עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכולם, האם הטמפ' כאן והמתחים {גם בתמונה} הם בגבול נורמאלי? <<<<< {מפרט, "מפרט מחשב"} בתודה מראש יאיר :smoke: עריכה- הספק סופר ג'נרי

• 10 תגובות
    • 682 צפיות
  2. אני רוצה "לפתוח את המכפלה"(וואו כמה זה לא נשמע טוב בעברית ;D ) ב Athlon XP 2000+ palamino שלי כבר הרבה זמן... אבל אני מפחד שאני אהרוס אותו או אגרום לו נזק חמור... מישהו התנסה בזה?

• 13 תגובות
    • 961 צפיות
  3. Started by Dj_Gal,

ENERMAX UC-A5FATR2 SILVER שמעתי רק טוב עליו ...אני מעוניין לרכוש אותו .. האתר http://www.enermax.com.tw/uc-a5fatr2.htm אשמח לשמוע את דעותכם על הENERMAX תודה ..

• 15 תגובות
    • 961 צפיות
  4. Started by tal^_^,

קניתי את הרכיבים למסך (מסך שתי שורות ), אבל יש לי כמה דברים שלא הבנתי במדריך: 1. כשאני משתמש בכבל פרלל, איך אני אמור לדעת מה המספר של כל חוט, כמו בשירטוט? 2. לקחתי כבל פרלל שעד לא מזמן היה בשימוש, ושגזרתי אותו לא מצאתי 25 חוטים אלה רק 18 רגילים, ועוד אחד חשוף, מה זה, מה קרה כן? 3. בנגד המשתנה יש שלוש חיבורים, לאיזה מהם אני מחבר כל אחד מהשני חיבורים שאמורים להיות 4. יש בשירטוט סימון של אדמה, זה החוט השחור במולקס? תודה.

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  5. הלוח הוא epox 8rda+ מעבד axp1700 זכרונות GEIL3200 256 לקחתי את ההרדיסק מהמחשב הישן עם XP מותקן עליו ובדקתי שהוא עובד כמה פעמים במחשב הקודם.. ושמתי אותו במחשב החדש, וכשהמחשב מעלה את הווינדווס הוא כותב שחסר לו קובץ...(בתיקיית system) וכשאני מחזיר אותו למחשב הישן הוא עובד בסדר גמור! ניסיתי גם להתקין את הווינדווס מחדש וגם שם הוא נתקע? מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  6. ראיתי ב"מדריך אוברקלוקינג - חלק ב" של קובי חסון שאוברקלוקינג באמצעות צריבת ביוס הרבה יותר יעיל מאשר שימוש בתוכנה ורציתי לדעת מה זה איך אני יכול לעשות זאת ובמיוחד לכרטיס המסך שיש לי,אם זה מעין FIRMWARE UPDATE אז תשלחו לינקים אם יש לכם לתוכנות כלשהם לשינוי הזה. אני מודה מראש על העזרה שלכם

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  7. http://forum.oc-forums.com/vb/showthread.php?s=&threadid=177109 מקווה שיגיעו לפה מהר

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by tinkerball,

יש לי בעיה. יש לי מעבד AMD2000 וולקנו 7 פלוס. ברגע זה כאשר די קריר בחדר שלי והוולקנו הוא על המינימום,המארז סגור הטמפ' של המעבד היא 55-54 מעלות. יש לי במארז רק מאוורר אחד (120 מ"מ מאחורה),ואופציה לעוד אחד דומה מקדימה אבל לא נראה לי שזה יעזור כי עשיתי ניסוי עכשיו והכנסתי אויר מקדימה בעזרת פאן(אויר קר כמובן!) והטמפ' לא ירדה. כאשר אני פותח את המארז ושם את הוולקנו על המקסימום אז הטמפ' יורדות רק עד ל-48 מעלות שגם זה הרבה(כל הטמפ' הנ"ל נמדדו במנוחה). לחבר שלי למשל הטמפ' של אותו מעבד היא 37 מעלות בערך(אומנם יש לו שני מאווררים אבל עוצמת האויר שהכנסתי בעזרת הפאן גדולה פי כמה ממה ששלו נותנים). מה הבעיה אצלי? אמרו לי שאולי לנתק את המאוורר שעל המעבד ולראות אם מרחו משחה טוב אבל אני ממש…

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  9. איך את מעביר כבלי חשמל בשביל הלד/ים ?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  10. איפה אני יכול לקנות athlon xp unlocking kit בארץ?

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  11. אני מניח שעל הליבה יהיה בסדר והזכרונות ישרפו אך איני יודע ולכן אני שואל .

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  12. Started by R.E.A,

האם השינוי בזכרון מ cas 2.5 ל cas 2 ישפר את הביצועים ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  13. אנשים אני שואל אם מישהו פה מכיר חנויות באיזר כפר-סבא רעננה או באינטרנט שמוכרים מאווררים 40ממ

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  14. נראה כי אני היחיד בOC DataBase עם המעבד ה AthlonXP 1900+ המבוסס על ליבת הPalomino, אשר מחזיק במהירות הכי גבוהה עם ליבת הפלומינו. השאלות שאני שואל את עצמי: או שאין לאף אחד מעבד 1900+ או שלא צירפו את שיא הOC שלהם לDataBase. היו לי מספר מעבדים מהסדרה של ה1900+ ולהלן ההישגים: AXP1900+ ASKGA0137 @ 12X142=1703Mhz AXP1900+ AGKGA0141 @ 12X145=1740Mhz AXP1900+ AGOGA0171 @ 12X157=1884Mhz AXP1900+ AGNGA0221 @ 12X175=2100Mhz (מה שיש לי כרגע) אז השאלה המרכזית: יש בפורום הזה משתמשים שבשותם AXP1900+ ?

