עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש איזה חומר אחר שאני יכול לנסות אותו במקום הצבע המוליך

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  2. Started by J.a.C.k,

אני רוצה להוריד מהאינטרנט ביוס פרוץ ללוח שלי הקובץ: http://web21.p15131386.pureserver.info/?url=&dlid=127 השאלה שלי האם הביוס תואם ? יש למישהו ניסיון עם הקובץ? האם יש סיכון בצריבת הביוס הזה ?

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  3. טוב ברשותי כרטיס מסוג msi gf 4 ti 4200 128 ddr 4X agp אחרי oc גדול הגעתי ל330\600 ( לפני זה היה 200\400) ורק המתח עצר אותי כי כרטיסי ה 4200 מסתפקים בקצת מתח. בכל מקרה רציתי לדעת מה המהירות של 4600 כי חיפשתי קצת ברשת ולא הצלחתי למצוא את המהירות של הזיכרון, מצאתי רק של הליבה ( 300). אם הזיכרון הוא בסביבות ה 600 האם כדאי לי לצרוב את הביוס של ה4600? אם כן יהיה נחמד לקבל לינק אליו.

• 0 תגובות
    • 422 צפיות
  4. טוב אז ככה, כמו שהנושא מרמז אני רוצה לקנות E6600 ואני נורא רוצה לעשות לו אוברקלוקינג(גם רוצה לדעת איך אם מישהו מוכן להדריך), והייתי רוצה לדעת איזה זכרון/מערכת קירור/לוח אם לקנות שיתאימו לצרכים של האוברקלורינג בצורה אופטימלית, עכשיו קחו בחשבון שאני במסגרת תקציב של כ 4000 ש"ח אבל יכול להביא חלקים במחירי עלות יבואנים, אז אל תפחדו להציע גם רכיבים איכותיים. ;D בתודה מראש לכל מי שיתייחס אליי...

• 3 תגובות
    • 455 צפיות
  5. שלום, כמו בכותרת, אני לא בטוח שזה יכנס? זה מתאים ל הרבה לוחות לוח בחתימה... זה מתאים למארז מידי? הספק שלי נראה לי סטנדרטי אם אפשר תרגיעו אותי בבקשה :-[

6. Started by venom2k6,

שלום אני מעויין לקנות את המארז של זלמן ZALMAN Z-Machine LQ1000 Black הוא בא עם קירור מיים נראה מערכת דיי רצינית מישהוא יכול לתת לי חוות דעת על המארכת?

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by shayone,

יש לי תקציב של עד 200 שקל ואני רוצה לקנות בלוק קירור טוב יש לי מעבד AMD 3000+ ולוח אם של גיגבייט K8triton אני בונה קירור נוזלי ויש לי כבר משאבה של איזה אקווריום ואני מתכוון לשים מיכל של מי עדן (האלה של ה19 ליטר) זה אומר שאני לא צריך רדיאטור נכון?

• 10 תגובות
    • 854 צפיות
  8. Started by WeddingSinger,

האם הזכרונות הנ"ל ראשית - טובים שנית - טובים ל-OC ? Corsair 2x1024MB PC2-6400 DDR2-800 4-4-4-12 (TWIN2XP2048-6400C4) בנוסף האם הם עובדים עם הלוח : ASUS P5W DH Deluxe Intel 975X Socket 775

• 1 תגובה
    • 399 צפיות
  9. Started by Systema,

הנה תמונה של הספק והכרטיס שאני רוצה הוא (לפי KSP): ?EN7600GT 256MB HDTV, DVI, PCI-E? Graphics Engine EN7600GT/2DHT/256M Video Memory 256M -1.4ns DDR3 Engine Clock 560MHz Memory Clock 1.4GHz(700MHz DDR3) RAMDAC 400MHz Bus Standard PCI-Express Memory Interface 128-bit Max Resolution 2048x1536 DVI Output DVI-I 2nd DVI Output Yes HDTV Output Yes, via HDTV Cable VGA Output Yes, via DVI to VGA adaptor 2nd VGA Output Yes, via DVI to VGA adaptor Adaptor/Cable bundled HDTV out adaptor*1 DVI-to-2nd VGA adaptor*2 Software Bundled King Kong Special Edition ASUS Utilities & Driver לא יודע אם זה עוזר.... OK הנה התמונה:

