אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים על המערכת קירור מים החדשה של Thermaltake? יש לי פנטיום 4 2500 עם המאוורר של אינטל (2800 RPM) והטמפרטורה של המעבד לפעמים מגיעה ל40 מעלות בשיא. חשבתי לקנות את הערכת קירור מים, כי לפי האתרים שבחנו את המוצר, פנטיום 4 אמור להגיע ל27 מעלות בLOAD. אני רוצה לעשות גם O\C קטן ואני ממש לא סומך על המאוורר של אינטל. יש לי בבית את דלתא 80 מ"מ, אבל ממש לא בא בחשבון כמאוורר לO\C בגלל הרעש הנוראי שהוא עושה. בביקורת על המערכת קירור מים עולה שהיא שקטה מאוד!! אין לי בעיה תקציבית. כדאי לי לקנות? הקישור לאתר http://www.thermaltake.com/products/AquariusII/aquariusII.htm
-
- 32 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי קניתי לא מזמן מחשב עם (AMD 1700(13MICRON ולוח KT400 של ג'יגה ביט ונראה (לפי תוכנת הניטור שבאה עם הלוח) שהמעבד והלוח מתחממים יותר מדי ... רוב הזמן אני מקבל טמפרטורת לוח של 32 מעלות ומעבד 59 מעלות ושהמחשב עמוס או עובד הרבה זמן המעלות עוברות את הקו האדום ל36 ו66 למעבד ... ועוד זאת תקופה קרה (במיוחד בחדר שלי), מה ניתן לעשות כדי להוריד את הטמפ' (בלי השקעה גדולה מדי)כי אני ממש מפחד לראות לאיזה טמפ' יגיעו בימי הקיץ החמים ...
-
- 11 תגובות
- 703 צפיות
-
-
הטמפ' של המעבד שלי(AMD2000 עם וולקנו 7 פלוס) עמדה לפני זמן קצר על58 מעלות(כאשר הוולקנו על המינימום),לאחר שפתחתי את המארז(שגם ככה נמצא בתוך כוך) הטמפ' עמדה על 52 מעלות(שוב כאשר הוולקנו על המינימום),וכאשר הוולקנו על המקסימום(והמארז עדיין פתוח) הטמפ' היא 48 מעלות. יש לי מקום מקדימה לעוד מאוורר 120 מ"מ(יש לי כבר אחד מאחורה). יכול להיות שהמארז לא מאוורר מספיק?
-
- 2 תגובות
- 452 צפיות
-
-
שניהם מליבת נחושת וצלעות מאלומיניום, שניהם עולים אותו הדבר, שניהם נראים טוב. ה AX7 הוכיח את עצמו, הארוקול לא הכי מוכר. הארוקול בא עם מאוורר סופר שקט ואמור לקרר עד מעבד 3000+ (ומי יודע עד כמה עם מאוורר קצת יותר רציני), ה AX7 בא בלי מאוורר אבל כל מאוורר ג'נרי יעשה את העבודה... בקיצור, המון שיקולים ואני מבולבל לגמרי. מה לדעתכם כדאי ולמה? :s05: יש איזה ביקורת איפשהו על הארוקול כדי שאני יראה למה הוא מסוגל? תודה עריכה: אופס כמעט שכחתי. הנה לינק לארוקול (את ה AX7 אתם כבר מכירים ): לינק
-
- 10 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני צריך את כל המושגים בשביל OC הסתכלתי באתר ולא הבנתי כלום אז אם תוכלו לרשום לי את המושגים ומה אומר כל מושג ואיך אני יכול לשנות אותו אני אשמח דוגמא: FBS- (מה זה אומר )- (ואיך אני משנה אותו)
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
-
פנל ?NEXUS? של ?FanTech רציתי ליקנות אותו.... אבל פיתאום חבר ב icq אמר לי שיש איתו בעיות!!!! אז רציתי לישאול אם משהו יודע מה הבעיות שלו והאם כדי תמורת 210 שקל חדש??? תודה.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
כנראה רק אני שמתי לב אבל שני סינקים דיי חדשים נראים ממש דומה. הוולקנו 11 מבית TT והXDream מבית CM. הנה הדף לשניהם. http://www.coolermaster.com.hk/en/products/cooler/hsc-v83.html http://www.thermaltake.com/products/heatsink/v11.htm
