עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by MiniMizer,

לאור גל הולך ומתעצם של ת'רדים בעלי כותרת סתמית הפוקד את כל הפורומים, הוחלט לרענן את מדיניות הניהול ולחדד את אופן הטיפול בת'רדים בעלי כותרת סתמית. החל מהיום, 08.7.2002, ועד להודעה חדשה, כל ת'רד בעל כותרת אשר אינה עונה לקריטריונים הנדרשים (ראו הודעת סטיקי בראש הפורום הזה) ינעל באופן מיידי, וללא אזהרה. גולשים שימשיכו לפרסם ת'רדים בעלי כותרות סתמיות ולא יעקבו אחר הנהלים וחוקי הפורום יורחקו ממנו לאלתר. לצוות האתר ולגולשים נמאס מנושאים עם כותרות מטופשות שפוגעות בפורום ומורידות את הרמה שלו. אנו מצטערים שעלינו לנקוט צעדים כה חריפים כדי להלחם בתופעה הנגרמת עקב קומץ זעום של משתמשים אשר אינם טורחים לקרוא את חוקי הפורום. אנו מקווים כי מעתה ואילך יקטנו ממדי התופעה באופן משמעותי והיא …

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  2. Started by MiniMizer,

לאור גל הולך ומתעצם של ת'רדים בעלי כותרת סתמית הפוקד את כל הפורומים, הוחלט לרענן את מדיניות הניהול ולחדד את אופן הטיפול בת'רדים בעלי כותרת סתמית. החל מהיום, 08.7.2002, ועד להודעה חדשה, כל ת'רד בעל כותרת אשר אינה עונה לקריטריונים הנדרשים (ראו הודעת סטיקי בראש הפורום הזה) ינעל באופן מיידי, וללא אזהרה. גולשים שימשיכו לפרסם ת'רדים בעלי כותרות סתמיות ולא יעקבו אחר הנהלים וחוקי הפורום יורחקו ממנו לאלתר. לצוות האתר ולגולשים נמאס מנושאים עם כותרות מטופשות שפוגעות בפורום ומורידות את הרמה שלו. אנו מצטערים שעלינו לנקוט צעדים כה חריפים כדי להלחם בתופעה הנגרמת עקב קומץ זעום של משתמשים אשר אינם טורחים לקרוא את חוקי הפורום. אנו מקווים כי מעתה ואילך יקטנו ממדי התופעה באופן משמעותי והיא …

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  3. Started by Kiru,

היי, אני התקנתי לפני שבועיים בערך את ה-Freezer 7 Pro. יש לי הרושם שהוא מוציא יותר רעש ממה שהוא אמור. למעשה, הרעש שלו די דומה לרעש של ההיטסינק המקורי... והיתרון היחיד שלו, הוא שבניגוד להיטסינק המקורי, הוא לא הופך להיות יותר רועש כשהמחשב מתחמם יותר אלא ממשיך לקרר טוב במהירות המקורית. לפי speedfan המהירות היא 2700-2800 RPM, ואני לא מצליח לשנות את זה. עכשיו... זה נורמלי? ככה זה אמור להיות, או שפשוט המוצר פגום?

• 12 תגובות
    • 750 צפיות
  4. Started by owen10,

אחרי שניקיתי את המאוורר שלי 12 ס"מ הוא התחיל להיות רועש....מקודם הוא היה ממש שקט יש הצעות? ועוד שאלה אתם יכולים להגיד לי אם הטמפ של המחשב שלי תקינה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  5. Started by niva401,

הרעש מופיע רק בהדלקת ראשונית בכל בוקר (בכבוי והדלקה לאחר מכן אין רעש) פתחתי וניקיתי עם תרסיס לאבק,ולא עזר מה ניתן לעשות?

