אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
תמיד שאני מדליק את המחשב הוא עושה רעש למשך כמה דקות (בערך 10דק') תמיד אומרים לי שזה האבק במאוורים אני מנקה אותם מוציא את כל האבק אם פן ושוב נהיה רעשבהדלקה. זה מפסיק כאשר אני נותן מכה קטנה למארז או אם הזמן פשוט מפסיק הרעש. ממה נהיה רעש הזה ואיך מסדרים אם אפשר בכלל?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
המחשב משמיע רעש כמו טרקטור המאוורים הם של המארז שקניתי עצרתי את המאוררים והבחנתי שיוצא המון רעש מהמאורר של המעבד מפרט בצד הצעות לקירור שקט בבקשה עריכה: הכונה למאוורר שעל ההיטסינק
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה רכשתי מחשב חדש. הכל טוב יפה, חוץ מזה שיש מאוורר שנשמע כאילו הוא עובד בקצב רציני, וכתוצאה מזה יש רעש מוגבר. [רעש טבעי של מאוורר שעובד, פשוט ממש מהר, וזה יוצר מעין "זמזום" רציף שכזה, הייתי אומר]. ניסיתי לברר וגיליתי שייתכן והמאוורר של הכרטיס מסך [GTX260] פשוט עובד ב"FULL TIME JOB", וכדי לספק את הקירור הנדרש הוא בדרך עושה גם רעש מוגבר. ניסיתי לפתוח את המחשב להסתכל, אולי יש משהו שחוסם או רוטט, אבל לא. -יש למישהו רעיון אם זה אכן המאוורר של הכרטיס מסך שעושה EXTRA NOISE? האם יש אפשרות לטפל בזה בצורה כלשהי? -אם אין סיבה מיוחדת שזה יהיה זה- יש רעיון אחר איך לבדוק / מה עושה את הרעש הזה, ואיך לטפל בו? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מקווה שזה מתאים לפה ולא לספקים ומארזים.. בכל מקרה, כשהמחשב שלי פועל, מעבר לרעש של המאווררים נשמע מין ביפ כזה יחסית חרישי, ואין בעיה איתו, אלא כשמנסים לישון עם המחשב בחדר.. הרעש של המאווררים לא מפריע אבל ה"ביפ" הזה מפריע. הצלחתי גם להקליט את הרעש הזה, זה לא כמו הצליל המעצבן ששמים בפלאפון ושרק צעירים שומעים (זה יותר חלש), וגם אמא שלי שומעת את זה.. גם שמתי לב שזה בא מכיוון הלוח אם, ושגם אם אני מפסיק את פעולת המאורר של המעבד, הרעש ממשיך. מישהו יודע ממה זה נובע? אולי אפשר לטפל/להפסיק את זה? תודה לכולם!
-
- 11 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך nvidia 8400 מתוצת leadtek בזמן האחרון המאוורר עושה רעש של "טרקטור" ניקיתי את המאוורר ועדיין לא עוזר איך אפשר להפחית את הרעש ? תודה
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב לפני כמה ימים והמאורר של המעבד עושה לי חור בראש!!!! חשבתי להחליף תמאורר הראשי (מעבד) לשקט יותר!! תנו לי המלצות למאווררים והאם זה באמת יעזור!!! תודה רבה מראש!! ולמי שרוצה לדעת כמה חור בראש זה עושה! אחרי בדיקה קטנה הוא עובד על 4600 RPM!!!
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלוםיש לי רעש מהמחשב אמנם קל ודי תלוי איפה אני נמצא כדי לשמוע אותו..אבל עולה ויורד ודי מעצבן למשהו יש רעיון ממה הוא נובע? המפרק שלי: מארז+ספק antec4480 מעבד: i5-650 הארד דיסק: 1) היטאצ'י - 250GB 2) סמסונג 1 טרה spinpointF3 מאוורר למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 רעיונות לבעיה? יהודה
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
ניקיתי אותם לגמרי שניהם מצוחצחים להפליא ועדיין רועשים בצורה לא רגילה ! כבר ממש נימעס מה- 600X אני רוצה כבר להחליף לו מאוור,איפה אפשר להשיג ואיפה הכי זול (עד 80 שקל) ומומלץ ? ולגבי ה- TNT2 לא כזה בא לי להוציא עליו כסף (אפילו לא 1.99) אפשר איכשהו לתקן תמאוורר??? ...