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לידי COOLERMASTER 80MM עם הנתונים הבאים: SIZE:80X80X25 RATED VOLTAGE:12V BEARING TYPE: RIFLE BEARING INPUT CURRENT: 0.15A ROTATION SPEED: 2500RPM NOISE: 25DBa INPUT POWER: 1.80W האם המאוורר הזה יפיק ביצועים טובים על SK-7? כי אני רואה בביוס שהמאוורר של הVOLCANO6 שלי מסתובב בסביבות ה4500-5000RPM... תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD2000,וולקנו 7 פלוס ומארז Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case שבא עם מאוורר אחד. הטמפ' של המעבד שלי נעה סביב ה-57-60(ועוד בחורף ,יש לזכור-בקיץ עלול להיות שינוי ממוצע של כ-15-20 מעלות!!). יש לי מקום לעוד מאוורר מקדימה של 120 מ"מ ואני מחפש משהו טוב אבל באמת טוב שיוריד לי את הטמפ' כמה שיותר,אני רוצה שיהיה שקט,ואם יש אפשרות אז עם וסת למהירות. מה אתם יכולים להציע לי? והאם אני יכול בנוסף גם לשים בתוך המארז עוד מאוורר קטן שפשוט יעמוד על ריצפת המארז,זה אמור להועיל אפילו בקצת לא?
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-
-
הטמפ' של המעבד שלי(AMD2000 עם וולקנו 7 פלוס) עמדה לפני זמן קצר על 57 מעלות(כאשר הוולקנו על המינימום),לאחר שפתחתי את המארז(שגם ככה נמצא בתוך כוך) הטמפ' עמדה על 52 מעלות(שוב כאשר הוולקנו על המינימום),וכאשר הוולקנו על המקסימום(והמארז עדיין פתוח) הטמפ' היא 48 מעלות. נראה לי שהבעיה היא שהמארז לא מאוורר מספיק לא? יש לי מקום מקדימה לעוד מאוורר 120 מ"מ(יש לי כבר אחד מאחורה). 1 אם אני אוסיף מאוורר 120 מ"מ מאחורה שמכניס אויר מה יהיה השינוי? 2 על איזה מאווררים אתם יכולים להמליץ לי(משהו שקט אבל טוב מאוד)?
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אנשים קודם כל למי שהדגם לא אומר לו כלום אני מדבר על הדבר הזה: עכשיו לפי התמונה הזאת: אני רואה שבחלק התחתון אפשר להוסיף 2מאווררים.. עכשיו רציתי לדעת אם למישה יש את זה ויכול להגיד לי איזה מאווררים אני צריך 60ממ או 40ממ אתר המוצר :] והאם לפי דעתכם גם זה שווה משהו?!: http://www.enermax.com.tw/uc-a3fatr2.htm - שקל121 נכנס בפלופי
-
- 0 תגובות
- 421 צפיות
-
-
היי אחרי הרבה זמן של חוסר זמן, מצאתי בפורים כמה שניות כדי לעשות איזה משהו... המסך LCD ניראה ממש מדליק אז אני רוצה לבנות אותו אבל.... יש לי כמה שאלות: 1. אם אתם מחברים את המסך למחשב, איך אחרי זה אתם מחברים את הפרלל החוצה (סאת אומר, הרי צריך לעשות איזה חור כדי להוציא את הכבל אל מיחוץ למחשב, לחיבור LPT שעל הלוח אם) 2. למה צריך בכלל את ה RIBBON CABLE? 3. אם אני יקנה מסך עם אותו בקר, אבל יותר גדול זה ישנה משהו? 4. (בהקשר ל 1) החיבור עם הפרלל לא מסורבל, ומגושם אם מחברים את הצג מיחוץ למחשב (כמו שראיתי תמונות של מישהו שעשה את זה חיצוני, שיושב על כן קטן)? תודה, ותשתדלו לעזור מהר (אני רוצה לקנות את זה מחר (יום שלישי) בבוקר, אחרת אני לא יספיק )
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה אתמול קיבלתי ת'מערכת החדשה שלי תוכלו לראות את פירוטה במפרט שלי... בכל אופן אני לא מצליח לעלות את הFSB... שאני נכנס בבאיוס לFSB פרינקוואנסי זה נותן לי רק 3 אופציות 100-133-166 וראיתי סקרין שוטים שאפשר לעלות את זה בקפיצות קטנות יותר... של 133-134-135 וכ'ו... התקנתי את הקובץ יוטיליטז של האנ פורס... ויש לי SP1.... ויונדוס אקס פי... תודה לכל העוזרים... ד'א אני צריך פירוט איך להגיע לזה... ז'תומרת איפה ללחוץ...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמה הם עולים? איזה ביצועים הם נותנים(לי יש AMD2000),איפה אפשר להשיג אותם?(ושל איזה חברה הם?)
