עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by def,

אז ככה אחרי אובר קלוק המעבד שלי עלה מ2.4 ל2.56 וואלה לא שיפור גדול אבל בסדר המעבד הוא אינטל והלוח הוא ASUS P4B533 הבעיה היא שהמעלות של המעבד היא 51 שזה נראה לי הרבה !!!! והטמפרטורה של הלוח היא 28!! שזה סבבה! אז הנה השאלות! 1.האם הטמפרטורה באמת גבוהה?? 2.עד לאיפה אפשר להמשיך באוברקלוק כמובן בהתחשבות במערכת??

• 13 תגובות
    • 921 צפיות
  2. Started by ISmile4U,

קניתי היום צג LCD 2X24 שעל גבו ישנם שלושה צ'יפים האחד HD44780C16 והשניים האחרים הם: SANYO LC7930 השאלה איך אני מפעיל אותו כלומר אני רוצה לחבר אותו בדומה למוסבר במדריך כאן באתר. ועוד שאלה האם ניתן לחברו serial ולא פרללי פשוט יש לי כבר מדפסת על יציאת ה LPT שלי ולכן אני רוצה לחבר ב serial. הודה לעזרתכם בנידון.

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  3. Started by Protoeus,

יש ברשותי כאמור FAN 80mm רק הבעיה היא שהוא לקוח מרכב ( כנראה שלא פרטי , אחרת המתח היה 12 V ... ) והוא פועל על מתח של 24 V .... אני יודע שאני יכול לחבר אותו רגיל למחשב רק שהוא לא יתן את ההספק המקסימלי .. אני יכול אולי לחבר נגד .... ? בטור \ מקביל ? אם אני מחבר בטור ההתנגדות עולה ..... המתח עולה .... אבל הזרם נחלש ... ואני לא אקבל את ה 2.2 W שהוא יכול לספק לי ... במקביל ... ההתנגדות השקולה תרד .. וכך גם המתח ... אני דיי מבולבל .. תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  4. Started by SOLIDUS SNAKE,

האם זה יעבוד כי ראיתי שהחיבור לאתר של TT רשום שהוא אחר ומתכוונים לזה של 3GHz ומעלה קישור לאתר היצרן

5. Started by Cranchh,

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( שרטו לי את המארז ויש לו שריטה ענקית עליו בצד ימין (לא הצד של החלון) !!!!!! אני רוצה לרצוח מישהוא !!!! אבל לא משנה... אני רוצה לצבוע את המארז מחדש , כמה שאלות: 1- איזה חלקים אני צובע? 2- עם איזה צבע אני צובע? 3- מה אני עושה עם הדלת איך אני צובע בלי להרוס את החלון? 4- יש מצב שאני יוכל להתאים את הצבע לצבע של הקירות בחדר(להשתמש באותו צבע?) 5- איך אני מוריד מדבקות מהפלסטיק מקדימה של המארז בלי לסרוט אותו? 6- אם אני הולך כבר על צביעה כללית אז איך לצבוע CD ואת המארז עצמו מפלסטיק?? אם יש לכם עוד המלצות רעיוניות או משהוא תכתבו לי...

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  6. :smoke: אחרי הכתבה באתר החלטתי לעשות מודינג ולשים חלון שקוף פלוס תאורה הייתי בחניויות לחומרי בניין, אייס, הומסנטר, אופיס דיפו ואין לוחות מתאימים אז היכן קונים את זה או מאיפה לוקחים תודה אנא מהרו אני מת להתחיל

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  7. Started by chenzig,

מה ההבדל בין ארקטיק סילבר 2 לבין ארטיק סילבר מה ההבדל בין ארקטיק סילבר 2 לבין ארטיק סילבר 3? וכמובן יתרונות וחסרונות של שניהם

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by retro,

אני קונה מחשב ואני לא בדיוק איך מתבצע חיבור היטסינק על המעבד .. משהו יכול להסביר לי אם זה מסובך ? איך זה מתבצע ? ובבקשה אל תגידו לי תתן לתכנאי .. תודה אנשים :-*

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  9. Started by retro,

זה היטסינק ל AMD http://www.pch.co.il/docs/pd538154540.htm יותר טוב מ Volcano 7 ? תודה מראש :-*

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  10. יש לי AXP 2000+(פלומינו) Leadtek NForce2-GT K7NCR18G Pro DDR-RAM 256MB 3200 Samsung ספק ג'נרי מאוור מקורי של AMD עכשיו אני לא מבין מה מגביל אותי, בסדר אני יודע המפרט ממש לא משהו לאוברקלקו, אבל כל פעם שאני מעלה את הFSB מעל ל141 ואני מנסה להכנס לוינדוס, מסך כחול...עכשיו אני גם לא משתמש באף אחד מבין חריצי הPCI שלי... מישהו יכול להגיד לי למה אני לא יכול להצליח *קצת* יותר מ141...

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by The_Byter,

מאמר שלי פורסם בoverclockers.com, כדאי לקרוא...

