אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
האלן טוב בתקווה שתעזרו לי עם הכבדות של המחשב... ככה : אני לא מצליח לבצע המהרה אפילו של 10 MHZ. שיניתי את כל ההגדרות המשפיעות (עד כמה שאני יודע )אם זה C1E EIST קבעתי את ה PCI EXPRES על מאה. אבל אחרי שינוי תדר המחשב פשוט או מאתחל אבל לא עולה לווינדוס. חשוב לציין שהמחשב הנ"ל הגעתי איתו ל 4 GHZ והשארתי אותו על 3.6 לעבודה שוטפת. היו לי בעיות במחשב,אם זה מסכים כחולים וכו,לכן פירמטתי.אחרי הפירמוט הופיע לי שוב מסך כחול.מה שעשיתי זה החלפתי בין הסלוטים של הזכרונות. מאז המחשב תקין אך ה OC בהחלט לא.אני לא יודע אם יש קשר אבל אני מאמין שזה פרט ראוי לציון. מערכת E7200 EP-43-DS3L ספק 400 של FSP זכרונות 800 עובדים בדואל. אשמח לעזרה. תודה
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז קיבלתי את ה1700XP שלי מהחנות ולשימחתי גיליתי שהמעבד הוא TBIRD B J Juicb משבוע 51 אפילו לא הפעלתי אותו במהירות הרגילה וישר הלכתי על 166X11 במתח הרגיל בלי שום בעיות. אחר כך קצת שיחקתי איתו והגעתי כרגע ל 2090MHZ ב 190X11 יציב לחלוטין במתח 1.925 אני צריך לעשות עוד BURNIN וליראות כמה אפשר להגיע... שאני חושש של אוכל לדחוף אותו עוד הרבה עד שאשיג ספק כוח נורמלי. הקירור שלי הוא הSTOCK HSF (נחושת) והTT SMARTFAN2 שלא עובר את ה3000RPM גם ב 100% LOAD. הטמפרטורה היא 40C בLOAD ו21C של המארז (4 מאווררים גנרים/או מספקים ישנים למארז) אופס כימעט שכחתי. יש לי את ה EPOX R8DA+ אחלה מעבד בשביל 400 שקל BD.
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי קירור למעבד 7700CU והוא עובד על 1740~ סל"ד. רציתי לדעת אם אפשר לגרום לו לעבוד יותר מהר (אני רוצה לעשות OC קל למעבד). הקירור בא עם זה: http://shop.keyhansystems.com/images/7700cu.gif לפי מה שהבנתי בעזרת זה אני יכול לשלוט על המהירות..אז נגעתי בזה קצת ועדיין המהירות לא השתנתה. תודה לעוזרים ;D
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כתבה:כנראה קירור אוויר ל-CPU הכי טוב שאפשר לקנות היום.(בארצות הברית) http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/thermalright-ultra120ex.html
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שאתם רואים בתמונות כן.. מאיפה אני מתקדם לפה ? אחרי שאני מעלה מאיזהשהו ערך המחשב פשוט לא עולה ונכנס ל-SAFE MODE הגדרתי ככה DDR33.. ה-HT על 4X והמעבד על 10x250 ! העלתי בחצי וולט את הזכרון ואת הזרם ללוח אם. מה אני עושה עוד כדי להמשיך?בתודה מראש נ.ב יש לי קירורים אז אל דאגה[br]פורסם בתאריך: 17.02.2008 בשעה 22:01:37 ג'אמפ[attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, תשמעו קניתי מחשב חדש והייתי רוצה לעשות OC למעבד. IntelE6300 קיבלתי הרבה המלצות לעשות OC למעבד לפני שמשחקי DRX10 ייצאו לשוק. המשחקים גם של היום כמו FEAR מגמגמים טיפה בגלל המעבד. \\\\\\\ מה אתם חושבים? תודה! אמצעי הקירור שלי הם שתי מאווררים של AC, של 12 ס"מ. מארז מאלומיניום של גיגהבייט. יש לי 8800GTS, וספק שהוא סה"כ 400W של אינרמקס, 2 GB זיכרון, לוחאם 965P-S3 של גיגהבייט. אני צריך ספק או מעבד יותר טוב לOC? לפי מה שאני הבנתי הכרטיס מסך בנזונה לOC. אני צריך עוד קירור?? תודה!
