אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
הגדרתי פרופיל למהירות מאוורר הכרטיס עפ"י טמפ' הכרטיס ולעיתים דיי קרובות אני רואה שהכרטיס מגיע לטמפ' דיי גבוהות בשעת משחקים. כאשר אני נכנס להגדרת המאוורר ב ATI TRAY TOOL אני שם לב שכל מה שהגדרתי חוזר להגדרת ברירת המחדל של התוכנה. ( וזאת למרות שאני שומר כמובן את ההגדרות שהגדרתי ). האם גם לכם זה קורה? ומה אפשר לעשות לגבי זה?
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
מעוניין לדעת איך לבצע אוברקלוקינג למעבד פנטיום 4 , יש לי לוח אם של ASUS
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שאני מתכנן לעשות אותו HTPC עכשיו יש לו לוח דיי ישן בשם P4S8000MX הוא ניראה בערך ככה עכשיו יש אפשרות להוציא את הריבוע פלסטיק שמסביב למעבד ולסים במקומו קירור סטוק של E8400 במקום? זה נראה לכם ישב טוב? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
I looked at my computer the other day and decided i would really like to add display to lighten it up since i find LCD pretty ugly i thought of adding a VFD (vacuum fluorescent display). The only good option of purchasing it already made is Matrix Orbital Products which are horrendously expensive. I heared of people making their own LCD display alone so said to myself why not VFD. I was wondering where to find a guide on how to do this and also where to buy the VFD screen itself. Any help will be greatly appreciated, thanks in advance.
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי והתצוגה בכלל עלו מדרגה, אני עושה אוברקלוק חזק מאד, גם לליבה וגם לזכרונות אני עושה import לזכרונות של הכרטיס מהזכרון RAM - מוסיף 1600Mhz של זכרון. הכל זז חלק, על HIGH נגיד CRYSIS CALL4 BIOSHOCK וכדומה, הFPS דיי יציב 40-60... הספק שלי של ISO 320 וואט... האם צריך להחליפו בספק יותר גדול (לדוגמא של 500 וואט או יותר?) בשביל למנוע נזק לחלקי המחשב השונים?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
הכרטיס שלי הוא 8800GT של ZOTAC, שכבר בא מהמפעל עם OC ל-660 זכרון ו-1600 שיידר. כרגע הוא על OC של 725 זכרון, 1725 שיידר, 975 ליבה. הקירור שלי הוא AC S1+120MM FAN, הכרטיס במנוחה 32 מעלות ובמאמץ של שעתיים בATI TOOL הוא על 40 מעלות. בהתחלה המטרה שלי הייתה 1000\1700\700, אבל אני פשוט לא מצליח למצוא יציבות מעל 975 לליבה, באחרים אני יכול לעלות ב30-35 בלי יותר מידי בעיות. האם יש דרך, חוץ מצריבת ביוס ו-Vמוד, שאני אוכל קצת להתקדם ולהגיע ל1000 לליבה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
האם אתם יכולים להגיד לי מה אלה: 1.CPU FREQUENCY RETIO 2. MEMORY ECC MODE
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מעבד פרסוקט 3 ghz ולפני שבוע החלפתי גוף קירור ל-arctic cooling freezer 7 pro. הייתה לי בעיה להתקין אותו חזק על לוח האם והוצאתי והכנסתי אותו איזה 20 פעם. כתוצאה מכך אני חושב שחלק מהחומר הטרמי ירד או נפגם. רציתי לשאול אם מריחה של משחה טרמית תוריד לי כמה מעלות ואם כן איזה משחה מתאימה לי? (כרגע הטמפ' היא 42-45 מעלות במנוחה) ראיתי את המחשה הזאת בנועה היא די זולה ואני חושב שהיא מתאימה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4406
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך X800GTO (אתם בטח יודעים כבר אחרי כל מה שאני חופר לכם) קיצר עכשיו זה ליבה 400@490 זיכרונות 350@390 והתוצאה לפני ב3DMARK05 היתה 4096..עכשיו 3500 בערך.. אין ארטיפקטים ולא חרטא ולא כלום..למה זה קורה למה התוצאה ירדה?