-
- 14 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש לי כמה בעיות, דברים שלא הבנתי במדריך: 1. כשאני משתמש בכבל פרלל, איך אני אמור לדעת מה המספר של כל חוט, כמו בשירטוט? 2. לקחתי כבל פרלל שעד לא מזמן היה בשימוש, ושגזרתי אותו לא מצאתי 25 חוטים אלה רק 18 רגילים, ועוד אחד חשוף, מה זה, מה קרה כן? 3. בנגד המשתנה יש שלוש חיבורים, לאיזה מהם אני מחבר כל אחד מהשני חיבורים שאמורים להיות 4. יש בשירטוט סימון של אדמה, זה החוט השחור במולקס? תודה.
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
1 האם הפאנל הנ"ל מתלבש במחשב כמו סי די רום? 2 האם הוא בודק טמפ' בצורה אמינה? ואיזה?(לוח,מעבד וכו')
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
איך מערכת קירור המים Thermaltake AquariusII? יש אותה בפנדה יחד עם מארז Xaser II 5000 Chassis (שעולה בנפרד 647) ב 1465 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
אני עובד כבר כמה זמן על ההכנות לאובר קלוקינג אבל יש בעיה גדולה...הביוס לא נותן לי להיכנס לשנות שם אפשרויות.... את מפרט המחשב שלי יש במפרט מחשב.... אם תוכלו לעזור לי אני אשמח
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היום אני הולך לקנות מאוורר+היטסינק חדש למעבד AMD AthlonXP 2100. ורציתי לדעת מה יותר כדאי, ה SK07 או ה Vantec? אם יש הבדל, אז הוא גדול? כמה מעלות בערך? ועוד משהו, יש הבדל גדול בינהם לבין ה SLK600? כמה מעלות בערך? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום כולם !!! את מחשבי אתם יכולים לראות במפרט שלי... בכל אופן יש לי סירקולציית אוויר מושלמת 2 מאווררים מלמטה מכניסים אוויר שניים למעלה מוציאים ואחד בדלת מכניס סינק SK-7 עם SF2 ובכל זאת הטמפ' בIDLE היא 39-37 מעלות... שזה הרבה יחסית למה שיש לי... מרחתי משחה טרמית והכל... ובכל זאת הטמפ' גבוהות או שמה הם נראות גבוהות רק לי? אם יש לכם רעיון איך להוריד ת'טמפ' אל תתביישו להשמיע את קולכם... תודה לכל עוזרים עריכה: אני אחרי אוברקלוקינג קטנטן של במקום 133*13 אני עכשיו על 150*13 ויש לציין שהמאוורר במלוא כוחו הטמפ' יורדת ל34-35 מעלות... אבל הרעש לא הכי נסבל....... בכל אופן אני עדיין פתוח להצעות...
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה בדיוק OC? אבל הסבר מעבר לזה שזה "המהרה בעיברית",איך בדיוק זה מתאפשר? איזה רכיבים מומלצים\חובה לOC?
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
מה זה בדיוק הפאנל הזה? הוא מציג טמפ? האם זה מומלץ? עוזר?
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-