עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by chmmr,

חשבתי לקנות את המאוורר הנ"ל , טמפ' ההרד-דיסק שלי ( Maxtor 40GB ATA133 ) היא בסביבות 50 מעלות שהוא idle וקרוב ל 55 מעלות בעומס. לגבי סידור הכבלים במחשב יש כבלי IDE רגילים שהם די קשורים ביחד , יש לי מאוורר אחד שמכניס אוויר (מאחורה) ומאוור אחד שמוציא אוויר (מלמעלה) זה האתר הרישמי של המאוורר להרד דיסק : http://www.spire.nl/asp/hdd.asp?ProdID=17 אם יש לכם המלצה על מאוורר אחר או על עוד רעיונות להוריד את הטמפרטורה רשמו אותם תודה

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  2. Started by Nitro Viper,

הנה המעלות של המחשב שלי במאמץ (PRIME 95) כדאי לי לשנות את ההגדרות בביוס מאופטימל לטורבו? עכשיו הזכרונות שלי על 2.5CAS 7-3-3 ולפי מה שהבנתי זה לא משהו, כדאי לי?

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  3. Started by chmmr,

איפה ממוקם חישן הטמפרטורה בלוח אם Asus p8p800 deluxe ??

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  4. Started by amisha,

עשית OC במעבד הנ"ל ללא שינוי מתח (המתח הוא דיפולט 1.525V) ובטמפ' של המעבד עלתה ל 37 מעלות ב IDLE , ב LOAD עדיין לא בדקתי :-\ , עליית המהירות : 2.4GHZ - ל - 2.53GHZ מהירות ה FSB 860 אני עם הסינק המקורי של אינטל 1.האם הטמפ' האלו נורמליות ? 2.מה הם המגבלות בטמפ' ? 3.עד כמה אני אצליח להגיע בטמפ' כאלו ??(הערכה גסה)

5. Started by Rudon,

קניתי לא מזמן radeon 9600 pro בדקתי אותו על המחשב שלי והתוצאות הייתה סבירה אם אפשר לקרוא לה כך אז ניסיתי לעשות OC הבעיה היא שהעלתי את מהירות הזיכרון ל348 ואת מהירות המעבד ל 474 אבל קיבלתי רק שיפור של 200 נקודות ב3dmark2001se בקושי ושמתי לב שמספר הפריימים בבדיקות הראשונות שהן הדמייה של משחקים יוורד אז מה יכולה להיות הבעיה? ??? עם oc 474/348 http://service.futuremark.com/compare?2k1=6907639 בלי oc 400/300 http://service.futuremark.com/compare?2k1=6851700

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  6. Started by amisha,

האם הספאק יכול לתת פייט הוגן ל AX+SF2 מבחינת ביצועים באותה רמת הרעש ?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  7. Started by amisha,

האצתי את המחשב ממהירות של 2.4GHZ למהירות של 2.6GHZ המדיניות של היא שכול 100MHZ אני מפעיל את פריים ללופ אחד שלם ועכשיו אני מפעיל ואחרי דקה הוא כותב לי את ההודעה הזו : FATAL ERROR :rounding was 0.5 ,expected less then 0.4 מה אני צריך לעשות ? ???

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  8. לחבר אליו? שמעתי על כל מיני מחשבוניי מתח אבל מישהו יודע בערך איזה נגד צריך? (זה בשביל תאורת מולקס)

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  9. Started by tomer_baran,

כנראה טעיתי וחיברתי את Spire SuperRock ל AMD 2400+ (משיקולי עלות, כמובן) הלוח הוא Gigabyte 7N400L מארז Hec 6A19 עם איוורור מאחור (120 מ"מ) יש אפשרות להוסיף מאוורר 120 ממ נוסף שיכניס אויר. האם כדאי או שעדיף להחליף מאוורר ל CPU? תודה. :

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  10. Started by shlomiassaf,

שלום, אני חדש בעסק בלה בלה בלה יש לי מחשב הנ"ל P4 2.6G 800MHZ BUS ASUS P4P800 Deluxe 512Mb DDR 400Mhz (Installed as Dual) נסיתי לעשות אוברקלוק קטן, שזה יחסית קל עם הלוח שלי, והעלתי את המחשב ב20 באופציה אוטומאטית ועכשיו המחשב מראה לי 3.15 גיגה מהירות SYSTEM CLOCL 240 SYSTEM BUS 960 MULTIPLIER 13 עבדתי עם המחשב כרבע שעה בלי משחקים או משהו ממש מיוחד אבל הפעלתי תוכנות... הטמפ' שמוצגת לי היא 35 מעלות למעבד ו40 ללוח אם. זה נורמלי ולא מראה שום חריגה... הציוד לקרור הוא המקורי של אינטל ואין שום דבר מיוחד האם זה אומר שהמחשב יכול לרוץ ככה לאורך זמן? והאם זה בכלל כדאי, מכיוון שאני רואה שזה בכלל לא מאמץ את המחשב אז בעצם אפשר להשאיר אותו על המקורי של 2.6 ובכלל קראתי שכל המעבדים בסדרה …

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  11. Started by idofr,

שוווב הייייייייי אז כמו שאמרתי יש לי פנטיום 3 500 מגה ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק הטמפ" של המחשב שלי זה בערך 25-28 מעלות דיי קבוע ואין לי בעיה של מטח ואת האוברקלוק יעשה לי חבר שלי שיש לו ניסיון בזה לכמה אתם חושבים שאני יכול להגיע?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  12. Started by SixKiller,

