אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח לפתוח את האפשרויות בביוס כדי שאני אוכל לעשות OC .....אם למישהו יש את הלוח והוא יכול לעזור לי או שהוא מכיר את הלוח והוא יכול לעזור לי אז בבקשה כי אני לא מבין כלום בחוברת.....
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
http://www.2cooltek.com/case001_2.html יש אנשים עם יותר מדי זמן חופשי, יצר הרפתקני מדי והרבה מדי כלי משחית...
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
האם אני יכול לשים היינסטיק על כל צ'יפ? אם כן איך אני מחבר אותו שהוא לא ייפה או משהו כזה...
-
- 6 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יום אחד אני נכנס לתומי לbios ובודק שם את הטמפרטורה, סתם בשביל הקטע, חשבתי שזו תהיה אותה טמפרטורה כמו בASUS PROBE ובMBM אבל התברר לי שלא, זו היתה טמפרטורה גבוהה ב10 מעלות! כל התוכנות אומרות לי שיש לי 35-45 אבל בביוס זה מגייע ל55! אני לא יודע מה הטמפרוטורה האמיתית של המחשב שלי . נ.ב הפרשי הטמפרטורה הם רק של המעבד ולא של הלוח.
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מישהו עשה את זה? (אני מתאר לעצמי של-9500 זה אותו דבר בדיוק)
-
- 9 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם , פותח ת'ראד חדש ובו נוכל לדלות מידע על איזה סטפינגים קיימים היום בחנויות ברשת עבור מעבדי AMD השונים 1700 - 2800 . מקווה לשיתוף פעולה שלכם.
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
xtrem ddr 256 333 pc 2700 מישהו קיבל יותר פה?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
??? היכן ניתן לרכוש בלוק לקירור מים איכותי בארץ? ואם לא בארץ אז בארה"ב?
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני חושב לקנות LCD צבעוני ורציתי לדעת אם יש לו חיבור ל-USB או שהוא מתחבר גם ל-LPT? והאם צג מגע יתאים ואיזה תוכנות מיוחדות יש למסך הזה?
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני לא יודע עד כמה הדבר נעשה אצל בעלי קירור המים או שהדבר גם אינטרגרלי אצלם גם. אך רציתי להבהיר כי ישנה דרך להוסיף קירור למערכת מבלי לשנות אותה. הדרך הכי קלה הינה הופסת נוזל אנטיפרייז (ANTIFREEZE ) אולי אתם חושבים כי הדבר נועד רק למכוניות ולמנוע קיפאון של המים, הדבר נכון אבל רק בחלקו. לאנטיפרייז 3 שימושים. 1. מניעת קיפאון מים - דבר אשר מונע מהמים לקפוא ולגרום נזק, לא נראה נכון במחשבים.. 2. שימון מערכת הצינורות והמנועים, האנטירייז מסייע לשימון המנוע המים ומונע חלודה. 3. התפקיד הכי חשוב שאנשים אינם מכירים בשימוש של אנטיפרייז. כאשר מים מתחממים ומתחילים לעבור טמפ של 50 או יותר מעלות, נוצר הפרש זעיר מאוד בין גוף המתכת לבין המים עקב החום. החום איננו מגיע למים ישירות אלא עובר הר…
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
כל מה שאני עושה יש לי בעיות איתו , כל דבר שרק ניסיתי... 12X175 11X180 10X200 = המחשב לא עלה.. ניסיתי עם מתח של 1.95 עד למתח של 1.75.. הזכרונות שלי במצב Turbo = 7 3 2 cl - 2.5 מתח 2.7.. לפני זה , הם גם היו על : 5-3-2 cl - 2.0 ואפילו מתח 2.9 מסכים כחולים \ הודעות שגיאה \ יש לי כרגע רק את סימ סיטי 4 על המחשב , והוא פועל דיי לאט.. מה לעשות? כמה לשנות? agp - 66mhz Udma - disabled memory - 100% שהורדתי את הזכרון ל83 אחוז.. המחשב לא עשה לי פוסט. מפרט : epox8rdaplus amd 1700 0.13 jiubh 0203 winbond 400\3200 256 X2 (daul channel) Radeon9700 pro מארז מאוורר מאוד... בקשר לטמפרטורות.. שהיתי כמה זמן על 2250 מגה הרץ , המעבד במאמץ לא עבר את ה 45.. ועל 2000 מגה הרץ 41 מקסימום תודה...
