אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
האתר שלהם לא מציג תמונות או מפרט כלשהוא לגבי המארזים אבל המחירים נראים טובים מאוד וספקים מאוד חזקים - 400W +500W האם מישהוא קנה כזה מארז ויכול לתת ביקורת או עדיף תמונה וכן קצת נתונים על המארז + ספק תודה
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
שלום כולם! קראתי את המדריך הנ"ל http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=casefan ביצעתי את כל פעולותיו והכנתי את המאוורר ועכשיו השאלה שלי שאולי תשמע לכם מטומטמת: האם אני צריך לקדוח לי מקום נוסף במארז כדי לחבר את המאוורר במידה ואין לי עוד מקום למאוורר או שאני פשוט יכול לשים אותו ליד המעבד או למקום אחר שאני רוצה לקרר וככה הוא ייתקרר. גם קראתי מדריכים נוספים באתר אבל לא ידעתי אם אני צריך לעשות את זה. אני פשוט ממש לא בקיא בנושא הזה ורוצה קצת להעמיר בו אז תעזרו לי בבקשה ממש תודה לכולם, שנה טובה
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
אז ככה.... יש לי ASUS AGP-V7700 GeForce 2 GTS Deluxe 64 MB. מהירות הCORE שלו 200 ומהירות הזכרון 333. השאלה שלי היא עד איזה גבול אני יכול לשנות את מהירות הזכרון ומהירות הCORE, בהתחשב בכך שלא ביצעתי שום שינויים פיזיים ברטיס עצמו (הרכבת מאוור, היטסינק וכו'). אם זה עוזר יש לי P4 1.5Ghz וזכרון 256 RDRAM. תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
-
הורדתי את ה RIVATUNER וזה נראה לא רע מצאתי איפה אפשר לעשות אוברקלוקינג לכרטיס ומאוד שמחתי כי זה בדיוק מה שחיפשתי. הכל טוב ויפה אבל אני לא יודע בכמה להעלות. יש לי כרטיס מסך Nvidia Riva TNT2 Model 64 32SDR המהירות ההתחלתית של הCORE היא 125 והמהירות ההתחלתית של הMEMORY היא 150 אז מה אני צריך להעלות מבין השניים ובכמה. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
יש לי Leadtek G4 TI 4200 128 MB שעובד על דרייברים של אן בידיה גירסה 30.82. PowerStrip מזהה את הכרטיס אבל לא נותן לעשות לו OC. מישהו יודע למה?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
אהלן אחרי שצבעת את המארז, אני מעוניין למרוח לקה כדי שהצבע יהיה מוגן ותהיה לו עוד שכבה וגם כדי שהוא יראה מבריק, אמרו לי לקנות צבע וניש, למישהו יש מושג היכן אני משיג את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
יש לי ATI RADEON 8500 RETAIL ורציתי לבדוק את הטמפ שלו ומה היא טמפ מומלצת של כרטיס מסך? :jump:
-
יש לי מאוורר של ספק כוח ישן שעובד ב 12 וולט עם שני חוטים. אני רוצה לחבר אותו למארז של מחשב ישן 233, הבעייה היא שעל הלוח אם אין מקום לחבר את המאוורר. מישהו יודע איך אני יכול לחבר את המאוורר בכל זאת? חשבתי על הכוח של הפלופי אבל אני לא יודע איזה חוטים לקחת, (יש בו 4 איך שאני זוכר), ואני צריך להשאיר שם רק 2 שיהיו של 12 וולט. מי שיודע ויגיד לי יעזור מאוד!!! :) בתודה מוומווו
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
מצאתי באתרים רבים מדריכים שמסבירים בדיוק איך לעשות טוויקינג לCPU, איך להרכיב מאווררים חדשים וכו' וכו'. הבעיה היא שכשהם הגיעו לקטע של האוברקלוק עצמו, הם סיכמו אותו בכמה משפטים- שינוי מהירות בFSB ובBIOS וגם הוסיפו ADVANCED OPTIONS. לי אין מושג מהם כל המושגים האלו ואיך אפשר בעזרתם לעשות אוברקלוק לCPU. לכן, האם מישהו יכול להביא לי בבקשה מדריכים אשר מסבירים מ-א' עד ת' את תהליך האוברקלוק של הCPU. בתודה.
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
טוב אני לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול אבל השאלה היא: יש לי מקום לUSB אוזניות ומיקרופון בקידמת המארז והם לא מחוברים אני רוצה לחבר אז ככה את המפרט תראו בצד אז ככה יוצאים לי מהחיבורים מהUSB מלא כבלים צבעוניים ומה אוזניות והמיקרופון שתי בננות לאן אני מחבר אותם כדי שהיפעלו? תודה לכל ההעונים גיא
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
מה זה מכפלה? ולמה צריך לפתוח אותה כדי לעשות Oc? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שהם קירר את המחשב למתחת לאפס וזה? כמה שיותר נמוך יותר טוב... ;D
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
-
-
אני רוצה לשנות את ה-FSB של המעבד שלי. אני לא מבין בזה אז תעזרו לי בבקשה. אמרו לי שעושים את זה מהביוס וראיתי שבאמת אפשר שם. אז אני רוצה לשנות את זה,זה בטוח או מסוכן?? ואם קורה משהו מה יכול לקרות?? ובמה זה בכלל עוזר??? זה משנה אוטומטית את מהירות ה- mhz???? והחשוב הוא: עד לכמה אני יכול\צריך לשנות אותו,כי חבר שלי שינה ונשרף לו המעבד?? ויש לי קירור VOLCANO 6 CU והטמפ' היא 55 מעלות.ולוח GIGABYTE 7VRXP REV 2.0 בבקשה תעזרו,תודה!!
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אני בונה מארז ואני רוצה לדעת איך, איפה ואיזה מאוררים כדאי לי להשים. תודה 8)
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
מה נותן יותר ביצועים,העלעת ה FSB לרמות גבוהות יותר או העלעת מהירות המעבד(ע" שינוי מכפלה או איכשהו)??? ומדוע? תודה.
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
בבקשה שלי 34!!! עם קירור ונטק 1.616 מתח לצ'יפ + משתמש בכרטיס מסך און בורד
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל 478 עכשיו איך אני משתמש בתופסנים כדי להרכיב אותו? להבריג משהו..?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
אמממ מישהו אולי יודע מאיפה אני יכול להשיג גופי קירור לזכרונות RDRAM ?
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
אוקי אז ככה הוצאתי ממחשב ישן את הספק ומהספק את המאורר (120MM) וחיברתי אותו מאחורה למארז כיונתי אותו אל המעבד והוא מכניס ולא מוציא אז השאלה שלי עם עדיף להפוך אותו שיוציא?? (יש לי עוד 120 מקדימה).
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
אני צריך מאוור לAMD 2200 בלי אוברקלוק. המאוורר הסטנדרטי ישמור אותו בטמפרטורה נורמאלית או שצריך לקנות מאוורר? ואיך הוולקנו 7?
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
-
לאחרונה רכשתי את ה HST נזכר למעלה, האם יש לכם איזשהו מאוורר מומלץ לשים עליו ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-