עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by idos100,

כולם אמרו לי שיש פה מדריכים איך עושים אובר קלוק למעבד אבל אני פשוט לא מצאתי מדריך כזה.(שהמדריך יכלול את כל התדרים שמדברים עליהם)

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  2. Started by mj23,

hi i need advce about some coolers for this cards 470gtx GF gigabayt

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  3. : : [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  4. אני חייב מאוורר חדש ל-AMD 2500 בבקשה עיזרו לי אני רוצה משהו טוב אבל לא להשקיע בו מעבר ל-100 שח (עדיף לי להשקיע בדברים אחרים) תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  5. Started by baz0r-,

ניסיתי כבר כמה תוכנות, SPEED FAN, H MONITOR, ועוד תוכנה שאני לא זוכר את השם שלה. כולן הציגו לי טמפרטורות שונות,או שבחלקן המודל של הלוח אם שלי לא היה(GA M55SLI-S4). שאלה שנייה, מה היא הטמפרטורה המקסימלית שהמעבד שלי יכול לעבוד בה ולא להשרף? אני צריך לדעת לאוברקלוקינג פשוט המעבד הוא AMD ATHLON64 X2 3600 תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  6. Started by assaf12,

מישהו הצליח להריץ את הגרסא שיש כאן באתר על AMD64? אני לא מצליח לעבור יותר מ3 בדיקות בלי לקבל הודעה על שגיאת חומרה אבל הגרסא העדכנית מהאתר שלהם רצה חלק לגמרי

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  7. Started by THE FOX,

http://www.scythe.co.jp/cooler/andy-cooler.html סינק חדש בבית scythe.

8. גוף הקירור לא במקום איך אני מחזיר אותו בלי לפגוע במעבד גוף הקירור מתנדנד וגם זז קצת למטה למעלה... אני צריך להחזיר אותו אבל מפחד לפגוע במעבד... מה לעשות? ARCTIC COOLING FREEZER 64 PRO לוח אם אסוס M2N-E מעבד ATHLON 64 X2 4400

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  9. Started by davis5,

צריך את הביוס GeForce4 MX 440 Leadtek a170 וגם תוכנת צריבה תודה

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  10. Started by haim652,

רציתי לשמוע כמה דעות על הקירור של ZEROTherm Nirvana NV120. כשקניתי את המחשב שלי מחנות FOXPC המוכר המליץ לי עליו ואמר שהוא ברמה של הUltra-120 eXtreme של Thermalright ואולי אפילו יותר טוב (שלזה די היה קשה לי להאמין), רציתי לשמוע דעות שלכם על הקירור הזה וחוץ מזה השוואה בינו לבין ULTRA 120. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  11. Started by Ibrow-Now,

מי מהם יותר טוב ולמה ? (אלה מאווררים לדיסק הקשיח) ומי יותר מרעיש?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. Started by DorShoham,

שלום,ניסיתי לעשות OC לכרטיס המסך שלי (7600GS)(שעונים:400:400) והופתעתי לגלות שאני לא יכול להגדיל את מהירות הזיכרון מעל 480 בלי שיהיו ארטיפקטים. לאומת זאת את הליבה העלתי עד ל580 ועובד בסדר על השעונים האלה. מה יכולה להיות הבעיה לכך שאני לא מצליח להעלות את מהירות הזיכרון מעל ל-480MHZ? יש קירור סטוק בכרטיס. תודה,דור

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  13. Started by Chevy,

LeadTek GF4 Ti 4400 128MB ? אשמח לשמוע כמה מספרים, והכי חשוב היציבות לאחר האוברקלוק. 8)

14. Started by shibby15,

עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום אז לא להתנפל עלי סתם אני רוצה להעלות את המכפלה (ראה מפרט) ואני לא יודע איפה (לא מצאתי בביוס) אז מישהו יכול בבקשה להסביר לי תודה מראש רום

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  15. אני קונה מחשב חדש מהחנות זיגזג2000 ואין להם את גוף הקרירור הנ"ל במלאי. כך שאני מחפש לו תחליף אחר, עד 100 שקלים, כשהדגש הוא על שקט! אני לא מעוניין באוברקלוק. אם אפשר, בבקשה תמליצו על אחד שנמצא ברשימה של החנות :-): http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php למעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 5000+ 2.6GHz Dual Core.

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  16. למעבד I3-540, נחוץ קירור שקט ככל הניתן (לא יבוצע OC). חשבתי על Arctic Freezer 7 Pro Rev.2, או על Scythe Katana 3. (המחשב יושב במארז SONATA III) איזה משניהם יותר שקט? האם יש מעבד אחר שעליי לקחת בחשבון? (בטווח המחירים הנ"ל) תודה.