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
יש לוח של MSI NEO2 P45 מלא בפיצרים ויש לו ביוס מסובך לעומת הג'יגבייט שהיה לי קודם אני עושה אוברקלוק אבל אני קצת מוגבל איתו בגלל שאני לא מבין חלק מההגדרות בביוס ואני לא יודע אם אני צריך לשנות אותם. לפי מה שהבנתי זה אמור להיות לוח טוב לאוברקלוק . אם יש פה מישהו שמכיר את הביוס הזה אני אשמח לקבל עזרה . דרך אגב המפרט הוא: מעבד E2160 PALIT DDR2 800 ENERMAX TOMAHOK 405W SPARKLE 9800GT 512
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
זה המפרט שאני קונה: הכרטיס מסך הוא כבר SILENT, כלומר בלי מאוורר אלא צלעות קירור (הלינק אליו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1388&products_id=15260). איך עוד אני יכול לגרום למחשב להיות שקט לחלוטין, שיהיה אפשר לישון איתו בלילה באותו חדר? המארז שלחתי שקט? הספק? המאוורר של הלוח אם? המעבד מגיע עם מאוורר בכלל או שאני צריך לקנות לו בנפרד? או בקיצור, מה אני צריך לקנות\להוסיף כדי שהמחשב יהיה שקט ? עריכה: עכשיו רואים את המפרט.
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
שלום, אלו הטמפרטורות שלי ללא מאמץ (Athlon 64 AMD ) : המארז הוא compucase 6A21 וכרגע מותקן עליו רק מאוורר cm 12 מאחור שמוציא אוויר. יש מקום למאוורר 12 cm נוסף מקדימה (יש אפילו רשת לסינון אבק) שיכניס אוויר, אבל לא התקנתי אחד. אני לא עושה OC או משהו כזה, רק רוצה שמחשב יעבוד חלק ומהר. הטמפרטורה של ההארד דיסק נראית לי קצת גבוהה. כדאי לקנות קרור ייעודי להארד דיסק, כמו אחד מאלה: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Fan&DB231252=231254 או שכדאי לקנות מאוורר נוסף למארז שיישב מקדימה ויקרר את כל המארז וגם את ההארד-דיסקים (כי הם יושבים ממש צמוד אליו)? אם כן, איזה מאוורר שקט מומלץ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
הלוח הוא ABIT KN9S מעבד AMD ATHLONE 3800 + X2 64 BIT . תדר מקורי - 2000MHZ אחרי OC 2900 MHZ . מה אפשר לעשות ? העלית +0.15 לגשר הצפוני. האם הגשר הצפוני עמוס ולא עומד בתדר ?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
1)שלום אני מעוניין לעשות אוברקלוק למעבד שלי ולכרטיס מסך שלי ראו לפי מפרט מחשב בצד ימין. אבל אני לא יודע איך עושים אוברקלוק. האם יש פה איפה שהוא מדריך לאוברקלוק? יש לי GURU זה לאוברקלוק או משהוא כזה אולימישהוא יודע איך עושים שם? 2) האם כדאי לי להחליף לוח אם? ומה אתם מציעים אם כן 3) בישביל האוברקלוק שאני יעשה איזה אמצעי קירור אתם ממליצים לי (בבקשה מKSP) אני חושב אל אמצעי קירו אל אלה: Thermaltake BIG Typhoon 4 In 1? למעבד ולכרטיס...:Zalman VF700-AlCu? האם זה טוב?? האם זה מספיק מקרר לאוברקלוק שאני יעשה ומה אתם ממליצים.. בתודה יאן. בבקשה לעזור
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
אז ככה , קראתי את המדריך והבנתי בערך מה צריך לעשות אני יקרא אותו עוד פעם וישזכור יותר טוב חח , אני פשוט נכנס לBIOS מכבה את ההגדרות שפריעות כמו הסיבוב של המעבד וזה , מעלה את התדר הזה של המכפלה וה GHZ של המעבד עולה נכון ? [ ייעני המהירות שעון לא היה לי כוח לרשום ]
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלוםם..יש לי כרטיס מסך LeadTek Geforce 8600GT TDH 512MB DDR2 PCI-E רציתי לדעת אם אני יכול להריץ עליו CRYSIS ברמה הכי גבוהה באוברקלוק הכי גבוהה.. הקלוק המקסימלי הוא : 810 Mhz הממורי קלוק המקסימלי הוא : 600 Mhz... האם אני יכול להריץ Crysis ברמה הכי גבוהה באוברקלוק המקסימלי? תודה לעוזרים.!