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  15. Project Anemone A Clear Case of Macro Black mad, definitely. scientist, maybe.

• 14 תגובות
    • 978 צפיות
  16. שלום ניכנסתי לכאן בפורום: http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=listprojects&cpu_type=Intel ולא מצאתי תוכנה שמתאימה למעבד שלי שהוא : INTEL PANTIUM 4 1500MHZ על SOCKET 423 מבקש שמישהו כאן יעזור ויתן לי תוכנה מתאימה. תודה

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. http://www.sgi.com/products/legacy/pdf/540_owners_guide.pdf

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  18. שלום חברה. לפני זמן מה עשיתי OC ל-GEFORCE2 MX 200 שלי והגדלתי את מהירות הזיכרון עד ל- 210MHZ כאשר ברירת המחדל שלו היא 143MHZ. יכול להיות שהזיכרון ישרף???

• 14 תגובות
    • 763 צפיות
  19. לחבר שלי יש לוח P4g8x Deluxe החדש של asus והוא צריך תוכנה שתראה לו בזמן ווינדוס את טמפרטורת המעבד והמחשב

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  20. Started by nicirnTAL,

אממ... לקחתי סכין יפנית התחלתי לחתוך. עכשיו, לפעמים נחתך הלפסטיק אך עטפתי אותו בסלוטייפ... אוקיי המשכחתי, עיגלתי סובבתיני ושמתי את הסילוטייפ מסביב. עכשיו חיברתי, ואני לא רואה את הכוננים בווינדוס ( :-\ ). זה בגלל ה"קריעות"? בגלל שאני חכם, יש סיכוי שחיברתי הפוך... ואיך כ"כ הרבה סימון, איך אני יודע? ( :-[ ) * יש לי הרגשה שזה לא הפורום המתאים...אז...

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  21. Started by Arik.G,

:asthanos:

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by ISmile4U,

הובכן נכון להיום יש במחשב שלי 8 מאווררים כולל המאוורר של המעבד שניים מהחדשים שהוספתי כוללים גם תאורה ציבעונית אחד מהם בה יחד עם הפנאל הצדדי החדש שלי שכולל כמובן חלון. הובכן סדר המאווררים הינו כך: אחד על המעבד (פנטיום 4) אחד בספק הכח אחד מתחתין 80 מ"מ שמוציא אויר אחד מתחתיו גם כן 80 מ"מ שמכניס אויר אחד 80 מ"מ על הפאנל הצדדי שמוציא אויר אחד 120 מ"מ בבסיס המארז שמעלה אויר קר כלפי מעלה שניים 80 מ"מ בחזית המארז. אחד 120 מ"מ בראש המארז בערך באמצע שזורק אוויר קר כלפי פנים המארז. הובכן אשמח לשמוע דעת על סידור המאווררים שלי? ושנית כיצד אני יכול לטפל בבעית חוטי החשמל המרובים שיש לי?

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  23. שלום חברים, כחלק מפרויקט הקירור שלי, אשר יעדו המרכזי הוא השגת שקט מוחלט החלטתי להתחיל לתכנן הסבה של כל המערכת לקירור מים. פרטים ותמונות של SilentBob. ובכן, בעבר תיכננתי פרויקט קירור מים גדול, אך מצבי הכספי והפיזי אינו מאפשר לי ליישמו לכן החלטתי לגשת בצורה מעט שונה, חסכנית ויעילה יותר לדעתי. בביתי יש בריכת דגים גדולה בחזית הבית, המכילה בערך קוב וחצי, קר בכל עונות השנה. אני מתכנן להעביר זוג צינורות באורך 15 מטר, מהבריכה בחוץ, input ו-OutPut. מטורלל, מטורף, לא שפוי.. שמעתי כבר הכל. אבל שימו לב, המשאבה, חזקה דייה.. יחסית רועשת תשב מחוץ לחדר, שקט מוחלט. ההוצאות הינן מינימליות, על בלוק (מה שייאפשר לי ללכת על בלוק ברמה גבוהה ביותר), וצינורות. (המשאבה הינה מתנה..) הבעי…

• 11 תגובות
    • 913 צפיות
  24. כידוע לכולם הsf2 מאורר די חדש מבית משפחת tt יחודו הוא הסנסור והשלט שעלפיהם (שני השיטות) ניתן לקבוע את מהירות המאורר. אבל לא על זה באתי לדבר אלא... כתוב באתר 4800 rpm לאומת זאת אצלי הסנסור קורא 5444rpm ולא רק אצלי אלא גם אצל lev_18 האם יש בעיה באיתור הוכחה: http://planet.nana.co.il/bead2216/volc9%2EJPG

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  25. Started by bah10,

מה אתם אומרים על המערכת קירור מים החדשה של Thermaltake? יש לי פנטיום 4 2500 עם המאוורר של אינטל (2800 RPM) והטמפרטורה של המעבד לפעמים מגיעה ל40 מעלות בשיא. חשבתי לקנות את הערכת קירור מים, כי לפי האתרים שבחנו את המוצר, פנטיום 4 אמור להגיע ל27 מעלות בLOAD. אני רוצה לעשות גם O\C קטן ואני ממש לא סומך על המאוורר של אינטל. יש לי בבית את דלתא 80 מ"מ, אבל ממש לא בא בחשבון כמאוורר לO\C בגלל הרעש הנוראי שהוא עושה. בביקורת על המערכת קירור מים עולה שהיא שקטה מאוד!! אין לי בעיה תקציבית. כדאי לי לקנות? הקישור לאתר http://www.thermaltake.com/products/AquariusII/aquariusII.htm

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים