אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
כשאני עושה אובר קלוק לכרטיס ומריץ בדיקה ArtiFacts לפעמים מופיעים לי נקודות צהובות אבל הוא לא מודיע על ערעור הוא ממשיך להריץ את הזמן ואומר לי שאין בעיות, אני צריך להתחשב בנקודות אלה? או שלהמשיך את הבדיקה עד שהוא מדווח על בעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
האם אפשר לבצע bios flash לכרטיס מסך ללא כונן דיסקטים? (sparkle 9800gt)
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 עם מעבד 2.4 עכשיו יש לי במערב שלוזה מאווררים 80mm שניים 120mm את המאוור של הספק וכמובן מאורר מקורי של אינטל על המעבד. כמו כן ברשותי הלוח אם GIGABYTE 8PE667 ULTRA2 שאלתי מאחר ואני חסר ניסיון האם כדאי לי לעשות OC ועם כן איך עושים? מה עושים? האם הקירור הקיים שלי הוא מספיק? אודה לעזרה ותשובה בנידון.
-
- 8 תגובות
- 615 צפיות
-
-
האם זה מסוכן שהזכרונות שלי הם בסטוק עד 266MHZ ועשיתי OC למעבד ועכשיו הם עלו ל 315MHZ אני לא יכול לקבע אותם לפחות מזה השאלה שלי האם זה מסוכן אובר כזה לזכרונות??
-
- 2 תגובות
- 411 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לבצע OC לכרטיס שלי (של ASUS) באמצעות התוכנה atitool. יש בתוכנה הזו פונקציה לבדיקה של מקסימום OC שניתן לבצע לליבה ולזיכרונות. הבעיה היא שאני די מפחד לבצע את זה כי אני לא יודע מה הטמפרטורה של הכרטיס (אין לו סנסור שבודק טמפרטורה). האם יתכן שהתוכנה תבצע את הבדיקות שלה ותגיע למקסימום OC לליבה ולזכרונות כשהכרטיס יציב (ללא ארטיפקטים) ועדיין בפעולה ממושכת הכרטיס ישרף? אותו כנ"ל אם אנסה לבצע OC ללא התוכנה, כלומר אני יכול להעלות כל פעם ב 5 מגה הרץ עד לזיהוי ארטיפקטים, להתייצב על מהירות יציבה ועדיין לשרוף את הכרטיס בהפעלה ממושכת. מה עושים? תודה על העזרה, אופיר
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום . יש לי מעבד סלרון 800 , עכשיו בביוס יש אפשרות להעלות את המהירות שלו ... העלתי את המכפלה ל 9 זאת אומרת שבביוס הוא מראה לי שהמעבד עכשיו הוא 900 , אבל בתוכנת CPUZ הוא עדיין מראה לי שהמעבד עומד על 800 ... למה זה ככה והאים עשיתי משהו לא בסדר. ... ?
-
- 7 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המוצר הזה ויש לי מספר שאלות 1)האם ניתן למצוא את המוצר הזה בארץ? אם כן שלחו לי הודעה פרטית 2)אני רוצה להשקיט 2 מאווררים בעזרתו. את המאוורר שעל הוולקנו 6CU+ ואת המאוורר 120 מ"מ שעל המארז האם ניתן להשקיט את שניהם עם אותו מכשיר? אני חשבתי לחבר בעזרת החיבור לספק את המאוורר 120 ובעזרת החיבור 3 פינים את המאוורר שעל היטסינק שלי כמו כן לחבר את המאוורר 120 לחיבור של הספק עם מתאם כזה. מה אתם אומרים הרעיון יצליח?