• 8 תגובות
    • 750 צפיות
  10. שלום אני רוצה לקנות מאוורים בגודל 120MM שיקררו טוב את המארז, הדגש שלי על ביצועים ולא על שקט ואני קונה מהחנות IQPC. בעיקרון זה 40 ש"ח למאוורר אבל אם יש משהו יותר טוב ביותר כסף אז תמליצו לי גם על אלה. + אם יהיה אפשר לכוון את העוצמה שלהם זה יהיה טוב אבל לא חייב שיהיה את זה. תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  11. בקיצור החלטתי שאני כבר לא מרוצה מאוד מביצועי המחשב שלי, ולקנות חלקים חדשים\לשרג לא בא בחשבון עכשיו (חייל מה לעשות) והאופציה הכי טובה שמצאתי היא קניית מאוורר חדש למעבד E6300 שלי ולעשות לו OC, המארז שיש לי הוא ENERMAX CHAKRA איזה מאוורר מומלץ בסביבות ה200 שקל שיכנס במארז? תודה מראש לעוזרים (וכן, עברתי על הסטיקים של הפורום, פשוט אין לי מושג איך לבדוק אם המאוורר מתאים למארז)

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. יש לי את הכרטיס הזה > http://www.powercolor.com/de/product...sp?ProductID=8 אם הקירור המעפן שלו אני צריך משהו קירור רציני .כי הכרטיס הזה עושה סאונה במארז וזה כבר מפחיד אותי ונשרפו לי חלקים{אני לא בטוח שזה בגלל זה אבל בטוח שזה מזיק} לכן אני צריך קירור טוב לא הכפת לי שהוא יהיה רועש הערה:אני קונה רק מ iqpc ב .אם הקרור הוא טוב והוא מתאים רק לכרטיס x1950p אז התקציב עד 80 ש"ח ואם יש קרור שהוא טוב והוא יתאים לי גם לכרטיסים עתידיים שאני יקנה בעוד שנה אז התקציב הוא עד 170 הציעו לי בiqpc את הכרטיס הזה > http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4395 השאלה אם הוא לא יקר מדי והשאלה גם האם הוא יתמוך בכרטיסים עתידיים? כי אני לא רוצה להשקיע קרור כזה רק בשביל ה x1950p המעפן

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  13. קודם כל יש לי מעבד E8400 קירור CM 212 HYPER מארז CM690 המעלות קצת עלו עם הקיץ ואני רוצה להוריד המאווררים במארז שלי ככה : (ויש עוד אחד על הדלת של המארז) (התמונה לא שלי.. מפורום אחר) למי שלא רואה גם למעלה יש 2 מאווררים עכשיו למעטה בין הPSU לHDD יש עוד מקום למאורר חשבתי לשים שם 120MM חשבתי על זה: (כדי להכנס צריך ללחוץ על עיר) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7587 גם 2000RPM גם לד ורק 50 שקל נראה נחמד בקשר למעבד יש לי קירור CM212HYPER ויש לו מצד אחד מאוורר ומהצד השני מקום לעוד אחד אז איזה כדאי לקחת? ורק צריך לחבר אותו לקירור והוא יפעל? בלי לחבר ללוח אם או לספק? כי המאוורר שכבר מחובר לקירור לא מחובר לכלום לפי מה שאני רואה תודה

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Exe,

אני מעוניין לקנות קירור חדש למעבדP4 2.8 HT NORTHWOOD סוקט 478 בגלל בעיות עם הקירור המקורי שבא עם המעבד. התקציב שלי שלי הוא עד 200 ש"ח. אם אני קונה משהו אז אני רוצה משהו עצבני (אני רוצה לקנות גם Arctic Silver 5) אני יודע שנחושת מוליכה חום הרבה יותר טוב מאלומניום אבל יש סכנה בגלל המשקל הכבד שלו. איזה קירור אתם ממליצים לי לקחת?

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  15. אני חייב לקנות מאוורר למעבד 6000 כי אני לא רוצה להוא ישרף לי פעם שלישית{למי ששמע עלי בעבר} אני צריך מאוורר עד 100 ש"ח ושיהיה חנות מאשדוד ואם יש משהו טוב וזול ממקום אחר אז שלא יהיה רחוק מאשדוד אני צריך בנוסף גם כן מאוור ללוח או למארז 6A19B שיקרר את האזור שמה עד 100 ש"ח .{ביחד עד 200 ש"ח} אגב אני לא עושה אוברקלוק בכלל

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  16. אני מעוניין לקנות למחשב (הוא חדש - האם זה ישנה משהו כרגע?) שלי מאווררים או קירור למעבד \ כרטיס מסך \ כונן קשיח או כל רכיב אחר. יש לי תקציב של עד 300 ש"ח ללא חריגות, אך כמובן שאשמח אם לא תשתמשו בכולו כי זה כל מה שיש עליי בכלליות. ;D המפרט בפרופיל

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  17. Started by muli82,

אני רוצה לקנות מאורר למעבד שלי Intel® Core2 Duo Cpu E6550 2.33GHz אני רוצה לעשות גם OC טוב כך שאני צריך משהו באמת טוב המחיר בסביבות 200 אפשר 250 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  18. Started by ZiroCool,

היי.., אני עומד לבנות מחשב חדש (בינתיים אני עם נייד), ואני צריך מארז קטן בשבילי. מזותומרת קטן - ראיתי לפני איזה חצי שנה ב"עתיד מחשבים", מארז דק (עם איזה 2-3 חיבורים לסידי, וכו.. מקסימום). מה שאני צריך זה שהוא יהיה דק מאוד והגובה יחסית לא משנה.. כמה לא חיפשתי ולא מצאתי כלום! בבקשה תעזרו לי ! אני לא יכול לקנות לעצמי FULLTOWER (אין לי מקום לזה ואני שונא את הגודל שלו). הדבר היחיד שמפריע לי לקום מחר בבוקר ולהזמין את החלקים הוא המארז (כמובן שאני לא יקנה חלקים בלי שלא יהיה לי על מה להרכיב אותם). בבקשה תעזרו! תודה!