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  6. Started by niva401,

בהדלקה ראשונית בכל יום ,יש רעש חזק (כנראה מאחד המאווררים) שנפסק אחרי שמ"ה עולה. פתחתי את המחשב וניקיתי את האבק עם לחץ אויר, ולא עזר. המחשב בן שנתיים וחצי מה עוד ניתן לבדוק/לטפל?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by idos100,

1)יש לי ac cooling לhd 4850 עכשיו ניסתי כבר כמה פעמים לגעת בו ולסדר אותו אבל אני לא יודע לפעמים אין רעש ולפעמים יש מה שקורה זה שהמאוורר לא מחובר ממש טוב והוא מתנגש קצת בתמוכים של המאוורר אם אתם מבינים ואני לא יודע מה לעשות עם הבעיה הזו אם להוציא את הכרטיס ולנסות לחזק את הברגים או משוה או לפנות למקום שקניתי ממנו את המחשב ולהגיד להם שיש בעיה(קניתי את המחשב לפני חודש ייתכן שאויל הם לא הרכיבו טוב ובגלל זה אני לא רוצה להתסבך ולהאשים את עצמי)אבל העניין זה שהחנות רחוקה ממני מה לעשות??? 2)לפעמים הכרטיס שלי לא מצליח להגיע ל900 מגהרץ שנאי עושה אובר קלוק המחשב פשוט עושה ריסט אבל הוא שורד עד 850 ככה למה זה?

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  8. Started by 00Amir,

האם במערכת קירור מים יש יתרון ברעש למחשב? פעם חשבתי שמערכות מים הם ללא רעש אבל אני רואה שיש מאווררים.. כמה יתרון יש למערכת מים בעוצמת הרעש?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by supercars,

בשבועות האחרונים, כאשר אני מדליק את המחשב, הוא מתחיל להשמיע רעשים די מעצבנים (נשמע כמו רעש של מאורר), וכעבור 10 דקות בערך הרעש חולף. פתחתי את המארז וניקיתי את כל המאוררים עם ספרי לחץ אויר, והתקלה לא חלפה. אני די סגור על זה שהרעש הוא מהמאורר של המעבד, לא יודע למה, אז רציתי שתמליצו לי על מאורר שיתאים לQ6600 של אינטל. ובכל אופן, האם יש דרך לזהות את מקור הבעיה? תודה.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Bagheera,

שלום ברשותי ארבעה סטיקים של 2GB מסוג Reaper PC-6400 של OCZ. הסטיקים מותקנים על לוח Asus Striker II Formula ועובדים בבאס 1066 על מתח של 2.1(המקסימום המותר במסגרת האחריות של OCZ) כרגע הזיכרון רץ במשך 4 שעות ואין תקלות ב Memtest, לעומת זאת דבר מטריד אחר הוא רעש נוראי שבוקע מהזיכרונות עצמם(לא ממאוורר) או מקרבת הזיכרונות. מדובר על מעין רעש "היססססס" כמו רעש שמפיקה ממטרה מתיזה. הרעש מציק מאוד למרות שכרגע אינני יודע איך הוא נשמע עם דלת המארז סגורה ובנוסף מספר חיפושים בגוגל העלו שככל הנראה מדובר בתקלה בלוח(אם כי לא מצאתי שום דבר ספציפי לגבי ה סטרייקר 2) שמצדיקה החלפה. יש לציין שהרעש אינו מופק כאשר המתח לזיכרונות נמוך מ- 1.90 וולט או כאשר הבאס שווה או נמוך מ- 800 לעומת זאת הוא מת…

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  11. Started by LockOn,

אהלן, יש לי שאלה, המחשב שלי היה רועש יותר מרכבת חולפת אז ניסיתי משהו קטן... הלכתי לBIOS ובדקתי את הנתונים בזמן אמת של המחשב. הטמפ' של המעבד (CPU) הייתה 48\49 מעלות. והמאוורר היה מכוון על 40 מעלות אז שיניתי אותו ל50 מעלות וכשעשיתי ריסטרט המחשב הרבה הרבה יותר שקט... זה בסדר? אמורה להיות בעיה? תודה לעונים.. אגב, רציתי להגיד, אתם פשוט אחלה. יש לכם סבלנות לענות ולעזור.. נדירים מקומות כמו אלו.. עריכה: יכול להיות שטעיתי וזה צריך להיות באוברקולקינג וקירור?

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  12. Started by Patriarch,

אני עכשיו לא ממש יכול לישון אז חשבתי לשאול כמה דברים כמה שאלות, תענו אם בא לכם למרות שבעקרון יהיה מעניין לדעת בלי לחפור את האינטרנט יותר מדי לתשובה מדוייקת... 1. למרות שבמאמץ מלא(ב98% FAH)ביום טיפוסי כרטיס המסך שלי (HD4870) מחומם לכ71-3 מעלות והמאורר הוא על נראה לי 41-7% בלי ותר מדי רעש אם אני מפעיל את המאורר למרות שהטמפ' יורדת ל60(בעצם אולי פחות כי לא חיכיתי עד הייצוב) המאורר עושה רעש של פן טיפוסי --> הוא יכול להחזיק באחוזים כאלה לאורך זמן אם אני מקפיץ את הקלוק ל800-790 מגההרץ (ד"T החום של הסטרים הוא כ80 מעלות במאורר אוטומטי אבל שוב זה FAH נראה לי מאמץ אותם יותר) הכרטיס ישרוד מבחינת חום? (שאלה מפגרת כי אני צריך בעקרון לבדוק אבל הייתי רוצה שמישהו יענה מנסיון ץץץאבל טוב…

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  13. Started by A-L-o-n,

שלום, יש לי מחשב חדש, ניתן לראות בצד את המפרט. מתי שאני מכבה את המחשב הוא עושה רעש, הוא מגביר את המהירות של המאווררים ואז מתכבה. זה אמור להיות ככה בכלל?

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  14. שלום לכולם , רכשתי כרטיס GainWard GTS-250 והתקנתי את הדרייבר 196.21 במערכת Win7-64 כאשר אני עובד עם ההמחשב הכרטיס שקט מאוד , המאוורר עובד ב- 35% מהמהירות שלו וטמפרטורת הכרטיס סביב 42 מעלות אולם כאשר אני מפסיק לעבוד במחשב והוא עובר למצב המתנה (לאחר זמן מה) המאוורר של הכרטיס הגרפי עובר למהירות מקסימלית 100% ומרעיש מאוד , זה נראה כאילו במצב שינה דרייבר הכרטיס אינו מנהל את המאוורר של הכרטיס ולכן הכרטיס עובד במצב מלא כיצד ניתן לגרום ל-Win7 ודרייבר הכרטיס לנהל את מאוורר הכרטיס גם במצב שינה ? כך שרעש המאוורר לא יפריע לי לעבוד כאשר המחשב במצב המתנה רן

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  15. Started by deathrevenge,

היי לפני 3 שבועות קניתי מחשב חדש עם המפרט הבא: i5 760 2.8 מאוורר hyper tx3 for i5 s 775 לוח אם gigabyte ga h55m usb3 ספק seasonnic 620W הטמפרטורות של המעבד הם בסביבות ה 40 מעלות במנוחה והסיבובים של המאוורר של המעבד הם 2177- 2500 כאשר זה ב 2177 כמעט לא שומעים אבל כשזה בסביבות 2250 +- הרעש נהיה בלתי נסבל ואני לא בטוח שיש הבדל גדול במיוחד בין המהירויות סיבות מבחינת השפעה על הטמפ'.. השאלה האם יש איזה דרך להגדיר את הסיבובים דרך הbios ככה שזה יהיה שקט יותר? מקווה שהבנתם מההסבר הזה מה הבעיה,

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  16. Started by ameermoadi,

היי לכולם יש לי כרטיס מסך של ATI RAEDON X1600 מעל הכרטיס יש מאוורר הוא מרעיש מאוד וכמעט לא נסבל שאלתי אם אני מבטל את המאוורר הזה זה אמור להשפיע על הביצועים , יפגע בכרטיס ? אני צריך את עזרתכם בבקשה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Dana_s,