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קצת פרטים לפני ההסבר: מארז: Thermaltake Soprano VG7000BWS - ללא הדלת הקדמית (למארז יש דלת כמו שניתן לראות פה, הוצאתי אותה.) לוח אם: Intel DH55PJ מעבד: Intel i5 760 קירור למעבד: Intel Stock כרטיס מסך: Gigabyte GT440 1GB (מאוורר 80 מ"מ) ספק: ג'נרי 500W קירור במארז: מאוורר 100mm מקדימה, מאוורר 140mm מאחורה. כבלים מסודרים הכי טוב שהצלחתי.. (תמונות מהמארז: http://i45.tinypic.com/sbj0c3.jpg http://i45.tinypic.com/2ag6u6e.jpg http://i50.tinypic.com/s66arn.jpg) אוקי, אני מודע לכך שלפי המפרט המצב לא מדהים גם ככה ושאני לא אמור לקבל נתונים טרמיים טובים, אבל אני מצפה למינימום שגם אותו אני לא מקבל. בדיקת מאמץ למעבד בOCCT מפסיקה אחרי 15 שניות כיוון שהמעבד מגיע ל95 מעלו…
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הנה הטמפרטורות של המחשב במנוחה: יש הבדל גדול בין 2 הליבות, איך זה הגיוני?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאמור מערכת VU Meter שני ערוצים, 2*15 לדים ומערכת ה HTPC בבסיסה כמובן.... הכל מתקדם לאט לאט... אשתדל לעדכן בקרוב... סרט ניתן להוריד כאן (2 מגה) - http://avner.richard.free.fr/StereoVUMeter/StereoVUMeter2x15LED.wmv אשמח לתגובות, אבנר
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי התלבטות קשה בקניית מאווררים. המועמדים העיקריים כרגע הם: Thermaltake 120x120x25 High Performance DC FAN Enermax UC-12FAB 120mm יש לי מארז Generic Midi tower. אני קונה זוג. איזה מבין ה2 יותר טוב? אם יש לכם הצעות משלכם תרגישו חופשי לפרסם פה, רק בבקשה תכתבו איפה ניתן להשיג בארץ.
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
סוף סוף אחרי זמן ממשוך קניתי במזל טוב חלקים חדשים, היה התלבטות גדולה בין סלרון לפנטיום 4 אבל המחיר נתן את אותותיו, אז נאלצתי לקנות סלרון, מה שעודד אותי היה הביצועים של ה OC היפים מאוד. רכשתי מעבד סלרון 1.2 256K 0.13 לוח אם TUSL-2 וכרטיס מסך GF2 TI200 64MB DDR + TV OUT במחיר טוב. עכשיו אני הולך לשינוי , א. איזה מאוורר למעבד די טוב , האם GLOBALWIN די טוב ? או TT 7 עדיף. ב.איזה ביצועים אפשר למשוך את המעבד ולאיזה מהירות הכי גבוהה ג. האם צריך לשנות את הביוס ל 133:133:133 וכמה VCORE צריך תודה
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הוא עובר את השלב הראשוני של הביוס עבד לי יפה דווקא על 166 X 9 230 6-3-3-2 2-2-2 6 לא עובד לי משום מה מישהו יודע למה ? פתאום אני מקבל את ה NVIDIA RAID IDE DETECTING ARRAY..." ולא עולה לווינדוס ! ובכלל אין רייד וגם מבוטל מהביוס מה עושים !?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד פרסקוט 3.0 שעבר אובר קלוק ב20% ל 3.6 הוא עבד ככה במשך כחודשיים ולא היו לי איתו כל כך הרבה בעיות לאחר כחודשיים הורדתי אותו ל 10% 3.3 כיום המחשב לאחר כחצי שעה +- קופא ועושה צליל מוזר כזה שבוקע מהרמקולים או שהוא פשוט מפעיל את עצמו מחדש יש סיכוי שהלך המעבד? או שיכול להיות שאלו המאווררים שהוספתי..(יש לי כרגע 5 מאווררים 80mmרגילים) יש לי ספק 550 ג'נרליק לא של חברה מסויימת יש עליו מדבקה של midi com יבואן חלקים בישראל ככה שהספק נראה רגיל לעומת הספקים הנמכרים בשוק למרות שיש לו 2 מאווררים.. איך אני יכול לדעת אם זה המעבד או הספק? והאם יש סיכוי שהלך המעבד באמת? (למרות שאני עכשיו כותב מהמחשב שלי) שחכתי לציין שהמאוורר שעל המעבד הוא זה שקיבלתי איתו המקורי..
