עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

CNPS7000B-Cu של זלמן או וולקנו 12 אקסטרים? איזה יותר טוב בביצועים ובשקט אין המ להשוות חחח זלמן שקט הרבה הרבה הרבה יותר...

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  2. Started by Rule The Pc,

אהלן שבוע הבא כנראה אני קונה 6800 של MSI תמליצו על קירור טוב בשבילו עד 200 שקל כולל משחות ודבקים ולאדע מה...... ואם אפשר הסבר איך מחברים את זה כי אין לי שמץ.... תודה

3. Started by PhP dUdE,

שלום בזמן האחרון חשבתי לנסות קירור מים לחויה,אז ככה יש לי גישה למכונות CNC ולנחושות רציתי לראות כמה בלוקי קירור גאוניים אתם יודעים ל"תפוס רעיונות,אשמח לקבל תמונות ולינקים תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  4. Started by amir_xxx,

שלום. קודם כל מפרט: p4-1.7 asus ps333 256 mb 40 gb redeon 9200se 128mb windows xp pro קבלו מה אתם אומרים. הנה:

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  5. Started by zuzu89,

היי, יש שתי פורומים שמתאימים לנושא הזה אז בחרתי בזה ... בקיצר , אני רוצה לקנות את הפאן באס הבא : https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1871 עכשיו השאלה שלי היא כזאת , על איזה מאווררים הוא שולט ? cpu כרטיס מסך מאווררי המארז .. האם הוא טוב ? ו... זהו ... תודה.

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  6. Started by RED_ALERT,

האם היא יכולה להחזיק 3 בלוקים 2 רדיאטורים 1 מיכל ??? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  7. Started by gal_il50,

איך נקראת האפשרות הזו בלוח. ומה זה בדיוק נותן לי?

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  8. Started by yiftahorad,

איך עושים אוברקלוקינג בכלליות? דרך הביוס? ואם כן, אז איך אני עושה אוברקלוקינג?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  9. Started by itachi,

איך אפשר לעשות oc ל fsb

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  10. Started by tehnodrom,

יש לי מעבד 2.0 של אינטל והקירור שלי הוא מה שקיבלתי עם המעבד קירור של אינטל רגיל.... עכשיו השאלה אם כדאי לי לעשות איתו ובכמה מותר לי לעלות ?

11. Started by Lanzar,

שלום לעולם כרגע הבאתי מעבד MOBILE 2500 והגעתי איתו בלי שום בעיה ל 2700MHZ בבאס 245 !! עכשיו השאלה שלי כי כזאת, מעבד 3200+ הוא 2200MHZ אז 2700MHZ כמה זה ב + הזה ??? איזה חישוב אני צריך לעשות ???

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  12. Started by roeiw,

אם אני מריץ Prime 95 במשך 7-8 שעות רצוף על מעבד Athlon XP 2500+ יכול להיגרם נזק כלשהו למעבד? (יושב על 39 מעלות במנוחה ו 46 במאמץ)

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  13. Started by creative,

אני דיי חדש כאן יש לי כמה שאלות amd2200+ 1.8 Ghz gigabyte kt 400 333fsb 512 ram ddr geforce4 mx 440 רציתי לדעת עד כמה כדאי לי למתוח את המעבד (ועד כמה אפשר) ? ואיך עושים את זה ? הטמפ של המעבד היא 39C ושל הלוח 40C תודה מראש

14. Started by nimrodim,

מה המשמעות המדויקת של NB STRAP בלוחות ABIT? קראתי שזה BOOTSTRAP ל MEMORY CONTROLER HUB - אבל אני לא מבין את המשמעות. אני מבין שבשביל PAT\GAT ה- NB STRAP צריך להיות על 667. בנוסף רציתי לדעת אם משהו השתמש ביחסי הזכרון הבאים ב ABIT ב OC: 3:4 ו 4:5. (כלומר מהירות זכרון גבוהה יותר מ FSB?) ומה קורה עם PAT\GAT ביחסים אלה. ואחרון האם יש למשהו נסיון עם זכרונות GEIL ולוח IS7?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  15. Started by Dwhore,

צהריים טובים. הזמנתי קירור לסטיק זכרון.. לדעתכם זה באמת עוזר? או שזה סתם חתיכת ברזל על הזכרון ששומרת את החום בתוכו? מה זה באמת עושה? סתם לידע כללי ד"א הזמנתי של Tt..זה טוב? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/images/Thermaltake_Copper_HEAT_SPREADER.jpg

