אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי DDR ואמרו פה משהו על אוברקלוק לזיכרון ואף פעם לא שמעתי על זה..... אתם יכולים לעזור??? אמרו שזה ישפר ביצועים.... ואני צריך את זה. תודה :-\ :-\ :-\ :-\
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
שלום רב ... אז ככה היום בניתי FANBUS למרות שלקח לי 5 שעות (ואני אפרט למה ).. אז הוא שולט על 5 מאווררים , יש לו שניי לדים אחד ירוק מהירות של 7 V , ולד אדום מהירות של 12V . נעזרתי במדריכים של האתר (hwzone) , כל הכבוד לכם על ההזבר ... אבל יש לכם בעיה אחת במדריך שכדיי שתתקנו .. בעיה רצינית שאם היא לא תתוקן כל FANBUS שיורכב בדיוק איך שרשום במדריך שלכם לא יפעל , וזה למה הקטבים הפוכים במחשב ... משמעותו שהחוט השחור במחבר ליד הצהוב הוא ה+ , והצהוב הוא ה- . ובמדריך שלכם כותב לעשות בדיוק ההפך . אז תשנו את המדריך שלכם , כי הוא לא מדויק . דרך אגב טמ"פ מעבד 28 מעלות , טמ"פ לוח 25 מעלות .... הפרויקט הזה הוא לא הסוף יש לי עוד הרבה רעיונות לשיפור והוספה .. בקרוב מאוד אני אצלם א…
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנויות לרכיבים אלקטרונים באזור השרון....???(נתניה,רעננה,הרצליה,כפר - סבא וכו'....)
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
-
קניתי לפני חודש מחשב חדש...מושקע....p4 2.8 (מפרט נוסף יבוא בהמשך)... עכשיו חשבתי אולי לעשות לו איזה oc קטן.....רציתי לדעת איזה סיכונים צריך לקחת בחשבון כאשר עושים את זה... האם ניגרם לרכיבים שעושים להם oc נזק...בהווה ובעתיד????
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
היי רשמתי פה הודעה עם "נושא סתמי" כמו שהמנהל הגדיר אותה וביקש ממני לקרוא את החוקים אך לא ציין את מיקומם.. אשמח אם מישהו יתן לי קישור לדף החוקים.. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
-
טוב זה המפרט: מעבד: AMD 2500+ לוח אם: GIGABYTE GA-7N400-PRO2 זיכרונות: 2X256 CORSAIR XMS 3200LL מאוורר: AERO7+ -------------------------- אני נסיתי לעשות OC לבד וכמובן שרפתי את הלוח אם והמעבד! אז עכשיו אני מבקש עזרה ( אני חושב שאני צריך אותה ) הדבר היחיד שעשיתי זה לשנות את המהירות מ 166MHZ ל 200MHZ עכשיו המעבד עובד על 3200+ ואני רוצה לעשות אותו יותר מהיר. מה אתה ממליצים לי לעשות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
איזה קירור למעבד עדיף לקנות???? Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 או Vantec AeroFlow TMD VP4-C7040 CPU Cooler
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר למעבד super שקט ל p4 יש המלצות אנשים
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני קורא כאן בפורומים השונים כל הזמן על אוברקלוקינג וכבר התחלתי להשתגע כי אני בעצם לא ממש יודע מה זה..... הבנתי שזה כאילו להביא את החומרה כמה שיותר קרוב לגבולות היכולת שלה מבלי לפגוע בה ובכך לקבל תוצאה מהירה יותר... אבל אני אשמח ליותר פרטים. האם קיים אתר שמסביר בו הכל על אוברקלוקינג - מה זה? איך עושים את זה? מי יכול לעשות את זה? איזה חומרה מומלצת לאוברקלוקינג? וכו'... נורא אשמח אם תעזרו מבלי לכעוס, ניר.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מנורה כחולה שמאירה חזר מאוד ואני רוצ הלקנות מאוורר כזה אדום אבל לא מאוורר עם לדים... מאוורר עם כזה עיגול אדום כזה מנורה כמו צינור למי שמבין בקיצור אני לא יודעת אם האדום יבלוט בתוך הכחול של המנורה? אז אם מישהו כבר עשה את זה במחשב שלו שיכתוב פה מה יצא לו ואם אפשר תמונה בתודה מראש רעות
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
יש לי ברטון 2500 ורציתי לדעת אם משתלם לי להחליף את קירור הסטוק בוולקנו 11, בין השאר גם לצרכי אוברקלוקינג. יש לציין שסביבת הסינק חמה יחסית...
