אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
נו - אז יש לי המון שאלות ... אני מנסה להריץ את PRIME95 והוא כל הזמן נתקע בזמן הבדיקה -תוך שהוא אומר error:sum[input]!=sum [output] .... possible hardware failure מה אתם אומרים ???
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע שמתי לב לזה אתם ידעתם על זה
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
המעבד שלי לא מומהר, והוא על 61 מעלות ברגע זה. על המעבד יש Thermaltake VOLCANO 6CU. המארז פתוח עם מאוור מקדימה שמכניס אויר מאורר אמצעי ומאוור אחורי ומאורר שמוציא. יש למישהו דרך זולה ויעילה לפתור את הבעיה הזאת בלי הוצאה כספית גדולה(אם היציאות חש"ן, לא שווה לי להשקיע גרוש).
-
- 13 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היי בניתי את המסך LCD לפי המדריך שבאתר, הופיע לי התצוגת איתחול כשהמחשב עלה, אבל כאשר שיניתי את התוכנה LCD smartie להיות בפרלל קפצו הרבה שגיאות, שכולם אותו הדבר: --------------------------- DriverLINX Port I/O Driver --------------------------- DLPORTIO.SYS device driver not loaded. Port I/O will have no effect. --------------------------- OK --------------------------- מישהו יודע מה הבעיה? (אני חושב שהכתובת, של הפרלל לא טובה, הכנסתי את הברירת מחדל, אני לא יודע איך למצוא את הגתובת ב SETUP)
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
איפה בדיוק יש במארז הזה 7 מאווררים ובאיזה גודל? http://www.thermaltake.com/products/cases/5000a.htm
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
מה זה הדבר הזה בדיוק----> http://www.thermaltake.com/products/cases/5CaseDemo3.htm האם זה הפאנל שיושב מלמעלה(כאן הוא לא) ומודד טמפ'? כי זה לא נראה אותו הדבר.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
נגיד ואני קונה Thermaltake AquariusII,ומחליף את הרדיאטור המסכן שלו באיזה רדיאטור גדול מאופנוע\אוטו, זה יקרר יותר?
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי לכולם ותודה שנכנסתם ... אני מתלבט די הרבה זמן אם לקנות מערכת קירור מים ובסוף החלטתי שכן .. עכשיו אני מתלבט איזה ... אני מחפש משהו שקט , בעל אחוז פגימה(נזילה לדוגמא) נמוך מאוד מאוד , ושישפר את הביצועים תמורת הכסף הרב שהוא עולה ... קראתי באתר מאמר על הAquariusII http://www.thermaltake.com/products/AquariusII/aquariusII.htm שהוא שקט , קל להרכבה אבל לא משפר את הביצועים ברמה דרסטית כמו Danger Den ... מחירו כ119 דולר עכשיו ראיתי את ההשוואה שלו לדיינג'ר דן ונכנסתי לחטט באתר שלהם ... אבל לא מצאתי תמונות ושום מידע על שיפור ביצועים רעש וכו' אבל יתרון שהוא מקרר את הכרטיס מסך מה שלא ראיתי באקווריוס אם מישהו יוכל להגיד לי מה מומלץ לקנות ? ולמה ? אני מתכנן לקנות קיט שלם …
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
חבר'ה יש לי בעיה! אין לי שמץ של מושג איך לעשות OC ל GeForce 2 Ti שלי - משהו יכול לעזור לי? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 486 צפיות
-
-
תגידו איך המעבד הזה לOC אפשר להגיעה איתו רחוק? מה הסטפינגים המומלצים בשבילו שיש בארץ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
רציתי לשאול אותכם איך אני יכול לחבר שני ספקים (שניהם 300W) לאותו מחשב? ראיתי בגלרית המודינג מישהו שחיבר 3 אבל לא בדיוק ברור לי איך הוא עשה את זה עשיתי חיפוש בפורום וגם שם לא מצאתי (אז אל תתקפו :AR15:) הצעות למישהו? (אם יש לכם קישור למדריך מסוג זה הוא יתקבל בברכה) תודץ מראש
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היה פעם אתר שלפי צבע הלד אמר את המתח והזרם שהוא צורך. למישהו יש את הכתובת?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש פה, והתרשמתי שעדיף ללמוד כאן מאשר במככלה, אז...שנתחיל? יש לי כרטיס מסך voodoo 3 3000 AGP על מחשב Celleron 500 האם יש אפשרות לעשות לכרטיס הזה אוברקלוקינג? ואם כן, איזה נזקים יכולים להיגרם לו, אם בכלל? ואם כבר אני עושה, מה אני צריך לדעת? (סליחה על הבורות). אני עדיין לא יודע אם אני מקבל תגובה לאימייל או לכאן, אבל אני אשמח לקבל אותה ככה או ככה, איך שלא יהיה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, ראיתי את ההשוואה הזאת : http://www.modsynergy.com/Review%2032.htm ולפיה ה AS3 הוא פחות טוב מ Nanotherm Blue II מישהו ממכם בדק את הגריז הזה הוא באמת יותר טוב? והכי טוב זה הNanotherm EXP צוכרים אותו בכלל בארץ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
6 כוננים.מארז FULL TOWER הכולל 6 מקומות ל-5.25 עד 8 מקומות ל-HDD או 6 מקומות ו-2 כונני 1.44.
