במארז 3 מאווררים ראשיים שניים בספק ואחד בדיסק קשיח שלושת המאווררים נמצאים אחד: למעלה 80 מ"מ(נראה לי) אחד מאחור 1XX מ"מ ועוד אחד על הדלת מול המעבד גם 1XXמ"מ רציתי לדעת איך אני צריך לסדר את המאווררים (אני מתכוון מכניס או מוציא אוויר) כך שיתן לי את הקירור הכי טוב עכשיו שני ה1XX מ"מ מוציאים אוויר והלמעלה מכניס איך כדאי לי לסדר??? נ.ב איך אני יכול לסדר את הכבלים שלא יפריעו לקירור פשוט יש לי שם גוש של חוטים של הספק ללא שימוש (הIDE מעוגל) תודה
-
- 1 תגובה
- 431 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לעשות OC לכרטיס מסך שלי : Radeon 9600 proשל חברת Hercules. אני אף פעם לא עשיתי OC ואין לי מושג איך עושים (תמיד יש פעם ראשונה) ,האם אפשר לקבל הסבר מפורט? ועוד כמה שאלות : 1)האם אפשרי לעשות לכרטיס הזה OC? 2)האם המאוורר של הכרטיס מספיק טוב כדי לקרר אותו? 3)האם כדאי בכלל לעשות OC לכרטיס הזה? האם אני ארגיש הבדל? 3)איך לעשות זאת? המפרט של המחשב שלי : A64 3000 s939 Gigabite ga-k8n ultra 2*512 זיכרון של samsung מארז 6A19 עם ספק 425 של HEC (במארז יש 2 מאוורים של 12 ס"מ) תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-