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
לאחר התקנת מחשב חדש במארז אורורה ישן (של גיגהבייט), ולאר שניקיתי את המאוררים הקיימים והפילטר הקדמי, אני שומע רעש עולה ויורד מכיוון המארז. האם יש פיתרון או סידור אחר? נא ראה ציור [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי מאוור כזה על המעבד והוא עושה רעש בכל הבית כלומר המחשב עצמו,אבל בדקתי וזה בא ממנו. מה עושים כדי להנמיך את הרעש.???????
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
יש לי מעבד פרסקוט והמאורר שלו מרעיש ביותר בנוסף יש את המאוורר של לוח האם שגם הוא קצת מרעיש מה לעשות? המליצו לי על מאוורר של זלמן למעבד האם זה מספיק? הטמפרטורה במחשב מאוד גבוהה ואני אפילו לא מתעסק ב OC כרטיס המסך שלי הוא RADEON 9800XT וגם הוא מפיק חום רב יש לי שני מאווררים בקדמת המארז (נכנס) ושניים מאחור (מוציא) מה לעשות להפחתת הרעש?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי את המאורר השני מקדימה ויש את הרעש הזה מה יכולה להיות הסיבה תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במאורר 92 הרעש מורגש הרבה יותר, מה ניתן לעשות כדיי להיפטר מן רעש מנוע זה? מין טיקים שכאלה :-\ חשבתי אולי לשים גריז אחר , אולי זה יעזור?
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
טוב המאורר של הכרטיס מסך שלי עושה רעשים בצורה מחרידה... הוצאתי תמאורר ניקיתי והכל החזרתיץ ועכשיו יותר גרוע... בקיצור יש ליR9700 PRO אני צריך המלצה למאוורר חדש לכרטיס מסך שלא מרעיש במיוחד ועושה תעבודה... הכי זול שאפשר מ-logicpc ושיהיה קל להרכיב אותו זה עדיף תודה!!!!! איך זה? http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=2732 נ.ב הכרטיס מתחיל להתחמם בעעעעעעעעעעע
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם ,לפני כמה ימים ניקיתי את המחשב ,והתחיל הרעש בכרטיס מסך (מהמאורר , כן ?). עכשיו אני לא כ"כ מתמצא בזה , יודעלפרק וכל השטויות. זה יחסית קל שכל אחד שלא פירק מאורר כזה בעבר יוכל גם להחזיר אותו? יכול להגרם איזה בעיה או משהוא ?
-
- 3 תגובות
- 460 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את המפרט הבא.. p4c800e deloxe 2x512 pc 3200 geil prescot 3.2 וספק של טרמלטאק 480 w buterplay או משו כזה בקיצור עשיתי oc ל-4.1 מתח 1.5500 עכשיו הבעיה שלי היא שעם אני מתקין תוכנות או משחק משחקים פתאום אני שומע את הספק שלי משנה צליל (כאילו הוא מיתאמץ יותר וכו וכו) ממה זה יכול להיות ואיך אני מסדר את זה עם אתם רוצים את ההמשך של המפרט רק תגידו ילאה תודה...
-
- 7 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה החל המחשב להשמיע רעשים מוזרים, כנראה מהמאווררים. שאבתי אבק וניקיתי ככל יכולתי. האם ישנם עוד דברים שאני אמור לעשות? האם זה יכול לפגוע באיזו שהיא צורה בתפקוד המחשב או חלילה לגרום לבעיה גדולה יותר? ישנו המאוורר של המעבד, של כרטיס המסך, בלוח האם ישנו עוד מאוורר שלא ברורה לי מטרתו, ומאוורר נוסף ליד הדיסקים הקשיחים. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שבוע שעבר התחלתי לשמוע רעשים מוזרים מהמארז, אז החלטתי לפתוח את המחשב תוך כדי עבודה ולנסות לאתר את מקור הרעש, אך ללא הצלחה. כיביתי את המחשב, ניתקתי את הדיסקים הקשיחים וחיברתי אחד כל פעם. ניתקתי את המאווררים של המארזים ואפילו את המאוורר של המעבד למספר שניות. בסופו של דבר רק כשניתקתי את חיבור המולקס של כרטיס המסך-הרעשים פסקו. מדובר בכרטיס מסך מסוג Geforce FX5900XT של Albatron והוא משרת אותי נאמנה, כך שאני לא מוצא סיבה מספיק טובה להחליף אותו. היום שלפתי את כרטיס המסך וניקיתי את המאוורר שלו עם ספריי אוויר בלחץ, אך גם זה לא הועיל. בקיצור, מה אפשר לעשות כדי להיפתר מהרעשים המטרידים? ואיך בכלל מפרקים את ה-heat sink של כרטיס המסך בלי להרוס את הכרטיס עצמו? צרפתי לת'ראד תמונה של ה-He…
