אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
עדיין עם המאוורר על ה GA-7DXR שעושה הרבה רעש, החנות שאליה התקשרתי, שם אמרו לי שהchipset amd 76 אחד מהיחידים שצריכים קירור אקטיבי, עדיין לא בטוח איך להסיר את המאוורר הקודם משום שאין קליפסים לheatsink ואני פוחד להרוס את הnorthbridge מכיוון שהסרת המאוורר תהיה כרוכה בתנועות סיבוביות, חמישהו יש עצה? ???
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה בעקבות הטנרד של המודינג החלטתי לעשות גם כמה שינויים. הטמפ' של ה AthlonXP 1900 היתה 56 מעלות. אחרי השינויים (עכשיו) ירדה ל 47 מעלות. אז הנה לפניכם פעולותיי הצנועות לפני שקונים מאווררים וכד'. המאוורר של מעבד שלי הוא, אגב, של AMD הרגיל המקורי( שבעקבות הניקוי קיבל פוש של 500 סל"ד נוספים). השינויים: 1) ניקיתי מאבק את הצלעות הקירור של המעבד. ניקיתי כל טיפת אבק שמצאתי במארז 2) שני מאווררים על המארז : קדמי-תחתון מכניס אוויר ואחורי-עליון מוציא אוויר. סירקולציה מואד חשובה. אגב, שני המאוורים הם מאווררי ספקים ישנים. 3) כבלי IDE הפכו לעגולים. גם מוסיף גמישות וגם מקטין את שטח הפנים 4) חווט של כבלי מתח בעזרת אזיקונים כך שלא יפריעו לזריצת האוויר באזור המעבד. אז לפני שמוציאים…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב חברים, חופש חנוכה מגיע אוטוטו והגיע הזמן לפרוייקט מודינג קטן. יש לי RIVA TNT M64 32 MB. ויש לי גם היטסינק גנרי' של פנטיום 3 800 + מאורר. ויש לי כמה שאלות: 1.) האם כל הבאלגן מצדיק את עצמו? 2.) האם AS3 שהוא משחה טרמית, הוא גם דבק טרמי, כי אני רוצה וצריך להדביק את ההיטסינק של הפנטיום על הציפ, ואני לא יודע איך. 3.) האם יש אפשרות להוסיף מתח על הכרטיס? 4.) כמה עולה דבק טרמי/משחה טרמית לעניין? 5.), שווה לי לקחת את ההיטסינק המקורי של הRIVA + היטסינק קטן של מעבד 486 ולשים על הזיכרונות? כי הם חשופים. בתודה MOOMOO
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי על הלוח אם 2 חיבורי מאווררים תפוסים ואחד של ה cpu fan שתפוס גם הוא , הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לחבר מאוררים נוספים למחשב ?
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
טוב אז איך הכל התחיל : שיחת טלפון מפבל תוך כדי טיפול ניקיון במערכת : מדברים ואני מרכיב הכל בחזרה וגם מנקה את המארז וכו - טעות ראשונה : מערכת המים לא נותקה מהחשמל !!! תזוזה לא נכונה ופיצוץ בצינור שמגיע מהמשאבה לתוך הבלוק והכל מתפוצץ בזרם מים חזק (2000 ליטר שעה) פבל נדבר אח"כ אני אומר . יומיים של יבוש כללי בעזרת מיבש שיער לכל חלקי המערכת . תוצאות - לוח אם אביט KD7 -תקין כרטיס מסך (TI4400) הם -DEAD כרטיס רשת -תקין GTXP - תקין מעבד AXP1700B - תקין טוב לאחר דיכאון גדול ונקיון וקצת מודינג יש תמונות הכרטיס מסך הוחלף ל 9500 פרו (שנקנה בתראה של 20 דקות וסופק לאחר קניה של שוארמה עם הרבה אמבה) כי יש אותם במלאי בחנויות המובחרות ונמעס לי שכולם אומרים שהם מחכים 3 שבו…
-
- 37 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום!!! רציתי לדעת איך אני עושה אוברקלוקינג למעבד ולכרטיס מסך?(די בפירוט אם אפשר) ואם אפשר לעשות לעוד כרטיסים אוברקלוקינג?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אפשר לקבל לינק למדריך שמסביר בפרוטרוט איך ממהירים מעבד מסוג AXP 1900+ Palomino?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אוקיי מה זה לכל הרוחות? השתמשתם במושג הזה 80 אלף פעם ולא מצאתי מה זה גם עשיתי חיפוש (!!!) ולא מצאתי מה זה
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
המוצר אכן מוצלח מכמה בחינות ואם חיישן אחד מנותק יש מד טמפרטורה לחדר... ו.... יש למישהו טיפ איך לשדרג את הצגים שלו לצגים מוארים ??? ???