-
- 2 תגובות
- 432 צפיות
-
-
CHIEFTEC FULL TOWER DA-01BLD+window 750.46 ש"ח מארז FULL TOWER הכולל 6 מקומות ל-5.25 עד 8 מקומות ל-HDD או 6 מקומות ו-2 כונני 1.44. 2 מגירות נשלפות ל-HHD לנוחות עבודה מקסימלית. (ניתן לחבר עד 3 הארד דיסקים בכל מגירה). כולל 4 מאווררים מקוריים של היצרן, מתוך 6 אפשריים. צבע כחול, ללא ספק. בתוספת של חלון מדהים, כפי שמופיע בתמונה. גם כיפה אדומה לא הייתה מתנגדת לחלון כזה... מול הים ללא ספק. ZigZag 80x25 4 led fan - ball bearing 52.58 ש"ח Thermaltake HardCano II Hard Disk Drive Cooler 133.84 ש"ח SPECIFICATION P/N A1278 Fan Dimension 40x40x20 mm silent fan Rated Voltage 12V Started Voltage 7.0V Rated Current 0.11A FAN Speed 5000±10% RPM Air P…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
טוב - אז ככה קבלתי את ה SK7 החדש שלי ואני רוצה לחבר אותו - יש לי SF2 - אבל אני לא יודע אם לחבר אותו לחשמל דרך הלוח - או דרך 12v שיוצא מהספק ועוד משהו - איפה לשם את הדיודה שמודדת את הטמפ' ? (בין הצלעות של ה HS ? מתחת ל HS ?) תודה
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
בשביל שהמסך LCD יעבוד צריכים סוללות,מי יודע איזה סוללות?עגולות קטנות,כסופות כאלה?כמו שמחברים למעגלים באלקטורניקה?
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
שלום ושוב, אולי אני סתם יוצא דביל - ואולי זה אוטומטי - אבל אם לא אז : איך אני נועל את ה PCI וה AGP על הלוח - והאם העובדה שכרגע אני משתמש בכרטיס מסך GEFORCE4 MX שהוא ONBOARD יכולה לעשות בעיות ב OC ?
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
יש לי 2 מאווררי 92 מ"מ של TT, ושניהם בדלת. אני רוצה לבנות מפצל Y לחיבור 3 פינים ולחבר את המאווררים לאותה יציאה בבייבאס ככה שאחד יפעל כהשני יפעל. השאלה היא, אם הנגד בבייבאס צריך להשתנות. מאוורר כזה פועל ב 0.22A, מה שאומר שכדי להוריד אותו ל 7 וולט אני צריך נגד של 39 אוהם, 0.5 וואט. כמה אני יצטרך בשביל 2 המאווררים ?
-
- 53 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום שלום, לא מזמן קבלתי את ה מחשב החדש - עם 8rga התקנתי את MBM5 ואני רואה שם 3 סנסורים של מעלות (את ה CPU וה CASE זיהיתי לפי האתר של MBM5) השלישי אני לא ממש יודע מה הוא (הוא מראה כרגע 24 מעלות - לפני שתי דקות הראה 23 - ככה שאני אולי מנחש שזה ה HD ?) בנוסף יש שם 4 סנסורים של מאווררים - את ה CPU זיהיתי (כרגע יש לי וולקנו 7+ אז פשוט העלתי מהירות) את המאוורר השני זיהיתי כ case fan - לפי המהירות 1500 - ככה גם בוא אומר בביוס - מה השלישי ? והרביעי ? הם לא מראים כלום - אני מניח אולי כי כלום לא מחובר שם אבל השאלה היא האם אני ל=יכול לחבר עוד מאווררים ולראות את הנתונים עליהם ? ואם כן אז לאן ? המון שאלות - אז לסיכום. 1. סנסור שלישי של מעלות (לא CPU ןלא CASE) 2. שני סנסורים…
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
על איזו תוכנת בנצ'מרק טובה אתם ממליצים? ביצעתי OC ואני רוצה לבדוק יציבות אך תחת מעמס גדול במיוחד. :
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אלו הפריטים שאני הולך לקנות איך אתם חושבים שזה אמור להראות? Chieftec Dragon DX-01BD Black Tower (P/S not included)+חלון שקוף Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler for AMD Thermaltake 80mm Smart Fan 2 with "Coolmod" X2 Chaintech 2 IDE + 1 Floppy Rounded Cables Kit ואל תגידו לי שלא שווה לקנות את הכבלים העגולים ושזה יקר כי לא איכפת לי. Cold Lighting Cathode Kit נ.ב מעבד-AMD2000 לוח אם-ג'יגבייט VAX
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-