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אז ככה: היום קניתי את ה Enermax 425 שיש לציין שעזר רבות להשקיט את המחשב גם מאוורר מעבד Igloo שעושה את העבודה בשקט אבל מה עדיין מרעיש?? מאוורר כרטיס המסך! רציתי לשאול אתכם האם כאשר הכרטיס נמצא ב IDLE כלומר לא ביישומים גרפים תלת מימדיים (גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, עריכת אודיו(!) שממש אבל ממש הרעש מפריע ניתן לנתק את פעולת המאוורר מבלי לגרום לכשל. הכרטיס הוא Albatron 6800
-
- 5 תגובות
- 552 צפיות
-
-
התקנתי מערכת: מעבד AMD Athlon 64 3200 Venice ועליו Thermaltake Sonictower (ללא OC). מאוורר המארז 12 ס"מ נמצא בדיוק מול המגדל וכשהוא עובד על 12V 1500RPM המעבד תחת עומס עובד בטמפרטורה של 39 מעלות. הורדתי את הוולט למאוורר ל 5 וולט על מנת להשקיט את המערכת וכרגע המעבד עובד תחת עומס בטמפרטורה של 49 מעלות. נראה לכם סביר לשמור על הקונפיגורציה הזו של 5 וולט או שכדאי לעלות את המתח ולהוריד את הטמפרטורה? אם כן חשבתי על כמה פתרונות: 1. להוסיף עוד מאוורר ב 5V על ה Sonic. 2. להשתמש ב FanMate או כל בקר אחר על מנת להעלות את המתח ל 7V או יותר כנדרש. מה דעתכם? אגב, עוד שאלה שהתקנתי את הסוניק שמתי לב לעובדה שהוא לא מקובע על המעבד אלא "צף" מעליו- כלומר אם אני דוחף אותו מצד לצד הוא זז מעל המעב…
-
- 6 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אז כך אין לי מפרט מיוחד לOc,אני לא חסיד גדול של התחום,אבל מסתבר שעם קצת רצון אפשר להוציא ממעבד טוב את הטוב ביותר גם עם לוח גיגהביט,חחחח אז כך העלתי רק ל 1.50V את המתח וקבלתי במבה של עליה 2700,לצערי בגלל שאני משתמש בfan המקורי,אי אפשר לעלות מעל זה,אבל תחשבו מה אפשר להשיג ב 1.60V+,חחחחחחחחחחחחח ואמרתי כבר שהמעבד שלי הוא משבוע טוב....... ;D
-
- 13 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה יש לי מאורר של 120 שעושה לי מלא רעש ויש לי עוד 3 מאוררים חוץ ממנו של 80 ממ" ואחר מהם יש לי SF2 עכשיו אני רוצה לדעת איזה בורר סיבובים יהיה לי יותר טוב בשביל כולם יחד האם זה יספיק לי? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=6678 או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=6686
-
- 13 תגובות
- 984 צפיות
-
-
COMiON (IMPRESS CA055) ATX BLACK Front USB Case Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 2M 64-bit Socket 775 Box CPU Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Motherboard Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 256Mb 128 bit Bulk Video Card זה המערכת שקניתי ואם צריך משו איכותי לא להסתמך על המקור אז בין 150 ל 250 שקל השקעה לקירור
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מישהו יודע האם המאוורר הבא יתאים ל Q6600 המאוורר הוא של חברת COOLER MASTER דגם Cooler S775 Cmaster ICT-925P הנה לינק מצורף http://www.logicpc.co.il/heb/DetailWind.aspx?id=60.00;10283 או שהמאורר של ARCTIC COOLING עדיף עליו בהרבה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=262
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
לפני כמה ימים נשרף לי המאורר של הכרטיס המסך הזה אז רציתי לדעת מאיפה אני יוכל להשגי מאורר שלו(אפילו מאורר אחר אבל שתהיו בטוחים שהוא יתאים ויספק קירור טוב) והאם ההתקנה של המאורר קשה? http://www.sapphiretech.com/awards/image/media_289.jpg כאן תכנסו ותגדילו ותראו מקרוב תמאורר שלו והכרטיס
-
- 4 תגובות
- 473 צפיות
-