אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני רוצה לקנות את הבקר ThermalRight SI97 השאלה שלי ניסתי בזאפ ולא מצאתי את הבקר שחפשתי האם יש לבקר הזה שם אחר והאם זה בקר טוב. ואני רוצה לקנות גם פריזר לקירור המעבד אז אני צריך שתמליצו לי על פריזר טוב עד 200 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
אני חדש מאוד בתכום המודינג אך בשבוע הראשון שנכנסתי לאתר זה כבר צבעתי את המארז. אני רוצה להכנס קצת יותר לתכום ולהתקין מספר דברים כמו : 1. חלון - יש לי את הפרסתפקס מוכן. 2. LCD 3. מאוררים (שתיים: 1 60ממ , 1 80ממ) 4. להחליף ספק 5. תאורה - בקשר לתאורה אני בספק. לאחרונה ערכתי הרבה בירורים בנוגע לציוד תוכנות ועזרים. היום התחלתי מעשית לעבוד. התחלתי בחלון - ונתקלתי בקשיים כי אני עובד עם מסורית פח וחשבתי שזה יספיק. ראיתי מה אנשים עשו עם המחשבים שלהם בגלריה ונדהמתי - איך הם הצליחו לעשות דברים יפים כאלו. ולכן שאלתי היא אם משהוא עשה חלון יפה באמת ויכול להמליץ לי על כלים \ מקומות שיכולים לבצע את המשימה. אודה לו מאוד. תודה מראש למגיבים על הת'רד.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום, רכשתי את Scythe Infinity ואני מעוניין לעשות OC. מעבד: Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz לוח אם: GIGABYTE P35-DS3L זכרונות: OCZ Platinum Rev.2 2048MB DDR2 800Mhz 4-4-4-15 בביוס לא מצאתי את כל האפשרויות. אני אשמח מאוד אם מישהו מכם יעזור לי ב-OC. אם יש למישהו מדריך ל-OC שמבוסס על הלוח אם שלי אז אני אשמח מאוד לקבל קישור. תודה לכל העונים, עומר חצ'ק.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אני כרגע מצליח לייצב לחלוטין ב4Ghz על 422*9.5 במתח 1.381 כאשר אני מנסה להעלות ל4.1Ghz אני נתקע בהרבה אי יציבות בווינדוס. הצלחתי יחסית לייצב את המערכת עם ההגדרות הבאות (עבר 10 לופים של intelBurnTest אבל עם טמפ' מפחידות , בOCCT זה קרס אחרי שעה וחצי ) מה דעתכם על המתחים? הNB לא קצת גבוה? הבנתי שחייבים להיזהר עם המתח של הFSB .. אני לא מצליח להגיע לשילוב נורמלי , אם למישהו יש טיפ על איך לשפר יציבות אני אשמח תודה , יובל.
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
תראו החלטתי שהפעם אני עושה את ה-OC באופן מבוקר יותר [מקודם העלתי ל3006, ואחרי שעתיים וחצי הפריים נתנה הודעת שגיאה]. אז בהתחלה העברתי ל2700 [יחס 1:1] והרצתי פריים 95 ל3 וחצי שעות, הכל עבר חלק. אח"כ העלתי ל2880, והעלתי מתח ל1.6 בביוס [המתח המקורי הוא 1.52]. הבעיה היא שבאוורסט המתח מזוהה כ-1.57, ובCPU-Z כ-1.568 [ערכים דומים]. בכל מקרה, השארתי את המחשב בלילה והרצתי פריים 95 במצב של 2880, והמחשב עבר את הבדיקה ללא שגיאה עד הבוקר, כלומר 7 וחצי שעות. מעלות מנוחה 30, ובשיא של פריים 95 57 מעלות. קירור סטוק, מאוורר מול המעבד מכניס ומוציא מתחת לספק. יש מקום לדאגה מהמתח?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
קירור מעניין ונמוך כנראה למחשבי סלון [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אוקיי קניתי מאוורר למארז S-FLEX של SCHYTE 120MM 1200RPM חיברתי ללוח אם דרך חיבור של 3 פינים , אם זה חשוב. אפשר לשלוט במהירות שלו? האם המקסימום והברירדת מחדל שלו זה 1200RPM? אם לא , אפשר להגביר את זה? לגבי OC אני קונה קירור למעבד או AC FREEZER 7PRO או EXTREME לגבי הEXTREME אני לא בטוח שיכנס לי במארז לוח אם EP43 וE8400 האם OC מקסימלי (מבחינת לוח אם ) , לא תיהיה בעיה של טמפרטורה או אי יציבות אם 7 PRO? ולגבי EXTREME אותה שאלה.. תודה לעונים אגב מישהו יודע מימדי EXTREME? אני יודע שגובה שלו (מהמעבד לדלת) 13 ס"מ מה לגבי רוחב מישהו יכול להגיד לי?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום! האם ניתן לבצע overclock למעבד מסדרת ה U של אינטל? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
אוקיי OC למעבד עשיתי, אבל עכשיו הכ.מסך. איך עושים את זה? אם על הכרטיס כתוב "OC Edition" זה אומר שאי אפשר לעשות OC יותר גדול? או שאפשר למתוח את החוט עוד קצת? (אם לא הרבה) הכרטיס במפרט. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
אני לא מצליח לגרום למערכת להיות יציבה יותר מהתדר הזה להלן המפרט לוח אם : rev2.0 ma78gm-s2hp motherboardמעבד:amd phenom ii x6 1055t 95wקירור : 125w Wind Trainer i-200 CPU coolerזיכרון DR II 1066Mhz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dualספק :hec cougar 550wמארז :colermaster cm 690טמפרטורות : לפי occt+ speed fan כולם מתחת ל 40אני תקוע פה (בתמונה אחרי prime95 (
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש קירור טוב ולא יקר מדי למעבד Intel Core i7-7700 Desktop Processor 8M Cache, up to 4.20GHz 7th Generation אשמח לקבל המלצה לקירור טוב שיעשה את העבודה. המחשב ישמש לתוכנות כבדות ומשחקים כבדים. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה לעשות לפנטיום 3 הישן שלי 733 מה היא מהירות השעון שלו? ובחוברת שלו כתוב לי כול מיני מהירויות שעון כדי לי ללכת לפיהם?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
-
שלום, מה ניתן לסחוט מהכרטיס הנ"ל עם הקירור עימו הוא מגיע? בכללי, האם יש פוטנציאל כלשהו לפתיחת צינורות או כל דבר שמאפשר ביצועים חזקים יותר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תקשיבו יש לי מאורר 80 מ'מ ואני רוצה לדחוף אותו בקידמת המארז.... ככה קידמת המארז נראת אצלי: איך אני עושה את זה??? שמישהו יפרט לי בבקשה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
מכיוון שמה שיש לי כרגע עוד מתפקד לא רע, אני שוקל לשדרג לו כרטיס מסך ולעשות OC. כמו שאפשר לראות במפרט בצד, יש לי מעבד E6400 (מלפני שנתיים וחצי), ועכשיו אני תוהה כמה אוברקלוק אני בכלל יכול לעשות לו, מבלי לסכן אותו יותר מדי? אני לא מחפש למתוח את הגבול שלו, פשוט לקבל האצה קלה כאשר אני משתמש בו בעריכת וידאו ומשחקים (אני גם מתכוון לשדרג כרטיס מסך, ככה שלפחות במשחקים אני אהיה בסדר). ואז כמובן אני רוצה לשדרג ולקנות מאוורר אחר למעבד. פעם קיבלתי המלצה חמה על טייפון, אבל הבנתי שיש היום הרבה יותר טובים ממנו. על איזה מאוורר אתם ממליצים לדגם הזה? אני לא מחפש משהו של 300-400ש"ח, חשוב שלא ירעיש, ושעדיין יהיה יעיל. בעריכה וידאו לפעמים נראה לי שהוא כמעט נחנק והחדר הופך לכבשן. והאם אתם ממלי…
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
הלחפת ללוח של asus p5n-e-sli עשיתי מה שהיה כתוב באתר oc.net\com לא זוכר תסייומת זה לא הענייןן עשיתי מה שהיה כתוב שם אבל לא הצלחתי לעשות את הOC קיבלתי כראש. אפשר עזרה?? תודהה ושבת שלוםם אני יגיב רק אחרי צאת השבת אז תודה לעוזריםם
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש קירור אוויר לזכרונות. אני מעוניין לדעת היכן ניתן להשיג בארץ ואם יש המלצות מיוחדות. או חשבתי כבר להחליף (ועל הדרך גם לשדרג) את הזכרונות שלי לDDR2 800 CL4 עם צלעות קירור יותר רציניות ממה שיש לי. כגון הPI של G.skill הזכרונות שיש לי כרגע הם G.Skill F2-6400CL5D-GBNQ במערך של 4X1. תודה תום
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
היי חבר'ה . אני נתקל בבעיה מוזרה כשאני מנסה לעשות OC (אולי אני עושה משהו לא נכון ...) כאשר אני מנסה לעלות את ה FSB - המתח עולה אוטומאטית .... עברתי ל manual CPU volatage - וייצבתי אותו על ה voltage המקורי, אך ה voltage של הזיכרון משום מה עולה אוטומאטית ל 2.1 ולאחר כמה דקות המערכת נופלת .... עכשיו לא ראיתי בשום מקום היכן אני יכול לקבוע את הvoltage שאני רוצה אלא רק בכמה אני רוצה להגדיל אותו .... בכל מקרה , אם מישהו ניתקל בבעיה כזאת או יודע מה לעשות , אני אשמח לקבל עזרה.
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
האם כדאי להשתמש ב Ati Tray Tools? או שמה עדיף תוכנה אחרת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי בעית חימום רצינית במעבד, הורדתי את התכנה fanSpeed, ואני רואה שם שהאוורר עובד על 30 אחוז, ניסיתי לשנות דרך התכנה וזה לא משפיע על כלום, אחרי הפעלה מחדש את התכנה המספרים חוזרים ל30 אחוז. מה אני עושה?? תודה מראש, קובי.
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
-
שלום חבר'ה אני לפני רכישת מחשב חדש עם Q6600 ושוקל אוברקלוק בעתיד אך רוצה לתרגל על המחשב הקיים פנטיום 3 , 1000 MHZ , זיכרון 128 *2 ולוח ASUS CUV4X-C אשמח לקבל עזרה או ייעוץ בביצוע אוברקלוק... חג שמח לכולם
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-