-
- 9 תגובות
- 576 צפיות
-
-
למישהו יש נסיון עם הסטיקים של 256 מ"ב - וינבונד ? איזה תזמון מומלץ עבורם ?
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
היום חזרתי הביתה עם לוח חדש: EPOX 8RDA+ והוא נותן אפשרות של מכפלות עד 25 בערך אבל כל מכפלה מעל 12.5 הוא מתנהג מוזר: או שהוא מריץ אותו ב 100*11=1100 (11 כי זה מעבד AXP1700 JIUHB) או שהוא נותן FSB של 166 (או מה שאני רוצה) אבל מכפלה קטנה מ12.5!!!! עכשיו הוא רץ אצלי ב 12.5*170=2135MHZ ואני היתי מרוצה אם היה לי זכרון DDR400 אבל יש לי DDR333 אז כדי להגיע למקס אני צריך יותר מכפלות! בבקשה עזרו לי, אולי אני מפספס משהו?
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני עכשיו בונה את המסך LCD שבאתר לפי המדיך וכאשר באתי להלחים משהו ניתקלתי במשהו משונה: בטבלה שמציינת לאן כל רגל במסך הולכת רשום שאת רגל 5 במסך יש לחבר לגיד 1 בפרלל ואותו דבר רשום גם על רגל 6 במסך LCD. כאשר צפיתי בסירטוט ראיתי שרגל 5 במסך הולכת ל 14 בפרלל. מה מהם נכון? (אני חושב שהסירטוט, יותר הגיוני) בכל מיקרה תגידו מה נכון ותתקנו (אם צריך) בשביל שאחרים לא יטעו המדריך: http://www.hwzone.co.il/modding.php?file=lcdguide3.php
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
תשמעו אני רוצה להוסיף עוד 4 מאווררים למחשב על הגג של המארז יש לי את הכל את המאווררים מקדח הכל! עכשיו מה הבעיה אין לי מוסג איך לתת להם מתח , חשמל... מישהו יודע איך אני יכול לתת ל4 מאווררים את המתח שהם צריכים תודה רבה רבה
-
- 11 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש ליזיכרון הנ"ל של MICRON CAS 2.5 כמה טוב הוא בהתאם למפרט שלי לOC. לאיזה מהירות BUS אני אגיע - אם אגיע
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
אהלן, אז ככה אחרי שראיתי פה מלא אנשים שעשות דברים פשוט סוף הדרך על החלונות שלהם, אז הושפעתי ועכשיו ברצוני לעשות גם משהו גומה. רעיון כבר יש לי את הכלים גם יש לי שהם מקדחים ו דרמיל חברת WOLF כן כן לא מקורי אבל למי יש כסף ;D עכשיו לשאלות: 1.על איזו מהירות אתם ממליתים לעשות את החריטה? 2.על איזה צד בחלון עושים את החריטה ?אם זה הקדצי או הפנימי(פונה לכיוון הלוח אם שבמארז). 3.אם עשיתם את החריטה עם הצינור או הדרמיל עצמו(מכיוון שהצינור מנמיך את הסל"ד אז אני לא בטוח שכדאי להשתמש בו). אודה לכם מאוד אם תענו על השאלות הנ"ל ואם בא לכם ממש לעזור לי אז תצרפו כמה תמונות של פרוויקטים שלכם שאפשר לראות פרטים של החריטה זה יעזור לי מאוד. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני מדבר מהמחשב של אחי צ'מעו חיברתי כמה מאוררים נוספים וסידרתי את הכבלים ואז הוצאתי גם את המאורר של המעבד ונשבר פלסטיק ממש קטן איפה שהדבר הזה שמחזיק את המעבד אז בקיצור עכשיו אני מדליק את המחשב והוא מראה לי את הפרטים על הכרטיס מסך ואז מפעיל את המחשב ואז מראה את המעבד אבל לא עושה בדיקה של הזיכרון ולא מראה שום דבר ונתקע שם והמסך עכשיו נדלק אבל לא רואים בו ולפעמים שרואים אז הוא נתקע בקטע שהמחשב עולה וכתוב את המעבד ואין לו בדיקה של זיכרון בעע עכשיו אין מאורר על המעבד כי הוא לא היה טוב והוצאתי אותו ובזמן שהוצאתי אותו אז נשבר חלק מאוד קטן (פלסטיק) שמחזיק את המאורר על המעבד ועכשיו אין לי איך לחבר אותו והוצאתי גם את הזיכרון והוא מדליק לי לד אדום ליד הזיכרון כיאלו שיש שם בעיה מה …