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום.. יש לי הזמנה למוצר הזה מחנות החיות אבל עכשיו לאחר שיחה קצרה בטלפון עם החנות (לא משנה על מה..), אני לא בטוח אם אני יכול להרכיב את הערכת קירור על הכרטיס מסך או לא, כרטיס המסך הוא MSI TI 4600 לוח אם EPOX 8K3A+ תמונות להמחשה: דבר נוסף, הזכרון ניתן להזיז אותו טיפה יותר ימינה לסלוט השלישי, ובנוגע להרדיסקים שדיי נמצאים כמו סנדויץ עם הכרטיס, זה מכיוון שיש מאוורר בכלוב.. אם אני אוציא משמה את המאוורר ולא יהיה על ההרדיסקים קירור (מה שדי חבל..) אז אפשר להכניס אותם איזה 2 ס"מ פנימה ועוד דבר, יש למישהו מידע בנוגע למידותיו של ה ZM50-HP ? כי הוא קטן יותר.. ויש לי מאוורר 80מ"מ בתוכנית להרכיב עליו, ככה שאני צריך לדעת אם זה יתלבש עליו בלי בעיה או לא... ועוד דבר, אם מישהו מו…
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS A7V 266E עם צי'פסט VIA KT266/300 או משהו כזה, ומעבד AMD Athlon 1700XP יש לי גם: Geforce2 MX400, מומהר ל-220/362 זכרונות של סמסונג 2x256, שלושה דיסקים של IBM, סה"כ 220 ג"ב, שני כרטיסי רשת של 3com 10/100 PCI, כרטיס קול משנת 2000 ٍSBLive Platinum, צורב של HP, CD של LG 4 שאלות לי, בהמשך: 1. האפשרות לשנות מכפיל בביוס פתוחה לי, אבל לא משפיעה. בדקתי בג'מפרים ואני ב-JumperFree גם במכפיל וגם בבאס. למה המכפיל לא עובד? 2. המחשב מסרב לעבור מעבר ל-150 בבאס, ב-145 ה-3DMark2001SE נתקע במבחן השני בסדרה. ב-141 המחשב יציב והכל בסדר. למה אני לא יכול לעבור את ה-141? 3. הציון של המחשב ב-3DMark2001SE הוא בסביבות ה-3200, איפה צוואר הבקבוק? 4. מה זה T-Bred? קיצור של Thorog…
-
- 10 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום אין לי שום נסיון קודם ב-OC, אבל קראתי את המדריכים, והחלטתי שאני רוצה להמהיר את המערכת (מפרט בצד). עכשיו, אני לא בטוח עד כמה אני רוצה להתעסק בהגדרות ב-BIOS וכאלה, אז השאלה שלי היא האם -tuning האוטומטי של nTune מספיק אמין? מישהו ניסה אותו?
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
המחשב שלי בזמן האחרון כבר לא עובד כל כך טוב עם משחקים חדשים (המחשב יחסית ישן הוא נרכש ביולי 2009) מפרט המחשב הוא: Intel Core 2 Duo E6300 2.8ghz (עם אוברקלוק ל-3.5ghz) - מעבד 4GB RAM 800MHZ DDR 2 G.Skill -זיכרון HD4850 512MB DDR3 - כרטיס מסך GA-EP45-DS3L - לוח אם Huntkey LW-6550SG - ספק כוח (הספק יחסית חדש הוא בן חצי שנה+- כי הקודם נהרס) XIGMATEK HDT-S963 - קירור למעבד ויש לי מספר שאלות בנוגע ל-OC ועוד: 1. אני שוקל אולי לחזק את ה-OC למשהו כמו 4.0GHZ, האם חיזוק כזה יעזור לי להריץ את המשחקים בצורה טובה (בשילוב כרטיס מסך חדש למשל hd6850) אני מתכוון למשחקים כמו: L.A. Noire ו-BF3 ו-Deus Ex וכו'. 2. האם בכלל OC כזה ימנע צוואר בקבוק כאשר אני יחליף כרטיס מסך ל-hd6850 3. האם אני צר…
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום. לי יש קירור (מקורי מאוד) שמוריד לי את הטמפרטורה של המעבד עד לכ-25 מעלות כשהוא רק משמיע שירים.(זה יכול להיות אפילו פחות) מכיון שזה ממש נמוך הייתי רוצה לעשות OC למעבד. המעבד שלי הוא של אינטל P4 2GH. אשמח לדעת איך עושים את זה ואם אתם צריכים עוד פרטים רק תגידו. בתודה, EliaV-PeretZ. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 432 צפיות
-
-
ככל הנראה אני מזמין את החלקים יום שלישי.... אז ככה... DFI LanParty UT nF4 Ultra-D Mushkin RedLine XP4000 DDR500 1GB (2x512MB) 2-2-2-6 לאיזה קירור אני צריך לדאוג במתח של 3.5V?... איזה מאורר מומלץ?? (שיהיה שקט וטוב...מעדיף שקט על ביצועים...עד גבול מסויים)... ועוד איזה מאורר הכי שווה אפשר לקנות לXP-120... אני מתחיל לחשוב שהTT TB לא משהו בגלל הנתונים השקריים של TT... והאם Enermax 420W EG425P-VE FMA יחזיק את כל העומס של הOC הזה?? (למעבד 250*10 בכמה מתח שיידרש) עריכה: בנוגע לHIS X800XL iTurbo.. איזה קירור צריך לזיכרונות בשביל להגיע לOC נחמד מאוד?? במארז מקורר היטב.
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי שאלה בנוגע לCRYSIS, קיבלתי היום את ה8800GT שלי בשעה טובה ואני משחק בCRYSIS. בשלבים הראשונים הכל פעל על HIGH בלי בעיה אבל בערך בשלב של RECOVERY ככה הכל התחיל להיות קשה בHIGH והייתי צריך להעביר לMEDIUM אחרת לא יכולתי להזיז את העכבר מהר מימין לשמאל בלי לגים רציניים. הבעיה היחידה שלי כרגע היא שעדיין לא השגתי לטעמי מספיק RAM לCRYSIS, ולהשערתי זה יכול ליצור צוואר בקבוק- יש לי רק 1 GB של RAM. אני מחר כבר קונה RAM כדי שיהיה לי 2 GB, האם זה יספיק? מדובר כאן על מסך 19 אינץ' LCD ברזולציה 1280 על 1024. יש לי מעבד של CORE DUO E6300 1.86 GHZ. האם זו באמת הבעיה או שזה פשוט הE6300? אמרו לי שאפשר לעשות לו OVERCLOCK אבל אני לא יודע איך. למישהו יש עצות?
-
- 5 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני מתכנן על לקנות מחשב חדש. במסגרת המפרט שבחרתי לקחתי את הE7200 ורציתי לשאול איך הוא מגיב לOC. לפי מה שהבנתי הוא מעבד מצויין לOC. אני מתכנן על להוסיף לו את הקירור הבא: http://www.skypc.co.il/pl_product~AC-FREEZER-7-PRO~18~0.htm תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-
-
מה הקטע בלהמהיר כ.מסך כשהשיפור כל כך מינורי... לאחר ששיניתי את הgpu clock מ575 ל650 בgtx 260 השיפור בתוצאה של ה3dmark06 הוא של 600נקודות זה ביחס לשיפור של 3000 נקודות כשהמהרתי את המעבד e7400 מ2.8 ל3.7 . אלא אם השיפור במשחק עצמו הוא יותר משמעותי בהשוואה לשיפור בתוצאה ב3dmark :< אני ינסה מאחור יותר להעלות גם את הmemory clock אבל לא נראה לי שאני יקבל תוצאה דרמטית יותר :ם
-
- 10 תגובות
- 856 צפיות
-
-
לפי מה יודעים אם הזכרונות יהיו טובים בOC ולא יגבילו אותי(שינוי תזמונים ועבודה תחת מתח גבוהה יותר)?
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
(אפשר לדלג על ההקדמה) "החורף" הגיע והאומץ שלי עלה בהדרגה עשיתי בעבר OC לכרטיס מסך שלי (470GTX) והיום הגעתי לשיא עצמי חדש 700 לליבה 1400 שיידרס 1800 זכרונות ובשביל להרגיש יותר טוב\בטוח העלאתי מתח מעט ל1.0V ראיתי בפורומים שאנשים הגיעו הרבה יותר אבל הטמפ' שהם רשמו היו יותר נמוכות משלי, עם הOC הזה הגעתי ל92-93C ומאוורר 75%(AUTO) בממוצע כשהם רושמים שהם מגיעים ל88-89 (המארז שלי מאוורר כראוי ויש מאוורר ישיר שמכוון לכרטיס עצמו) ולעיניין, רציתי לדעת איך אני יכול לדעת יותר בטוח בכמה להעלות את המתח של הכרטיס ? יכול להיות שאם המתח יעלה הליבה פחות תתאמץ בOC? מה שיאפשר טמפ נורמלית? ודבר שני רציתי לדעת כמה אני צריך להעלות את הכרטיס בשביל שיהיה ברמה של 480.. תודה
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
מה הOC שאפשר להגיע עם הזיכרון הזה OCZ Platinum rev 2 ?
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אוקי אז במדריך כתוב רק לעלות את השעון כל פעם ב-5 אז הOC הזה טוב? או שלא הייתי אמור לעלות משו? תודה מראש. 50 מעלות במנוחה עכשיו.. [ככה גם היה לפי הOC]
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
בקרוב מגיע אליי המחשב החדש 3800+ dual core של amd וכרטיס מסך forsa 7800GT ו 512x2 twinmos עכשיו קניתי גם מאורר goldan orb 2 למעבד.. השאלה שלי אם כדאי לי לעשות לאיזה שהוא רכיב איזה אובר קלוקינג? ואיך לעזאזאל אני עושה את זה אם אני ירצה לעשות על המחשב החדש או הישן שייש לי.. איזה תוכנה צריך משהו יכול להסביר לי? על כל הדברים בערך שאני יהיה בעניינים.. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני חושב לקנות אותו אבל על הכרטיס שלי יש ראמ סינקס , כי זה כרטיס של הרקולס שמגיע גם עם קירור לזכרונות (לא שזה מקרר את הכרטיס כל כך). האם אני יצטרך להוריד את הראמ סינקס ברגע שאני ירצה להרכיב את הVGA Silencer, על הדרך אם למישהו יש המלצות או השמצות כפלי הקירור שיגיד לי. ואם יש המלצות לקירורים אחרים זה גם יהיה אחלה. תודה!
-
- 11 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אפשר לעשות OC דרך ה-BIOS או שחייבים תוכנה מסויימת ?
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש: amd 64 3200 עם גוף קירור ZALMAN CNPS7000B-Cu וזיכרון GeIL 1024MB (2x512MB) GL1G3500DC PC3500 DDR433 Ultra Platinum DualChannel Kit ספק Thermaltake Xaser Silent PurePower 480W 2-fan טמפרטורת מעבד ממוצעת 40 וטמפרטורה במארז 28 אני דיי חדש בנוגע לאוברקלוקינג אז השאלה שלי היא האם כדאיי לעשות אוברקלוק ואם כן האם הוא יהיה משמעותי? היה לי ניסיון אחד באוברקלוק עם המחשב הישן שעבד יפה מ 1.7 ל 2.1 אבל לא יצא לי לשנות מתח או משהו בסגנון, אז אם יש צורך בשינוי מתח אז אם אפשר להראות לי איך. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 485 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה SysTool ממאגר ההורדות שכאן על מנת לבצע אוברקלוק למחשב שלי דרך התוכנה (דרך הביוס אני לא ממש אוהב ומידיף לא להיתעסק) בקיצר-בלשונית של CPU OC אני צריך להגדיר את זה "clock generator"....מה זה ואיך אני יודע מה יש לי כדי לדעת מה לבחור מהרשימה שיש שם.... ועוד שאלה..איך אתם מציעים להתחיל? נגיד כול פעם להעלות 100 מגה הרץ ולבדוק יציבות?.... המפרט שלי מופי בצד אבל אני יירשום את בנתונים של המעבד...: פנטיום 4 ליבת פרסקוט 3.0GHZ סוקט 478......מה ההמלצות שלכם? ואם יש לכם טיפים אז בכיף נ.ב. גם רשום FSB LIMIT אם אני רוצה להגיד....כדאי? ואם כן על כמה להגדיר את זה.....כרגע הFSB שלי רץ על 200 מגה הרץ
-
- 8 תגובות
- 536 צפיות
-