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
זה המארז שלי http://www.thermaltakeitalia.com/prodotti/images/v7000D.jpg http://www.thermaltakeitalia.com/prodotti/v7000D.php המעבד משחק בין 37-40 והכרטיס מסך משחק בין 51-53 זה המפרט מחשב זה מאוורסט ואם כן מה אני יכול לעשות? יכול להיות אחד המאוורים הפוכים? יש לציין שהדלת כבר פתוחה ולא נמצאת על המחשב.
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
שלום,יש לי מחשב PENTUM D 820,עם קירור פשוט סטוק שהוא תמיד על 1500 RPM והוא נראה לי דפוק.. הלוח אם על 35-40. המעבד תמיד בלואד של 40-90 בשתי הליבות המודבקות.. והמעלות של המעבד זה 60-65 והמחשב זז לאט .. מה לעשות ?! תמונה:
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אחרי הרבה קריאה והרבה סקרנות (ותקציב מוגבל), החלטתי לנסות לבנות מערכת קירור מים. המערכת חייבת להיות מבוססת על הרבה עבודה ותכנון פרטי. ומעט קניה של דברים מוכנים. הדברים שאני מתעתד לבנות הם: 1. בלוק קירור. 2. רדיאטור. 3. מיכלי מים. הדברים שאני מתעתד לקנות הם: 1. משאבת מים. 2. צינורות. 3. נוזל קירור. מצורף סכמה ראשונית של המערכת: בחרתי להשתמש בשתי מיכלי מים מהסיבות הבאות: 1. מיכל ראשי - אין מה להוסיף. כמות מים נכבדה תקרר בעצמה את המים. בנוסף, המשאבה יושבת בתוכו. 2. מיכל מים משני : 1. חיצוני למארז, במקום קר יותר. 2. פתח מילוי מים. 3. חוק כלים שלובים יאפשר לי לשלוט ברמת המים במיכל הראשי. 4. אפשרות לראות את מצב המים (כמות + לא פחות חשוב צב…
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
הבעיה כזאת שיש לי פריזר אקסטרים שוכב בבית ממש חדש אבל הוא הגירסה הראשונה ויש לי מחשב חדש עכשיו איפה אני יכול לקנות את הקליפס הזה ללוח כמו שיש בגירסה השניה (בדקתי זה מתאים ב 100%) מישהו מכיר חנות או מישהו פרטי אפילו שיכול למכור לי את הקליפס הזה ? פשוט חבל קירור של 200 שקל שוכב לו תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
יש לי לוח P4P800 של ASUS והוא מאפשר לי להעלות את ה FSB ל 250 וכעת אני רוצה יותר איך אני עושה זאת???? דרך אגב המעבד הוא P4 2.6GHZ תודות מראש
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים מחשב חדש עם קירור נוזלי למעבד Cool Master Seidon 240m (היה מחיר ממש טוב בבלאק פריידי) למעבד i7 skylake 6700K. רציתי לדעת כל כמה זמן אני אמורה להחליף את המים בקירור, אם בכלל? אם כן, איזה נוזל אני שמה בדיוק בפנים? זהו מחשב העבודה שלי, פתוח 7 ימים בשבוע 10-12 שעות כל יום. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
האם יש מדריך לפתיחת צינורות לכרטיס זה?? האם מישהו יוכל להמליץ לי לקרור טוב לכרטיס זה?? האם מישהו יכול להמליץ לי לקרור טוב לזכרונות ( 512 מב DDR400? ) ?? האם מישהו יוכל להמליץ לי על מאווררים(2) למארז(כרגע יש לי 1 של 80 מ"מ וביג טייפון למעבד).
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הזה: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Tray 45nm intel® Desktop Board DX38BT Intel® X38 Express Chipset Bulk Thermaltake BigTyphoon 120 VX Cpu Cooler Corsair VX Series 550W PSU OCZ 4Gb kit DDR3 1333MHZ PC3-10666 7-7-7-20 Platinum Antec P182B Advanced Super Mid Tower No PSU קראתי בכמה אתרים שלא ממליצים לעשות המהרה עם לוח של אינטל, האם זה נכון??
-
- 1 תגובה
- 416 צפיות
-