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מצליח לעבור את ה 185fsb ניסיתי לעשות 200X11 וה windows נדפק 3 שניות אחרי שעלה.. כרגע אני על 185X11 וזה עובד חלק.. Cpu : 1.75 dimm : 2.90 הזכרונות הם בתיזמונים של 5-3-2 cas2.0 זה המפרט שיש לי : amd xp 1700 0.13 jiubh0203 Epox8rda+ Winbond BH-5 3200\400mhz 256mb X2 Vantec Aero flow Hec300watt (אין לי כמעט שום דבר שמוחבר למחשב... לא פיסיאי.. ורק הרד דיסק אחד וסידירום אחד) יש עצות? משהו? תודה
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה נחשב טוב? אתמול פתחתי מכפלה עם חבר שעזר לי שבהמשך אני אספר לכם מי זה יש לי זיכרון מסוג xtreme ddr 256 pc 2700 epox 3ka 2000 xp agoia ואני משייט לי על 220 באס ללא תקיעות ורציתי לדעת אם זה נחשב טוב ?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעתי שיש אפשרות לעשות OC ל9500 PRO ולהפוך אותו ל 9700 לא PRO !! עכשיו,ראיתי כי לכרטיס 9500PRO יש Memory Bandwidth של 8.8 GB/s וכי ל9700 יש 17.6 GB/s Memory Bandwidth השאלה שלי היא,כאשר אני עושה OC לכרטיס 9500 PRO האם זה מרחיב גם את Memory Bandwidth של הכרטיס? ועד כמה חשוב הMemory Bandwidth בכרטיסי מסך ועד כמה זה משפיע על הביצועים?
-
- 9 תגובות
- 691 צפיות
-
-
המון הודעות מדברות פה על פתיחת מכפלה ואני שמתי לב שיש לאנשים טעות בסיסית ביותר. מעביד ה-TBRED B (לא יודע לגבי ה-A) מגיעים עם מכפלה פתוחה. בכל לוח שמאפשר שינוי מכפלה זה יתאפשר (לא רק KT400 ו-NF2). כשמדברים על פתיחת מכפלה למעבדים האלה הכוונה היא למכפלות גבוהות/נמוכות למעבדים איטיים/מהירים. הסבר: עבור כל מעבד TBRED B עם מכפלה נמוכה או שווה ל-12.5 תתאפשר בחירה של מכפלה עד 12.5 אבל לא מעל. עבור כל מעבד TBRED B עם מכפלה גבוהה או שווה ל-13 תתאפשר בחירה של מכפלה מ-13 עד למקסימום באותו לוח. כל זה מותנה כמובן באפשרות שינוי מכפלה ב-BIOS או ע"י JUMPERS בלוח הנתון.
-
- 30 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה המוד נותן? מה כל כך טוב בו? ואיזה חומרים צריכים למוד? ואיך מבצעים אותו?
-
- 13 תגובות
- 865 צפיות
-
-
בדקתי דרך הביוס זה נורמאלי? המעבד הגיע עם הקוריר הזה P4 1700 לוח אם של אסוס לא הוספתי מאווררים נוספים חוץ ממה שהגיע איתו השאלה שלי היא האם כדאי ל להחליף מאוורר למעבד ואם כן לאיזה קירור מים גם אפשר =] אין לי בעיה להשיג כל מוצר אני רק צריך שם מלא כולל דגם והכל ואני גם מחפש משהו שקט אבל שיקרר טוב (אני אל הולך לעשות אובר קלוק רק רוצה לשמור על המעבד שלי =] )
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-