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
יש לי מארז e-Star (כן אני יודע שהוא לא בדיוק המארז הכי טוב שיש אבל זה מה יש) ורציתי לשאול האם מישהו ניסה פעם להכניס בחזית שלו מנורת קטודה ? פשוט יש לי קיט שלם ספייר של קטודה עם המנגנון הפעלה הזה שיודע גם להגיב לישמע סאונד וכ"ד וחשבתי אולי יהיה זה יפה עם ההיתי יכול להכניס את הקתודה הזאת בחזית המארז מאחר וברשותי הדגם שבו המארז כולו לבן ובחזית הוא כחול שקוף כזה וזה נראה אולי נחמד להכניס לשם ואז זה יהיה מואר ויפה כזה. אז שאלתי האם מישהו ניסה לעשות את זה והצליח?
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
תקשיבו חיפשתי באינטרנט וני לא מוצא גריל למאוורר בגודל 92 mm אז אבקש ממכם לתת לי אתר קניות שיש בו תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אז ככה, אני חדש (מאוד) בקטע, ומאוד מעניין אותי. אני רוצה להתקין שני מאווררים על המארז, אחד שיכניס אוויר והשני שיוציא. רציתי לדעת איזה מאווררים אתם ממליצים, איזה מיקום מומלץ במארז? מאיפה אני מקבל את המתח? האם המחשב מסוגל לתת לי את המתח לכמה מאווררים....?? תודה...
-
- 1 תגובה
- 398 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הקטודה הזאת http://www.pch.co.il/docs/pd203496857.htm לקטודה הזאת: Thermaltake PerfectLight Sound-Activated Cathode ובין זה גם http://www.pch.co.il/docs/pd585443331.htm וזה: http://www.pch.co.il/docs/pd905624200.htm ואחרון חביב: Cold Lighting Cathode Kit - 2 lamps הם גם שונים במחירים למה?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אוקי.. קניתי מאוור slim volcano 10+ P/N: A1671 application for AMD athlon XP up to 3400+ עקב כך שהמאורר שעל הפרוקססור שלי מת... השאלה שלי עכשיו היא האם המאוור שציינתי לעיל יתאים למעבד שיש לי.. חבר שלי טען שכן ולכן קניתי אותו המעבד: Intel Pentium 3 processor 945 MHz תודה מראש :-X
-
- 1 תגובה
- 387 צפיות
-
-
http://www.nvidia.com/object/sysutility_1.0 ללא ספק צעד מעשי בכיוון הנכון - תוכנה שדובר עליה הרבה... אשמח לשמוע מה נסיונכם איתה ובקרוב אצרף את שלי... *** מטרתה לאפשר אוברקלוק + שינוי אפשרויות בביוס ללא יציאה מווינדווס - מרשים ללא ספק!
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
יש לי מסך מטייפ של אוטו והייתי רוצה לדעת עם אפשר לחבר אותו . אין לו בקר זה חתיכת זכוכית עם חיבורים . מלמעלה יש 20 ומלמטה יש 10 איך מחברים את זה עם אפשר בכלל.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
עשיתי לג'יפורס 2 שלי אובר מוגזם ואז לחצתי על: TEST SETINGS . המחשב קרס..... הפעלתי מחדש ונעלמה אפשרות האובר בתג ה clock frequen
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
היי, יש לי kingston 256MB 333MHZ+samsung 256MB 333MHZ. אוקיי, עכשיו יש לי שתי שאלות.... בביוס אני יכול לשנות תזמונים של BUS/DRAM/PCI/AGP הדיפולט שלי היה 4:3:2:1, בהתחלה חשבתי בטיפשותי שזה התזמונים של הזיכרונות....לא משנה, העברתי ל4:4:2:1 שהזכרונות על 153MHZ בערך.....מה זה אומר? ומה אומרים המספרים האחרים מתוך ה4? שאלה שניה.....בדקתי בCPU-Z את התזמונים של הזכונות שלי (מצורף תמונה), ואני לא יודע איך לשנות אותם כדי שיהיו יותר מהירים.....(הבנתי שכמה שהמספרים יורדים זה יותר מהיר?). אז איך משנים אותם? ואיפה? תודה, ומקווה שתעזרו לי עם הבעיה...
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אני חייב מאוורר חדש ל-AMD 2500 בבקשה עיזרו לי אני רוצה משהו טוב אבל לא להשקיע בו מעבר ל-100 שח (עדיף לי להשקיע בדברים אחרים) תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
האם למישהו יש הסבר איך אתה בונה לעצמך צג טמפ' של המעבד והלוח אם ואם אפשר אז גם כרטיס מסך ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
היי! מישהו יודע אם אפשר לקנות בארץ את ה- Arctic Silver Ceramique ??
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-