אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
אז החלטתי על מפרט, רק עם קירור אני עדיין תקוע. והמפרט: מעבד: conroe 6600 לוח: Asus p5wd2-e כרטיס מסך: Gigabyte gv-nx78t256d gforce 7900GT זכרונות: Corsair DDRII 800MHZ 1GbX2 הארדיסק1: 74GB WD Raptor 10k rpm הארדיסק2+3: 500Gb WD 5000ys + 500Gb WD 5000ys (raid0) ספק: 400Watt Enermax Liberty מארז: עדיין לא ידוע, אבל מארז לשרת בעלות של 500¤ +- המחשב הולך לעבוד 24/7, אולי בעתיד אני אעשה לו קצת OC לא משהו רציני. אשמח לקבל המלצה לקירור איכותי בתקציב של עד 500 ¤ תודה לעונים, שחר
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
אני עשיתי OC למחשב שלי http://www.pictor.co.il/sty/PicStorage/42758/1632313.JPG ותראו את כל הפרטים שם והעלתי תמתח למה שרשום שם... אני לא יודע אם זה מספיק ורק שתדעו יש לי את ה 2500 AQXEA
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
אז ככה, הכרטיס שלי התחיל ממש להחמם, עד לנקודה שאני פשוט לא יכול לגעת בו... והמחשב גם נתקע ממש הרבה ואני מניח שזה בגלל זה, אז יש למישהו הצעה לקירור הכי טוב בשביל 9700PRO? לא משנה לי הרעש שזה יעשה, רק שיקרר כמה שיותר. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
המלצה למים מזוקקים טובים למערכת קירור מים - מחשב ביתית? לינק או מקום לקנות למים שכאלה שטובים מנסיון של אנשים.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני יודע שהוא לא ממש ocer טוב אבל ניסיתי לבדוק במאגר ההמהרה אבל לא מצאתי מי שעשה לו יכול להגיד לי עד כמה הוא הצליח להגיע? תודה
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום. רכשתי מארז פשוט תוצרת compucase דגם 6a19 עם המארז קיבלתי air-duct\תעלת אויר למעבד. יש לי גוף קירור תוצרת זלמן משהו 7000 (92mm מאורר על גוף אלומיניום). רציתי לדעת עם כדאי בכלל להשתמש ב air-duct או שעדיף בלי. שמתי לב שהוא חוסם הרבה מהפעולה של המאורר האחורי (120mm) למרות שאפשר לשלוט בגובה של התעלה. יש לי מעבד 2.4ghz 800mhz על asus p4p800 וכרטיס מסך פשוט עם קירור פסיבי. חשוב לי שטמפרטורת המחשב תהיה נמוכה וכמו כן שהמחשב יהיה שקט, מה מומלץ לגבי ה airduct של המארז והייטסינק של zalman (או גם לא ממש יושב מעל הגוף קירור, בערך 2.5 ס"מ ימינה). אם אני ישתמש בדאקט אבל בגובה מינימלי האם הוא ישפיע על חום המעבד הוא שהמאורר האחורי "יגנוב את האויר ישירות. אני חייב לציין שתיכנון התעלה …
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
אהלן, אני עובד מזה שנים על מערכת מבוססת ATHLON XP 2500 על לוח אם GA-7N400 עם כרטיס מסך GEFORCE 6600LE. לפני כחצי שנה המאוורר שעל הגשר הצפוני התחיל להרעיש ממש, ניסיתי לנקות ולשמן אותו וזה לא עבד אז ניתקתי אותו והמחשב חי עם זה בשלום. לאחרונה המאוור שעל הגיפורס התחיל גם הוא להשתולל אז ניתקתי גם אותו. שאלתי היא האם יש כאן סכנה לשריפה של אחד הגורמים או שבכל מקרה לפני שתיהיה שריפה יהיו לי סימנים אחרים שיעידו שיש בעיה ועלי למצוא פתרונות קירור אלטרנטיביים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
-
מערכת טובה , אפילו מאוד עולה 800 דולר !!! של VAPOCHILL ... ועוד בארה"ב , אין לי סכום שמתקרב לזה , אבל יש לי פרסקוט שרוצה את זה מאוד במה זה תלוי בניית מערכת כזאת ? מהם הרכיבים הדרושים ? אולי אפשר למצוא בחלקים ואז להרכיב ככה שיצא יותר זול ? מישהו מבין בזה ?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
מתלבט אם שווה להשקיע בשדרוג המערכת הנוכחית, המטרה להריץ משחקים ברזלוציה 1680x1050 עם כרטיס מסך חדש שארכוש, ועל מנת לצמצם את צוואר הבקבוק אצטרך לדעת את דעתכם בנושא OC לQ9400. תודה !
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
יש לי את הלוח asus p5n-d ותומך ב-sli x16 ואני מעוניין להתקין שתי כרטיסים gtx 460 768mb oc של חברת gigabyte עם שתי מאווררים בעיה היא שהם יהיו צמודים אחד לשני ובנוסף לכך בחריץ pci האחרון יש לי כרטיס קול x-fi שהו די גדול שגם יחסום את האוורר לכרטיס השני מה ששמתי לב שרוב הלוחות בשוק היום עדיין בנויים ככה שיש מרחב של חריץ אחר בין שתי חריצי pci-e שתומכים sli x16 מלה זה אומר שלהרבה אנשים יש את אותו מצב , רק שלי יש גם את הכרטיס קול בנוסף אז מה לעשות ?? להמתין ל-gtx 450 ואולי יהיה יותר טוב או שיש למשהו פיטרון סביר (לא מעוניין בקירור מים זה יעשה לי בעיות אחרות )
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
בשקית הקטנה שבאה עם ההיסטסינק, אמורים למרוח את כל הגריז בשקית ? חצי ?
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
יש לי inno3d tornado 5200 ובזמן האחרון אני מתחיל להבין על לצרוב ביוסים.. אז יש לי כאן שתי אתרים http://www.zoneg.net/modules.php?name=xBios&sid=fx&sor=ver&spec=gffx5200u http://www.station-drivers.com/page/vgabios.htm שיש בהם מלא מלא ביוסים לכל כרטיס שרק יש ל nvidia ובאתר הראשון יש רשימה של ביוסים ל 5200u והמטרה שלי זה שהמחשב יזה לי את ה 5200nu כ u אז יש סיכוי שזה יקרה אם אני ישנה לאחד מהביוסים האלו ? נ.ב הביוס שלי זה 5200nu - 4.34.20.18.00
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
טוב אני לא מצליח לייצב את המעבד על 2700MHZ, אז העלתי תמתח ל 1.66 אבל עדיין המעבד לא יציב. יש מצב לעלות תמתח ל 1.7? או שזה לא הגיוני? אני מסרב להאמין שהגעתי לגבול של המעבד יש לי 3200 בסקוט 939 ווניס.
