עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום... אני בור בחומרה של המחשב ובטח שבאוברקלוקינג(אפילו קשה לי לבטא את זה LOL) הבעיה במחשב שלי הוא מתחמם יותר מידי (מגיע ל52-53 מעלות) אני לא יודע מה לעשות או מה לקנות... אני לא מחפש יותר מידי פלצנו ורק פיתרון שיקרר את המחשב שלי אגב סליחה על הבורות. קולר.

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  2. Started by Ben.,

בזמן שאני משחק במשחק הסנדק 2 .. אז פתאום המחשב מתחיל לצפצף והALARM TEMP מהבהב (יש לי מארז עם עיגול דיגיטלי כזה שמראה כל מיני טמפרטורות) הטמפרטורה של המחשב היא בסביבות ה25-35 שזה בסדר.. אבל הALARM TEMP נע בין 45-65 ושאני משחק אז זה מצפצף.. מה זה אומר ואיך פותרים את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  3. אני מנסה לעשות OC ויכול להיות שאני לא מבין נכון את התגובות של המחשב כי אני לא ממתין ונותן לו לנוח אחרי ששיניתי הגדרות... יוצא למשל שהגדרות שבהם הצלחתי לעשות BOOT - בניסיון חוזר הן נכשלות. האם זה עלול להפריע ומה הדרך הכי נכונה ובטוחה לשנות הגדרות?

4. רציתי לדעת אם אפשר להגיע עם המעבד -Sempron 754 2600 למהירות של 3200-3400 עם קירור אוויר? אם אפשר, אז איזה קירור מומלץ? דרך אגב, עד כמה רחוק המעבד -Sempro 3200 מביצועי המעבד AMD 64 3000+ 939?

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  5. Started by yoav1000,

לפי מה שהבנתי אפשר להגיע ל1.45V בלי לסכן את אורך החיים של המעבד. האם זה נכון? או שאפשר להגיע ליותר\פחות

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. אני רוצה לעשות אוברקלוק אבל אני לא יודע איך אתם יכולים להסביר לי?(לא הבנתי כלום מהמדריך)

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  7. האם הוא מרעיש מדי? (אין לי נסיון עם AMD) שווה להוסיף כסף ל- freezer 7? לא מתוכנן OC. תודה!

• 1 תגובה
    • 422 צפיות
  8. Started by sticKMaN,

אתמול החליפו לי קירור לקירור אחר ביגלל שהכבל הצהוב (הסנסור) היה קרוע, מה שגרם להרבה בעיות. חשבתי זה יפתור לי את הבעיה בOCCT ובEverest אחד ולתמיד את הבעיה עם הטמפ'. שתי התוכנות תמיד מראות לי טמפ' שגויות כמו: 14 מעלות, 22 ופחות. רק ה-HW Monitor והביוס מראים לי טמפ' הגיוניות כמו 40 וכאלה. מה הבעיה לעזאזל? (זה היה לי גם עם קירור אחר).

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  9. Started by bbvv,

מחפש הדרכה ל- OC ב LENOVO R61 . עד כמה ניתן לעלות ללא קירור מיוחד. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  10. Started by amits1995,

מה הטמפרטורות הבטוחות לליבות כאשר אני עושה OC?

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  11. http://www.thermaltake.com/product/Cooler/NBcooling/r15on01/r15on01.asp מישהו מכיר ויכול להסביר לי קצת יותר טוב איך זה עובד? זה נראה מעניין מאוד אבל לא שמעתי על דבר כזה עדיין, שווה להשקיע בזה 150 ש"ח? בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  12. יש לי קירור למעבד Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan האם זה יתאים למעבד כפול ליבה?( 3800AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor ) ואם לא ..אז איזה צריך ליקנות...תודה! ואיזה לוח אם כדי לקחת?

13. Started by zombie,

נתחיל משאלה בנוגע למעבד, כאשר הייתי על מתח של 1.275 ואוברקלוק ל 4.4Ghz המחשב קיבל מסך כחול ב3Dmark וכאשר העלתי ל1.3 התייצב ועבר את הבדיקות בהצלחה. האם לנסות להוריד את המתח ולנסות שוב או ש1.3 זה בסדר ואולי דוקא לנסות להעלות את תדר המעבד? בנוסף האם יש דרך שבמנוחה המעבד יחזור לתדר של 3.5Ghz כמו ללא אוברקלוק ורק בזמן מאמץ שיטפס ל4.4Ghz במקום 3.9Ghz? ובנוגע לכרטיס המסך, הכרטיס הוא Gigabyte GeForce GTX 1080 Ti Gaming OC ונמצא על מוד OC בתוכנת AORUS של גיגבייט וכאשר אני משחק אני רואה שהתדר יכול לטפס ל1900 + ומצד שני להיתקע על 1200+ למרות שאני נמצא בסביב ה65 מעלות ואין סיבה להפלת התדר. האם הגיוני שהתוכנה מרימה את התדר כל כך גבוהה למרות שכתוב על OC …

