אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לרכוש פנל קדמי עם צג LCD גדול ככל הניתן בעל חיישנים משלו למדידת חום מעבד,HD ולוח {לא כזה שמסתמך על החיישן של לוח האם} אשמח לקבל המלצות או הזהרות אם יש!
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות את המארז הבא(בשחור) ולהוסיף לו (אולי יש כזה מקורי?) חלון בדיוק כמו המארז בכחול---> http://www.hwzone.co.il/gallery/album50/aam איפה אני עושה את זה וכמה זה עולה(האמת היא שזה נראה לי אורגינל).
-
- 10 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני מחפש מדריך פשוט לoc שיהיה מובן למי שאין לו ידע מוקדם ושיהיה מתאים למחשב שלי athlon xp 1900 gigabyte radeon 9700 pro EPOX EP-8RGA+ NFORCE 2 GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel תודה
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אז תכירו, ה Dragon 01BLD שלי, ששמו כאמור Hydro Machine, אני מחכה למערכת קירור המים.... היום הוא חוגג בדיוק חודש ! קניתי מפנדה.... ובינתיים הוא עבר לא מעט מודינג.... אפשר אפילו להגיד שהרבה.... לפניכם תמונות עם פרטים: החלון התחתון: החלון העליון: מאוורר לדים שקוף על-גבי החלון התחתון: הלוח - MSI K7T266 Pro2 - U MS 6593 מוד לג'יפורס 2 400 MX הכרטיס התחתון - D-LED שמחובר ללוח, עם שני USB: חיבור מולקס מואר בלד כחול מבפנים: המודינג לספק: מעבר הכבלים לחלק העליון של המארז ה D-LED שהוזכר מקודם: זהו, אשמח מאוד לתגובות, הערות, הארות, שיפורים, שיפוצים, אבל לא לכלוכים..... תודה מראש !
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אני דיי חדש פה למרות שאני הרבה זמן מסתכל בפורום רציתי לדעת אם כדאי לעשות oc ל radeon9000 אם אפשר בכלל ואם הוא ישפיע על הביצועים של הכרטיס מסך באופן משמעותי מה אני צריך לקחת בחשבון כאשר אני עושה oc לכרטיס מסך תודה=]
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
לחבר שלי יש את המפרט הבא: Pentium 4 1.6 Socket 478 המעבד בליבה Willamette לא Northwood! Asus P4S333 DDR 266 PC 2100 טוב אז ככה הוא ממש לא מבין במחשבים הוא סתם שיחק עם הביוס והוא אמר לי שהוא שינה בטעות את המהירות. הוא עשה אוברקלוק ל- 2100 Mhz טוב מה שאני רוצה לשאול אותכם הוא שאין סיכון באוברקלוק הזה? אין לו שום קירור מיוחד...
-
- 11 תגובות
- 822 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם למישהו יש ומה הנתונים שלו (הספק). האם הוא ישלוט על מאורר 120 שENERMAX. http://www.enermax.com.tw/uc-a3fatr2.htm
-
- 9 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
מה זה בדיוק----http://www.pchardware.co.il/docs/pi-2101134993.htm האם זה החלום שעושים במארז? לי יש Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case איפה אני יכול לעשות חלון כזה?
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך, הכל מוכן, אבל לפני זה מה הסכנות בזה?
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
ובכן שיעמם לי מאד! ואני ידעתי שאני הולך לקבל את הsapphire 9100 128 שלי בקרוב. אז אמרתי בסדר נראה כבר מה אפשר לסחוט מהכרטיס הזמני. התוצאות הם: (ראו קובץ מצורף) ב3dmark 2001 אני רץ ב640 על 480 והתוצאות: ברגיל 125/125 = 2696 אוברקלוק 155/137 = 2870 אז רק תראו שזה כרטיס רציני ביותר ;D עריכה: נוספ האוברקלק: 155/150 = 2991 נקודות. יותר מזה הכרטיס כבר לא סוחב. וגם כל מה שיש לי זה היטסינק מפלאסטיק אפילו לא מאורר .
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אני לא איפה אני ממהיר את באס בלוח שלי. חיפשתי בביוס ולא מצאתי כלום. יכול ליהיות שבלתי אפשרי לעשות לו OC? :-\ תעזרו לי בבקשה!!!
-
- 11 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום כבר פירמסתי בעבר תרד דומה אבל לא קיבלתי תשובה. יש לי לוחa7v333 מעבד AXP 1800+ פלומינו, זיכרון SAMSUNG 2700 DDR כרטיס קול AUREAL A3D2 כרטיס רשת REAKTEK GAINWARD GF4 TI4600, HSF AX-7+80mm EMERMAX ו מארז אנרמקס. למה אני לא יכול הגיע של באס מעל 141? שאני עולה מעבר וינדוז מתמוטט, ומאפס את ההרדיסק והCDROMS לPIO ראיתי פה מערכות דומות שהגיע לבאסים גבוההים בהרבה משמעותית אשמח אם אקבל תשובות הפעם...
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את'לון 1300 עם מאוור שקיבלתי עם המעבד. מעבר לעובדה שהטמפרטורה הממוצעת שלו היא 57 מעלות הוא גם עושה _המון_ רעש. אני מחפש פיתרון קירור הכי שקט שיש ושגם יקרר לי את העסק. בעבר הציעו לי Thermaltake Volcano 6CU. אבל לפי מה שבדקתי באתרים הוא לא הפתרון הכי שקט. אני לא מעוניין להוציא 300 שקל על קירור למעבד, הגבול שלי הוא בערך 150 שקל. ראיתי באיזו חנות את AeroCool X-Factor ושהוא הרבה יותר שקט מה-6CU. מה אתם ממליצים לי לקחת?