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  17. Started by Nuclear_Bamba,

הכ"מ מתחמם יתר על המידה.. מעבר לזה, המאורר שלו מושבת וכך גם המאורר הראשי של המחשב.. שניהם ישנים וזקנים, בני 4 שנים.. בכלאופן, רציתי פתרון קירור זול, שלא מצריך קניית מאוררים שבסוף אני אצטרך להפטר מהם אם אני אקנה מחשב חדש משהו של "עשה זאת בעצמך", קניית קרח יבש ולעשות איתו משו.. דברים בסגנון

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  18. Started by x-dude,

קיבלתי לוח אם ישן\חדש אני יכול להמהיר את המעבד,אבל עד כמה מומלץ להמהיר? המעבד שלי הוא P-4 1.6Ghz 400FSB ,ןאם נגיד אני משתמש ב 100% מה CPU במשך כמה שעות טובות (אני משתמש ב SETI@HOME) אז גם עד כמה? אם אני מעלה את ה FSB ל 101 במקום 100 הוא ישר קופץ ל 1.16-1.20Ghz ,אני לא מחפש המהרות רצחניות רק בתחום הסביר\הבטוח. תודה.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  19. Started by parker8,

מוכרים אותו באותו סדר גודל של ה-BT, איך הוא לעומתו? הוא פשוט מצא קצת חן בעיניי, בגלל היופי המדהים שלו, וגם הוא מאוד משתלב במארז של GIGABYTE 3D-AURORA, שיש מצב שאני אקנה אותו... תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 428 צפיות
  20. אני רוצה לשים אותו מאחורה שיתן תאורה יפה ושיהיה כמה שיותר שקט http://www.thermaltake.com/dcfans/led/thunderblade120.htm http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=SUF-S12&other_title=+SUF-S12+UV%20Silent%20Fan%20120%20x120%20mm http://www.thermaltake.com/dcfans/uvfan/blue/a22697275.htm

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  21. אז ככה המעבד שלי i5-570 עכשיו על 3.6 ואני לא רוצה להעלות יותר מתח ופה ושם הוא גם די נתקע יש לי לוח אם dk-p55 t3eh9 עכשיו הלוח אם הזה מחייב אותי בשביל להפעיל turbo boost אז גם להפעיל את הstepbystep שזה יעני מוריד לי את המכפלות וזה בהתאם לצריכת חשמל ואמרו לי שזה בעייתי מצד אחד אבל מצד שני בטוח אז אני צריך ייעוץ בשביל להגיע ל3.8 זה תקין להפעיל את שניהם ביחד? או שעדיף להימנע מיזה?

22. Started by Sunny Jim,

(ראו מפרט) הבעיה שכמו שאמרתם שיניתי את מהירות הזכרון ל266(האפשרויות היחידות למהירות זכרון בביוס הן 266\333\400), ואז כשעשיתי OC למעבד, ושמרתי, אז זה פשוט לא נשמר! כשהמחשב עולה, זה עדיין נשאר על BUS של 266... ניסיתי גם להשאיר את הBUS של הזכרון על 333 ולעשות OC למעבד אבל גם זה לא עבד... מה הבעיה?

23. Started by niner,

מישהו יכול להסביר לי בהרחבה מהו אוברקלוקינג? כיצד הוא מתבצע ומה החסרונות והיתרונות שלו ? תודה

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  24. מאוורר מעבד שקט ולא ענק(!) לעבודה בתוכנת עריכה HD .פשוט ברינדור קבצים ה TX3 של CM עושה לי רעש של מנוע של טרקטור וזה כבר מאוס.. בנוסף ,אני צריך המלצה למאוור פשוט ושקט לחלק האחורי של המארז (CM690).. הוא מקרטע ! אשמח לתשובה תודה וחג שמח לכולם

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  25. היי.. אני O.C מתחיל מאוד לאחרונה ביצעתי O.C למעבד לתדר 3.77 מתדר 2.83 תדר הבאס עומד על 436 והמכפלה על 8.5 בזיכרונות זה על 1332. מבחינת היציבות של המעבד הוא מעולה,הקירור החדש של נוקטואה 14D ששמתי פשוט מפלצת. הבעיה היחידה היא שכשאני מפעיל את תוכנת ה-CPU-Z היא מראה לי שהמכפלות משתנות אוטומטית מ-6 ל-8.5 ע"פ צורכי המערכת. איך אני קובע את זה שלא ישתנה? תודה רבה לעוזרים.(אשמח גם להסברים בנושא..אני מעוניין ללמוד עוד בעניין ה-O.C) תודה מראש, שגיא!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.