היי אני מעוניינת להחליף את מאווררי המארז למאווררים שקטים יותר (יש לי שניים: אחד מקדימה ואחד אחורי). ראיתי מאווררים עלהם כתוב:רעש 5 DBA על מאווררים "ללא שם" לא רשום את כמות הרעש שהם מפיקים, כך שאינני יודעת איזה תמורה תהיה לי אם אחליף את המאווררים. שאלתי: 5 dba - נחשב למאוורר שקט/בינוני/רועש? איזה מאוורר מארז שקט מומלץ לקניה? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by אברי,

יש לי מעבד AMD שמותקן עליו מאוורר Tt Volcano7 וכרטיס Gforce3Ti שמותקן עליו מאוורר של היצרן. ביחד אלה שני מאווררים מאוד רועשים והייתי רוצה לדעת אם מישהו כאן קנה וממליץ על אופציות שקטות יותר (לדעתי רוב הרעש מגיע מהג'יפורס וחשוב יותר למצוא לו פתרון) מצאתי ברשת כלמיני פתרונות של "בלי מאוורר" ורציתי לדעת אם זה פתרון מומלץ. לדוגמה: http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/cl-g0003fanless/cl-g00003.htm תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  19. Started by a1a1a1a,

כשאני מדליק את המחשב, המאווררים עושים רעש חזק מאד ולא קבוע. בדרך כלל אני לא מכבה את המחשב, רק עושה stand by שאני הולך לישון, יכול להיות קשר?

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  20. Started by ranyr,

אם אני קונה מאורר שעובד ב5000 rpm ב50 db ו100 cfm ואני מוריד אותו ל 4000 לכמה רעש אני יכול לצפות ולאיזו דחיפת אוויר???

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  21. Started by RGB644,

שלום, עברתי דירה עם המחשב ומאז בכל הפעלה, לאחר שלא פעל למשך זמן מה, הוא משמיע רעש חזק שנשמע כאילו מגיע מאחד המאווררים. מיד אני מכבה אותו, מפעיל שוב והרעש לא חוזר עד ההפעלה הבאה. תודה למשיבים. Mainboard : Gigabyte GA-8IPE1000-G Chipset : Intel i865PE Processor : Intel Pentium 4 @ 3000 MHz Physical Memory : 512 MB (2 x 256 DDR-SDRAM ) Video Card : NVIDIA GeForce FX 5200 Hard Disk : WDC (80 GB)

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  22. Started by evy,

הרעש הזה נשמע מהמאוורר של הכרטיס מסך בכל פעם שאני מדליק את המחשב...יש איזה 2 דקות של רעש של המאוורר כאילו הוא משתפשף\נוגע במשהו..אבל עם הזמן הרעש נחלש עד שנעלם.. חבר'ה מה זה יכול להיות? איך אני מסדר את זה?

• 13 תגובות
    • 977 צפיות
  23. Started by ^DaGoN^,

יש לי רעשים מוזרים מהמאוורר של המעבד... זה Aero 7+ של Cooler Master על מעבד AMD Athlon XP 2000+ רעשים צורבים כאלה לא יודע איך להסביר, ניסיתי לנקות את כל האבק מהמאוורר פירקתי אותו וניקיתי עם שואב אבק ומקלי אוזניים, וגם את ההיט סינק עדיין אותו רעש.... יש מצב שהמאוורר הולך לשבוק חיים בקרוב? זה רמז?

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  24. Started by אישי555,

בחודש האחרון יש רעש מהמחשב וככל הידוע לי רעשים מגיעים מהמאוורר. האם כדאי לנקות אותו או שהגיע הזמן להחליף? ואם להחליף-האם רק את המאוורר או גם את המעבד? (המחשב באוקטובר יהיה בן 3 שנים)

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by homart,

שלום, יש לי מחשב עם p4 presscot (אני חושב שככה כותבים את זה ) יש לי שני מאווררים , אחד מקורי של אינטל והשני לא מקורי, הם עושםי המון רעש אבל המון!!, אמרו לי שזה בגלל המעבד, זה נכון?? ואם כן, יש דרך לפתור את זה?

• 1 תגובה
    • 455 צפיות

דיונים חדשים בפורומים