או קיי תראו לאחר שפתחתי פה תראד וגם תוצאה די גבוהה... אז אמרו לי שהמצב שאני נמצא פה מפחית משמעותית את חיי המעבד שלי והוצאתי די הרבה כסף על הזכרונות 512 500 של טווינמוס והמעבד והכל אז הפסקתי ועשיתי דיפולט להכ מתחים באסים מכפלות הכל והזכרונות הפכו ל333.... מה עושים.? ד"א אז היה מתח מעבד 1.9 מתח זיכרון 2.8 מאמץ מעבד 63 נראה לי... מאמאץ מערכת 35 כיביתי עכשיו זה מאמאץ מעבד 48 מאמאץ מערכת 30 ובמנוחה של הכל זה 42 מעבד 26 מערכת..... או קיי מקווה שתעזרו בקשר לזכרונות.. עריכה קטנה למי שלא הבין: העניין הוא עשיתי דיפולט והזכרונות הפכו מ400 ל333 ולי שחושב אולי שזה בגלל הסיכרון הזה של ה3\3 זה לא זה...

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  13. Started by manbot,

כשאני נכנס רגיל לביוס ומשנה את ה-"CPU host freq" אני יכול לעשות רק 100 או 133. האם כדי להעלות בMHZ בודדים צריכים לעשות כמו בלוחות החדשים של גיגהבייט שצריך ללחוץ Ctrl+F1 או משהו כזה? בתודה מראש, manbot

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  14. Started by tomz,

אני רואה בחנויות המחשבים גריז טרמי, בחבילות נורא נורא קטנות, שעולות בין 30 ל80 שקלים לדעתי זה מוגזם לחלוטין אני מבין שזה מיועד למחשבים אבל אבא שלי נגיד קונה טיובות של קילו ב4וחצי שקל רציתי לדעת אם הם יתאימו גם לחלקי מחשבים פשוט חבל על הכסף :\

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  15. Started by danieln9,

שלום רציתי לדעת אם האם הערך של הנגד המישתנה(הפוטנציומטר) זה הניגודיות הכי גבוהה שהוא מגיע או הכי נמוכה. אם לא הבנתם את שאלתי אז השאלה היא אין אני יודע מה אומר נגד מישתנה של 100 אום(אני יודע לימדוד ניגודיות וכל זה רק רוצה לדעת את שיטת המדידה) שאלה זה קשורה בקשר לבנית הLCD למחשב בתודה דניאל נורמן

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  16. Started by Sifo Jen,

http://www.intel.com/design/motherbd/software/dcc/index.htm רק על שני הצ'יפסטים החדשים יהיה ניתן לעשות אובר, טוב, אני אצתרך ליקנות מחשב חדש :-\ יאיר.

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  17. Started by tavor21,

יש לי כמה שאלות שאני צריך לדעת : 1. האם כאשר אני מחבר לד למחשב אני צריך לחבר לחשמל וזהו או אני צריך עוד משהו כמו נגד? 2. כמה לדים ומנורות ומאווררים אפשר לחבר לספק של לפני 3 שנים לפנטיום 3 ??? תודה לכל מי שעונה

18. Started by Ghost_king,

קודם כל שלום לכולם אני חדש בפורום ואני לא בטוח אם זה הפורום הנכון לשאול אבל בכל זאת. אני רוצה לחבר מאורר נוסף לקירור המארז איפה כדי לחבר אותו? (למעלה, למטה, בצד) תודה מראש

19. http://www.wired.com/wired/archive/11.10/makeover.html זה הלינק. תהנו *הלינק פורסם בחדשה באתר PC-SPOT

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  20. Started by danieln9,

שלום רציתי לדעת באיזה כיוון לשים את המאורר של המעבד בנשיפה למעלה או למטה(על ההיט סינק)?? בתודה דניאל

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  21. Started by Bang,

ראיתי Light Tube, 1 Color Light, Microphone Controled ב8 דולר רציתי לדעת מה אני מקבל ואם יש עוד משהו שאני צריך לקבל או לקנות או מידע כללי בכלל

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  22. Started by nokia31,

הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות לחבר צג של וידאו ישן מאוד למחשב כך שהצג יראה את הטמפרטורות איזה פינים מה חיבור 21 הם אחראים לטמפרטורה ובאיזה תוכנה להשתמש אגב ברוכים הנמצאים

23. Started by skin,

יש לי פנטיום 3 600E עשיתי לו אוברקלוקון (אובר קלוק קטן) לבאס של 133 מה שעושה אותו 797 מהצ בערך. השאלה שלי היא - למה כשאני משנה את המכפלה עם הג'אמפרים זה לא משנה בפועל? זה צ'יפסט של VIAapollo 133 ואני לא זוכר את הREV... חוץ מזה קבעתי בביוס שיזהה אוטומטית את מהירות הזיכרון וPCI (בגלל שהאפשרות היחידה היא באס - 133 וPCI - 44) ואפשרות שקוראים לה - pci to cpu - concurrent משהו כזה - וכל זה כדי שהPCI יעבוד ב33 הכל עלה והמחשב יציב אבל בSANDRA זה אומר לי שהPCI ב44 יש משהו באותו מקום שקובעים את המהירות מעבד - spread spectrum חשבתי שזה החלוקת מעבד זיכרון, או לפחות מעבד PCI אבל כששיניתי את זה ל - 0.25% שזה האפשרות היחידה, לא שינה כלום. האם זה רק מראה 44 בסנדרה? יכול להיות ? ת…

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  24. Started by 114508534,

הייה פה איזה מישהו שפירסם קישור לאתר שיש בוא מדריך איך לחבר את הגיויסיטיק של יאס למחשב . אני לא מוצא אותו תעזרו לי בבקשה

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  25. בבקשה הייה פה קישרו . בבקשה לא לנעול

• 1 תגובה
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.