אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשנות את הפתיחה בגלל ציטוט יפה שנכתב בפורום (שוב תודה ל SHIBBY15 ) : "אני יודע שהרבה חברה רוצים לדעת "לאן אני יכול להגיע בOC??? " אבל אני מזכיר פה לכולם שאין פה אפילו מגדת עתידות אחת!! אנכנו לא יכולים לשפוך קפה על הלוח ולדעת לאן המערכת תגיע. להתיעצויות ראשוניות תבואו חופשי אבל לשאול כל הזמן מחדש לאן אני יכול להגיע זה סתם ספאם. תנסו ותגידו לנו!" אכן נסו ותגלו כמה אפשר להגיע ! טוב החלטתי לפתוח דיון זה בכדי לעזור לאנשים לתכנן מראש את המערכת שלהם לאובר קלוק (אפילו קטן ) עם סיכוי כמה שפחות להתקע בגלל רכיב אחד דפוק ! נתחיל במערכות AMD : 1 : מעבד לפי תקציב! א. AXP1700/1800+ , אלו מעבדים שאין לאף לוח בעייה לשנות את המכפלתם, כמו כן יש פוטנציאל למהירויות באס גבוהות (…
-
- 12 תגובות
- 16.9k צפיות
-
-
אולי תעדכנו קצת?????? לפחות תעדכנו את ה heatsinks שיש לכם שם!.......... ועוד אתם שולחים לשם אנשים כדי לקבל מיידע! ואחר כך אתם מתלוננים על הטעיות.... יש לכם שם היטסינקים שכבר לא מוכרים...!!
-
- 7 תגובות
- 572 צפיות
-
-
בעוד כמה זמן אני קונה מחשב חדש ;D. חשבתי על לקנות ציוד לאוברקלוקינג\מודינג.. היתרון הוא שיש לי מישהו שיכול להביא לי מארה"ב, לכן סביר להניח שאני אקנה מhttp://www.frozencpu.com בינתיים חשבתי לקנות את הדברים הבאים: 3 מאווררים חזקים למארז (gigabyte aurora 570) חשבתי על http://www.frozencpu.com/products/5379/fan-268/Noctua_NF-S12-1200_120mm_Fan_48_CFM.html ועל 2 כאלה: http://www.frozencpu.com/products/2495/fan-194/Yate_Loon_D12SL-12_120mm_Silent_Fan_w_RPM_Sensor.html קירור להארדיסק.. חשבתי על http://www.frozencpu.com/products/2806/hdc-09/Black_Vantec_Ultimate_Hard_Drive_Cooler.html פאן קונטרולר\צג טמפרטורה קדוטה (ירוק או אדום) אולי http://www.frozencpu.com/products/2985/…
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אז ככה פני שנה עשיתי אובר למחשב שלי וואלה הייתי מרוצה\יש לי איימדי 3000 והגעתי איתו ל 300FSB שיפור של 50 אחוז ולפני כמה ימים התחילו הבעיות,המשב מתכבה וקורס מדי פעם במיוחד שבחצי שנה האחרונה אני עם וויסטה החלטתי להזמיען חלקים שיעזרו לי,מבחינת קירור למעבד יש לי קירור מעולה של ג'גהבייט אבל הטמפרטורה הכללית במחשב די גרועה לכן החלטתי להזמין משחה טרמית טובה,3 מאווררים של 80 מ"מ וקירור צ'יפסט ללוח אם אלו הפרטים המדוייקים של הרכיבים רציתי לדעת מה אתם אומרים ואיזה סירקולציה הייתם ממליצים לי לעשות שיש לי מארז שיש ו אפשרות למאורר אחד מאחורה באמצע אחד מקדימה למטה ואד בצד בדופן מול המאורר של המעבד ז"א אפשרות ל 3 מאווררים (ואחריי שיגיעו החלקים יהיו לי 5 מאווררים ככה זה הרבה ויהיה אחלה)…
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני מחפש אתר טוב של קניות רצוי ישראלי אני מחפש מארז טוב... אם למישהו יש אתר טוב פליז שיעזוי תודה מראש ;D
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
בירצוני לרכוש קירור למחשב יש לי מעבד AMD 3000 בתושבת 939 ואני חושב על הקירור הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_160&products_id=3418 רציתי לשמוע תגובות על הקירור האים הוא טוב ושווה להשקיעה נ.ב כיום המחשב שלי מגיע ל39 מעלות בשעת מאמץ האים כדאי ביכלל ליקנות קירור חדש? תודה מראש ???
