אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
זה יוסיף המון ויעזור לי ולאחרים אם תוסיפו מידע בסטיקי לגבי המשקל המומלץ שניתן לשים על הסוקט... אם אי אפשר לפחות שמישהו יגיד לי מה המשקל המומלץ של AXP? תודה!
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
למי שלא יודע מה זה: http://www.trigger-point.net/Computers/buildYours/fullProd.asp?MKT=177
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
ראיתי ביקורת על המשחה הטרמית Nanotherm Ice & Blue וזה נשמע ממש טוב וגם זול ואני רוצה לקנות. חיפשתי בזיגזג וב PCH וב נועה מחשבים לא מצאתי (בזיגזג וב PCH לא מצאתי בכלל משחות טרמיות ). מאיפה אני יכול לקנות את המשחה? תודה...
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
בבקשה אם מישהו יכול להביא לי קישור לראות תוצאות של 9800PRO וגם של FX5900 ......תודה
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
Thermaltake Extreme Volcano 12 CPU Cooler for AMD Athlon XP יש מאורר יותר טוב מי זה 200 שקל! לא יותר?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
אז ככה יש לי ALX800 ואני שם לב שמלא רוח מהמאורר לא מגיע בכלל לגוף קירור יש פה אנשים שיש להם את זה וממליצים על זה? או שיש ביקורות על המוצר? והאם זה בכלל מתאים ל ALX800 https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=1579
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
הטמפרטורה של המעבד במנוחה: 59 מעלות צלזיוס. טמפרטורת של המערכת (ככה כתוב בEVEREST)- ארבעים וחמש מעלות צלזיוס. מה זאת מנוחה? יש כמה תוכנות פועלות ברגע, אימיול, מסנג'ר, NAV, ווין זיפ וכו'... מעבד פנטיום 4 1.5 ג'יגה הרץ... לוח אם: intel garibaldi D850GB... המחשב רותח?
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
מהי הטמפ' הסבירה לגשר הצפוני? כמה אצלכם עומד בימים חמים אלה ואיזה לוח אתם משתמשים?? זה עשוי לעזור. תודה רבה לכולם מראש!
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
וברכה, שלום. ברשותי מארז Enermax FS-710 Black מיושן, אשר כרגע לא מותקן בו אף מאוורר. במארז יש שישה מקומות שבהם ניתן להתקין מאוורר 80מ"מ והייתי שמח אם תוכלו בבקשה לחוות את דעתכם בנוגע לצורת ההתקנה, אשר תביא לסירקולציה היעילה ביותר בתוך המארז. מצורפת סכמה - אני חשבתי על שתי תצורות עיקריות : א. בצידי המארז, המאוורר התחתון יכניס אוויר והעליון (אשר נמצא בגובה כונני ה 5.25" וספק הכוח) יוציא, בנוסף יותקנו שני 80 מאחור אשר ייפלטו את החום. ב. לזנוח את צידי המארז, להתקין שני קדמיים שידחפו אוויר פנימה ושני אחוריים שיפלטו. הצעותיכם יתקבלו בברכה, תודה.
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
שהספק יתן זרמים יציבים. עד 400 ש"ח. שגם יהיה יפה. תודה. עריכה:------------------ עדיף עם חלון!! אם תסבירו לי מה זה מידי/טאוור אני יוכל להגיד לכם אם זה חשוב לי.אז תסבירו לי בבקשה. ה-400 ש"ח הם כוללים ספק ומארז.
-
- 1 תגובה
- 428 צפיות
-
-
אני מעוניין בחוות דעת בקשר לשני גופי קירור(לאינטל ואמד), כמה הם שווים והאם הם טובים? COOLER MASTER AERO 4 LITE למעבדי אינטל COOLER MASTER ALPS HHC-L61 למעבדי AMD הם טובים(אמרו לי שהם שווים בערך 150 שקל) או שעדיף לקבל כסף במקומם?
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם ASUS P4C800-E Deluxe באותה כרטיסיה של האוברקלוקינג בביוס יש לי עוד אפשרות שנקראת Performance Mode כרגע היא עומדת על Auto אבל יש לי אפשרות גם ל Standard וגם ל Turbo השאלה שלי היא מזה הטורבו הזה ובמה זה ישפר לי את הביצועים
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
COOLER FOXCONN FOR K8 AMD ATHLON 64 יש אותה באתר www.zenit.co.il נו מה אתם אומרים עליה? שווה?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
מכמה בחינות: צבחינת מחיר וכדאיות??? מבחינת קירור יעילות ?? מבחינת אוברקלוקינג?? אשמח לקבל את חוות דעתכם ואת עצותיכם בכר
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם מעבד 2600 MOBILE עשיתי לו OC ל 2700MHZ !!! והוא יציב והכל סבבה אבל הוא ממש ממש לא מהיר גם לא במהירויות האלו בווינדוס למשל הוא עובד ממש מהר אבל ברגע שזה מגיע לתלת ממד כמו מישחקים כבדים או למשל בדיקות 3DMARK וכאלה הוא ממש עייף !! קיבלתי איתו 17,000 עם 1G זיכרון (GEIL) ו 9800XT ולאומת זאת קיבלתי 23,500 עם ה 3200+ עם OC ל 2500 MHZ שניהם היו על אותו FSB ה 3200 היה על 11*225 וה MOBILE היה 225*12 מישהו יודע אוליי למה הביצועים העלובים ???
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
יש לי סתם מאורר ג'נרי ועוד מאורר EVERCOOL שזורקים בערך אותה כמות אוויר הייתי רוצה לדעת בערך (סביבות) כמה CFM כמובן שזה דבר שמשתנה ממאורר למאורר במיוחד בג'נריים אבל בכללי בערך אני צריך לדעת טווח תודה (:
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
תראו חברה לי לא הייתה ממש בעיה בקירור המחשב פשוט אני גם נכנסתי לפורום ורציתי שיעזור לי להוריד את הקור של המחשב המחשב שלי היה על 46 מעלות במזן עבודה ואני פשוט רציתי להוריד אותו עוד אז תראו עזרו לי ושלחו לי את ההסבר איך לסדר את המאוורים במארז ועצמו המחשב שלי יושב כרגע על 34 מעלות במזן עבודה וזה נקרא מצויייייייייייייין על תחשבו על קירור גז\מיים זה סתם בזבוז של כסף הרי אפשר לסדר את כול הקירור של המחשב עם שלושה מאוורים ואין לכם מה לדאוג אם המחשב שלכם מגיע ל50 מעלות הוא יעבדו ויש אנשים החולמיים להגיע למעלות כאלו
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
יש לי רדאון 9800 פרו 128מגה 256 ביט של ספיר עם זכרונות של סמסונג והזכרונות פשוט רותחים אני נוגע בהם וזה שורף לי באצבע האם ניתן למצוא איפשהו צלעות קרור לזכרונות הקטנים האלו? עם כן איפה ומה המחיר בערך? תודה
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
קירור מים עם מים מקוררים גורם להתעבות למה אין התעבות וקפיאה בקירור גז ? ואם כן למה בכלל מיצרים דבר כזה
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
המאווררים במארז שלי כרגע ממוקמים בצורה כזאת: 2 80MM מקדימה- מכניסים אוויר 2 80MM מאחורה- מוציאים אוויר 1 120MM על הגג- מוציא אוויר 1 120MM על הדלת מול המעבד- מכניס אוויר כל המאווררים ג'נריים. עכשיו אני רוצה לעשות מודינג למארז, ורציתי לדעת אם הסידור הבא יהיה יותר טוב מהסידור הנוכחי: 2 80MM על הגג- מוציאים 2 80MM על הדלת (אחד מול המעבד בערך והשני מול כרטיס המסך בערך)- מכניסים 1 120MM מקדימה- מכניס 1 120MM מאחורה- מוציא נראה לי הסידור השני יהיה טוב יותר, מה דעתכם? בעוד שלושה חודשים-ארבע, אני אקנה עוד שני מאווררים 120MM וכך יהיו לי רק מאווררי 120MM ואז באמת תהיה זרימת אוויר טובה.
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
נניח ויש לי לוח אשר פותח את המכפלה של המעבד הנ"ל (XP200) ואני רוצה להוריד לו את המכפלה אך עם זאת להעלות לו את ה BUS ל 200 הסטפינג של המעבד הוא AGOIA אפשרי במציאות שחיה כזאת תעבוד כמו שצריך ?
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי רדאון 8500 le לפני כמה ימים קראתי את הכתבה באתר על oc לפייר gl הלכתי בדיוק לפי התאור בכתבה ושידרגתי את הביוס של הכרטיס אך פתאום חשכו עיני כשגרביג עיטר את המסך ולא ראו כלום מזלי שעשיתי בק אפ על עיוור ועבד לא מומלץ לנסות אלא אם רוצים ממש להתאבד!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג כזה בארץ ומה השם שלו בעברית ?? (או במוסכניקית ....)
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC למעבד הנ"ל האם יש הכנות שצריך לעשות לפני? האם צריך לשנות משהו בג'אמפרים? יש בביוס אפשרות של Manual ואז אפשר לשנות את המהירות בצורה כזאת: FSB:RAM:PCI Ratio : 133:133:33, 133:100, 33, או נמוך יותר ויש לי אותו דבר רק CLOCK שזה בעצם המהירות ואני יכול להעלות את זה אבל הPCI עולה גם כן, ואני מפחד שזה ישרוף לי את הכרטיס מסך. האם העלה של הPCI יכול לשרוף לי תכרטיס? ובכלל איך אתם ממליצים לי להמהיר את המערכת?
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-