• 3 תגובות
    • 436 צפיות
  19. Started by Bang,

ראיתי Light Tube, 1 Color Light, Microphone Controled ב8 דולר רציתי לדעת מה אני מקבל ואם יש עוד משהו שאני צריך לקבל או לקנות או מידע כללי בכלל

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  20. קודם כל אני רוצה שזה יהיה גם יפה. 1 מה ההבדלים בין השניים האלו ומה הם בדיוק עושים ז"א אם אני קוה את אחד מהם מה אני עוד צריך למערכת קירור מים : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_394&products_id=3310 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_394&products_id=3301 2 מה זה הדבר הזה ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_394&products_id=3662 האם זו מערכת מורכבת ? ושוב אם לא מה אני עוד צריך ?

21. אהלן. המחשב שלי מתחמם בטירוך אחרי שעה או שעתיים של עבודה וזה ממש מעצבן לפעמים הוא גם מתחרפן. במחשב שלי פעם אחרונה שבדקתי היה מאוורר אחד (שנראה לי אמור להיות 2 ) שגם הוא לא עובד כל כך טוב. ככה שחשבתי לשדרג בצורה דיי רצינית את מערכת הקירור של המחשב. מאוורר 8 ס"מ עולה 20 שקל.. מסתבר שאני צריך 2. אבל תאמת אני רוצה קירור טוב כי המחשב ממש מתחמם. תמליצו לי על איזו מערכת קירור טובה באיזור של גג 100 שקל. ואם אפשר אז ממאגר החלקים של KSP אני פשוט קונה רק מהם (שמעתי כבר את כל הסיפורים עליהים פשוט אנחנו עיסקי שם). http://www.ksp.co.il/hmain.php תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  22. אני רוצה לעשות oc למעבד ואני רוצה לקנות קירור טוב וחזק ל i7 שאני יוכל להגיע איתו ללפחות 3 3.2 ghz והטמפ תיהיה על מקסימום 55 בfull תודה רבה המחיר 250 300 גג המפרט בצד תגידו לי אם משהו יגביל אותי או לאיזה ghz אני יכול להגיע בלי הרבה בעיות

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  23. אז ככה אני עוד שבועיים נוסע לאירופה (טיול כללי) אז חשבתי לי (מיכוון שמחירי החלקים למחשב שם זולים נורא) אז שחבתי לקנותת לי מערכת קרור גז למחשב שלי אחת כמו שצריך הכוונה מבלי להיות לחוץ בוכל הקטע של העיבוי וכו וכו וכו וכו מישהו מכירים אתרים שמהם אני יכול להזמין את זה לארץ (ועם אני לא יזמין אז לפחות לדעית איך זה ניראה ושם ודגם וכו כו) תודה..

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  24. מה קורה חברים?? :xyxthumbs: אז כך בימים אלה אני מבצע הזמנה מדנגר דאן וחשבתי עם כבר אז גם לקנות איזה פלטייה טובה לכרטיס מסך שלי 6800 אולטרה (בחתימה) נכון לעכשיו הוא מקרור עם קרור מיים והליבה עומדת על 38 במנוחה ו44 במאמץ באובר קלוק ל 493 וזיכרון 1440!! עכשיו אני רוצה לקנות פלטייה ויש לי כמה שאלות: 1. הבנתי שיש בעיה עם ה6800 אולטרה בטמפרטורות נמוכות אפשר לדעת באיזה טמפרטורות מדובר? 2. איזה פלטייה תהיה הכי טובה בשביל הכרטיס הזה? אני רוצה שיהיה באיזה 15-20 מעלות! חשמל לא חסר פה וגם לא הספוגים לאיטום מה שחסר לי זה איזה פלטיה כדי לי לקנות? העם 172 תהיהי חזקה מדיי?? ועם כן אז מה כדי? השמח לתגובות!! יחיאל

• 14 תגובות
    • 791 צפיות
  25. השאלה בכותרת אני מעדיף את אחד הקירורים הנ"ל כי אני קובע איזה מאוורר לשים ואני יכול להחליף אותו בקלות ומתי שבא לי. ושאלה נוספת איזה גודל מאורר אפשר להרכיב על SONIC TPWER ?

• 5 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים