אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
המיפרט שלי הוא לוח= +GA-7DX כרטיס מסך= 128mb geforce 440mx מעבד=1800xp הקיצר עשיתי קלוק דרך הביוס באפשרות של המיספר(133-355) אצלי זה על 140 והמהירות עלתה ל1900 שאני בה להעלות את זה ל2000 ניתקע לי המחשב בדרך שהוא מעלה תוינדוס מה לא עשיתי טוב אם ביכלל אני אולי צריך להעלות לvolt של המעבד כיניסיתי לעשות את זה והמחשב לא עלה אז ריסתתי תביוס כרגע יש לי קולק של 1900 שלי לגעת בVOLT מישהו יכול להסביר לי כצת יותר את הנושא הזה
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
בקרוב אני קונה A64, מהו הקירור הכי מומלץ בשביל המעבד ? חשוב לציין שיש אפשרות של קניה מחו"ל.
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
זקוק להמלצה על מאוורר שקט ל- AMD1400 ללוח ASUS A7M266. מאווררים חדשים בגודל 78x70 ככל הנראה לא מתאימים ללוח. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
Post your MAX FSB (stable) and the cpu-ram-mobo cooling that you used It's im[prtant to me... tnx
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות לפנטיום 3 הישן שלי 733 מה היא מהירות השעון שלו? ובחוברת שלו כתוב לי כול מיני מהירויות שעון כדי לי ללכת לפיהם?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
משהו יודע או ראה איפה אפשר לראות השוואה שכוללת את הסניק החדש הזה?, אני רוצה לדעת אם שווה לי לחקות אני פשוט לא מוצא
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת בכרטיס הזה את המהירות של המאוורר ? ואיך אני יכול לדעת אם הוא עובד מהווינדוס? (בלי לפתוח את המארז כל פעם)
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם , אז התחלתי לשחק קצת עם ה- AI7 , אז אחת הפונקציות היא GURU OC , ז"א אני מעלה את המהירות הבאס (לדוגמא מ200 ל 214 ), ואז מהירות המעבד עולה (במקרה זה מ2800 ל3013 בערך...) ולשאלה : למה בעצם אני צריך להעלות גם את המתח למעבד???? ולמה לכרטיס מסך יש אפשרות של העלאת מתח בלבד? מצטער אם השאלות טיפשיות - אני מנסה להכנס לעסק מקווה להשתפר תודה ???
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אני מגיע לביצועים ממש מדהימים יחסית לסטוק שהוא 250/446 לאחר OC אני מגיע ל 305/605 יציב לאומת 330/650 אבל לא יציב ביכלל חסרות טקסטורות ויש המון נקודות לבנות בקיצור לא שווה . יש לי מערכת די חלשה ואין לי גרוש P-800 256 SDR CUV4X G4 4200... רציתי לדעת אם יש טעם להוסיף קרור או שמחשב לא ינצל את הכרטיס בכללי? ואיזה קרור אני ביכלל יכול לשים?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש קרור טוב לכרטיס מסך RADEON 9500 PRO משהוא במחיר סביר ובבקשה הסבר מפורט על מה שאתם נותנים כי אני לא מבין כלום בדברים האלה. בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
בהמשך לשידרוג אותו אני מתכנן אני מתכוון להשקיע במחשב חזק חזק ל-OC. אני קונה Barton 2500+ A-DATA 512 PC4000 X2 יש סטיקים כאלו בחו'ל... EP-8RDA3+ אז ככה, אמרו לי ש-SP97 יעבוד באותה יעילות עם מאוורר חלש והן עם חזק ואני רציתי להפעיל אותו עם טורנאדו עליו.. ושמעתי שה-SLK-947U יעבוד ביעילות רבה יותר עם מאוורר חזק יותר, אני מתכנן לשים עליו טורנאדו, באמת כדאי לקנות ת-SLK ולא ת-SP ? וד'א כל הרכיבים יהיו בתוך סופרטאלנט אם זה משפיע.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אני הולך ל-BIOS ואני רוצה להעלות את הmhz וזה אפור זה לא נותן .. מה לעשות ואיך ?
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
האם שדרוג או פלאש לביוס מסכן בצורה כל שהיא את הביוס עצמו שעל הלוח או כל רכיב חומרה אחר??