14. Started by InFecT[0]r,

משהו יכול לכתוב פה לגודמה (1M) מחשב עם ביצואים נורמלים בין 45 שניות ל 60 ומחשב איטי כאילו זה בין 60 ל דקה ו 30 ואלה יש מצב כזה? או שהשאלה שלי טיפשית?

15. שלום לחברי הפורום. יש למשהו מושג האם ניתן להשיג את המערכת מאווררים החילופיים בארץ? אני מדבר על החלק הזה: http://www.arctic.ac/en/p/cooling/spare-parts/147/spare-fan-accelero-xtreme-4870x2-gtx280-gtx-pro.html?SHOPWARESID=e8a60e7155e66a98c4a94539975e1271#

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  16. (לא מצאתי כותרת אחרת..) שלום.. אם אני קונה גם 2 tornado זה יגביר את הרעש בצורה משמעותית או שאני לא ישים לב?

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  17. המון גופי קרור חדשים נכנסו לחנויות בתקופה האחרונה.. ניהיה סלט אחד גדול. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  18. Started by liram21,

שלום לכולם, אז הקיץ הגיעה (מלפני הרבה זמן +-) ואני רוצה לקנות מערכת קירור מים חזקה שתאפשר לי גם קצת הוספת תוספות (כמו בלוק לכרטיס מסך). המפרט רשום למטה D: התקציב הוא נע בין 100 ל-200 דולר (לא כולל משלוח). אני כרגע מחפש באתר XOXIDE, הוא אמין ? תודה מראש !!

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  19. לנעול הסתדרתי החלפתי לוח.

20. אהלן, התושבת למאורר שנמצאת על הלוח אם (asus m2n-e) נשברה,וכתוצאה מכך המאורר (freezer 64 pro) לא מחוזק כמו שצריך ולכן המעבד מתחמם. חשבתי על לקנות פשוט קירור חדש,אבל לא מצאתי אף קירור שבא עם התושבת ל-am2. מצאתי את זה: http://www.xoxide.com/thermalright-am2-bracket-rev2.html אני די בטוח שזה מתאים,אבל לא מצאתי משהו דומה בארץ. אז האם יש משהו כזה בארץ,או לחילופין מאורר שבא עם התושבת?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  21. eXtreme 1366 RT== 1. כמה עולה ? 2 . איפה קונים ? 3. מבחן דרכים ? http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/cpu/u120ex-1366rt/product_cpu_cooler_1366rt.html DM10 4 . האם ימכרו אותו בארץ ? 5. מבחן דרכים ?

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  22. Started by Tal14,

שלום לפני כמה זמן היה משהו שהרעיש לי במחשב רציתי לבדוק אם זה המאווררים ולכן התקנתי את תוכנת הSPEEDFAN שם הגדרתי שאני שולט במאווררים, לאחר מכן ביטלתי את זה ואז הכל התחיל להשתגע לפעמים זה עובד בסדר, על 400RPM ולפעמים על 2000RPM (יש לי Artic Cooling 7 Pro) מחקתי את הSPEEDFAN , ומה לא עשיתי מה צריך לעשות ? תודה

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  23. אני לא מצליח לפתוח את האפשרויות בביוס כדי שאני אוכל לעשות OC .....אם למישהו יש את הלוח והוא יכול לעזור לי או שהוא מכיר את הלוח והוא יכול לעזור לי אז בבקשה כי אני לא מבין כלום בחוברת.....

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  24. Started by GIGATAK,

יש לי מחשב AMD שיש בו 3 מאוררים, אחד שמקרר את המעבד, השני שנמצא בפינה בחלון השקוף והשלישי על כרטיס המסך. האם זה מספיק? המחשב נועד למשחקים, גרפיקה, אינטרנט וכ"ו... והמפרט שלי הוא: AMD Athlon 64 3000+ S-754 GIGABYTE K8NS Hitachi 80GB SATA Elixir 512mb DDR 400MHZ Innovision GeForce FX5700LE 128MB, TV, DVI VITA Frontir black/silver 400W

• 1 תגובה
    • 442 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.