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  12. סנדרה ו MBM אומרות לי שב IDLE אני ב 48 והתוכנה EASYTUNE שבאה עם הלוח GIGABYTE שלי אומרת שאני ב 55 מעלות, בד"כ ההפרשים ביניהם מאוד מוזרים כמו 37 מעלות סנדרה ו 48 גיגהבייט, האם אני על הגבול הדק? אני יודע ש AMD מתמודדים טוב עם מעלות גבוהות השאלה אם בריא? ה OC גם ככה לא כזה משמעותי ואם זה קריטי אני אוכל לוותר עליו עד שיהיה לי תקציב לקירור נורמלי.. אני עם EVERCOOL ג'נרי מנחושת, שאמור לספק תוצאות נורמליות דווקא, השאלה אולי זה המשחה התרמית? שמתי תמשחה שקיבלתי מ EVERCOOL והיא לא נראית משהו, למרות שהגוף קירור נראה משובח הוא לא מספק תוצאות מי יודע מה... מובן ש VOLACNO 7+ יהיה הכרחי פה בעתיד, השאלה מה עכשיו, לוותר על ה OC, לא להתרגש? או בכלל משהו? תודה ...

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  13. Started by LinkTree,

שלום שלום, שמעתי שחסר ה SK7 של TR ואני בתור מי שמחפש פיתרון קירור ל OC לא יקר כלכך מעוניין לשאול על אלטרנטיבות מה עם ה וולקנו 7+ אולי עדיף 9 עם smartfan2 ? הצעות אחרות ? תודה

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  14. Started by INFERNO,

מאיפה אני יכול למצא דבק טרמי ?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  15. Started by guru,

כאשר שאלתי אותכם מה אני צריך לעשות כדי להשתיק את המחשב שלי קצת אמרתם לי שאולי יעזור לי אם אני יחליף מאוורר מה שרציתי לשאול אותכם אני צריך מאוורר שקט מאוד כמה שיותר שיקרר טוב ושתהיה לי תמיכה טכנית שתבוא יחד איתו או אחריות אנא עיזרו נ.ב. מהו תחום המחירים של כרטיס כזה ומהם החנויות המומלצות לקנית מאווררים

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  16. Started by nicirnTAL,

http://www32.brinkster.com/gamershs/db/htm2.htm *אוקיי, יש טיפה בעיות, אז התוכנה קוראת 72C. זה היה במהלך גלישה... איציק... וכיווץ מסיבי של 1.8GB... המעבד לא היה אמור להישרף כבר או משהו? אני לוקח בחשבון שיכול להיות שהלוח מזייף ... אבל כאשר המחשב עולה ( אחרי שהוא לא היה דלוק שעות... ) אז הטמפ' בין 34 ל 40... תודה ...

• 11 תגובות
    • 867 צפיות
  17. Started by premier,

אנשים אני מתכנן לקנות מחשב (amd כמובן) זה מחשב למשחקים ו- OC , ואני צריך קירור למעבד וכאן נכנס ZALMAN6000 האם שווה לקנות ?? בקישור נמצא המוצר. נ.ב. הוא עולה בערך 190 ש"ח.

• 14 תגובות
    • 853 צפיות
  18. Started by adamginz,

אני מעריץ את המערכת החדשה שלי: 175 X על 12 = 2100 מגה הרץ. (2600+) את הזיכרון וינבונד צ'יפ נהדר אני שם על 125% מהבאס המקורי ( לוח 8rda+ ) עכשיו בפוסט של הביוס זה אומר לי שאני רץ על 210 X על 2 =420. ובתוכנה זה כותב לי רק 350 , איך זה הגיוני?

• 6 תגובות
    • 543 צפיות
  19. כמובן שזה עוד נמוך אבל קיבלתי אותה אתמול והערצתי בדיקת יציבות בפריים 95 למשך כל הלילה בכדי להוכיח שזה יציב... http://planet.nana.co.il/bead2216/New%20Bitmap%20Image.JPG וזה 1 יותר טוב וגם הוא יציב בבדיקה של 4 שעות... http://planet.nana.co.il/bead2216/New%20Bitmap%20Image1.JPG תגובות בבקשה..

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם המ...שאלתי היא כזאת, יש ברשותי מעבד 1.8 A ממוהר ל 2.4 ללא אמצעי קירור מיוחד... אני בחיפושים אחר היטסינק... בעבר התרשמתי מאוד מ AX478, מה ביצועיו כיום? כמו כן, ראיתי את הביקורת ב 3DGAMEMAN על ה SLK900, מה דעתך ומתי הוא מגיע לארץ? (אני אשמח לשמוע במלצות אחרות) תודה מראש

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  21. Started by gambit_elaad,

למרות שאני לא צריך!!!

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  22. Started by nicklezz,

take a little glance for now ...

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by rk666,

אני לא פתחתי את המולטיפלייר. האוברקלוק הכי גדול שהצלחתי לעשות זה מ1533 ל1600 וזה גם זה הקושי בעזרת הבאס ברגע שאני עובר את ה141 בבאס המחשב לא עולה או שXP כותב שיש שגיאה. יש לי AXP PALOMINO 1800+ לוח ASUS A7V333 וזיכרון SAMSUNG PC2700 333 מה לעזאזל לא בסדר!!!!!!!!?!!!?!?!!?! דרך אגב יש לי Thermalright AX-7 עם מאורר אנרמקס 80מ"מ

• 4 תגובות
    • 881 צפיות

דיונים חדשים בפורומים