אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
רציתי לעשות OC לכרטיס שלי( GF4 MX420 של ASUSv8170SE) יש לי זיכרונות SDRAM, ואני רוצה ליסחוט יותר חזק למשחקים, ניסיתי בהתחלה את התוכנה GeForceTweakUtility אבל הוא מראה לי שגיאה שב XP הוא חייב לעבוד עם הדרבירים של NVIDIA ועכשיו אני עובד עם אלה של ASUS, למישהו יש תוכנה אחרת (וטובה מניסיון) להמליץ לי? וגם כמובן עצות..... תודה נ.ב השגיאה של ה GeForceTweakUtility http://forums.ort.org.il/files/30/1726644/5359754.JPG
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מי הם כיום הWater Blockים ה"מובילים", בשתי קטגוריות - ארץ וחו"ל.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
2000 agoia שלי ובעזרתו ובעזרת הxtreme ddr 333 שלי הצלחנו להגיע ל220 באס... מהירות שלא האמנו שנגיע תאמינו לי שווה כל שקל הלכתי כל הסיפור עלה לי 50 שקל וגם קיבלתי הרצאה מענינת על כל חלקי המחשב הקשורים לאובר קלוק איך ומה כמה ולמה ומה משפיע על מה ואני ממליץ לכל אלו שמאוד מאוד רוצים לפתוח מכפלה ופוחדים ואין להם את הציוד המתאים שלא יוותרו שילכו לאנשים שמבינים בזה ועושים את זה באופן מקצועי וככה מרוויחים מהירות אדירה מהמחשב תמורת סכום של 50 שקל במקרה שלי אז באמת אני ממליץ בחום על פתיחת המעבד ,ועוד פעם לכל מי שלא מבין בזה ורוצה שילך למקצוענים שבנינו
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הOC אני לא מצליח לעבור את הBUS של 141. אני חושד בכרטיס קול של AUREAL A3D 2 או ברטיס רשת של REALTEK ברגע שאני עובר את ה141 וינדוז לא עולה ורושם מסך כחול אומר שיש תקלה תבדוק את ההד דיסק חיבורי חומרה וכאלה "אם התקלה חוזרת תתקשר למי שסיפק לך את החומרה". הקטע הוא שברגע שאני מחזיר את הBUS אחורה (מתחת ל141) ההרד דיסק הופך לפיו מוד (אל תסבירו לי איך לסדר את זה אני יודע איך ואפילו הסברתי לכמה אנשים). למה זה קורה, ולמה אני לא יכול לעבור את ה141 FSB את המפרט המלא יש בצד ימין כמובן....
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
גבירותי ורבותיי, ;D ;D קבלו את המדריך המדהים ל בחירת מעבד ה athlon xp 1700+ שלכם, שיעניק לכם את התמורה הגבוהה ביותר לכספכם ;D תגובות יתקבלו בברכה http://lowyat.isentral.com/guides/athlonxp ותוצאות בפורום הבא: http://forum.isentral.com/index.php?s=9749919e6e1eba06947fab3f15e34a8e&act=ST&f=5&t=179&st=0 תהנו ;D
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי את ה VANtec aero FLOW amd 1700 0.13 jiubh epox8RDA+ case with 4 FANS 2 froNT 1 DOOR 1 "EGZOZ" שאני מפעיל את המחשב הוא מתחיל מ30 מעלות המעבד ומגיע ל55 בערך והמחשב נכבה. הגוף קירור יושב מצויין של המעבד ויציב ומרחתי את המשחה הטרמית. ישנה מדבקה כחולה דקה שאני מפחד להוריד אמורים להוריד אותה? צריך ממש לגרד אותה , בגלל זה חשבתי שלא אמורים להוריד אותה. ואם היא אמורה להיות שם , אז מה הבעיה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני חושב שאתם יורים לעצמכם בראשים (מנהלי הפורום)כשאתם מאפשרים הצגה של גועל נפש. הניסיון להצטייר כפורום מקצועי ,שעוסק בנושא O/C ומודינג נוחל כשלון ומראה כמה אתם בעצם ילדודס שמשחקים עם משאבות ומיכלי מים. מישהו מכם נכנס לפורום בחו"ל וראה גועל כזה ? אם אתם לא תקחו את עצמכם ברצינות אף אחד אחר לא יעשה את זה בשבילכם !!!!! ובמקום להגן עליו (כולם יודעים במי מדובר) צריך לתת לו בראש . משום שסוג כזה של פרוייקט לא משפר אלה מדרדר אתכם . ותזכרו דבר אחד: אין דבר כזה חצי עבודה. והתמונות שפורסמו גובלות בגועל !!!!!!! תתפסו את עצמכם בידיים ! באהבה.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות אוברקלוק ל-Athlon XP 1800+ 0.13Micron שלי ממהירות של 1.54GHZ למהירות של 1.67Ghz כדי שהוא יהיה קצת מעל הרמה של ה-Athlon XP 2000, פעם קודמת שניסיתי, העלתי קודם כל את הבאס ל-146Mhz וקבלתי AthlonXP2000+, בדקתי יציבות הכל היה יציב, ניסיתי להמשיך לבאס של 153 הצלחתי וקבלתי Athlon XP2100+, אחרי זה ניסיתי להגיע לבאס של 157Mhz והמערכת קרסה כל פעם, הייתי צריך לפרמט את הארד-דיסק 3 פעמים ולהתקין XP מחדש וכל פעם להתקשר למחלקת שירות לקוחות של Microsoft בגרמניה כדי להפעיל את ה-Xp HomeEdition, בקיצר בלאגן, אני מעונין הפעם להגיע לבאס רק של 146Mhz, למרות שפעם שעברה הכל פעל טוב אני מעוניין הפעם לוודא שלא תיהיה אפילו בעיה קטנה, ככה שאם אתם יכולים לייעץ לי איך לקבל יציבות מלא…
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שמתי לב שמוכרים אצל זיזאג ופנדה את המארז + מערכת קירור מים Thermaltake AquariusII & Xaser II 6000 Chassis האם שווה לי ללכת על זה? עזבו כסף כי גם כשזה עולה 1500 אני יכול להשיג ללא מע"מ כך שיוצא לי פחות אבל אני יכול להגיע לאוברקלוקינג טוב עם קירור כזה ובאמת כל העסק הזה שקט?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה לדעתכם הקירור הכי טוב לצ'יפ NFORCE2? מה דעתכם על הVantec IceBerq 3CCB-A1C? ???