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמתי בביאוס במתח של המעבד 1.4 אך כשאני מפעיל את התוכנה CPUZ או אוורסט מופיע לי רק 1.3 וכשאני מריץ בדיקת יציבות המתח יורד ל1.2 מה עושים ? קראתי את המדריך לOC באתר ושיניתי בביאוס את מה שכתוב לשנות יש לי ספק 400W שאמרו לי שהוא ג'נרי מפרט : Intel Pentium D 805 2.66@3.51 MSI P35 CEON 2GB 800MHZ Inno 3D 8600GT 1GB WD 250 GB AVC Z9E741T Thermaltake 350AR-PTZ 400W HC-350-BK
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אם אני ישים מאורר volcano 8 על מעבד amd 2500 xp barton זה יהיה טוב יותר מהמאורר המקורי? ואיזה oc אפשר לעשות עם קירור כזה בלי שתהייה סכנה? תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אותו פאן באס כבר מספר חודשים טובים אצלי בקדמת המארז... היום הוספתי לד צהוב חזק לבקרת פעולה כללית, והוספתי לכל הלדים מסגרת קליפ שחורה - שימו לב בתמונות הבאות. אשמח לתגובות, אבנר.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מעבד חדש וחיברתי אותו עם משחה טרמית והכל (שמתי קצת משחה טרמית באמצע המעבד ואז שזה ימרח לבד על הכל, כך חבר אמר לי לעשות) וזה "תקוע" על 41 מעלות, רק במאמץ זה עולה ל50 בערך וזהו, זה טוב? זה לא שאם זה הייה על נגיד 30 יהיה לי יותר FPS במשחקים נכון? המעבד הקודם שהיה לי עשיתי לו OC והכל, רציתי לדעת הכיצד אני יכול להחזיר את הגדרות היצרן של הלוח שלי כשקיבלתי אותו? מקווה לקבל את הדרך הכי קלה שאפשר. לוח האם שלי: Asus P5G41C-M LX אה... ומה זה VTT VOLTAGE?
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הייתי מעוניין בהסבר כמה שיותר מקיף על חסרונות הקירורי מים למעבד. אני רוצה להחליף את הקירור הסטוק אינטל הישן שלי למשהו כמה שיותר קומפקטי תוך כדי עמידה בביצועים גבוהים ככל האפשר, והבנתי שאין יותר טוב בתחום מאשר קירור נוזלי. אבל לא הצלחתי למצוא בשום מקום הסבר על ייחס הבלאי של סוג הקירור הזה (אם יש) בייחס לקירור אוויר. הכוונה היא שקצת מוזר לי שנוזל קירור יכול להחזיק כל כך הרבה שנים מבלי הצורך או האפשרות להחליף אותו (אני מדבר רק על מוצרים מסוג רדיאטור+תושבת במעגל סגור ולא על מערכת שלמה הכוללת משאבה ומיכל מים וכו'). אז השאלה שלי היא כמה זמן האורך חיים של קירורי המים בממוצע? האם הצינורות עלולים להינזק ולגרום לדליפת הנוזלים החוצה עם השנים? (אם כן אז מה הממוצע שכדי להתחיל לחשוש ממ…
-
- 19 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
איך אפשר לעשות OC שלא דרך הדרייברים המקורים בתוכנה ושהם כן ישמרו ולא כשאני עושה ריסאט אז הכל יעלם. עד היום מצאתי רק בדרייברים של אומגה ובדרייברים המקורים בתוכנה את האפשרויות ל OC אבל שתיהם יצאו ממש על הפנים. בתוכנה של הדרייברי (וגם בגרסאות העדכניות ביותר) פשוט שעושים ריסאט אז זה נימחק וגם התוכנה מאוד מאוד כבדה. באומגה סקריפט הדרייבר עצמו ממש על הפנים המשחקים עובדים לי רע מאוד (מבחינת מראה וביצועים ביחס לדרייבר המקורי) וגם פה יש את הבעיה של ה OC כשעושים ריסאט אז זה נימחק. ואם אפשר גם אפשרות לדעת טמפרטורות של הכרטיס.