עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by dardanadg,

שלום, לי יש במחשב 4 מאווררים של 80 מילימטר ועוד אחד של 120 (בנוסף לכך גם 2 קתודות נאון). הספק הוא ספק פשוט של 300 וואט שבא עם המארז. עכשיו, אני בבית מקפיד על צריכת חשמל נמוכה מטעמים כספיים. השאלה שלי היא האם ההשפעה של המאווררים בעניין צריכת החשמל שלהם, היא משמעותית עד כדי כך שיש לי צורך בדאגה של סגירת המחשב לעיתים קרובות. כלומר האם יש הבדל גדול בצריכת החשמל של המחשב עם כמות המאווררים שציינתי (לא לשכוח את הניאון), או, לצורך העניין, רק עם מאוורר אחד\שניים?! אני מצפה לתשובה ותודה רבה לכם... ;D

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. כאמור מערכת VU Meter שני ערוצים, 2*15 לדים ומערכת ה HTPC בבסיסה כמובן.... הכל מתקדם לאט לאט... אשתדל לעדכן בקרוב... סרט ניתן להוריד כאן (2 מגה) - http://avner.richard.free.fr/StereoVUMeter/StereoVUMeter2x15LED.wmv אשמח לתגובות, אבנר

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Die Temp" "Ambient" "Delta" "C/W" " אממ.. מה זה בידיוק אומר ? ??? ודרך אגב.. עדכון בקשר לפרוייקט שלי .. התוכנית מוכנה , אני צריך להזמין רדיאטור ומשאבה.. וברגע שהמחשב יגיע אני יקח מידות מדויקות ויתחיל בהכנה :] אם אני ימצא סורק אני יביא לכם סרטוט של הגוף קירור למעבד .. אני חייב להגיד שהתכנון כולו שלי והוא פשוט גאוני 8)

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by com555,

איך צורבים BIOS ל- SAPPHIRE R9600 XT? שיהיה עם מהירויות קצת יותר גבוהות. תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by shlomi2003,

אני רוצה לקנות מאורר שקט עשיתי כבר OC ל3200 יש לי AMD 2500 יש יל ולקנו 10 שעושה מלא רעש וזה ממש מעצבן לקחת את VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD הוא טוב מבחינת ביצועים כסף הוא שווה בכלל ?אבל הכי חשוב הוא שקט ואם הוא יותר טוב מי ה ולקנו 10

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Lanzar,

שלום לכולם הזמתי כרטיס מסך והוא צריך להגיע יום ראשון הכרטיס הוא ASUS RADEON 9800XT והוא יותר יק מכל שאר החברות שמייצרים את ה 9800XT והוא היחיד שההיט סינק שלו שונה לחלוטין מכל השאר ( מ ATI - ספייר - ג'יגה בייט וגם הרקולס ) והמוכר ( שהוא קצת חבר שלי ) אמר לי שהוא שהוא הרבה יותר טוב מכל השאר ב OC בגלל ההיט סינק הזה מה אתם אומרים ?? אבל כמה שיותר מהר כי הוא צריך להגיד ביום ראשון... ASUS http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDASUV9800XT3&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 ATI - SAPIIRE - GIGA-BYTE http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDATI98XT3&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני מחפש מישהו מאזור המרכז הכי עדיף או הרצליה או רעננה או רמת השרון אבל מה שיוצא אני מרוצה שמוכן לבנות לי את המערכת שליטה על המאווררים: עכשיו אני יודע שיש שני סוגים אז מה שהוא יודע זה בסדר האמת שלא חייב את זה שאני משנה את המהירות סיבבוים כי אצלי אין רעש חזק מידי אהל הבעיה שיש לי יותר מ-5 מאווררים הסבר מאוורר מקדימה למטה,מאוורר על המעבד,2 מאווררים בדלת שמאל, 2 מאווררים מאחורה למטה אבל אולי וזה רק אולי שלא יהיה 2 מאחורה אילא אחד מאחורה ו1 למעלה. מי שמכין שיגיד לי כמה בדיוק עלה הכל אני ישלם לו. אז כל מי שיכול בבקשה בבקשה שיכתוב לי פה וגם מאיפה הוא. כי benzzy boi מביא לי מאווררים ויהיה הרבה ואני לא רוצה להדליק את כולם בייחד כי זה בטח כבר כן יעשה רעש... אני רוצה נגיד רק מתי שה…

• 19 תגובות
    • 979 צפיות
  8. Started by 1nstall,

היי ביום שלישי שעבר ביקרתי בפנדה וגיליתי שחסרים להם מלא מוצרים, אבל ממש הרבה. בכל מיקרא חיפשתי מארז, אז קניתי את ה antec 1086 amg מאוד נחמד עוד שבועיים צפו למוד קטן. קניתי גם antec trilight ן coolmaster cooldrive 4 ו thermaltight sp94 שירות נחמד ביותר אבל חסרים לי עדיין מאווררים כי נגמר לי הכסף בדיוק. מיצטער שאני לא מעלה תמונות פשוט אחותי לקחה לי את המצלה הדיגיטלית לצבא אחרי המוד מבטיח לעלות תמונות. שאלה קטנה: אם אני הלך לpch ברמת-גן אתם חושבים שיש שם אולם תצוגה שם.. כי אני צריך שתי sf2 ואיזה מאוורר 120 mm , לא חשוב העיקר שיעבוד טוב. יש לי 400 ש"ח תעזרו לי בשאלה תודה מראש Istall

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום לכולם !!! יש לי שני גופי קירור : 1) Thermaltake P4 Spark 7+ Highest Performance Cooler 2) Thermalright SLK-947U with Enermax 92m"m Fan אני לא יודע במה לבחור ! עזרו לי בבקשה . תודה לכול המוכנים לעזור .

• 19 תגובות
    • 980 צפיות
  10. ,אני וחברי זוג סטלנים משועממים, עם ג'יקסו, מחשב ישן ומגירה החלטנו לעקוב אחרי ליבנו וכך מצא הגי'קסו את המגירה. 3 ימים עבדנו ולהלן התוצאות: או: http://planet.nana.co.il/megirapr או: http://www.geocities.com/mookwl2000/index.html

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אז ככה יש לי GeForce 4 Mx440 גרוע...כבר הרבה זמן בכל מקרה עשיתי לו אוברקלוק שעכשיו הוא נמצא ליבה 325 זיכרון 475 וזה בלי קירור לזיכרון ורק הוספתי קריסטל אורב במקום מה שהיה שם שהיה דיי זבל...יש לי מארז דיי מאוורר ואני רוצה להגיע עוד יותר רחוק בקטע הזה אפילו עד שהכרטיס עצמו ממש יראה איך אומרים את המוות בעיניים...התכנון הוא להצמיד היטסינק טוב ולשים עליו מאוור של וואנטק רועש Tornado עם דחיפת אוויר שהייתי מכנה עצבנית למאוורר 80 מ"מ שהיא 84CFM עזבו את הרעש הוא לא מעניין אותי אבל אני פשוט לא יודע איזה היטסינק להשתמש מה יהיה הכי מתאים לגוף הכרטיס של VisionTek GeForce4 Mx440...וכמובן משהו שמאוורר 80 גדול יכול להתישב עליו, איך שאתם ממליצים לי ואומרים לי שבהחלט יש דרך להתקין אני משם …

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. קראתי דיונים על ה-SF2 ואיזה מאוורר עדיף ל-SLK800, אבל עדיין לא הגעתי להחלטה... : אני מתלבט איזה מאוורר לקנות ל-SLK800 (מארז 6A19 עם 2*120 מ"מ). הכי חשוב לי לא לעבור את 30 dB ! חשבתי לקנות SF (בלי 2), שנותן 46CFM ב-2900rpm , ברמת רעש של 27dB (מהירות איטית). לעומתו כמובן יש את ה-SF2 שבמהירות הנמוכה נותן ביצועים עלובים 20.5CFM ב-1300rp, ברמת רעש מיזערית של 17dB. אני לא רוצה להגיע למהירות גבוהה באף אחד מהם (בגלל הרעש), בטח שלא עם ה-SF2 שמגיע ל-48dB !! (אם כי 76CFM - יפה מאד). ולשאלתי: האם ניתן לשנות את מהירות המאוורר SF2 ממהירויות ברירת המחדל? ז"א שאני אחליט כמה RMP הוא יעשה? (כדי שלא יגיע למקסימום וירעיש כמו טרקטור). אני רוצה להעלות אותו למהירות מסויימת (סביבות ה-…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ariebel,

לוח: EPOX 8RDA+ מעבד: AMD ATHLON XP 1700+ על 0.13 מיקרון זכרונות: CORSAIR XMS 256DDR PC3200 CAS2 LL שני סטיקים וכרטיס מסך: HERCULES RADEON 9500 PRO 128DDR מה אתם אומרים? יש מקום לשיפור? (קולר למעבד יהיה רק חודש הבא ואני עדיין מתלבט בין AX-7 ו VANTEC AERO FLOW)

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Culandur,

סוף סוף הגעתי להחלטה אני לוקח את הרדיאון 9100 של ספייר אני עכשיו צריך המלצה ל HSF לליבה סינקים לזכרונות ודבק טרמי תודה!

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by eranmor,

יש לי לוח אם ג'יגה בייט GA-8ST800 ויש בו רק שני מקומות למאוררים שאחד מהם הוא של המעבד איך אני יכול להוסיף עוד מאורר או שניים בלי להתחיל לחתוך חותים מהמארז (כבר עשיתי את זה...) ודרך אגב איזה מאוררים כדאי להשיג כי אני משתמש במאווררים מספקים ישנים ולא ניראה לי שהם ממש טוב (למרות שהם שקטים מאוד)

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. יש לי AMD XP 1700+ סטפינג של: JIUHB 0304 זיכרון DDR 333 של KINGSTONE בגודל 1 ג'יגה לוח EPOX 8RDA+ וכרטיס מסך ATI RADEON 9500 pro כרגע אני עומד של 2000 MHZ באס 190 מכפלה 10.5 ללא שינויי מתח , והמערכת יציבה לאחר 3 שעות בפריים מה אני יכול עוד לשפר? אני מקבל 12000 ב- 3dMARK 2001 SE

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by adamginz,

http://planet.nana.co.il/bead2216/2600.JPG נו מה אתם אומרים שאני יחליף את ההארד דיסק והכרטיס מסך מ: maxtor 5400 20g riva tnt m64 ל: WD 8 cach 40 g radeon 9000pro אני יגיע ליותר?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. יש לידי COOLERMASTER 80MM עם הנתונים הבאים: SIZE:80X80X25 RATED VOLTAGE:12V BEARING TYPE: RIFLE BEARING INPUT CURRENT: 0.15A ROTATION SPEED: 2500RPM NOISE: 25DBa INPUT POWER: 1.80W האם המאוורר הזה יפיק ביצועים טובים על SK-7? כי אני רואה בביוס שהמאוורר של הVOLCANO6 שלי מסתובב בסביבות ה4500-5000RPM... תודה.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום אני מחפש כבר הרבה זמן SLK-800 ו- SMART FAN 2 של TT חיפשתי במספר חנויות ולא מצאתי.. =\ מישהו יכול אולי לתת לי שמות של חנויות שאולי יש בהם את המוצרים האלו? ואם יש איזה שהיא בעיה של פרסום בגלל זה (לא שידועה לי) אז תכתבו לי בפרטי תודה

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אז לאחר המוד הקודם, אני ממשיך בסדרה, והפעם, כדי להשלים את המוד הקודם - ספק שקוף. אין הרבה מה להגיד, פרספקס 5 ממ, מודבק בעזרת דבק חם, נחתך בעזרת ג'יגסו, רק שעדיין אין חורים לברגים, נשבר לי מקדח 3 מ"מ....... תהנו ! כרגיל, אשמח לתגובות !

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. cpu:AXP1700JIUHB0308 MOBO:NF7-SL VER 2.0 RAM:CORSAIR XMS3000 256*2 אז ככה היום קיבלתי את הלוח והתחלתי לשחק איתו הלוח פשוט מדהים!!! בנתיים עשיתי 185*12 עם מתח 1.65 ומתח DEAFULT של CHIPSET ו 2.7 עם הזיכרונות והיה יציב 45דק' PRIME ו 4 לופים ו3DMARK2001. עשיתי גם 10.5*200 עם מתח1.65 והיה יציב 45דק' PRIME (לא היה לי כוח יותר) ו 4 לופים ו 3DMARK. המלצות? כרגע אני וולקנו 7+ (עוד מעט יגיעה ה SK7+SF2) וגוף קירור על הציפסט שבא עם הלוח כי אני לא מוצא משהו שיתאים כרגע בגודל. עריכה: משהו מוזר שאני לא מבין זה הטמפ' של הציפסט היא 18 מעלות שזה נראה לי יותר מדי קר מה אתם אומרים?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יש לי מעבד ATHLON XP 1600+ AND VOLCANO 6CU+ HSF אני קבילתי עם המאוורר משחה כזאת אבל אני לא מוצא אותה אז התקנתי את המאוורר ללא משחה טרמית אני רוצה לקנות משחה טרמית משהו יכול להמליץ לי על משחה טובה ואיפה בדיוק מורחים אותה? והאם היא מגיעה עם הוראות מובנות??

• 19 תגובות
    • 4.6k צפיות
  23. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

לראשונה נוכחתי לדעת עד כמה ההבדלים של המעבד מזעריים עם התוכנה הזאת המעבד שלי כרגע על 1 גיגהרץ מטעמי רעש , הכרטיס מסך כמו שהיה , הזכרונות כמו שהיו , הכל אותו דבר חוץ מהבדל של 600 מגהרץ במעבד , וההבדל בתוכנה הוא רק כ500 נקודות .

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by prince amir,

סוף סוף אחרי זמן ממשוך קניתי במזל טוב חלקים חדשים, היה התלבטות גדולה בין סלרון לפנטיום 4 אבל המחיר נתן את אותותיו, אז נאלצתי לקנות סלרון, מה שעודד אותי היה הביצועים של ה OC היפים מאוד. רכשתי מעבד סלרון 1.2 256K 0.13 לוח אם TUSL-2 וכרטיס מסך GF2 TI200 64MB DDR + TV OUT במחיר טוב. עכשיו אני הולך לשינוי , א. איזה מאוורר למעבד די טוב , האם GLOBALWIN די טוב ? או TT 7 עדיף. ב.איזה ביצועים אפשר למשוך את המעבד ולאיזה מהירות הכי גבוהה ג. האם צריך לשנות את הביוס ל 133:133:133 וכמה VCORE צריך תודה

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by Real_Me,

בשעה טובה ומוצלחת קבלתי ה-AMD החדש והיה שווה את כל ההמתנה המעצבנת. לכל מי שחשש שיעשקוני אני שמח לבשר שלא זאת בלבד שקבלתי את כל מה שרציתי אלא שכבונוס בלתי צפוי ולא משולם הגיע מעבד 1700 במקום 1600 ו-H+ במקום H ל-GA VTX אני בשלבים של בדיקות ומבחנים והשאלה שכרגע הכי דחוף לי לשאול היא זו: ניכר שמץ של ריח חריכה מן המחשב. אמר לי הטכנאי בחנות שזה דבר טבעי בכל מערכת חדשה שיחלוף תוך ימים מספר. האמנם? הטמפרטורה בביוס, ללא מאמץ, עולה עם פתיחת המחשב מ-38 מעלות ל-46 אחר כמה דקות ואני במישור החוף החם. עם MBM עוד לא ממש הבנתי איך לעבוד כי יש אופציות שונות שנותנות טמפרטורות שונות כך שלא ברור מה קורה במאמץ.אני קורא את ה-HELP ומקווה שיתבהר. ועוד שאלה קטנה : האם עבודה עם מחשב לא סגור מ…

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.