אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם לפני כמה ימים רכשתי לי GTS250 1G של ג'יגהבייט אחלה דבר עכשיו אני לא יודע אם הכרטיס מתחמם או לא,אבל מה שאני יודע הוא שהמארז שלי לא מספיק מקרר בשביל זה [ג'נרי של ZIP] רציתי לשאול את דעתכם איזה קירור יהיה טוב בשביל הכרטיס הזה כמובן לא בתקציב אסטרונומי. ועל הדרך רציתי לקנות קירור למעבד E7500 אני רוצה להביא אותו לפחות ל3.5 הFREEZER 7 יספיק? ועוד שאלה אני צריך קירור לזכרונות כדי להעלות מתחים? הם של TRANSCEND 2 GB 800Mhz שאלה אחרונה ודי ספק ג'נרי יחזיק לי את כל המערכת נכון? 500 ואט
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
-
אני מאוד רוצה להתחיל עם אוברקלוקינג למעבד 3000 64ביט שלי {AMD} יש למישהו לינק לקובץ הדרכה טוב? או סתם אולי משהו רוצה להדריך אותי? חח טוב יאללה אני ימתין לכם לתשובה ביי
-
- 1 תגובה
- 421 צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם זה אפשרי להעלות מתחים בלוח אם מתוצרת Intel ? , לוח אם - D945GNT לצורך העניין . כי אני בטוח שהמעבד שלי Intel Pentium 4 , 360 Prescott M-2 שבא בסטוק 3.0GHZ , וירד עכשיו משום מה ל2.8GHZ זה בגלל שהמתח ירד מ1.3 משהו ל1.224. אז אם למישהו יש מושג אז תודה .
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את המאוורר הנ"ל ורציתי לשמוע מכמה אנשים שיש להם את המאוורר, איך זרימת האוויר שלו, והאם ה-34DB שלו רועשים או בסדר גמור? ואיך הוא זוהר בחושך- צריך מנורה אולטרא או מספיק אור חדר, שאחרי שמכבים את האור הוא זוהר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
היי חברה.... מה אני יגיד לכם אזלו כוחותיי,אני כבר לא יודע קירור אוויר לקנות ,אחרי כל-כך התלבטויות ,תחקירים,שיטוטים בפורום, וויכוחים עם אחי שהוא בעל המחשב הגענו לשתי אופציות שהם: א.Zalman CNPS7700-Cu 120MM (שאני מאוהב בו אבל חושש לחיי לוח האם שלי שהוא AV8-3rd Eye ABIT ) ב.Thermalright XP-90/C ?(שזה האופציה של אחי.שנכון גרסת האלומניום שוקלת רק 360 גרם!!! והנחושת גם יחסית "קל" 690 גרם) אז חברה נו מה אני עושה????. :s05: רוצה כבר להזמין משהו השבוע ??? ??? ?מודה מראש לעזרתכם :xyxthumbs:[glow=red,2,300][/glow]
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אז הסיפור הולך ככה, יום חמישי התחלתי להרכיב את כל חלקי קירור במים שיש לי, התחלתי במגדל הקירור שלי (ואני בכוונה קורא לו כך,התמונות,שעוד לא העלתי, מסבירות), עברתי לפרק את הלוח מהמארז ולחבר את הבלוק של הCPU - נעשה , פרקתי את המאוורר של ה כ.מסך והרכבתי את הקית' (שהיה סיוט ואני לא ממליץ עליו לאף אחד !!), עוברים הלאה לזכרונות, מגניב היה קל, וחלק אחד אחרון לפני הנפילה - המאגר, שהיה מן הסתם קל להרכבה, ועכשיו לנפילה ....... למה לעזזל לא שמתי לב שהמשאבה היא 1/2" וכל ההרכבה נעצרה, ועכשיו אין לי מחשב עד שאני אמצא מתאם וצינור 1/2" .
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אני לא מוצא את האפשרות בתוכנה. מישהו יכל להראות איפה זה נמצא? זה בגלל שאין אפשרות כזאת. מצאתי בREADME של התוכנה הסבר. ... אני חושב שלכתוב דריבר חדש יהיה הרבה יותר קל מהשיטה המטורפת זאת, אבל בכל מקרה זה הצליח בסופו של דבר. תודה בכל מקרה. וסליחה.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
איך יכול להיות שמהירות הליבה של המעבד בזה היא 2000 (200*10) ואם נקח לדוגמא מעבד 3500+ מהירות הליבה היא 2200 (11*200) איפה ההיגיון? המהירות ליבה מתחלקת בין שני הליבות? זאת אומרת שכל ליבה מתפקדת במהירות של 1000MHZ כל אחת? או שכל אחת מהן מתפקדות במהירות 2000NHZ?
