עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by shloosh,

ב-OC כמובן, ועם איזה קירור?

• 6 תגובות
    • 561 צפיות
  2. תודה

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  3. Started by ^oz,

אני מתנצל מראש על השאלה הדי דבילית אבל נתקלתי בבעיה בעייתית :-[, אני לא מצליח להוציא את צלעות הקירור מעל המעבד!, אני צריך לפתוח את המכפלה שלו ולכן אני צריך להוריד את צלעות הקירור מעליו אבל הן ממש תקועות חזק ומחוזקות ע"י פס המתכת הזה, ניסיתי בכל דרך לשחרר את התפיסה של פס המתכת אבל לא הצלחתי עד שממש פחדתי לפגוע בכרטיס האם או במעבד, למישהו יש פיתרון? ??? נ.ב צלעות הקירור והמאוורר הן הרגילות שמגיעות עם מעבד הamd ולא משהו אחר שהוספתי

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולם אני מעוניין מעבד+לוח+זכרון+מאורר,יש לי כמה שאלות. 1. המעבד יהיה AMD 1700 , אני מעוניין להמהיר אותו למשהו בסביבות ה2000MHZ (מ1466) איזה סטפינגים טובים קיימים שיאפשרו לי לעשות את ההמהרה כמו שצריך? תרשמו לי את הספינגים הכי טובים שקיימים בשוק בישראל. 2. הבנתי שבנושא הזה ה8RDA+ הוא הכי מוצלח , ישנם לוחות אחרים שגם טובים להמהרה? ואם יש תרשמו לי פה, האם הלוח של גיגהבייט 7VAX יספיק לי? וללא קשר האם הDUEL DDR הוא באמת נותן שיפור בביצועים וכדאי ללכת על ערכת שבבים של NVIDIA או שההבדל הוא מזערי ועדיף לכת על משהו של VIA ( אני מעדיף לשלם על לוח יותר זול וסטיק אחד של זכרון אם ההבדל בביצועים הוא לא משמעותי) 3. איזה חברות לזכרונות נחשבות ליותר יציבות לאוברקלוק. תרשמו לי אתץ כל…

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  5. Started by NIR36,

ולאיזה מהמעבדים הבאים יש את הסטפינג הכי טוב לOC 1700 2400 2100

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  6. Started by shloosh,

איך אני מתקין את המאוורר הזה ??? http://www.gruntville.com/reviews/fans/smartfan2/page3.html מה אני בדיוק צריך לחבר???????? אני לא צריך שום דבר ממנו, רק שיאוורר ושכל האורות ידלקו(אין צורך כשההארד דיסק פועל אלא רק שיאוורר וידלק כל הזמן)! צריך לחבר איזה חוטים של הלדים??? או יש רק חיבור 1 שצריך לחבר לספק???

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  7. Started by lir@n,

שלום כולם !!! צהו צג שהוצאתי מאיזשהו מכשיר אלקטרוני... ורציתי לדעת אם אני יכול לעשות אתיו מוד למחשב... ככה הוצאתי אותו לא היו חוטים עליו לא כלום... אם אני יכול עלשות איתו משהו אז מה? ואיך? בתודה Lir@n

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by e.t,

טוב, קיבלתי את המעבד החדש: AXDA2100DUT3C TBRED AIUHB0301 קניתי אותו מ-newegg, אחרי שקראתי ביקורות מהוללות מאנשים שקנו את המעבד והגיעו איתו למהירויות יפות (בלשון המעטה). שאר המפרט (לפרטים נוספים תסתכלו במפרט בצד): XP2100 @ XP2600 (13*160=2080) 8rda+ Winbond 256MB 400MHz MSI GF4 Ti4600 SLK-800+SF2 (at 2700 rpm) CPU/MB: 42/22 (load) אני לא מצליח להעלות מעל ל-160 באס! אני נגנב !! :-\ (עדכון: 166) עדכנתי ביוס לגרסה האחרונה. נעלתי מכפלת AGP/PCI על 66. זכרונות שמתי על אופטימל (הגדרות סטנדרטיות, קודם שנעבוד יציב עם באס גבוה ואח"כ נשחק איתם). כמובן שניסיתי להעלות עם מכפלה נמוכה (10*190), ויורד בהתמדה אבל כלום. יש אי יציבות (מסכים כחולים בזמן עליית XP או קצת אחרי…

• 57 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. Started by com,

אני עובד על TBERD 1700 באוברקלוק ל2250 מגהרץ. עם SLK800 ומאורר גנרי אני על 39 מעלות, זמני, המוארר על המעבד יוחלף וגם יוספו מאוררים במארז (כרגע אין כלל) שמעתי על תופעה של מוות של TBERDים באוברקלוק במתח גבוה, ואני לא רוצה להרוג את שלי. כרגע אני על מתח 2.0 מקסימלי בלוח שלי. הטמפ היא לא ממש בעיה, ככה שמחום הוא לא ישרף. (והיא תרד ל30 בערך, כבר הורדתי אותה עם אמצעי קירור זמנים) האם יש סיכוי שהמעבד ימות אחרי כמה חודשים מהמתח אחרי כמה חודשים ? לא אכפת לי לקצת חיים של מעבד בשנה מתוך ה12 שנים הממוצעות שלו.. תודה.

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  10. Started by bad-sector,

יש ברשותי 2 מחשבים, P1 233 MHZ ו PENTIUM 2 266 MHZ לשניהם אין אופציה של העלאת FSB או משהו בסגנון, אפילו לא ג'ימפור עד כמה שידוע לי.... אני רוצה לקחת אותם כפרוייקט OC, ולמצות להם ת'צורה ... אם אין לי שום אופציה בביוס להמהיר, איך אני עושה זאת??? בתודה מראש...

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  11. Started by shura,

יש לוח אם 7VJL VIA KT400 ומעבד AMD XP 2000 יש לי בעיה שבביוס אני יכול להגיע רק ל100 עד 132 FSB והוא לא נותן לאסות יותר כתוב שם שהמקסימום הוא 132. ויש לי עוד בעיה קטנה יש לי זיכרון של SAMSUNG 256 במהירות 333 וכשאני מריץ אותו על 333 הוא ניתקה לי וביגלל זה הוא עובד עצלי על 266 איך אפשר ליפתור את הבעיות בתודה רבה מראש!!!!!!!!!!!!!!

• 11 תגובות
    • 810 צפיות
  12. Started by NIR36,

חברים עבור OC של AMD איזה קרור לדעתכם עדיף ??? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Nemesis,

קניתי מעבד 1700 אצל הדובים, מסתבר שקיבלתי מעבד טיפ טיפה ישן (שבוע 40 2002). כדאי להשקיע מאמץ ולנסות להחליף אותו, או שהביצועים של ה JIUCB הישנים סבירים (כ 2000 MHZ)? תודה,

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  14. רציתי לקנות בפנדה את המארזה הזה Dragon DA-01BLD Full Tower Dragon DA-01BLD Full Tower אבל לצערי אין אותו עם חלון רק בלי השאלה שלי האם יש איזה מקום שעושים חלונות למארזים {בתשלום כמובן} באופן מיקצועי הנה קישור למארז <אין פרסום חינם>

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  15. Started by SOLIDUS SNAKE,

ולכן הוא צרחך להיות יפה (שקוף עדיף) חזק - הרבה CFM רעש הוא לא בעיה כי הוא ישב על פנל בקרה :-*

16. Started by TIMI,

מדובר על מעבד אינטל פנטיום 4 2400, השאלה היא האם הטמפ' 43 מעלות צלסיוס היא גבוהה מדי בשבילו????

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  17. Started by GHOST,

טוב אני מתכנן לעשות מסך LCD למערז קראתי את המדריך באתר וכמו שהבנתי הכי קל זה להלחים אותו לקבל מדפסת.....הדבר שלא הבנתי זה איך אני אמור לגלות איזה קבל שייך לאיזה פין בחיבור? ??? ודבר שני אני ישמח אם תוכלו להביא לי קישורים נוספים למדריכים של LCD שאני יוכל לקבל עוד מידע........

• 11 תגובות
    • 916 צפיות
  18. האם כאשר אני עושה OC למעבד של כרטיס המסך אז גם הזכרונות (של כרטיס המסך) מתחממים? יש לי GF 4 MX440 INO3D

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  19. Started by the yak,

היי כולם, קניתי מחשב חדש, הנה המפרט: amd 2400+ epox 8rda+ xtreme ddr 256 MB pc2700 X2 radeon 9700 pro (היה חסר במלאי, אז כרגע שמו לי leadtek ti4200 וביום שני יביאו לי את הרדאון 9700 של איי טי איי במחיר של הג'יגה בייט) עכשיו, אין לי הרבה מושג באובר קלוק.... הסתכלתי בביוס וראיתי שהלוח אכן הצליח לפרוץ את המכפלה! הבעיה היא שאין לי מושג מה זה אומר המכפלה... וכו' אז רציתי שתגידו לי בבשה איזה אובר קלוק מומלץ לי לעשות? משהו ממש ממש לא רצחני שלא יסכן את המערכת שלי! אבל שיראה שיפורים בביצועים... הטמפ' של המעבד אחריי 3 שעות של עבודה היא 36-37 מעלות... זה טוב נכון? אז עם הטמפ' האלה... כמה אני יכול להעלות את המכפלה (כרגע זה על defult אז אין לי מושג כמה זה צריך להיות...) ובכמה להעלות א…

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  20. קניתי אותו וראיתי שלא להרבה יש אותו http://www.pch.co.il/docs/pd773850540.htm

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  21. Started by The_Byter,

שלי A3. לברורים : 8RDA

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by shloosh,

מישהו יודע האם הוא גם מאיר????? כי כאן הוא מאיר- http://www.thermaltake.com/products/dcfan/smartFan2coolMod.htm !!! 2)ראיתי שיש לו חוט כזה... שיש במאוורר משהו מיוחד!!! מה זה וחייבים להשתמש בו??? 3)הוא מתאים לאיוורור המארז ע"י לשים אותו על החלון??? תודה!!

• 8 תגובות
    • 593 צפיות
  23. Started by NEO...,

היום קיבלתי את הcrystal orb שלי ועשיתי oc עצבני geforce 2 mx 400 מהירות ליבה מ 175 ל 230 מהירות זיכרון מ 166 ל 200 אני רציתי לדעת איך אפשר לעשות שזה יהיה תמיד גם אחרי שאני מפרמט כי את את זה עשיתי דרך הדרייברים החדשים 42.68

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  24. Started by G-FoRcE,

טוב, כפי שאתם רואים למטה יש לי מחשב ישן לאללה ויש לו הארדיסק ישן לאללה שגם עושה המון רעש.. בכמה חודשים האחרונים התחזק ונעשה די בלתי נסבל, במיוחד לאור העובדה שמהחשב בחדר שאני ישן בו והוא דולק 24/7. היום חזרתי מבצפר והחלטתי שנמאס לי וזה מה שעשיתי: לקחתי קופסת לפסטיק יותר גדולה ממהארדיס בשלוש סנטימטר בכל לאורך ולרוחב, ובערך בגובה 6 סנטימטר מקדימה עשיתי חור ושמתי מאורר של פנטיום 1 על 7 וולט ככה שממש לא שומעים אותו את צד הפנימי של הקופסה ציפיתי מכל צד בספוג די אורירי ואחרי זה בבד קצת יותר דחוס, את הקפסה הנחתי על חתיכת בד מקופלת הגובה של שני סנטימטר הפעלתי את המחשב ו... לא שמעו בכלל את ההארדיסק! הרעיון מאחורי זה: המטרה הראשונה היתה למנוע מגע בין ההאדיסק לגוף המחשב. כשההארדיס…

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  25. קלטו את המוצר הבא: http://www.aerocool.com.tw/aerocool-files-v3/cooler/dp101.htm איך היטסינק עם מאוורר של 13CFM יכול לקרר מעבד AXP 3000+ ומעלה??! אחת החיות היותר מוזרות שראיתי...

• 2 תגובות
    • 580 צפיות

דיונים חדשים בפורומים