-
- 7 תגובות
- 585 צפיות
-
-
ראיתי את הנתון על הSPARK 7 של TT ולא הבנתי מה המשמעות שלו.
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
אם לא קשה לכם להסביר לי קצת על העניין הזה של האפשרות נעילב של AGP ו PCI בביוס של הלוח הנ"ל. יש לי כרגע KT400 של איפוקב וכשאני עובד בבאס גבוה כגון 200 אז הכונן קשיח קורס מאוד מהר, וכשאני עובד ב 185 אז הכל טוב אבל צצות בעיות הכי מוזרות בווינדוס עצמו כמו למשל פתיחת קיווצי RAR יותאים לי קבצים BAD CRC ועוד כל מיני תופעות. אני מבין שזה מהבאס הגבוה. אבל אם אני מתשמש בלוח 8RDA+ שיש לו את הנעילה ונועל את הPCIו AGP זה משפיע על התעבורה לכונן הקשיח או שזה לא קשור וזה משפיע רק על האפיק PCU והכרטסים שמותקנים בסלוטים?? תודה מראש על העזרה.
-
- 14 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך gforce 4 mx440 של אסוס ורציתי לעשות לו אובר קלוק . עכשיו הכרטיס עומד על ליבה : 281 mhz , וזכרונות : 420 mhz (אם אובר קלוק קל ) , והוא עובד יציב , עכשיו הייתי רוצה לדעת האם כדי לעשות אוברקלוק רצחני לכרטיס אני צריך קירור לזכרונות ולהשאיר את המאורר על הכרטיס או להישאר בלי קירור לזכרונות ואם tt crystal orb ? מקווה שתוכלו לפתור את הדילמה שלי נ.ב (אני לא יודע איפה לקנות קירור לזכרונות של הכ"מ אז אם מישהו יוכל לשלוח לי בפרטי את שם החנות אני אשמח)
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
היי אנשים , אני מעוניין במספר מוצרי מודינג , האם אתם מכירים חנות טובה וזולה למוצרים האלו ? לא צריך שליחה לארץ ;D המוצרים : - כבלים מעוגלים - ננוטרם בלו / אייס - גרילים - ועוד כמה שטויות ... בדקתי כבר את Newegg , Case-Mod , Yahoo יש עוד חנויות בסגנון ? *** רצוי לציין שאני מעוניין בחנות אינטרנט בארה"ב , ( לידיעת המנהלים ) כך שלא נראה לי שיש כאן איזושהי פרסומת ... אין אנשים עם אינטרסים לחנות מסיימת . בתודה מראש , VooDoo3
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
יש לי חבר עם מעבד ב 75 מעלות... יש לו פנטיום 3, 1000 מה"צ, על סלוט. ההיטסינק שלו קטן ועלוב, ובקושי מחזיק על המעבד. רציתי לחבר לו את הגרין פאואר שלי, זה אפשרי בכלל? תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנשים לכל מי שחיפש את התוספת לוולקנו: http://www.thermaltake.com/products/heatsink/ductingMod.htm אני עושה הזמנה מחול ואולי אני יצליח לדחוף בחבילה עוד אחד שתיים כאלה לכל מי שמעוניין בקניה של המוצר הזה בבקשה שלח לי הודעה ונדבר בפרטי
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי לוח 8RDA+ של EPOX וזיכרון MUSHKIN DDR333 ואני לא מצליך יותר מ167MHZ FSB, הזיכרון כורס לי. אני הוספתי מטח וזה לא אוזר אז אני חושב אולי התזמונים, אז איך אני בודק איזה תזמונים יש לי ואיזה תזמונים אני צריך כדי שיהיה FSB גבוהה יותר. (זה לא המעבד 100%)
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
עכשיו הגיע לידי כמה פלטות של פרספקס שקוף בעובי 10 מ"מ, ומן הסתם אני חייב לעשות איתו משהו. אולי יש לכם רעיונות טובים? חשבתי להחליף את החלון שיש לי עכשיו ולעשות עליו חריטה ממש עמוקה ( 7 מ"מ) ולהעיר בצדדים אם הרבה לדים כך שהשבירה של האור תיהיה ממש חזקה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כבר הרבה זמן SLK-800 ו- SMART FAN 2 של TT חיפשתי במספר חנויות ולא מצאתי.. =\ מישהו יכול אולי לתת לי שמות של חנויות שאולי יש בהם את המוצרים האלו? ואם יש איזה שהיא בעיה של פרסום בגלל זה (לא שידועה לי) אז תכתבו לי בפרטי תודה
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש משמעות לקירור הזיכרון ,ואם כן באילו תנאים ,אילו גופי קירור כדאי להתקין ואיפה אתם מציעים להשיג אותם ???
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
גרועים? או לתת בערך 180 עם תזמונים מצויניים כי לפי הבדיקות שעשיתי בסנדרה לדוגמא אני מקבל על הזיכרון בבאס 160 עם תזמונים מצוינים כמו זיכרון 180 באס עם תזמונים גרועים אז מה עדיף למתוח תזיכרון עד קצה גבול היכולת עם תזמונים טובים? או לעומת זאת למתוח תזיכרון למספרים גבוהים יותר עם תזמונים גרועים?
-
- 2 תגובות
- 460 צפיות
-