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  16. Started by neogod,

הוא מראה לי שתי טמפרטורות... temp 1 שהיא עומדת על 48 ואף פעם לא משתנה ויש לידה חץ כחול למטה temp 2 שהיא משתנה בין 34-42 בערך ומופיע ליד זה חץ כחול או V ירוק מה זה אומר? של מה הטמפרטורות האלה? ומה אומרים החצים וה-V ? ואיך אני יכול לשנות את מהירות המאוורר ? תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  17. Started by e_perera,

my water cooling system is looking for a new worm and loveing house see information in the following URL. http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=615

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  18. Started by Einat,

יש לי שאלה, אף פעם לא ביצעתי בעבר OC,אני רוצה לנסות את זה על מחשב ישן שיש לי )פנטיום 90) השאלה, האם בכלל ניתן לבצע את זה במחשב כל כך ישן או שלא שווה בכלל לנסות?

19. מה אני צריך כדי לעשות OC ?? למי אני צריך לפנות כדי לקבל מידע? אני צריך נתונים מיוחדים או שבכל מחשב אפשר? בכל אופן אלו הנתונים של המחשב שלי ,(בערך) בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  20. Started by MoAv,

קניתי לא מזמן זכרונות של קרוסייר PC3200 DDR400 ויש לי לוח של ABIT IC7-G . הבעייה היא שאני לא מצליח להוריד את הזמנים של הזכרון יותר מ - 2.5 8 3 3 ... למה ? הם זכרונות כ"כ רעים ? לאיזה VOLT אני צריך לשנות אותם ? הלוח שלי גם נותן לי רק עד 2.8V . תודה

21. Started by EagleX2,

שלום רציתי לדעת על איזה קירור אתם ממליצים לכרטיס זה? חשבתי על Vga silencer אבל אז שמתי לב שיש גם דברים בסגנון ati silencer 1,2,3,4 מה אני צריך לקנות?

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  22. Started by Eraser,

שלום! אני חדש בתחום אז נא לא לצחוק עלי אם אני מפגין בורות מוחלטת ניסיתי להעלות טיפה את המהירות של המעבד שלי, הבעיה היא שאילו העלאה קטנה של 50 הרץ גורמת לBios לא לזהות את הHD ??? האם המעבד נעול? האם הבעיה היא בלוח? יש לי את ה IS7-E (הנפוץ) של Abit וHD SATA של Samsung תודה חברה

23. Started by Pitzinyelo,

יש לי פנטיום 4 1.8 סוקט 423. אני רוצה להחליף לו את המאוורר למשהו טוב, אבל איפה אני אמצא בימינו מאוורר למעבד יחסית ישן?

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  24. השתמשתי ב ATI TOOL עשיתי: 1. FIND MAX CORE 2. FIND MAX MEMORY אחרי שהוא סיים הורדתי מכל אחד חמש עשיתי למעלה SAVE אחרי זה עשיתי ריסטרט ואז הכל חזר להיות רגיל.

25. הי, יש לי 4 מאווררים. 2 מחוברים ללוח (1 CPU ועוד אחד אחורי) ו-2 מחוברים ישירות לספק. 1. אני חושב שיש לי מקום לחבר עוד מאוורר אחד ללוח. אם יש לי מקום, אז האם ניתן לחבר כל מאוורר לשם? פשוט להשתמש בכבל שממיר מחיבור חשמל "רגיל" לחיבור הקטן של המאוורר? 2. האם ניתן לשלוט ידנית על מהירות סיבוב המאווררים? 3. האם קיימת תוכנה שבה אני יכול לקבוע טמפרטורה והיא תסובב את המאווררים אוטומטית כדי לשמור על הטמפרטורה הזו? (כמו טרמוסטט של מזגן?) 4. האם קיים פאנל שליטה שיודע לעשות את זה אוטומטית? כל הפאנלים שיצא לי לראות רק מדווחים טמפרטורה אבל לא משנים את המאוורר אוטומטית. תודה לכל מי שיענה מוטי עריכה: יש לי את הלוח ASUS P4P800SE עריכה: מצאתי עכשיו את SPEEDFAN נראית כאילו היא עונה על חלק מהצ…

• 1 תגובה
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.