אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
יש לי מארז קטן עם 3 הארד דיסקים ורציתי לקרר אותו אבל אני לא יודע בכלל מה הטמפ של הרכיבים כי בספיד פאן זה לא מראה לי כלום גם לא בביוס עכשיו הבאתי עוד הארד דיסק שאני כן ראוה את הטמפ שלו והורדתי אותה מ43 ל26 מעלות עם מאוורר 80 מ"מ אני יעלה עוד מעט תמונה של המארז ותמליצו לי איפה לשים את המאוררים הבעיה שאני גם לא יודע איזה חלקים מתחממים הכי הרבה ואז אני גם לא יודע את מה לקרר
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם כדאי לי לקנות קירור מים של Tt bigwater כולל קירור לכרטיס מסך . או להישאר עם הזלמאן החדש שקניתי ולקנות עוד זלמאן לכרטיס מסך ? הקטע הוא :כמה זה ישפר לי את הקירור ? (מעלות ) והאם זה יותר שווה לתווח ארוך ? יש לי מעבד מאפן כרגע (ראו חתימה ) ואני רוצה ליקנות מעבד יותר טוב ולעשות לו oc רציני ! אזז מה עדיף ? וגם לא חבל לי על הזלמאן שעכשיו קניתי ? אולי יש עוד שימושים ?
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
איך הקירור הזה : Thermaltake A-1989 Cooper Ram Heat Sink התקנה מסובכת ? יש טובים ממנו באותו סכום ? ( 40 ש"ח ).
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מפרט הבא: i5-3570K (עם קירור Scythe Mugen 2) Gigabyte GA-Z77-D3H Corsair XMS3 CMX8GX3M2A1600C9 4 GB DDR3-1333 X2 AMD Radeon R9 280X 3GB ספק כוח ENERMAX 680W (כלשהו לא זוכר בדיוק) עד היום אני עם OC למעבד ישן מאוד שמחזיק יפה (4.2GHZ). חשבתי לנסות ולהקפיץ אותו עוד קצת אולי לכיוון 4.5 אם זה אפשרי ופה אני צריך את עזרת המומחים. אני מצרף פה תמונות מסך מהביוס כי אני חושב שיש הגדרות מיותרות או לא אפקטביות שיכולות למנוע ממני OC טוב. מה הייתם משנים לפי התמונות? אנא עזרתכם, ותודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
OCZ EL Dual Channel 2048MB PC3200 DDR 400MHz Titanium Memory
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם .. שאני משחק משחק רגיל... לא משנה מה שהטמפרטורה רק 84 המאורר מתחיל לעלות מ30 ל40.... ושהיא 90 המאורר הוא 75 אחוז ככה.. וש95% הוא 100% זה בסדר ככה? תודה
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
אז אני רוצה לעשות OC לכרטיס שלי - 4890 עם קירור twin turbo pro ככה שאני יכול לדחוף אותו יחסית הרבה ( הוא יושב על 40 מעלות ללא מאמץ עם הקירור הזה , עד כמה הוא יכול להגיע ולחיות בשמחה במאמץ / לא מאמץ דרך אגב ? ) אז איך אני מתחיל ? ניסיתי כמה מהנעוצים אבל חלק מהלינקים לא עובדים ...
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
ככה יש לי את האקוריאס 2 למי שעוד לא יודע חח (סורי שאני משגע פה את כולם) והחלפתי את המשאבה של הערכה למשאבה חדשה של 2000 ליטר בשעה שזה מספקי בקיצור השאלה שלי היא כזו מה עדיף לי לקנות נכון לעכשיו (כאילו מה יוריד לי יורת את הטמפרטורה של המעבד??) רדיאטור טוב כמו אלה... http://www.emp.co.il/viewcat.php?&ID=32 או שאולי כדי לי להשקיע את אותו סכום (400-500) על בלוק קירור טבו כמו שיש בפנדה וכו וכו לדוגמא אלה.. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_866&products_id=6192 ועם יש לכם הצעות לבלוק קירור או רדיאטור יותר טובים בסכומים האלה אני ישמח לקבל לינקים תודה... :-X :-X :-X
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
פוסט קצת סתמי, לא למטרת קניה. בנועה המליצו למישהו שפתח ת'רד בפורום מפרטים על הקירור שבכותרת, ובאתר שלהם (http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5624) מצוין כי הוא הקירור הטוב בעולם לסוקט 1366. לאחר גיחוך קל חיפשתי כמה ביקורות, ולהפתעתי התברר שבכולן הוא השאיר מאחור את כל המומלצים פה באתר (מבחינת קירור, לא שקט - למרות שהוא לא היה רועש במיוחד), וביחס של עלות תועלת, הוא תמיד יצא במקום הראשון. למישהו יצא להתנסות איתו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי שני מאוררים חדשים 80CM למחשב כשאני מנסה לחבר אותם לחוט חשמל במחשב (אינני יודע איך קוראים לחוט הזה) המחשב מתחיל לצפצף בלי הפסקה. מה עושים? ספק כח ANTEC TRUEPOWER TRIO 650W כרטיס מסך: מעבד:
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
איזה תוכנה יותר טוב? ויש למישהו מדריך לפריים 95 כי אני לא מסתדר איתה. תודה !!!
