עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by bilbo,

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  2. חבר שלי ראה את העכבר והעבודה שעשיתי בינתיים על "פרוייקט הכדור" (שיקבל בקרוב שם טוב יותר) ואמר שהוא רוצה גם כזה (עכבר לא כדור) - בהתחלה חשבתי שהוא מדבר על הintellimouse explorer שלי אבל הוא הסביר שהוא רוצה לוגו... הוא הביא את העכבר ואני חרתתי הדבקתי והגעתי לשלב האחרון - חיבור הלד וכאן מתחילה הבעיה... יש לו מחשב פנטיום 2 ישן שהוא משתמש בו בשביל לכתוב (חושב שהוא כותב תסריטים --- סתאאאאאם - הוא גאון , גאון... ו... לידי) ולכן העכבר הוא סיריאלי... בדקתי בכל הפורומים ואתרי המוד שיכולתי למצוא - אין. כל חיבור שאני עושה ומפעיל את הלד מנטרל את העכבר. לאחר מחקר מקיף גיליתי שהמתח בעכבר מסופק ע"י הסיגנל הנקלט ניסיתי הרבה נקודות (ברור שחיפשתי עם מודד - כאילו דההההה...) אבל תמיד …

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  3. Started by itaysk,

ב +3.3V יש לי 2.62 והוא מזהיר אותי המחשב חדש! יש לי אותו שבוע! מה זה?

• 13 תגובות
    • 900 צפיות
  4. Started by zippobuyer1,

אני עומד לקנות מערכת ל OC (AXP 2100 TBRED B EPOX 8RDA CORSAIR PC3200CAS2( ואני מתלבט באיזה היטסינק לבחור??? אני נוסע לניו יורק עוד שבוע ואולי אני אקנה שם. יש הצעות? אני חשבתי או: SK7 AX7 ללהישאר עם הוולקנו 7 פלוס (הוא יהיה טוב לעמוד בבאס 190 ? על מדיום)

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  5. Started by INFERNO,

אני הולך לשים אותו עם nanoterm blue על 1700 והולך להביא OC רצחני שווה לקנות ?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  6. Started by Gabi10000,

שלום לכול התותחים............ יש לי מעבד intel celeron 1.40mhz 100 - system bus mhz 0.13-micron process יש לי בורד של פסי פרטנר איך עושים אוברקלוק למעבד שלי ??

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  7. Started by joko7,

שלום לכולם :hi: הורדתי את התוכנה הזאת שחשבתי לתומי שהיא אמורה לספק לי נתונים או ניטור או איך שתרצו לקרוא לזה על המצב הנוכחי של החלקים במחשב,טמפרטורות של מעבד והלוח אם ומהירות הסיבוב של המאווררים ומתח מהספק והיו שם עוד כמה דברים שלא הבנתי אבל הקטע שקרע אותי היה שאני צריך להזין את הנתונים בעצמי לתוכנה, מהיכן אני צריך לדעת אותם? ואם אני חושב בטעות ש80 מעלות זה סביר למעבד ומגדיר בתוכנה ל 80 ,, מה זאת השטות הזאת ומהיכן אני צריך לדעת מהם הנתונים הנכונים להזין?? אני לא הבנתי את זה בכלל ואני בכלל תוהה לגביי הקטע של המדידה עם התוכנה, לא זכור לי שהתקנתי חיישנים או מד-חום כלשהו בתוך המחשב אז על סמך מה נעשית המדידה של הטמפרטורה? מי יאיר את עיניי בהסבר ויתן לי גם על הדרך את הנ…

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  8. Started by a.bomb,

יש לי בעייה שאני לא יכול לעבר את ה 170 BUS הWINDOWS לא עולה (בעייה עים הזכרונות)למה? מיפרט המחשב: epox 8rda+ geil 256 400 mhz 1800 0.13 micron! הטמפרטורות של המעבד לא עוברת את ה45 ובמארז 30 מה הבייעה???

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  9. Started by NEO...,

http://photos.walla.co.il/neo1987 אם אתם רואים אין שם כרטיס מסך אני הוצאתי אותו כי אני עושה לו מוד הכרטיס זה voodoo 3 זה המחשב הישן שלי עכשיו אני כבר מתכנן משהו רצחני לחדש

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  10. Started by Shortboarder,

האמם מומלץ? יש לי Thermaltek vulcano 7 הרגיל...ו TBIRD הישן יותר :'( האם מומלץ?

11. Started by shura,

אני קניתי מעברר של VENTECH ל AMD (ביגלל שאמרו שהוא טוב) הגתי הביתה התקנתי אותו וכשניכנסתי ליבדוק מה הטמפ' היא היתה 80!!!!!!!! אני כמובן כיבלתי שוק של החיים וחיביתי מהר תמחשב כמובן פירקתי הכל ובאמת לא סמתי על הצד הנכון מאושר ושמח חשבתי שניפתרה בעיה סמתי תמישחה התרמית וחיברתי תגוף כירור עוד הפעם והפעם אם הצד הנכון !! כשהלכתי ליבדוק מה הטמפ' עוד הפעם הופתתי כי היה היתה בין 60 ל 70( הטמפ' אם המעברר שקיבלתי היה 40-50 ) כמובן ניסיתי להתקין את הגוף קירור בכל המצבים לימרוח את המישה הטרמית בכל האפשרויות שכימות !! ולרוע הופתתי שזה לא עוזר והטמפ' לא ירד מ70 !! (בדקתי והמכברר מיסתובב בסדר ב4300 סיבובים) אם תוכלו לעזור לי תודה רבה מראש!! ואני מיתנצל על השגיעות עתיב!!!!!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by SOLIDUS SNAKE,

אז לא היה לי כח לחבר את ה LCD לשנאי או לMOLEX פנימי כי הLCD ישב בתוך קופסת שליטה (תמונות בדרך) אז חיברתי אותו ל USB. אם אתם יודעים איך עושים את זה יופי, אם לא הנה הסבר קצר : 1. לוקחים כבל USB חותכים אותו בצד אחד. 2. ישנם ארבע חוטים אדום, שחור, לבן , ירוק. אדום ושחור הם ה + וה - של ה 5.0V DC 3. מחברים אותם למתח ה LCD ויש לכם הספקת מתח חיצוני יציבה וטובה. בהצלחה במוד שלכם

13. Started by turbahn,

שלום לכולם, אני מנסה להרכיב לד לעכבר שקוף ישן שיש לי... כמו שאתם יודעים מתח של ps2 הוא 5 וולט. עכשיו קניתי לד של 4 וולט, 20 מיליאמפר, ונגד של 50 אום. חיברתי את הלד עם הנגד למיקרו צ'יפ של העכבר.. לפי המולטיטסטר הרגליים שאליהם חיברתי יוצרות 5 וולט. הלד עובד מצויין... הבעיה היא שכשאר שהלד עובד... העכבר לא . זאת אומרת כאשר אני מלחים את הלד לעכבר הלד דולק, והעכבר לא מתפקד במחשב, וכאשר אני מוריד את הלד העכבר עובד מצויין. למישהוא יש רעיון בקשר למה יכולה להיות הבעיה? מה עשיתי לא נכון? איך אפשר לתקן את הבעיה? תודה מראש, איתי

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  14. Started by eranmor,

יש לי P4 עם מעבד 1.7GHz לוח אם של אינטל :-\ הייתי רוצה להחליף את הלוח אם ללוח טוב לOC מה ההמלצות שלכם?

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  15. Started by turbahn,

(סיפור אימה קצר ... אני צריך את עזרתכם ליצור סוף טוב) לפני כמה ימים , החלטתי להתחיל את הפרוייקט הבא: http://metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/modlab/index_eng מעבדת ניסויים פשוטה... הלכתי לחנות אלקטרוניקה (אלקטרו-זיו בחיפה למי שמכיר) וקניתי את הרכיבים הדרושים... פתאום, ללא אזהרה קודמת, המוכרת אומרת: "לא קיים טרנזיסטור BD442 , ילד אתה מתחיל לעצבן אותי השעה כבר 8 והייתי צריכה לסגור ב7:30" (נא להתעלם מהחחלק השני של הציטוט ;D ) האם לא קיים טרנזיסטור כזה?? האם האתר טעה?? האם היא ניסתה להעיף אותי מהחנות?? מי יכול לעזור??

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  16. Started by dino,

מצאתי בפלונטר שהם מוכרים חלקים למערכות קירור מים, יש שם בלוק קירור מים שמתאים לכל התושבות, ויש רדיאטור עם 2 מאוררים, הנה הקישורים למוצרים, תגידו לי איך הם נראים לכם: הרדיאטור, מוצג עם מאורר אחד אבל יש אפשרות לשתיים הבלוק, בא מפורק להרכבה עצמית תודה מראש, מתן.

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  17. Started by alfalfa82,

יש לי P-3 1000 לוח-אם ASUS CUV4X-C זיכרון 256M של סמסונג כרטיס מסך GFORCE MX-400 64MB שאני מנסה לעשות O/C המחשב לא מתחיל לעלות מה יכולה להיות הסיבה? אולי צריך לעדכן את הביוס אם כן איך עושים את זה? בבקשה אני נואש..