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
טוב אז ככה...הכל הלך טוב מאוד בהתקנה עד שהתבקשתי להוציא את 2 הדברים האלה שנקראים Barb בקיצור ישבתי כשעה וחצי ולא הצלחתי להוציא אותם מהמקום...ניסיתי למחוץ אותם וללחוץ והכל...ולא יוצא כלום...בבקשה תעזרו לי אני כבר חסר תקווה.
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
אז ככה אלהן. רכשתי אתמול ביט טייפון של טרמל טייק כי דיי היה לי כבר עם הקירור סטוק שהגביל אותי ל OC אופציונאלי... הקירור נרכש למעבד 3500+ NEWCASTLE שלי... הוא היה תחילה עובד עם קירור סטוק מקורי של AMD + ומדבקה הטרמית ! ההתקנה של ההיטסיק של AMD אמורה להיות פשוטה אבל מסתבר שהמעבד ממש ממש נדבר בצורה ברברית להיטסינק אז דיי פחדתי לשלוף אותו אז אחי הטיפש הזה בא ושלף אותו בכח ! ! נלחצתי הייתי בטוח שהוא עיקם לי פינים ! חיש מהר החיברתי מהר את המעבד ללוח זכרונות וכרטיס מסך, וראיתי שהכל מגיב אז הייתי יכול להיות רגוע קצת על הביג טייפון וההתקנה שלו.. ההתקנה : מסורבלת ומציקה - דורשת הסרה של הלוח מהמארז, גו'ק לא כזה זריז, + הסרה של פלייט התושבת והתופסן העליון שלה... כאמור לא בכל…
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz 4MB Cache זיכרונות: OCZ Platinum Rev. 2 800Mhz 2048MB 4-4-4-15 לא הצלחתי לשנות את יחסי הזכרונות ואת תיזמונם כך שבפועל היחסים: 1:1 בתיזמונים 5-6-6-16. צירפתי תמונות מסך של CPU-Z המציג את התוצאות. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
ביצעתי כרגע עד 3.01 והרצתי את הOCCT קיבלתי שהמעבד יציב, עכשיו אני רוצה להמשיך עם הOC צריך מפה לעלות מתחים (השארתי הכל על נורמל), אין לי מושג איך לעלות מתחים?
-
- 14 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני חייב להגיד שדיי התאכזבי מהמוצר הנ"ל. היו לי כמה בעיות בהתקנתו: א.) החוטים של הUSB קצר, ככה שאני לא יכול לשים אותו בשום מקום מעבר למקום התחתון שלי במארז הFull Tower. מלבד לזה החוט בא מפוצל ל8 חוטים מזעריים ולא בא בחתיכה אחת. היה דיי מבאס לחבר את זה. ב.) משום מה הפנאל עצמו גדול מאוד. עד כדי כך גדול שהוא לא נכנס למארז. (הצלחתי להכניס אותו לברזל, אבל לפלסטיק הוא לא נכנס). הייתי צריך לשפשף את המארז שלי רק בשביל להתקין אותו. ג.) החוט של הFireWire ממש בוטל בתוך הפאנל. כל-כך בוטל שהייתי חייב להסיר אותו רק בשביל להתקין את הדיסק שלי בפנים. ד.)הדיוק של החיישן גם מאוד מפופק. אני ממש לא בטוח שהוא משקף את המציאות. בקיצור דיי התאכזבתי מTT.
