אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין במדבקות או יותר נכון להגיד תמונות שאני אוכל להדפיס על מדבקה ואז להדביק אותה על המארז שלי. עם למישהו יש.... תודה Some Thing... נ.ב - מקווה שכותרת בסדר
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני צריך מישהו שיוכל להסביר לי מה אומר כל דבר בביוס שלי ואיך אני יכול לשחק עם זה כדי להמהיר את המחשב שלי כמה שיותר זאת אומרת איך משפיע הratio על עבודת המעבד או על מהירותו ודברים כאלו . לדעת מה אומר שם כל דבר וכשאני מזיז אותו למעלה או למטה מה זה נותן ולמה למשל כשאני מגזים במשהו אז הwindows לא עולה דרך אגב ה bios שלי הוא pheonix awardbios הלוח שלי הוא chaintech zenith 7njs nforce 2 והזכרון שלי הוא סטיק אחד של 256Mb corsair 400Mhz 3200 cl2 אז אם מישהו מוכן לצאת למשימה ההירואית הזאת תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן 486 שכבר לא פעיל ופירקתי ממנו את המסך זה מסך SHARP LM64C142 אני רוצה לנסות לחבר אותו איכשהו למחשב הרגיל שלי אבל לא ממש יודע איך אם למישהו יש הסברים על זה או מדריכים שיענה לי בקשה.. או גם כל מידע על המסך עצמו מחכה לתשובה ליעוז
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
נרקה לי מוצר מצוין בדיוק מה שאני צריך : 4 מאווררים תאורה ו LCD. הלוואי שיביאו לארץ
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל (של לידטק), ועשיתי OC לכרטיס עם RIVA TUNER, LOW LEVEL עד 142@174 (ליבה) 150@179 (זכרונות) אם זה יצא הפוך, לא להיבהל... הגעתי ל1292 ב- 3DMARK, איך אני עובר את ה- 1300 בלי לפתוח את המארז בזמן הבדיקה ושזה יהיה יציב? כמה לופים יתן את התוצאה הכי טובה? (ל- 1292 הגעתי עם 10 LOOPS) יש לכם רעיונות??? נ.ב שניתי כבר בRIVA ב- DX לביצועים הכי טובים.
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1510457110.htm כדאי ??? ועד כמה יעזור לי באוברקלוק???
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הם זיכרונות טובים יותר לOC בגלל יכולתם להגיע למהירויות גבוהות יותר. והם כל לוח שתומך ב 3200 תומך גם באלו
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
יש לי זיכרון 333. לאיזו מהירות אני יכול להגיע ?, בנוסף, מה צירוף המכפיל והבאס שייתן את התפוקה הטובה ביותר ?.
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
הכרטיס הוא הרקולס GF3 PROPHT 3 64 DDR RIVA TUNER WIN XP עשתי אוברקלךוק לכרטיס המסך העלתי אותו מ200 ל241 [הליבה ] ואת הזיכרון העלתי באותו יחס . מעבר לזה [241 ] מתחילים להופיע לי פסים ב3DMARK השאלה אם אני מוסיף מאוורר לזיכרונות אני יכול להעלות עוד או שלא ניתן להעלות יותר אני רוצה עוד המלצות לאוברקלוק לכרטיס המסך תודה
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD Athlon XP 2000+ with the Palomino Core, ויש לי אופציה להחליף את המעבד ל Athlon XP 1700 With the Thoroughbred Core, מה עדיף? מה יותר חזק? המעבד שלי כרגע ב OC שיא של 2200+....
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם gigabyte 6vxc7-4x ומעבד פנטיום 3 . 1000Mhz וקראתי בכל מקום כאן , שלא ניתן לפתוח מכפלות עם המעבדים של אינטל , ואין לי מושג מה עוד... כרגע העלתי את המכפלה שלי ל 9 והבאס 133. ויש לי 1197 מגה הרץ... אז למה אמרתם שאי אפשר? או שבאמת אי אפשר ורק נראה לי שהעלאתי? כי אני רואה ב sandra speed 999mhz performance rating PR1197 (estimated אין לי מושג , פשוט עשיתי 133*9=1197 :-\ אני צודק? באמת עשיתי אוברקלוק? :\
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
העלתי קצת מ133 ל 138 [ אני פחדן בגלל חוסר ניסון ] עכשיו ב 138 המחשב עובד ללא בעיות ואני רוצה להעלות עוד מה התופעות לוואי שברגע שהם יופיעו אני ידע שזה המקסימום שאפשר מעבד AMD 1800XP=1900 לוח G7VAXP זיכרון 256DDR TRASCED טמפ' מעבד 43 טמפ'לוח 32
-
- 13 תגובות
- 847 צפיות
-
-
ובכן, כולם יודעים מה זה Case Badges (ומי שלא יודע אלו הם מדבקות למארז כ- Modding חביב 8)). החלטתי ליצור קובץ ובו כמה Case Badges על דף A4 סטנדרטי. עכשיו, אחרי שיצרתי את הקובץ אני מתכנן לקחת אותו לחנות בראשון לציון (עיר מגוריי ) אשר נקראת "פוטו גדי אשר עבור 80 ג'ובה מדפיסה כל מה שאני רוצה על נייר A4 אחד. האמת שניתן להדפיס את זה גם בבית על נייר מדבקה (אין לי מושג כמה עולה אחד כזה) ולחסוך את ה- 80 ג'ובה אבל החיסרון הוא שקשה לי להאמין שלמישהו יש פה מדפסת איכותית כמו זאת שבחנות הצילום וגם חבל על הדיו הרב! ובכן, העלתי לאתר המקצועי שלי בנענע (Ye RiGHt! ;D) את הקובץ שאותו אני לוקח לחנות ואת אוסף המדבקות "לעתיד" שהורדתי מהאתר http://www.directron.com/labels.html. אני עדיין מנס…
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
האם כדאי לי לקחת את ה Athlon xp 1700+ במקום ה Athlon xp 2400+ שתכננתי לקנות בגלל שהוא יכול להגיע לאותם ביצועים בערך אחרי אוברקלוק, או להישאר עם הבחירה המקורית?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם יש לכם בבקשה תפרסמו. כי אני מנסה לעשות משהו קצת יותר גבוהה מ 2.25 ghz ואם אני מצליח יותר אז הwindows לא עולה לי אני מכוון את המכפלה ל 22.5x שזה בעצם הכי גבוהה ואני שם את המהירות על 150mhz ויותר מזה הוא פשוט לא מעלה את הwindows. אז אם למישהו יש עצות בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם פעם ראשונה שאני שומע על נושא הקירור של המעבדים והמארז השאלות שלי הם: 1.למה אני צריך תוספת קירור למעבד ולמארז? 2.האם לא מספיק אמצעי הקירור שהתקינו לי בקניית המחשב? 3.האם ביצועיי המעבד מושפעים מעליית חום ובאיזה צורה? 4.כיצד נוצרת עליית חום במעבד? 5.איך אני בודק טמפרטורה במעבד?מהי הטמפרטורה האידיאלית למעבד? *** יש לי מעבד פנטיום 4 במהירות 1.6 מגה הרץ עם זכרון פנימי של 512K ,יש לי לוח אם של ASUS עם CHIPSET 850 שלINTEL כמו כן זיכרון 128RDRAM. איך אני יכול לשפר את ביצועיו מלבד הוספת זכרון? אם אני יעשה אובר קלוקינג איך אני יכול לדעת מה הגבול שלו לעבודה בטוחה ויציבה בלי לשרוף את המעבד? תודה על הקדשת הזמן לכל מי שיענה לי!
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני כבר קונה את Thermaltake 80mm Smart Fan 2 with "Coolmod" ואני רוצה לקנות עוד 1 או 2 לדחוף במארז! חשבתי להסתפק ב-2 מאווררי Generic 80mm Fan ?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
-
-
נראה איכותי, יפה ולא יקר! מישהו פה התנסה איתו? http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1236946344.htm
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
זה רעיון שעלה לי רק עכשיו ורציתי לדעת מה אתם חושבים ולקבל עצות אם יש לכם יש לי כמה ספקים ישנים שלא בשימוש יש איזה אפשרות לחבר ספק של 200W לספק 300W ולהפעיל אותם בצורה נורמלית???
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
http://www.pchardware.co.il/docs/pd1046234155.htm זאת הדלת!! וזה המארז שלי http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1691925658.htm ייתכן שיתאים?
-
- 3 תגובות
- 466 צפיות
-
-
מצאתי באינטרנט פרויקט של מערכת קירור מים לכרטיס ATI RADEON 9700PRO, רציתי לשתף אותכם כי הוא מאוד נחמד הפרויקט הזה, אז תראו בעצמכם: הפרויקט
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 2 הישנים הארוכים האלה... מישהו יודע איך אני מפריד תסינק שלו? הם מחוברים עם 4 מוטות ארוכים כאלה....
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-