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
פשוט מדהים רחוק משיא עולם אבל עדיין מרשים מאד :yelclap: http://www.iopanel.net/forum/%E0%E5%E1%F8%F7%EC%E5%F7%E9%F0%E2/3807-tycoon-byter-6175mhz-641-cpu-%3D%3D%3Eupdate-6613mhz-ln2.html#post44935
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום יש ל מעבד ATHLON64 3200 עובד בהגדרות מקוריות(לא אוברקלוק) והליבה שלו רותחת בזמן מנוחה הטמפ' עומדת על 55-60 מעלות (CORE) והמעבד עצמו במנוחה עומד על 40מעלות אבל למה הליבה שלו בפנים רותחת בהרבה מהטמפ של המעבד עצמו? בקיצור הליבה של המעבד חמה בהרבה מהטמפ של המעבד ומה הטמפ' המומלצות לליבת המעבד שלי עד כמה מותר לה להגיע? התוכנה הזאת "COR TEMP" תוכנה טובה ומראה טמפ' אמינות בדקתי אם עוד תוכנות והם אותו הדבר מציגות וישל לה קצב ריענון מהיר זאת אומרת שהטמפ' ניראות בזמן אמת ומהר מתעדכנות... והתוכנה השניה מראה את הטמפ' של המעבד עצמו: הכי חשוב לי השאלה אם הטמפ' בסדר ומה הטמפ' המומלצות לליבה של המעבד? תודה יקיר [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 423 צפיות
-
-
אז לאחר שבוס הסביר איך מסירים את המאורר מהגוף קירור הפשוט של אינטל (LGA775) פתחתי את המחשב, ניתקתי סיילנט קט אחד שסתם היה בפנים ופיזר אוויר במארז, הוצאתי את הגוף קירור מהמקום והסרתי את המאורר. בשביל לשים את הסיילנט קט הייתי צריך לאלתר, גם עם המתאם 80 מ"מ שמגיע איתו, הגוף קירור של אינטל פשוט קטן מידי. החזרתי את הגוף קירור למקום וחשבתי על אלתור. תוך כמה שניות מצאתי אחד, אזיקונים. שמתי סך הכל שניים, אחד בפינה אחד ושני בפינה האלכסונית שלו (ימין למטה ושמאל למעלה, למתעקשים) הפעלתי את המחשב והוופ הכל עבד. הבעיה הראשונה שנתקלתי בה: משום מה הסיילנט קט מסרב לעבוד במלוא המהירות, במחשב של אחי זה נותן לו עד 4000RPM, אצלי עד 2600 בערך. חבל מאוד. יכול להיות שהבעיה היא בתוכנה של אינטל…
-
- 1 תגובה
- 389 צפיות
-
-
בלוח אם ga-p35c-ds3r יש חיבור 4 פינים למאוור של המעבד האם הטוניק יכול להתחבר אליו?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
האם עדיף להשאיר את החורים הקטנים במארז שאליהם בד"כ מחוברים המאווררים או ליצור פתח למאוורר ומאחוריו פשוט לשים גריל ( רגיל ) ? . מבחינת רעש ותועלת . כמו כן אודה לעוד הצעות עלמנת להפחית את הרעש שהמחשב עושה .
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום. מה הלך הרוח באשר ל Corsair H50 (קירור המים)? האם המערכת הוכיחה עצמה? או שכדאי לדבוק בקירור אוויר יעיל מקביל? תודה
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
היי הורדתי את הרום של הביוס המקורי מאתר של כרטיס המסך, איך אני מפעיל את הרום?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לפני כחודש בערך אחד מחברי הפורום הציג פה את המפרט שלו ושם קישור של האתר ממנו רנה את המחשב מי שיודע על מה מדובר בבקשה שישלח את האתר המדובר?
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
-
תודה זה המפרט MotherBoard - Gigabyte GA-SINXP1394 Cpu - INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Memory - GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel Gpu - Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB OEM Hd - WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Case - Xaser II A6000A Plus Tower Case DVD - Toshiba x16 OEM Burner - LITE ON 48X12X48 OEM FLOPPY - TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 Monitor - AOC 19 9KLR P\S - Antec TruePower 430 Watt תודה ...
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות : 1. הייתי מעוניין לדעת האם הספק שלי יעמוד ב-OC למע שלי: 1. מעבד E6600 + 2G 667 (קירור TOWER SUNIQ) 2. כ"מ: EVGA 8800GTS SC 3. ספק: LIBERTY 400W 4. מארז: CM centurion 532 +2x120mm 2. עפ"י ניסיונכם בהינתן המע' שלי , לכמה ניתן להעלות את המעבד ללא חשש/סיכון מבחינת עומס ופיזור חום תודה מראש למתייחסים
-
- 1 תגובה
- 414 צפיות
-