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
הוא יכול להיפתח ל X850XT אחיו הגדול לפי מה שאומרים.. מישהו יכול להסביר לי רק איך עושים את זה ? ובקשר לפתיחת צינורות לכרטיס מסך, זה גם מקצר את חיי כרטיס המסך או שזה לא כמו אוברקלוק וזה לא משנה כלום בעומס על הכרטיס ולא צריך קירור?
-
- 6 תגובות
- 551 צפיות
-
-
טוב אז כככה קניתי מחשב לפני חודשיים + - ... וקיבלתי באמת GF 7600gt עכשיו יש עליו בלוק שחור בגודל כל הכרטיס שרשום עליו Silent Pipe II חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי קירור דומה לזה! כל הסילנט פייפ בעולם נראה לי שונים משלי מה זה?!?@ בקשה תעזרו לי הנה תמונה שלי (בלי להתיחס למודינג שאני עשיתי...רק שימו לב לבלוק השחור מתחת לכרטיס מסך ...כמה שאפשר לראות והנה סילנט פיפ 2 כמו שהוא בכל העולם =\
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
קניתי את המאוורר הנפלא של זלמן, בעקבות התחממות יתר של המעבד . ברוב טיפשותי, לא מדדתי את הלוח והמארז, לוודא שיש מקום למאוורר כה גדול (130מ"מ). שמתי לב לבעיית המקום כבר שקיבלתי את המאוורר ופתחתי את המארז כדי להרכיב. ספק הכוח היה צמוד למאוורר הקודם (שהיה קטן בהרבה מזלמן), לכן נאלצתי לנתק את הספק ממקומו, לחבר את המאוורר החדש, ולהחזיר את הספק באופן כזה שהוא נמצא באלכסון למארז, כלומר משאיר כמה ס"מ בינו למאוורר, ונשען על חתיכת פלסטיק שתקעתי כדי שישאר באלכסון, מה שמשאיר פתח לא גדול במיוחד אבל עדיין פתח בדיוק מתחתיו. אני חושש שיצבר הרבה אבק בתוך המחשב בעקבות זה. לא כל כך בטוח שיש מה לעשות בנידון, אלא אם למישהו יש את הדגם 7000B ומעוניין להחליף עמי. שאו ברכה.
-
- 11 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני אנימטורית ועוסקת בתלת מימד, לקחתי שלשום את המחשב מהחנות (לא הרכבתי אותו לבד) ויש איתו כל מיני בעיות. אשמח גם לתשובה חלקית, לכל טיפ ועצה!! :-[ 1. הבעיה הראשונה נוגעת לטמפרטורה: ה-cpu נע בין 48-51 וה-system בין 49-52 גם כשאני לא מבצעת פעולות שדורשות משאבים. הנתונים האלו הם לפי התוכנה שהגיעה עם הלוח אם-"USUS-AI SUITE" לפני כמה דקות המחשב איתחל את עצמו, אני לא יודעת אם הייתה התראה לפני כן ( כי יצאתי מהחדר לדקה.) errors שניתקלתי בהם: א. "microsoft visual c++ runtime library !runtime error Program: c:/program Files (x R6025 -pure virtual call לפי מה שהבנתי, זאת בעיה שקשורה לזמן ריצה ואפשר לראות אותה עם היישום DebugBreak אבל אני לא יודעת מה זה אומר בדיוק.. ב.…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתי בלא מעט אתרים בנושא OC שאת תדר ה-PCIE נדרש לקבע ב-102M דווקא ולא 100M , כמו כן ראיתי שהייתה המלצה להעלות את מתח ה-PCI ב-+0.1V .שאלתי: האם באמת נדרש לקבע את התדר ב-102M והאם אין סכנה לכרטיס מסך בתיקון המתח (הכרטיס שלי : EVGA 8800GTS 320 SC) תודה למתייחסים
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מערכת קירור מים תקציבית למעבד שתספק ביצועים סבירים ראיתי בסטיקי את ההמלצות אבל לא הצלחתי למצוא חלק גדול מהחלקים שמוצעים שם .. האשכול עצמו בן 3 שנים והייתי מעוניין לקבל המלצות עדכניות יותר .. התקציב שלי פחות או יותר הוא 100$ .. עם אפשרות חריגה קלה .. יש לי אפשרות להזמין מחו"ל .. אבל אני לא מכיר חנויות איכותייות וממולצות להזמנה .. עוד שאלה, אם אני אצליח לקמבן שמיכל המים יהיה בתוך מקפיא של מקרר (מיני מקרר לצורך העניין) עד כמה ההשפעה תהיה מורגשת ? תודה!
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
הי רכשתי מחשב חדש AMD ואיתו כרטיס מסך SAPPHIE X800 GTO ULTIMATE, התקנתי XP ומייד אחריו התקנתי את ה CATALIST ו TRIXXX כאשר המחשב נמצא ב כמעט 0 עבודה הטמפרטורה של הכרטיס עולה ל 92 מעלות ויתר (צלציוס). מישהו יודע לאיזה מה טווח הטמפרטורה של הכרטיס ? מה הרמה המקסימלית שהכרטיס אמור להגיע ? האם הכרטיס תקול חשוב לציין הנתון הזה ללא OC וללא הרצת משחקים ULTIMATE- כלומר קירור פאסיבי ללא מאורר תודה MAT
-
- 7 תגובות
- 554 צפיות
-
-
באתר של אינטל כתוב שרמת המתח התקינה למעבד הזה היא 0.962V-1.362V וטמפרטורה מקסימלית של 73.3°C http://ark.intel.com/cpu.aspx?groupId=32242 אם אני יבצע אוברקלוק עד שרמת המתח תגיע למקסימום המותר שהוא 1.362V זה לא יקצר את חיי המעבד?
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אהלן, למישהו יש את המאוורר הזה ויכול לומר לי האם רמת הרעש שלו פחותה או גבוהה מהמאוורר סטוק של אינטל?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קראתי פה בפורומים שה big typhoon הוא אחד הקירורים המומלצים (אם לא הכי...) והוא שקט יחסית לביצועים. אני קונה מחשב שחשוב לי שיהיה שקט. למישהו יש ניסיון עם ה ביג טייפון? עד כמה הוא רועש? תודה!
-
- 10 תגובות
- 801 צפיות
-
-
טוב חשבתי פתאום למה לא לקנות מקרר קטן לדוגמא מקרר זה http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=29293 ולהכניס לתוכו תמחב מה אתם אומרים הרעיון בר ביצוע ?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חשבתי על זה לאחר ההודעה בחדשות על הביקרות לcoolermaster 710, למה באמת שחנויות בארץ לא ייבאו מcoolermaster את הפנלים הקידמיים, כי הם באמת יפיפים, הרבה יור מהפנלים הקידמיים הרגילים של הchiftech והenermax... הרי כמה זה אמור לעלות? 200 שקל? וזה יכול לצאת מדהים (chiftech כחול עם פנל של coolermaster, ממש OWNZ)... זה אפשרי??? אני לא בטוח אם אני לא יקנה דבר כזה!
-
- 34 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לשים קתודה קרה במסך שזה יאיר מהחריצים... יכול להיות ממש מגניב.... יש לי מסך 19 ככה שזה יהיה ממש יפה... אני רוצה לדעת אם זה אפשרי וכדאי...
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיקרון: מים בלחץ נמוך הופכים לאדים בקלות..... ואפשר להוסיף מאווררים כהוות נפשכם... (אני התחלתי לבנות כזה) הצינור שמוביל את האדים עד קירור לא חייב להיות צינור עגול - (אם זה לא עגול אז אפשר פשוט להרכיב על זה הרבה איטסינקים ומאווררים) סליחה על הציור המעפן - אבל השעה כבר 01:00 ולא ישנתי המון זמן... :'(
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-