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אני צריך לדעת כמה אוהם הפוטנציומטר שמגיע עם ה SF2 של TT. למישהו יש והוא יכול למדוד לי עם מולטימטר? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
קירור המים ,המים המועברים דרך הרדיאטור כאשר יוצאים מהרדיאטור יוצאים ממנו קרים או שהברזל מתקרר? האם זה נועד שהמים יתקררו או הברזל עצמו אולי בשביל גם קירור המארז? מישהו יכול להסביר לי בבקשה את אופן הפעולה זה ממש פשוט אבל לא מבין את החלק הזה
-
- 1 תגובה
- 414 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי למצוא מפרט של המאוורר הזה? כמה CFM כמה RPM כמה דציבל וכו'...! תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
אז ככה הגדרתי אותו (אני מקווה שנכון) ואז אני בא להפעיל אותו הוא כותב שהוא מתחבר לשרת ואז הוא כותב "ERROR 2250: server unavailable" אנשים בבקשה תגידו לי איך מסדרים את זה בתודה עידו
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
מחפש REVIEWS או OC DB אשר מציגים תוצאות של המעבדים - AMD Athlon XP 2400 Mobile 2.0GHz 45W 333MHz AMD Athlon XP 2500 Mobile 1.8GHz 45W 266MHz Barton AMD Athlon XP 2600 Mobile 47W Barton
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.8 C ולוח GIGABYTE IP1000PRO2 ורציתי לעשות OC למעבד, ויש לי כמה שאלות: א.איך?(איפה אני מוצא את זה בלוח) ב.עד כמה אני יוכל בלי קירור נוסף(גוף קירור אחר) * יש לי זכרונות Geil Golden Dragon Value הטמפ' שלי במנוחה היא בסביבות 32-36 מעלות תודה
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
היי אנשים אני בונה לעצמי מערכת קירור מים למחשב.. בעיקרון זה ליופי אבל אם כבר עושים אז עד הסוף.. מישהו יודע מאיפה אני משיג / קונה /מישהו רוצה למסור / להחליף עם קצת קוסברה בלוק של פנטיום 3 (מאלה שעומדים כמו קיר ) *זה התיאור שעלה לי לראש. זה יהיה נחמד לדעת לפני שאני מתחיל להעביר בהיצינג מלא צינורות קטנים ולא מועילים :]
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אני לא מצליח לעשות אוברקלוקינג למעבד. ה-Bus נמצא כרגע על 166 שזה הרגיל שלו ואני מנסה להרים אותו. אני רוצה לעלות צעד צעד ואני לא מצליח להרי אותו מעבר ל-169!!! המכפלה כברירת מחדל היא 11.5. ניסיתי להעלות אותה ל-12 וכשאני מפעיל את התוכנה שאמורה לי להראות לי את מהירות המעבד היא אומרת שהבאס אכן השתנה אבל המכפלה לא. כשאני נכנס שוב לביוס זה נראה שהמכפלה דווקא כן השתנה ועדיין עומדת על 12. אבל מה אני עושה עם הבאס? אני לא מצליח להרים אותו בכלל. כשאני מנסה לשים אותו על 170, אז כשאני מפעיל את המחשב הוא נתקע לפני שחלונות עולה. כמובן שיש מגבלה לכמה שניתן להרים את הבאס אבל זה הכל?? רק 169???
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
ברשותי מארז ג'נרי ששמתי לו SF2 מוציא למעלה ומכיוון שאין לי מקדח כוס אנלא יכול לקדוח לו עוד חורים ובוא נגיד ככה האיוורר לא משהו. הטמפ' שלי בסדר יש לי פלומינו שבקרוב יוחלף ועומד עם HS סטוק על 39 מעלות בערך, הצ'יפסט גם לא גבוה משהו כמו 30. יש טעם להחליף מארז? האם יהיה הבדל משמעותי בינו לבין Compucase לדוגמא? או שזה הבדלים קטנים? תודה לעוזרים ;D
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיות קשות מאוד של התחממות בכרטיס רדאון 9800NP שלי אני בלי OC ואחריות לא עוזרים לי אז חשבתי לקנות את הקירור הזה של TT השאלות שלי הם: אפשר לחבר את הקירור הזה לכרטיס שלי? זה מבטל אחריות? האם זה שווה? הקירור הזה מקרר גם את הזכרונות? כי הם ממש רותחים אצלי (שמתי את היד כמעט נשרפתי ) למה אי אפשר לקנות בארץ את הGIANT 3? תודה רבה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
2.4C GIGABYTE 8IK1100 שני סטיקים של WINBOND 3200 512MB בדואל הנה מה שאני יודע: אני יכול לעשות אוברקלוק כאשר אני משנה את יחס הזכרונות מ- 2 ל - 1.66. עשיתי כבר אוברקלוק ל2900 MHZ, והWINDOWS עלה, והמערכת פעלה יפה (למרות שלא עשיתי בדיקה בPRIME). ניסיתי לעשות אוברקלוק קטן ולשמור את יחס הזכרונות על 2. הWINDOWS עלה אבל לא התנהג יפה, אז בדקתי בPRIME וכבר אחרי 5 דקות קיבלתי ERROR. ועכשיו לעיקר - השאלה: 1. מתי צריך להתעסק עם תזמונים (מה שאני קורא פה כ 2.5 -2 -2 וכו...)?? 2. איך עושים את זה? 3. האם זה אמור לעזור לי לנסות להפעיל את הזכרונות ביחס של 2? בקיצור, מה......???
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-