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 1.7 אין לי קרור מיוחד או משהוא כזה איך אני יכול לעשות OC דרך איזה תוכנה..(אין לי מוסג ב OC) ולאן אני יכול להגיע המעבד בדרך כלל עובד על 32 מעלות בכל מצב.. וכמה אני יכול לעשות OC קבוע כדי שלא ישרף
-
- 10 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך מעבד,לוח אם ל-OC רצחני ביותר. זיכרון יש לי כבר של וידבונד 256 -3200 ואני לא יודע מה עדיף-2 סטיקים של 256 או אחד של 512. אם האפשרות השנייה עדיפה בהרבה אז זה בסדר כי יש תקציב(ודרך אגב זה יהיה טוב שיהיה לי גם סטיק של 512 וגם אחד של 256?)
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף לCDROM שלי את הלד. מישהו יודע האם ו/או כיצד זה ניתן לביצוע?
-
- 10 תגובות
- 776 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו ניסה לעשות אוברקלוק עם radeon9500 ולהפוך אותו ל9700 ואיך... כי אני פוחד לעשות את זה ואח"כ יקרה משהו לכרטיס שלי... תודה רבה רבה רבה רבה רבה מראש...
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
http://www.2muchdesign.com/jdacura/ammo-case/ נראה נחמד, וזה לא סתם איזה מחשב עם מעבד קר שלא זז, הוא יחסית חזק, והמארז נראה ממש טוב בסוף (קצת מעצבן שאי אפשר לדלג לעמוד האחרון למי שאין כח לקרוא הכל), והוא עוד הולך לדחוף שם גם צורב DVD.. לא מצאתי שם איזכור למשקל, זה יכול להיות כבד ולא כל כך נוח להעברה.. בכל מקרה, מדהים
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
מה שעשיתי בינתיים : http://www.pbase.com/madboys_lair/case בתיכנון : *לסדר את הכבל הצהוב איכשהו ( כשאני מעגל הוא נהיה קצר מדי ) *לעשות מעמד למאורר *לשים את התאורה עם המערכת שליטה *לעשות stealth לסידירום ולצורב *להוציא את הכונן דיסקטים ולשים שם מכסה ( אני רק צריך להשיג מכסה ) *לעשות חלון למעלה *לעשות את כל המארז בסיגנון של הדלת *עוד כמה דברים שאני לא רוצה לפרסם בשלב זה מה אתם אומרים?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה המפרט שלי axp2400 epox 8rda+ ati radeon 9100 GEIL 3200 256DDR TT volcano 9+ איך אני פותר את הבעיה?? הבעיה היא בעצם שברגע שאני שם את הזכרונות במהירות האמיתית שלהם הווינדווס לא עולה..?
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=8359 http://www.vrforums.com/showthread.php?threadid=5525&perpage=15&pagenumber=1 אוקי זה משהוא ממש ממש ממש מוזר.... מישהוא ניסה ראה שמע יודע ??? תסבירו...
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
מאיפה קונים נוזל זוהר בחושך? אני צריך את הנוזל למערכת קירור מים שלי
-
- 10 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
או שאין הרבה הבדל מה winbond 3200
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
בניתי נגן אורות ( Wave Meter ) שמראה את עוצמת הסאונד. איך כדאי לסדר את הלדים: מפוזרים במארז שכל פעם קבוצה של לדים נדלקים תלוי בעוצמת הסאוד או שלמקם אותם כפאנל ?
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: Athlon xp 2400 epox 8rda+ winbond 256 mb,3200 power suppl: HEC 300wt sapphire 9700pro VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD הטמפ' של המעבד במצב מנוחה היא 38 מעלות. האם זה בסדר? וגם, איזה אוברקלוק אני יכול לעשות אם המפרט הזה ולאיזה מהירות אני יכול להגיע עם המעבד? וגם עוד שאלה אחרונה:כדי לעלות את המהירות של המעבד אני פשוט מעלה את ה FSB בביוס?
-
- 3 תגובות
- 455 צפיות
-
-
למה הוא נותן לי כהשוואה רק מערכות מוזרות כמו שרתים ולוחות כפולי מעבד (ולא סתם פנטיום 3 או 4 )? וגם יש לו זיהוי מוזר של טמפרטורה, לוח 39 מעלות, מעבד-1 127 מעלות !!!, מעבד-2 37 מעלות האם אני בגירסה הלא נכונה ? --הבעיה נפתרה-- יש תפריט אופציות ביטלתי את הסימון ליד enable multi-threading benchmark עכשיו הוא מביא לי מחשבים נורמלים להשוואה ולא שרתים
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
למה אתם ממליצים תמיד לקחת את ה SF2 במקום הדלתא ב SLK800, כששניהם מרעישים בערך באותה מידה - ה SF2 ב 48db ב4800 RPM, והדלתא שבא בגירסאות האקסטרים מרעיש ב 52.5 dbl ב 5700 rpm?
-
- 8 תגובות
- 553 צפיות
-