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
שלום, אתמול עשיתי OC ממש קטן ל333 , אחרי זה אני ניכנס לוינדוס בודק מאמץ עם Prime95 וזה עושה לי Error אחרי כמה שניות , למה זה ? וגם עם Orthos תמונות מהביוס: http://img213.imageshack.us/img213/1779/img1844ab4.jpg http://img225.imageshack.us/img225/8006/img1845ep2.jpg http://img149.imageshack.us/img149/5108/nbav6.jpg אני רוצה להגיע ככה ל3200 400x8 איזה הגדרות ומתחים הכי מתאימים לזה ? המחשב שלי: e6400 + tuniq tower p5b delux g.skill 2gb 800mhz PK 7950gt corsair hx520w
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
תגידו עד כמה אפשר להגיע עם 8800GTS? אני הצלחתי עד 650 בליבה 1512 בשיידר ו-1900 בזיכרונות. עד כמה אתם חושבים אני יכול להעלות וישיהיה יציב? אני רוצה להשיג את האוברקלוקינג המקסימלי מישהו יודע? ומה הדרך הכי יעילה לבדיקת יציבות? תודה רבה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מסוג HP COMPAQ PRESARIO CQ61 עכשיו הבעיה היא שבזמן האחרון המחשב ממש חם, ברמה כזו שאם שמים אותו על הברכיים אפשר לעבוד איתו 5 דקות עד שהברכיים נמסות, המחשב מגיע לטמ'פ הגבוהות אפילו כאשר המחשב לא פעיל ונמצא במצב שינה, בנוסף מס' פעמים בזמן ששיחקתי במשחקים כמו PES 2011 או THE WITCHER המחשב פשוט נכבה אוטומטית לאחר חמש דקות משחק עכשיו רציתי לדעת האם במקרה הזה יש צורך ואולי מומלץ לקנות משטח קירור ללפטופ? ואם כדאי לקנות אני גם אשמח להמלצה על אחד תודה
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
הוצאתי סינק ריבוע מלוח שלא עובד כבר ואני רוצה לשים אותו על הזכרונות של הכרטיס מסך איך לחתוך אותו למלבנים קטנים? (אין לי כלים ומסור) ואיך לשים אותו? עם דבק טרמי או משחה? לשים את הדבק או המשחה על הזכרון של הכרטיס מסך ולשים את הסינק?
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
אני קונה מאטר Sky PC אז תמליצו מה הכי טוב למעבד שרשמתי: http://skypc.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0&fldID=138&fldVal=775&ShowSenon=1 של Zalman הכי יקרים אבל האם הכי טובים ? אולי בעתיד מתכנן לעשות OC.
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
מה הדרך הכי טובה והכי מומלצת לעשות OC ואיך עושים אותה ! האם כדי לי לעשות את זה למעבד AMD +3000 ?
-
- 1 תגובה
- 442 צפיות
-
-
היי, שאלה 1: אני מתלבט בין 2 זכרונות שנמכרים ביד2. האחד מציע לי CL11, 1600MHZ ב-200 שקלים. האחר מציע לי אותו תדר, עם CL8, ב350 שקלים. הבדל לא קטן במחיר. האם הCL מצדיק את ההבדל הזה? מהבנתי, לא ממש, כלומר השיפור לא יהיה נראה לעין תחת שימושים רגילים. אני קונה חלקים למחשב בשביל עבודה, שיעבור OC בעתיד, כי אני עובד עם תוכנות שמנצלות מעבד (לא הורגות אותו, אבל, מנצלות בצורה סבירה). שאלה 2: מציעים לי פה בפורום לקחת לוח אם עם צ'יפסט B85 ("הקילר" של FATAL1TY), שכידוע תומך בזכרונות עד 1600MHZ. אני טוען שכשארצה לשדרג בעתיד, אחד הדברים שאשדרג יהיו הזכרונות, ואחד הפרמטרים שישודרגו יהיה תדר העבודה (כלומר, מעל 1600MHZ). אז אני שואל - האם בכלל שדרוג כזה ישפר ביצועים במחשב שעיקרו עיבוד עם C…
-
- 1 תגובה
- 5.7k צפיות
-
-
הטמפ עלתה במאמץ ל51 אחרי שינו מ 400MHZ ל 460MHZ. יש למישהו עיצה?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
אני צריך קירוור טוב למעבד... מעבד : AMD ATHLON 64 BIT DUAL CORE 4.2 משהו טוב .. מ KSP
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להחליף את מאוורר ה-120MM שלי (+2000RPM, רועש בטירוף) במארז ולהתקין מאוורר שקט במקומו. אני מתלבט בין 2 דגמים של SCYTHE S-FLEX, האחד במהירות 800RPM והשני במהירות 1200RPM. מאחר ואין לי כלל נסיון במאווררי מארז, אשמח לקבל חוו"ד של בעלי נסיון בדגש על הפרמטרים הבאים : 1. שקט - אמנם רעש זה עניין יחסי, אבל האם ישנו הבדל משמעותי ברעש בין 2 המאווררים (הנתונים היבשים ידועים לי אבל הם לא אומרים לי כלום) 2. עצמה - האם מאוורר של 800RPM מספיק חזק כדי לקרר את המארז? וזה מה שיש לי במארז : C2D עם סטוק (יוחלף בקרוב לפריזר 7 פרו), OC של E2200 ל-3.2, מנוחה-37, 8600GT עם קירור פסיבי, 2 כוננים קשיחים, ללא מאוורר בקדמת המארז. תודה!