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שאלה לי: פירמטתי לפני כמה זמן את המחשב, ולפני שפירמטתי היתה לי אופציה לשנות את המהירות של הזיכרון והמעבד של הכרטיס מסך (Geforce2 MX400). אחרי שפירמטתי האפשרות נעלמה, ואני לא זוכר איך פתחתי אותה בהתקנה הקודמת. מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
איזה עוד דרכים יש לבדיקת הסטפינג חוץ מלהסתכל על המעבד
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך אני שם פלורסנט במחשב....? ואיך אני מוסיף צבעים יפים(מנורות)...?
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום כולם !!! הזמנתי לוח איפוקס 8RDA+ מעבד אט'לון 2100 ועוד כמה אבזרים חביבים עכשיו במקור הזמנתי סינק SK-7 אבל התברר שאין אותו במלאי... עכשיו אין לי כל כך תקציב והייתירוצה בתקציב דומה סינק שיתן ביצועים דומי או אם יש טובים יותר יש המלצות !?! תודה מראש lir@n
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, לא מזמן (אתמול) הרכבתי את המחשב החדש שלי שמכיל את הרכיבים הבאים axp 1800 tbred-b jihub epox 8kt9a infineon pc2700 256MB realtech 8139 asus geforce 2mx v7100 שלושת החלקים שבעצם קניתי הם השלושה הראשונים לוח אם מעבד וזכרון. היום החלטתי להתחיל במלאכת האובקרקלוקינג אך אינני מצליח להעלות את וינדוס במהירות של 2GHZ ומעלה ניסיתי להעלות באס לא עברתי את 166... המקסימום שאליו הגעתי זה המצב שאני עומד בו עכשיו, באס 150 מכפלה 13 סה"כ ואין איזה בעיה של טמפ' כי אני עכשיו על טמפ' יחסית נמוכה של 33 מעלות אז משהו כאן מוזר לי... ניסיתי להעלות מתח לא עזר, שום דבר שניסיתי לא עזר... כל הזמן כשאני מעלה את הוינדוס אני רואה את המסך הכחול המעצבן הזה שאומר לי שהוא לא מוצא איזה קובץ... שמעת…
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
http://www.amdforums.com/showthread.php?s=&threadid=205049&perpage=15&pagenumber=1\
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
Corasiar 3200c2 256 rev 1.1 corsair 2700 512 c2 xtreme ddr 3000 512 xtreme ddr 2700 512 winbond 2700 512 BH-5 trancend 2700 256x2 הסיטים נבחנו בביתו של מישהו.. ולא כולם תפקדו כראוי לכן היום עושים זאת אצלי עדכנים בערב. הימורים? עכשיו אני רץ על 512x2 dual ddr ב170x2 = 350
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היום אנו נפרדים מהמעבד AXP1700 palomino שלי, בצער רב... איך זה קרה, אתם שואלים? פשוט. קניתי היום משחה תרמית ו-Volcano 9. הורדתי את ההיטסינק הקיים, ופצחתי במלאכת הניקוי של המשחה הישנה. כשסיימתי, מסיבה לא ברורה, רציתי לראות אם המעבד עדיין חי (כי קצת מרחתי את המשחה הכסופה שהיתה שם). אז שמתי את המעבד בחזרה, ללא היטסינק, והדלקתי........ :-\. לאחר 3 שניות לערך, התחיל לעלות לו סילון עשן מאחת הפינות של הליבה... מייד משכתי את הכבל של החשמל מהספק, והתקשרתי לספק החומרה הקרוב לביתי.... הדבר היחיד שלא ברור לי זה האם המעבד נשרף בגלל שהמשחה קצת נמרחה לי, או בגלל שהפעלתי ללא היטסינק? האם ה-AXP מתחמם עד כדי כך מהר???
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
לוח אם של אינטל סיאטל 2 והייתי מעוניין לעשות אוברקלוק האם אפשר?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי AMD XP 1700+ סטפינג של: JIUHB 0304 זיכרון DDR 333 של KINGSTONE בגודל 1 ג'יגה לוח EPOX 8RDA+ וכרטיס מסך ATI RADEON 9500 pro כרגע אני עומד של 2000 MHZ באס 190 מכפלה 10.5 ללא שינויי מתח , והמערכת יציבה לאחר 3 שעות בפריים מה אני יכול עוד לשפר? אני מקבל 12000 ב- 3dMARK 2001 SE
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
טוב אני לא יודע אם חלק מכם היו פה, אבל דיי מזמן הדבקתי פה הודעה על אוברקלוקינג על הASUS GEFORCE 4 MX440 ?V8170? שלי...בכל מקרה הבטחתי תמונות והנה הם מגיעות... רק משהו אחד אני צריך...-אחרי הקירור....איך אני עושה את האוברקלוקינג עצמו..?
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
ובכן.. עד כה השתמשתי בגרסה 2901 שמעתי שזו לא גרסה טובה לכן החלטתי להתקדם ולעבור ל3305 ובכן היא מתקנת מספר שגיאות ומאפשרת שינוי מגה הרצים גם ברמת agressive-turbo הביוס אותו דבר, וראיתי עוד כמה ביקורות בחו"ל שהגיעו איתו לביצועים יותר טובים ( אני עוד לא ניסיתי). מדריך להתקנה: 1. ודאו איזו גירסא יש לכם? , סביר להניח שגם לכם יש את ה2901. 2. הורידו את הקובץ ביוס החדש (3305) מכאן: Http://www.epox.org/bios/8rda/8rda.zip 3.הורידו את הקובץ awdflash.exe מכאן: http://www.epox.org/bios/awdflash/awdflash.exe 4. הקליטו את שניהם לדיסקט קטן. 5. תעשו ריסט למחשב תשנו את הביום לתנאים אופטימלים (חובה!!!) . 6. לאחר מכן שהביוס עושה פוסט לחצו על ALT+F2 זה יכניס אותכם לחלון עידכון אוטומטי. 7. אס…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז החלטתי היום לעדכן את גירסת הביוס של הלוח אם המעפן שלי 7VAXP ל-F11 (במקור היה לי F5) כמובן שלא הצלחתי לעשות עידכון בוינדוס כמו שגיגהבייט הבטיחו כי התוכנה שלהם דפוקה אז עשיתי עידכון בדוס והכל סבבה רק שיש בעיה אחת שכבר ניתקלתי בה כשעידכנתי פעם לF9 (ואחרי זה החזרתי למקורי כמובן) Gigabyte החליטו לעשות לי OC בלי לשאול אותי כלומר הם העלו את הבאס ל-136 למרות שאני קובע בביוס את השליטה על הבאס על Disabled או פשוט על 133 הבעיה היא שהזיכרן שלי לא עומד בזה ואני צריך להוריד לו את המהירות למישהו יש מושג מה עושים על הדרעק הזה?
-
- 12 תגובות
- 753 צפיות
-
-
Winbond / Twinmos / Corsair / Geil? אני מתכנן לקנות 256/512MB PC3200 ורציתי לדעת איזו חברה טובה יותר ל-OC?
-
- 13 תגובות
- 701 צפיות
-