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נמאס כבר. אין גבול לדבר הזה http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59394&page=12&pp=25 [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי AMD 2500 וזכרון TWINMOS 512 MB 3200 וניסיתי קודם דרך הביוס לתת לו לעבוד כמו ה3200+ בזה שהוא מעלה את הבאס ל200 אך אחרי כמה דקות שהוא בווינדוס מופיע מסך כחול והוא אומר משהו שקשור לזכרון וירטואלי... זאת בעיה של תזמוני זכרון או אולי שהמערכת לא יציבה וצריך אולי להעלות מתח למעבד או לזכרון? תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בקרוב אני הולך לשדרג את המחשב בקומבו לוח-מעבד-זיכרון ומספר דברים נוספים. לאחרונה נכנס בי טירוף חדש של השתקת המחשב ככל האפשר! זה נהיה ממש ממש חשוב לי כי אני ישן עם המחשב פתוח באותו חדר, וגם עובד עם מוזיקה, ואני מעוניין בשקט מופתי :AR15: מהם הרכיבים הכי שווים מבחינת עלות\תועלת להשתקת המחשב? שימו לב לקונפיגורציה הנוכחית שלי. כרגע הוצאתי את 2 המאווררים במארז אנרמקס שלי, והמאווררים היחידים הם: הספק (מכוון עוצמה אוטומטית), המעבד והכרטיס הגרפי. המחשב עובד בטמפרטורה טובה כי אין הרבה רכיבים והמארז גדול מאוד יחסית. מבחינת מעבד, אני לא רוצה לקנות מעבד חדש שידרוש מאוורר סוס, אלא שיסתפק במאוורר שקט מאוד. בנוסף יש לקחת בחשבון את ההארדיסקים, שניהם 7200, שעושים רעש שורקני גם בלי לעשות Se…
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב דו ליבתי של אינטל 1.86GHZ, המארז בסיסי וכל החבילה מסביב מאוד סטנדרטית בנוסף כרטיס גרפי NVIDIA GF7300 GS עם קירור סטנדרטי (פסיבי) שבא עם הקניה טמפ. מנוחה של הכרטיס הגרפי היא 70 מעלות ובזמן משחק 85-90 בהקשר זה יש לי 2 שאלות: א. מצב זה מזיק למחשב שלי ? (ז"א כל שאר החלקים פרט לכרטיס הגרפי) ב. במידה ואני רוצה לסדר את זה מה עדיף: 1. להשקיע ~150 ש"ח בקירור 2. לקנות כרטיס מסך חדש ב 300-500 ש"ח שכבר יהיה מצויד בקירור (או שלא יהיה ???) תודה נ.ב. אני לא גיימר, אבל משחק לפעמים (רק ש GUITAR HERO 3 ירוץ ...)
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
does it looks good ,this order of ny fans in my case???
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מצליח לעבור את איזור ה 2250 MHZ ולקבל מחשב יציב, אני כל הזמן שומע שאין אתלון שלא מסגול להגיע לפחות ל 2400MHZ יציב, אבל לצערי אני לא מצליח! כל מה שניסיתי בחודשים האחרונים הניב אפס תוצאות. ניסיתי כל דבר אפשרי שאני יודע עליו.. שום דבר. המחשב עולה גם על 270X9 אבל לא עובר שום בדיקה בשום תוכנת בנצ'מארק ללא קריסות או תקלות.. כשהורדתי מכפלה ל 8 הכל עבד יופי, מה שאומר שזה כנראה לא מהלוח אלא מהמעבד.. בקיצור השאלה שלי , יכול להיות שנפלתי על האתלון הכי זוועה במזרח התיכון ? או שאולי יש עוד דברים שאני יכול לנסות כדי להגיע לאזור ה 2400 יציב ? תודה (מפרט מלא בצד)
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-