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
קניתי לוח אם חדש + מעבד AMD 939 3000 קיבלתי איתו את המאורר הזה: http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=33 ואין לי מושג איך מרכיבים אותו מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5682 1. מה אתם אומרים על הקרור ZALMAN VF900-Cu י? 2. אני יודע שהקרור הvf900 של זלמן הוא שקט, אבל אפשר לשמוע אותו? (או שהוא כל כך שקט שבכלל לא שומעים אותו...) 3. מה ה CFM שלו? 4. מה זאת אומרת מאוורר במאמץ וכשהוא לא במאמץ? אפשר לשלוט בעוצמה ובמהירות? הוא אוטומטי=לפי הטמפ' של הכרטיס? (כשהכרטיס חם הוא מתאמצץ הרבה וכשהוא בטמפ' סבירה הוא פועל באוצמה פחותה) 5. מה כדאיי לקחת ולמה Arctic Cooling Accelero X2 או את ה ZALMAN VF900-Cu ??
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום, יש לי מאוורר מצד למארז הוא 25CM בערך בגודל של המארז בגודל של מאוורר עומד רגיל הבעיה הוא מרעיש גם כמו מאוורר עמוד... הוא לא חורק או משהו, פשוט שומעים בקול את ההזרמת אוויר =| כשאני מדליק את המחשב המאוורר פועל אבל בשקט, ואחרי איזה דקה שהווינדוס נדלק הוא מתחיל לעבוד חזק מה לדעתכם כדאי לי לעשות? המחשב חדש קיבלתי אותו יום חמישי, והוא התחיל פתאום להרעיש ככה בערך שלשום. האם כדאי לפנות לחנות? הורדתי גם תוכנה SPEED FAN אולי שמה אפשר לעשות משהו? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
פעם דיברתי עם מישהו בטלפון והוא הסביר לי איך לעשות את האוברקלוק ואיך להעלות את המתחים מאז יש לי פרופיל שמור בביוס (Striker extreme) באותה תקופה היה לי מעבד E6600 והיום יש לי E6750 , טענתי היום את הפרופיל של האוברקלוק והגעתי לאוברקלוק של 3.2ghz תראו את המתחים ותגידו לי מה דעתכם , ואם אפשר לקבל הצעות איך להגיע לסביבות ה 3.5 3.6 .. Vcore : 1.6v memory : 2.200v 1.2v HT : 1.30V מכפלה : 8X LDT freq : 5x 1600FSB mEMORY : 800mhz SPP<->MCP Ref Clock : Auto מה אני יכול לשפר פה :? קיצור עזבו את כל מה שיש פה חח זה בטח יבלבל אותכם אם יש פה מישהו שיכול להסביר לי בטלפון או משהו כמה מתח להעלות ומה לעלות שישאיר פה טלפון או איזה הסבר או משהו תודהה
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
שאני מנסה להריץ 8M מה יכולה להיות הסיבה, המחשב ב [מפרט]
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושד שהמחשב שלי מתחמם ללא אוברקלוק. לכן, הורדתי את התוכנה CORE TEMP וקראתי את החומר שמצוי בסטיקי בנושא. לא הצלחתי להבין כמה דברים ואני מקווה שאני אקבל הסבר ראוי. המחשב שלי מורכב משני מעבדים, ויש לי שני טמפרטורות של שניהם, השאלה היא האם הטמפ של הCORE הוא שיכלול של שני הטמפרטורות:42+43=85 ואז הנוסחה של הTjunction-DTS=0 והמשמעות היא שהמחשב חם מדי, או שהמחשב שלי נמצא במצב מצוין מבחינת הקירור שלו. לסיכום: האם החישוב של הDTS הוא חיבור של שני טמפ' המעבדים יוצרים את הCORETEMP או שבעצם הממוצע של שני הטמפ' הוא DTS ? תודה ושבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-