אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לקנות קרור טוב למעבד שלי כי הוא חם מאוד במנוחה 55 במאמץ 64 הוא מהירות 3.000 וסוקט 478 תודה מראש אליי :hi: :hi:
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום, שמי אייל, והמפרט שברשותי הוא: לוח אם: Intel Isleton D946GZIS מעבד: Intel C2D E6300 1.8GHZ - קירור סטוק של אינטל מארז: NZXT Apollo + מאוורר קידמי 120mm ספק: FSP 400W 24pin SATA 12cm PN המעבד שלי ללא שום OC ומגיע לטמפרטורות מטורפות. במנוחה 50-55 במאמץ 60-65 בעקבות כך העלתי את קצב סיבובי המאוורר של המעבד למקסימום, והטמפרטורות ירדו מעט, אך עדיין לא מספיק וברעש גבוה. ברצוני לקנות מאוורר פשוט למאוורר, עד 100 ש"ח, והדרישות שלי הם: - הכי חשוב, שיהיה שקט. - שיקרר טוב, והמעבד יגיע לטמפרטורות נורמליות. - שיהיה פשוט להתקנה. - שיגיע עם משחה תרמית (אפשר לקנות מאוורר ב-70 ש"ח, ומשחה ב-30 ש"ח). - שיהיה אמין, ומחברה אמינה. תודה רבה! אייל.
-
- 13 תגובות
- 651 צפיות
-
-
בשביל לעשות oc עכשיו יש לי את הכרטיס ב44 מעלות במנוחה ו51 בערך שאני במשחקים ובקשר למעבד אני לא יודע מה כל דבר אומר אבל כתוב לי באוורסט Aux 28° °WDC WD800JB-00FSA0 38 Board Temperature 31 התקציב עד 500 שקל, והלוח אם זה Asus PS4SGX-MX (ואם זה משנה: ספק ג'נרי 400w) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
המחשב שלי ממוקם בחדר שלי שממוקם מתחת לעליית הגג, מה שאומר חום נוראי בקיץ. בחורף, שום רכיב במחשב שלי לא עבר את ה-30 מעלות, ועכשיו, אתם עדים: http://shokata.co.il/files/82001401.bmp תמונות של המארז שלי שחשבתי שיועילו: המארז שלי מקדימה, כמו שאתם רואים למטה יש פסי אוורור (אין שם מאוורר): http://shokata.co.il/files/22912777.jpg צד שמאל של המארז שלי, וכאן אפשר לראות את החורים (גם פה אין מאוורר, אבל בתמונה הבאה תוכלו לראות משהו שאולי יועיל): http://shokata.co.il/files/70955847.jpg והנה דלת המארז שלי מבפנים, אין מאוורר בדבר הזה שתלוי עליו: http://shokata.co.il/files/60300289.jpg אם זה משנה, המחשב יושב בתוך הדבר הזה מתחת לשידה: http://shokata.co.il/files/79363951.jpg פנים המארז, נ…
-
- 30 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המאוור של המעבד שלי עושה רעש אז אני רוצה לקנות קירור לא רק בגלל רעש המאוור כי המעבד שלי חם מידי הוא מגיע במאמץ ל50 מעלות ועוד דבר תגידו כשנקיתי את המעבד שלי ניקיתי גם את הנוזל מגעיל כזה שהיה שם מה זה יכול להיות ומתי שניקיתי אותו עד המעבד שלי מתחיל להיתחמם מהר ומה אני יעשה כדי שהמעבד שלי יתקרר ואולי צריך קירור מה כדאי לי לקנות תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ואני רוצה להשתמש בקירור מים.... אף פעם לא התנסתי בהתקנת קירור מים אבל ראיתי מערכות שעובדות על זה. יש לי תקציב של כ600 שח ואם אני יראה שזה לא יספיק אני ינסה לגרד עוד כמה מאות... כרגע חשוב שזה יהיה למעבד ואם אפשר אולי גם לכרטיס מסך למרות שנראה לי שזה לא מספיק, תודיעו לי לגבי זה. אני יקח מעבד I5 2500K ואני יהיה עם מארז NZXT Phantom תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אוקיי.. עוד מעט היום הולדת ואני אמור לקבל בסיביבות ה- 1000-1300 שקל .. אני רוצה לקנות קירור מים שיקרר לי גם את המעבד. וגם את הכרטיס מסך .. מה אפשר להוציא הכי טוב בכסף הזה .. אם בכלל. או שאני ילך רק על קירור אחד מהדברים כדי לקבל קירור אפקטיבי. מה שאני צריך למערכת קירור זה רק הרדיטור והבלוק .. כי משאבה אני יכול להביא בזול ..
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מעבד: AMD Athlon XP 2500 טמפרטורה: 54-55C לוח אם: Gigabyte-GA-7N400-L עכשיו... הטמפרטורה הזאת הייתה לא שהייתי באמצע משחק אלה Idle מה נקרא... בערך אבל... אז.. EranMor מהפורום אמר שכדי לי לקנות מאוורר למעבד אם אני לא טועה ועוד 2 מאווררים למארז... כי עכשיו יש לי רק מאוורר לספק ואחד למעבד... ולפי מה שאני רואה אין מקומות לעוד מאווררים במארז.. יעני אין מקום לברגים... אז.. מה עושים? מה קונים? איפה קונים? למה קונים? מה יעזור? תודה!!!!!!!!!
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים! אני ממש מודה לכם על העזרה.. אז זה העניין, יש לי תוכנה שנקראת SensorView, והיא מציגה לי שהמעבד שלי מגיע לטמפ' 46 ללא מאמץ (ממש איך שאני מדליק את המחשב) ובמאמץ הוא מגיע ל65 בערך (וזה מציג לי אינסוף הודעות אדומות). אני לא יודע כמה אמינה התוכנה, אבל למה שהיא תשקר לי? יש לי תקציב נחמד של 500 ש"ח, אני לא מתכוון לבזבז את כולו, אני רק רוצה לדעת את הדברים הבאים: - איזה מאוורר כדאי לקנות (שיהיה עד 150 ש"ח בערך..) יש לי מעבד: Pentium® 4 CPU 3.00GHz (הבאתי את כל השורה..חח) - מה עוד כדאי לעשות על מנת לשפר את הקירור במחשב. אני שמעתי פה על משחה תרמית, אבל לא הבנתי ממש (גם מהמדריך) מה לעשות..ואיזו לקנות? איך בדיוק למרוח אותה והיכן? יש לציין, שלפני חודשיים בערך אני פתחתי את המ…
-
- 13 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי P4 1700 (שאר המפרט מפורט בקישור בצד) וטמפרטורת המנוחה שלו היא: מעבד48-50 לוח אם44-45 בקיצור רותח. אני מעוניין בקניית היסטינג אבל אני מודה שאני מפחד לגעת בכל העניינים שם אז... האם האחריות תבוטל אם אני יחליף לבד?? אני לא רוצה להזמין מאתר אז איך להזמין מהחנות שלי? גם שמתי לב שתקרת המארז שלי רותחת הייתי מת לשים שם מאוורר אבל כדי לקדוח צריך להוציא את כל הכרטיסים והכל ואין לי בכלל ניסיון עם זה, אין אפשרות שלא תידרוש את פינוי המארז?? או שפשוט לשים היסטינג טוב יותר בתודה מראש אייל.
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
בכל מעבדת מחשבים יכולים לסדר לי מפסקים שיכבו מאווררים מסוימים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב: 300 ש"ח. עיניי לכדו את ה-DuOrb, ואת ה-V14Pro. מה עדיף מבין שניהם או בכלל מה עדיף עליהם? V14Pro http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00001189&id=C_00001256&name=V14Pro&ov=n&ovid= DuOrb http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00000605&id=C_00000606&name=DuOrb+for+CPU&ov=n&ovid= האם ה-DuOrb יתאים ויכנס למארז ה-Soprano מבחינת המידות אני וראה שהוא די גדול., ועוד יש לי 120mm בגב המארז (מתחת לספק כח). האם הוא יכנס חלק? ומה לגבי ה-Asus Silent Knight? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני רוצה לשים מאוורר מתחת לHDD שלי (להדביק אותו) האם זה יהיה חכם? 80 מ"מ ואיפה הכי כדי להדביק? בצדדים? למעלה? למטה?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי p 3 866 ...הכל טוב ויפה רק שהמעבד בא ב slot 1 ( מי שלא יודע מה זה - המעבד הוא בעצם מין כרטיס קול שנכנס כמו כרטיס מסך ) ואין לי שום שמץ של מושג איך לפתוח אותו, ואיפה בכלל לשים את המשחה. למה? כי המעבד נמצא במין בלוק קירור מוזר שכזה עם מאורר פיצקי שלא נוגע בכלל בכרטיס ( אני חושב) ודי אי אפשר לראות כלום. מישהו אולי יודע מה צריכים לעשות? ואם יש בכלל משחה טרמית למעבדי slot 1 או שהם בלי משחה בכלל
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי קרור של P4 מקורי (זה שמקבילים) עכשיו אני רוצה לשים אותו על ה52FX אבל אני לא יודע איך לתפוס אותו?
-
- 7 תגובות
- 533 צפיות
-
-
רוצה לשנות מהירות מאוורר של 6A19 (אחורי) , לוח ga-k8ne . כיצד ?
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי 2GB G.skill 800Mhz CL4 2GBPK,שהם הרבה פחות טובים בOC מאשר הHZ...החלטתי לשדרג אותם מה דעתכם על אלה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3193 כדאי מבחינתי? או שיש לכם זכרונות אחרים להמליץ עליהם(תקציב 1000 ש"ח)? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 438 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף רדיאטור נוסף למערכת קירור שלי יענו רדיאטור של רכב או אופנוע או לא יודע מה אבל מה שכן יש לי 6 מאווררים של 120 חזקים ושקטים אז אני מחפש הצעות לאיזה רדיאטור לשים במחיר כמובן לא מטורף 300-400 תודה..
-
- 35 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז קודם כול זה המפרט של המחשב שקניתי.. מעבד: פרסקוט 3 גיגה לוח: asus p4c800e-deloxe שזה הלוח הכי טוב לפנטיום 4 לפי הבנתי.. זיכרון: geil 2X256 doul memory gold pack כרטיס מסך: אני לא אדם של משחקים לכן ati 9600 asus הרדיסק : 200gb sata 8 mb צורד דיי ויי די וכו כוו עכשיו קירור..: thermaltake aquarius 2 והוספתי עוד רדיאטור להרכה כדי שהטמפרטורה תהייה יותר טובה.. מארז : thermaltake xaser 3 v1000d ספק: thermaltake purepower 480w בעיקרון זה כול מה שקניתי.. עכשיו עם כול החומרה הזאת אחרי עידכון bios וכו וכו הצלחתי להגיע ל3.6 mhz במעבד.. וטמפרטורה של 44 מעלות באופן קבוע.. וכאשר אני משחק הטמפרטורה עולה ל-53 בממצוע.... עכשיו השאלה שלי אחרי כול זה ... היא מה אני יכול לעשות או להוסיף …
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
אז קודם כול זה המפרט של המחשב שקניתי.. מעבד: פרסקוט 3 גיגה לוח: asus p4c800e-deloxe שזה הלוח הכי טוב לפנטיום 4 לפי הבנתי.. זיכרון: geil 2X256 doul memory gold pack כרטיס מסך: אני לא אדם של משחקים לכן ati 9600 asus הרדיסק : 200gb sata 8 mb צורד דיי ויי די וכו כוו עכשיו קירור..: thermaltake aquarius 2 והוספתי עוד רדיאטור להרכה כדי שהטמפרטורה תהייה יותר טובה.. מארז : thermaltake xaser 3 v1000d ספק: thermaltake purepower 480w בעיקרון זה כול מה שקניתי.. עכשיו עם כול החומרה הזאת אחרי עידכון bios וכו וכו הצלחתי להגיע ל3.6 mhz במעבד.. וטמפרטורה של 44 מעלות באופן קבוע.. וכאשר אני משחק הטמפרטורה עולה ל-53 בממצוע.... אז ככה אחרי כמה חישובים וקומבינות החלטתי שבמקום לקנ…
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אז קודם כול זה המפרט של המחשב שקניתי.. מעבד: פרסקוט 3 גיגה לוח: asus p4c800e-deloxe שזה הלוח הכי טוב לפנטיום 4 לפי הבנתי.. זיכרון: geil 2X256 doul memory gold pack כרטיס מסך: אני לא אדם של משחקים לכן ati 9600 asus הרדיסק : 200gb sata 8 mb צורד דיי ויי די וכו כוו עכשיו קירור..: thermaltake aquarius 2 והוספתי עוד רדיאטור להרכה כדי שהטמפרטורה תהייה יותר טובה.. מארז : thermaltake xaser 3 v1000d ספק: thermaltake purepower 480w בעיקרון זה כול מה שקניתי.. עכשיו עם כול החומרה הזאת אחרי עידכון bios וכו וכו הצלחתי להגיע ל3.6 mhz במעבד.. וטמפרטורה של 44 מעלות באופן קבוע.. וכאשר אני משחק הטמפרטורה עולה ל-53 בממצוע.... אז ככה אחרי כמה חישובים וקומבינות החלטתי שבמקום לקנות עוד רדיאטור…
-
- 40 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שמעתי שאם אני יחליף מאוורר יהיה שיפור בקירור, עם זה נכון אני רוצה מאוורר 120מ"מ הכי מהיר שיש ,עניין הרעש שולי אני לא נרדם בלי רעש של מחשב בלילה עם יש מאווררים שעושים 3000 RPM אני אשמח ... תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 726 צפיות
-
-
זה המפרט: מעבד: AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX מחיר: ¤661 אחריות :שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤527 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1866 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤396 אחריות: שלוש שנים. זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤717 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XX1CA מחיר: ¤348 אחריות: שנה. ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מחיר: ¤427 אחריות:…
-
- 8 תגובות
- 522 צפיות
-
-
רציתי להתחיל ללמוד קצת OC, לפני שאני עומד לקנות מחשב חדש. המעבד שלי הוא pentium 4 1.8GHz אין לי קירור מיוחד לכן הייתי רוצה OC פשוט שלא ייסכן את המעבד. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 472 צפיות
-
-
אני רוצה להשתיק את המחשב כי הוא בחדר שלי ופתוח 24/7. לא צריך ביצועים גבוהים כי הוא משמש לNAS וHTPC. המארז הוא thermaltake armor, מעבד core 2 duo וכרטיס מסך 5750. הספק אני מניח שחייב שיהיה מאוורר, למעבד חשבתי לקחת את ה Scythe Katana 4 ולהוריד ממנו את המאוורר. לכרטיס מסך לא מצאתי קירור ללא מאוורר, מישהו מכיר? והאם אני חייב להשים מאווררים במארז לצורך סירקולציה? אם כן אחד יספיק? ואיזה מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-