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אממ, היי. אני מחפש מאוורר לקירור המעבד (AMD XP2500), וממה שקראתי בארץ, המאוורר Aero7+ של CoolMaster הוא הכי מוצלח, אבל לא הצלחתי למצוא אותו בארץ. יש למישהו מושג אם הוא נמכר בארץ ? אם כן, איפה ובכמה ? אם לא, יש לכם המלצה למאוורר ? (עדיף עם לינק לחנות אפילו ) ת'ודה. אביחי.
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלומות! תהיתי איך קירור הסטוק שמגיע עם האינטל CORE 2 DOU... 6600 האם הוא סולידי ? או שמומלץ להוסיף כסף עבור קירור אחר (יש לציין שלא הולך להתבצע OC... והבקשה בעבור קירור אחר היא להארכת אורך החיים של המעבד) אשמח לקבל המלצות לקירורים אלטרנטיבים אם בכלל צריך או שהסטוק מספיק.. אשר יתנו מענה קירור איכותי בתקציב נמוך ובתעדיפות גבוהה יותר משל קירור הסטוק! תודה מראש והמשך יום נעים !
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
-
מאוד מאוד חשוב. אם יש חנות בנתניה או באיזור אשמח אם תביאו לי קישור אליה. אם לא אז מחנות אחרת גם טוב. תודה רבה לכם.
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
הקירור סטוק במחשב השני (P4 2.8 Northwood) לא מספיק, המחשב נכבה מידי פעם מהחום, איזה קירור כדאי לקנות? משהו מינימלי, אין שם OC.
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
יש לי מעבד E8500 על לוח ASUS P5N-D. ה-default זה FSB=1333MHz ו-DDR=800MHz. ניסיתי 1600 עם 800, XP לא עולה. אבל... 1667 עם 833 עולה יופי, ואפילו עובר Prime95 Small FFTs במשך שעה (ואז פשוט הפסקתי את הבדיקה). איך זה שעם ערכים יותר *גבוהים* זה פתאום עובד? ???
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום! אני שוקל קנייה של XP120, ולכן אני צריך מכם המלצה למאורר 120 מ"מ שיתאים לסינק. אני צריך שהיה שקט אך בסו שמנית שיהיה מספיק חזק כדי לקרר X2 4200 בOC לכ2700 מגה הרץ... עדיף לא לעבור את ה100 ש"ח...
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שתי קירורים שונים למעבד AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 הראשון : Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler השני : ThermalTake DuOrb CL-P0464 CPU Fan איזה מהם לקחת? שיהיה גם די שקט שלא יהיה רעש שלא יהיה נעים ....
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
פחות או יותר לאיזה באס אני יגיע? בלי שדברים אחרים יגבילו אותי.. (ומה יהיה הסיבה שהלוח לא יוכל יותר מהבאס שתרשמו לו) האם ללוח אם הזה יש אפשרות העלאת מתחים אוטמוטית? שמעתי שבלוחות החדשים יש את זה שבוחרים בשינוי המסתח במעבד בביוס AUTO והלוח אם מחשב לבד ומשנה לפי כמה שצריך את המתחים בלי סיכון..? בכלל יש כזה דבר? ואם יש האם הלוח אם הזה תומך בזה?
-
- 1 תגובה
- 435 צפיות
-
-
שלום , אתמול פתחתי נושא על המעבד שלי E6600 והצלחתי להגיע איתו מ2.4 ל3.2 עם קירור סטוק .. עכשיו בEVERST אני מריץ בדיקה לאיזה שעה ככה והכל עובד טוב ותקין המעלות לא קופצות , אבל שאני מפעיל OCCT עובר כמה דקות וזה עושה לי כזה כמו שיוצאים במנהל משימות זה עושה לי אל תשלח . עכשיו אני רוצה לדעת אם יש עוד תוכנה לבדיקת OC , ותוכנה לבדיקת טמפרטורה . אם אפשר גם קישור אני אשמח תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אני הולך מחר לחנות להתקין קירור של thermaltake לכרטיס Sapphire ATI Radeon X1900 GT הוא עולה בסביבות 100 שקל לא ידוע לי שם הדגם או מספר הדגם האם זה יועיל לכרטיס אני ירשום את הדגם בעוד כמה ימים
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
הבנתי שההבדל הוא במאורר ובבורר מהירויות. זה הכל? פשוט יש לי HFS זול שבא עם המחשב. אני רוצה לקנות משהו אחר והמחיר מאוד חשוב לי. שווה לי לקנות את הוולקנו 7?
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
היי עשיתי אוברקלוק עם האצה לזיכרון והאצה למעבד המעבד על 2800MHz FSB 1600 400x7 והזיכרון על 500 אפקטיבי 1000MHz תיזמונים על5.8.8.20 יחס 10:8 עשיתי בדיקת יציבות והוא יציב רצח [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-