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  18. Started by def,

אז ככה חברים עכשיו בשעה טובה סיימתי את מה שהתחלתי אתמול! אתמול התחלתי את הכבלים המעוגלים וסיימתי אבל היום החלטתי שהמצב לא בסדר החוטים של החשמל מפריעים פחד בכל מקרה מפה לשם פתאום גם הפריעו לי החוטים שיוצאים מה כרטיס קול לסידי אז פירקתי את כל הלוח האם והעברתי את 2 החוטים מתחת עליו יצא יפה ואת חוטי החשמל הצמדתי לצדדים של קופסאות הכוננים ! בקיצר יצא משהו משהו אני עד מחפש 4 מחברי מולקס זכר +נקבה למי שיש רעיון איפה אני יכול לקנות באזור חיפה אני אשמח כי באופיס דיפו רצו על זכר ו2 נקבות 24 ש"ח!!! אז ככה שהפאן באס שלי תקוע אבל עובד! יש קצת תמונות לא באיכות אבל כנסו! שבת שלום! photos.walla.co.il/def1 למי שיש רעיון למוד חדש בבקשה כי אני כבר אחרי המסך ,כבלים,פאן באס מה הלאה?? :AR15:

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  19. Started by BIA,

טוב תראו קניתי LCD + תאורה פוטנציומטר של 100ohm ובמדריך בהתחלה כתוב שצריך פוטנציומטר של 100ohm ואחרי זה בכתב כתוב שצריך פוטנציומטר של 10ohm אז תגידו לי אם ה100 זה בסדר ??? ??? ???

• 10 תגובות
    • 831 צפיות
  20. Started by Pure-Gold,

איפה ניתן למצוא ( לרכוש ) מנורת אולטרה סגול למחשב ? שאני אצייר עם עט זוהר זה יזהר

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  21. Started by The Ball,

שלםו לכולם לחבר שלי יש כרטיס מסך GEFORCE 2 MX 400 של חברה לא מזוהה ורצינו לעשות לו OC שמנו מאורר על ההיטסינק של הכרטיס מסך וקרור פסיבי לזכרונות ולשאלה... בתוכנה RIVA TUNER הגענו עד לגבול של הכרטיס מסך (הכחול) ואז הוא עושה לי סימן קריאה כזה ובעקרון ממה שהבנתי זה כבר מסוכן לעבור את זה הכרטיס עדיין עובד טוב אפילו מאוד ואין בו בכלל פאקים או כל מיני קוים על המסך כשאני מאמץ אותו... (אפילו הוא קר!) ואני רוצה לדעת מה כבר יכול לקרות אם אני אעבור את הקו הכחול הזה תודה רבה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  22. Started by overload,

אני צריך עזרה בקשר למהירות של הזיכרונות והליבה של הכרטיס שלי, אני מנסה להעלות את המהירות דרך הלשוניה של הclock frequencies באפשרויות של הכרטיס אני משנה את המהירות עושה את ה test settings מאשר וסוגר את החלון אבל כל פעם שאני יפתח מחדש את החלון אני רואה שהמהירויות חזרו למצב רגיל. למה??? ועוד משהו למה אחרי שאני משנה את המהירות של הזיכרונות המחשב נתקע בtest settings ? אה יש לי GF4 440 MX ו-DX9 ו את הדטניטור 41.09

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  23. Started by HoT-DoG,

שלום אחים שלי מה קורה? יש לי שאלה בקשר לקירור של הכרטיס מסך קניתי R9000 לא פרו לפני כחודשיים שלושה (פ33ה של כרטיס) הוא בא אך-ורק עם קירור פסיבי רציתי לדעת איך משתמשים בערכות הקירור שמיועדות לכרטיס מסך ומה ההבדל בניהן למאווררים רגילים קיצר המחשב מתחיל להאיט אחרי כמה שעות וכשאני מנסה אוברקלוק אחרי מגה-הרץ אחד מקסימום 2 הוא מיד עושה ריסטרט תעזרו לי תודה מראש

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  24. Started by Jack_g,

קניתי את הצג טמפ' הנ"ל ENERMAX UC-A3FATR2 SILVER http://www.enermax.com.tw/uc-a3fatr2.htm רציתי לשאול אם אולי מישהו פה יכול להסביר או להביא קישור לאיזשהו MANUAL איך אני יכול להרכיב את החיישן חום למעבד מבלי להרוס אותו. תודה.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  25. כנסו לקישור הבא, דף המוצר של בלוק מים. בסוף הדף מוצג ספק כח מיוחד, ובאמצע הדף בערך יש צילומים של הבלוק שממנו יוצאים שני חוטים - שחור ואדום. למה צריך חשבל בבלוק ?!?!?!? תודה רבה מראש !!!! http://www.swiftnets.com/products/mcw462.asp

• 9 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים