עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by dor31,

למישהוא יש שיטה נוספת להורדת סינק שמודבק אם דבק טרמי חוץ מהקפאה.

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  2. Started by def,

נכנסתי לביוס והפכתי את המהירות במקום ל2400 ל MANUAL והוספתי עד מגה הרצים עד למצב שכשיו זה מופיע כ2555 השאלה היא האם זאת באמת המהירות אני מקבל אותה גם MBM וגם כשאני בודק בSYSTEM מופיע לי 2.4 ושורה למטה 2.56 הטמ כרגע נורמלית מעבד 33 והלוח 27 האם אני יכול להמשיך?? כי פעם כהעלתי את זה למקסימום אני חושב 400 הופיעה לי מהירות של 1900! מה ההצעות שלכם?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  3. Started by tombraider2003,

הצלחתי להמהיר אותו וגם זכרון 333 ל 400 יש לי אפשרות גם את ה AG ו PCI להמהיר ויש לי אפשרות להבור את ה 3 ג'יגה הרץ אבל הביצועים אותו דבר !!!

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  4. Started by The_Byter,

כתבה מלאה בקרוב....

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by bad-sector,

האופציה של CPU CLOCK RATIO חסומה לי בביוס, איך אני עושה OC?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  6. Started by boom,

העליתי FSB ל 150 בלבד ומכפלה מקורית (11).. וישר דיברה הגברת מהלוח ואמרה- MEMOMRY TEST FAILD.. האם יש הגדרות מיוחדות שיש לתת לזכרון? ASUS A&N8X TBRED 1700 CORSAIR 333MHZ 256MB

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  7. Started by ^oz,

שלום לכולם, שוטטתי לי ברחבי פורום נוכרי בנושא overclocking כשנתקלתי בתוכנה בשם easytune4 שנותנת ממשק מתוך הwindows ל אוברקלוקינג. ולי יש לוח אם מעפן שאין אפשרות לאוברקלוק , לא מהביוס ולא על ג'אמפרים בלוח (לא למעבד ולא לבאס), התקנתי אותה, וחוץ מזה שהמעבד נעול (שזה הגיוני כי עוד לא פתחתי לו את המכפלה) אני יכול לשנות את כל הערכים (!) - fsb;pci;agp הכל- כמובן שזה הרבה יותר חובבני מo\c "רציני" יותר דרך הביוס או דרך הלוח אבל זו תוכנה נחמדה לחבר'ה שנדפקו (כמוני) שאין להם אפשרות לאוברקלוקינג בכלל. :'( לינק:http://www.giga-byte.com/home/eztune4/et4_index.htm

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  8. Started by ebrami,

יש לי ג'י פורס 3 טי איי 500 הוא פועל במצב הרגיל שלו כך: core clock - 240 memory clock - 500 אני מעוניין לעשות לו אוברקלוק אבל אין לי מושג בכמה להעלות את המהירויות וגם לא להרוס את הכרטיס מישהו בבקשה יכול להגיד לי את הגבול וכמה כדאי לי לעשות?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שאין צורך לעשות בו שיוי פיזי כלשהו? העליתי ל 143.. אבל כשאני בודק ב WCPUID אני עדיין רואה SYSTEM CLOCK 133.64 מה זה אומר?

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  10. Started by SoapSeller,

אני חושב שזה יותר מתאים לפורום מודינג מלאכסון. גם אני רוצה.

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  11. Started by eranmor,

יש לי לוח אם ג'יגה בייט GA-8ST800 ויש בו רק שני מקומות למאוררים שאחד מהם הוא של המעבד איך אני יכול להוסיף עוד מאורר או שניים בלי להתחיל לחתוך חותים מהמארז (כבר עשיתי את זה...) ודרך אגב איזה מאוררים כדאי להשיג כי אני משתמש במאווררים מספקים ישנים ולא ניראה לי שהם ממש טוב (למרות שהם שקטים מאוד)

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. יש לי שאלה קטנה עליכם, האם צריך לבודד את הטריסטורים מהצלע קירור? או שזה לא מסוכן ואפשר לחבר את כולם לאותה הצלע וזה לא יחשמל אף אחד?

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  13. Started by eranmor,

יש לי מעבד אינטל 1.7 עם לוח אם ג'יגבייט GA-8ST800 לא זוכר איזה זכרונות... הצלחתי להגיע איתו 2.09 ג'יגהרץ ב123 מגהרץ בבאס (100 זה הנורמלי) ניסיתי לעבור את המהירות הזאת אך המחשב לא נותן לי מה אני יכול לעשות? (כבר ניסיתי לעלות את המתח של המעבד והזכרונות למקסימום)

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  14. Started by SMSM,

פרויקט קטן עם 7VAXP, מעבד XP 1700 0.13M, וזכרון - CORSAIR 3200C2 512MB - תשפטו בעצמכם !!! הפרויקט בעידוד מלא ותמיכה נפשית של פבל וצוות זיגזג 2000 שאפילו הקריבו את ה AX7 של פבל לטובתו !

• 11 תגובות
    • 846 צפיות
  15. Started by shibby15,

לפי המבוקש, עם כל ההייפ שיש מסביב ל1700+ שיש לנו פה יש תראד אחד שמיועד אך ורק לOC למעבד AMD T-BRED בלי לוחות ובלי כרטיסי מסך ובלי כלום. תמונות WCPUID של מהירות מעבד מקסימלית, אפילו לא חייב להיות יציב לגמרי...עד כמה שהגעתם בלי שריפה! נ.ב גם אני נכנס לתחרות בקרוב עריכה: ובבקשה בלי תגובות סתם. רק תמונות! בלי "יפה", "בהצלחה" והודעות כאלה! רק תגובות עם נתונים ותמונה תודה ובהצלחה עריכה2: כל פעם שאתם משפרים או משהו כזה, תערכו את ההודעה הקודמת, בלי כפל הודעות. אני שומר על הדיון הזה סופר נקי!

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  16. Started by def,

אז ככה עשיתי לעצמי מוד של כבלים מעוגלים והיה סבבה נהנתי והכל אבל עכשיו הזמן להתקדם לדבר האמיתי הבנתי ותקנו אותי אם אני טועה שהכבלים המעוגלים שקונים האיכות שלהם הרבה יותר טובה מהאפורים שמקבלים עם המחשב ובגלל זה יש שיפור בביצועים! ולכן החלטתי לקנות מוכנים אז כאן השאלה אליכם מה אתם ממליצים איזה חברה ואיפה כדי לקנות אני צריך: 1 לפלופי 1 לסידי וצורב ו1 לשני H.D

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  17. Started by ^oz,

יש שאלה שדי מטרידה אותי לפני שאני הולך לפתוח את המכפלה של המעבד...בביוס אצלי נעולה גם האופציה להמהרת מהירות הfsb (תקועה על 133 מג"הצ לפי ג'אמפר בכרטיס אם), האם אחרי שאני יפתח את המכפלה תיפתח גם האופציה להעלות מהירות באס? או רק מהירות מעבד (שעכשיו נמצאת אצלי על 12.5 ) תודה

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  18. Started by ndav,

בתור התחלה אני רוצה להעלות מ133 ל138 לפי החברים בפורום העלאת FSB מאיצה את כל המחשב אבל אני עשיתי כבר אוברקלוק לכרטיס המסך השאלה אם העליה בFSB לא תזיק לכרטיס המסך

• 0 תגובות
    • 431 צפיות
  19. טוב. אני אתחיל עם סיפור רקע ארוך ובסוף אגיע לפואנטה. יש לפי פנטיום 4 2GHZ, לוח אם GIGABYTE 8IEX (מהתומכים לא רשמית ב333) וזכרון ג'נרי של 333 אשר עובדד בברירת מחדל כ266. היום כשהשתעממתי החלטתי שאני אתחיל בנסיון אוברקלוקינג כדי לראות עד כמה אני יכול במצב בסיסי ללא קירור נוסף. בעבר כבר עשיתי נסיונות של להעלות ל2.2 שהצליחו סתם כדי לעבור את ה10,000 ב3DMARK. קודם כל כיביתי את המחשב אחרי חודשיים רצופים של פעילות ( פחות איזה 3 ימים של מנוחה) והחלטתי לעשות נקיון אבק. המאוורר בדלת היה לבן מרוב האבק בתוכו, תחתית המארז נראה כמו טירת רפאים עם אבק בצורות קורי עכביש. בקיצור הוצאתי את כל הכרטיסים, ניקיתי אותם קצת, הוצאתי גם את ההיטסינק כדי לנקות גם אותו וראיתי שיש מין משהו מרוח בינו …

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  20. Started by Culandur,

סוף סוף הגעתי להחלטה אני לוקח את הרדיאון 9100 של ספייר אני עכשיו צריך המלצה ל HSF לליבה סינקים לזכרונות ודבק טרמי תודה!

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ndav,

-------------------------------------------------------------------------------- החלטתי לעשות אוברקלוק למחשבמדובר במעבד AMD 1800xp 0.18 MICRON לוח אם G7VAXP KT400 זיכרונות TRANSCHD או משהו כזה 256 DDR כרגע הוא רץ ב 133 MHZ הידע שלי בתחום אינו גדול ואני רוצה המלצות בשפה פשוטה אלפי תודות

• 5 תגובות
    • 526 צפיות
  22. Started by PdLrAaTgIoNnUM,

הגומי בצורת H או בצורת U לחלון המארז. מישהו יודע איפה אפשר להשיג כזה???

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  23. יש לי בעיה המחשב שלי מרעיש מאוד איך אני יכול להשתיק אותו אני שומע את סיבובי הדיסק הקשיח והמאוורר מספק רעש רציף ומעצבן מה אני יכול לעשות???? אנא עיזרו לי

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  24. Started by Blackbird,

אני חדש בתחום..........ואני צריך שמישהו יעזור לי.............. איך אני מתקין מאוורר נוסף..... בבקשה תעזרו לי...

• 2 תגובות
    • 493 צפיות

דיונים חדשים בפורומים