אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
E6300 GA 945P-S3 2 ג'יגה 667. יש איזה מדריך שיעזור לעשות OC עם הלוח אם הזה? הדוגמה שיש באתר היא של AMD, ואני מפחד לטעות ב OC הראשון שלי. תודה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
האלן חברה אני חדש כאן,ואני מעוניין לעשות oc למעבד.זה המעבד DualCore Intel Pentium D 805, 2666 MHz שמעתי שהם עושים oc נחמד. עכשיו השאלה שלי היא במה אני מתחיל,הלוח אם שלי נעול ככה שאני צריך תוכנה.אני רוצה להגיע ל 2.8 זה אפשרי?או אשליה?. הטמפרטורה של המעבד עכשיו על 39 במנוחה,והבנתי שגם צריך לשים לב לוואט או משהוא כזה. עם אני יראה שהולך לי טוב ואני מבין לאט לאט אני יקנה קרור מסיבי יותר(קרור מים,כרגע יש לי סטנטרטי) תודה רבה רבה לעוזרים. ומי שמוכן להסביר לי באיסיקיו (זה יהיה יותר נכון)אני ישמח לתת.
-
- 11 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש ברשותי AMD BARTON 2600 במחשב החדש, ומתישהוא אני רוצה לעשות לו OC אבל אני מפחד שאם הוא לא ישרוד אז לא יהיה עליו אחריות כי אם הוא ישרף אבא שלי יהרוג אותי. הביצועים בינתיים מספקים אבל זה נכון שהוא עובד ב 1.92 מגה הרץ? והאינטל 2.6 עובד ב 2.6? בקיצור אני עכשיו עם קרור סטוק, אני יקנה מאוורר אבל אני לא יודע איזה יש המון סוגים, תציעו לי משהו בסביבות ה 100 שקל בקיצור אתם יכולים להסביר לי איך לעשות? מה לעשות? מהם מתחים? מזה משחה טרמית? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני צריך את הנסיון שלכם כדי לדעת.. פשוט זה ה-OC הראשון שלי. יש לי מחשב חלש: STOCK COOLING: P4 2.8 PRESSCOT GA-8S655FX זכרונות ג'נריים עלובים אין לי מושג איך קוראים להם (512 MB) ספק כוח ג'נרי שגם אין לי מושג כמה W הוא מספק כי לא כתוב עליו רק כתוב 230 V 80 MM שנלחם להמשיך לסתובב חחח.. (מארז ג'נרי עם מאוורר אחד מאחורה) בנוחה המעבד בערך 47-52 מעלות. (זה כל שניה משתנה) 1.3 V כדי בכלל לגעת בו? או שאפשר לסחוט איזה 100MHZ? (אולי.. להגיע ל-3 :) בטח תגידו שלא כדי לגעת בו, אבל בכל זאת אני רוצה לנסות להעלות קצת.. (אגב כדי בביוס או עם ET4?) צירפתי כמה תמונות להוספת מידע על המעבד והזכרונות: http://img355.imageshack.us/img355/7407/untitleddy8.jpg http://img355.imageshack.u…
-
- 10 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, אחרי התקנת הזלמן המעלות המעולות, אני יכול רשמית להתחיל בתהליך האובר קולקינג עכשיו העלית ל3.0 ג"יגה הרץ הכל טוב ויפה אני מעלה עוד קצת FSB לא הולך נתקע בטעינה של הווינדוס או מרסט לפני, ניסיתי לחשבן עם הזרם של הזיכורנות גם לא הולך בכלל המסכים לא נדלקים ואין צליל אישור הפעלה הטוט הזה... בבקשה תעזרו לי אני יודע שהלוח והמעבד והכרטיסים שלי מסוגלים ליותר מעבד: 2.80 ג"יגה הרץ אינטל פנטיום 4 ליבת נורטווד לוח אם: Gigabyte G8IPE1000 Series זיכורן עובד בשיטת ערוץ כפול חשוב לציין מקום ל4 סטיקים כולם בשימוש יש לי 4 זיכרונות 2 של NCP 400 מגה הרץ... ועוד 2 של קינג סטון גם הם 400 מגה הרץ... כל אחד מהזיכרונות זה 256 מגה בייט סה"כ הכל 4 סטיקים של 1024 מגה בייט בקיצור 1 ג"יגה זיכרון פנ…
-
- 5 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אז ככה ברשותי לוח אם מסוג: P31-DS3L ואינני מוצא את אופצית הביטול בשום מקום,איפה אפשר למצוא את זה?! תודה ענקית לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC על המפרט שמופיע בצד. אך ורק למעבד מ-2.6GHz ל- 3 עד 3.2. אני מתעסק קצת עם ה-BIOS אבל מעדיף הדרכה ספציפית לגבי מה לשנות. אני יודע שצריך להעלות מעט את מתח המעבד אבל לא יודע בכמה לכזה OC. ולשינוי התדר במעבד עצמו. האם צריך לשנות את המכפיל או התדר או את שניהם? תודה מראש תומר.
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי מעבד 1800XP ATHLON ולוח אם של GIGABYTE 7VRXP איך אני יכול לעשות לו OVERCLOCKING מבלי לשרוף את המעבד?? ויש לי גם SLK-600 עם מאוורר DELTA 60MM~~~!!!! בבקשה תעזרו לי!!!
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי ATI 9600 PRO 256MB PROCOLOR, ואני מעוניין לעשות לו OVERCLOCK. יש לו קירור STOCK ואני לא מתכוון לשדרג אותו או לעשות VMOD. השאלה שלי לכמה אחוזי שיפור אפשר להגיע מה 398MHZ CORE וה 200MHZ MEM שהוא מגיע, ואם אני משתמש ב ATITOOL כדי להעלות את המהירות, מתי כדאי להפסיק ? הרי לכרטיס אין מד טמפ' פנימי (ואני מניח שלפי שזה מגיע ל ARTIFECTS עדיין יש טווח בטיחות, לא ?)...
-
- 8 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי כרטיס מסך Geforc 4 mx 440 64 mb תגידו אני יכול לעשות OVERCLOCK ולהגדיל קצת את הביצועים..ואם כן אז בכמה?
-
- 10 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות OverClock למעבד Intel Core2Quad Q6600 ואני צריך מישהו שבאמת יודע ומוכן לשבת איתי ולעשות את זה בבקשה. הטמפ' במאמץ של Call Of Duty Black Ops רזולוציה מקסימלית 1920x1080 Full Graphics היא 62 הכי הרבה ב-Core 1. אני לא יודע אם אלה נתונים טובים אבל אני צריך ממכם עזרה להגיד לי האם כדי לי לעשות OverClock והאם אני בנוי לעשות את זה. תודה, בר
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
כמו שרשמתי בכותרת אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד זה ולא מוצא מדריכים ספציפיים למעבד חלש זה... אם מישהו יכול לעזור ולתת לי כמה עצות או מדריכים בנושא זה תודה באמת לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי את הלוח asus p5n-d ותומך ב-sli x16 ואני מעוניין להתקין שתי כרטיסים gtx 460 768mb oc של חברת gigabyte עם שתי מאווררים בעיה היא שהם יהיו צמודים אחד לשני ובנוסף לכך בחריץ pci האחרון יש לי כרטיס קול x-fi שהו די גדול שגם יחסום את האוורר לכרטיס השני מה ששמתי לב שרוב הלוחות בשוק היום עדיין בנויים ככה שיש מרחב של חריץ אחר בין שתי חריצי pci-e שתומכים sli x16 מלה זה אומר שלהרבה אנשים יש את אותו מצב , רק שלי יש גם את הכרטיס קול בנוסף אז מה לעשות ?? להמתין ל-gtx 450 ואולי יהיה יותר טוב או שיש למשהו פיטרון סביר (לא מעוניין בקירור מים זה יעשה לי בעיות אחרות )
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
עוד שבוע קונה מחשב חדש ורוצה לנסות לעשות אובר ממש פיצי למחשב הנוכחי כדי לראות רק אם זה אפשרי ואם זה באמת משהו שאולי יעניין אותי במחשב החדש המחשב הוא כזה ואני נותן מידע רנדומלי שכתוב בcpu-z אז אם חלק מהמידע לא הכרחי אל תתעצבנו,נכון אני נוב. p4 core 1400 multiplier x 14.0 buss speed 99.7 rated fsb 398.8 לוח אם: intel i850 rev a2 southbridge= 82801ba (ich2) sensor= 5b5b זיכרון rdram 256 pc800-45 (400 mhz) samsung channels dual frequency 398.8 mhz fsb:dram 1:1 total cas 10 clocks row to column 9 clocks 4X64 כרטיס מסך fx5200 חשבו לציין המחשב עובר לאחי אז אני לא רוצה לשרוף בו כלום או משהו פשוט תמיד סיקרן אותי אם אפשר לעשות בו אובר למשהו? יש הצעות למה לעשות? חשבתי אולי קצת למ…
-
- 7 תגובות
- 530 צפיות
-
-
המפרט שלי: Intel Pentum 4 2.6GHZ Northwood 800MHz HT Dual Core Nvida GeForce 5700VE 256MB Mag 16 CRT 996 Kingstone 256X4 DDR-SDRAM 200MHz [Each] MSI MS-6728 i865 800HT מארז גדול ומאוורר ..! Fans: 120m PowerBox 80m Side 120m Intel Pentum 40m Graphic card זה הכל בקשר למפרט. עכשיו אני רוצה לעשות אובר קלוק לא הכי רציני.. המחשב בטמפרטורות כאלו: מעבד: 50 בערך. מערכת: 40 - 43 בערך. אני רוצה אובר קלוק כמה אחוזים.. לא יודע בדיוק איך זה הולך.. אם אפשר בבקשה את התוכנה + כמה אחוזים שווה להעלות לו.. ותסבירו לי קצת על הנושא בבקשה. איך זה הולך.. בביטים.. מגה בייטים.. תודה רבה! אשמח לתשובה מהירה.
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
שלום.. כבר ממש הרבה זמן לא עשיתי OC ושכחתי כבר באיזה מקומות אני צריך לגעת בביוס בשביל לעלות את הערכים שם. (אם זה וולט למעבד, מכפלות או מה שלא יהיה.. אני זוכר גם תזמונים בזכרונות אבל בזה אני מעדיף לא לגעת) המעבד הוא Q9550 ויש לי קירור Thermalright Ultra-120a המעבד הוא 50 מעלות במנוחה(לפי הליבה הראשונה-הכי חמה) ובסביבות ה70 מעלות במאמץ של כמה שעות רציתי לדעת מה הגבולות של המעבד מבחינת טמפ'? עד כמה מקסימום מותר להגיע ולעבוד איתו בטמפ' מנוחה ומאמץ קבוע(גם עד כמה מתח מקסימום לתת לו?) הלוח הוא של ג'יגה בייט דגם EP45T-UD3LR אני נכנס לביוס ולאן אני הולך בשביל לשנות ומה קודם? יש סיכוי שאני יכול להגיע ל4GHZ?
-
- 7 תגובות
- 875 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק קטן של +20% לכרטיס המסך, מבלי להוסיף היטסינקים ומבלי להוסיף מאווררים משחות טרמיות ועוד. עכשיו אני רוצה לעשות אוברקלוק קטן לשאר החלקים [מעבד זיכרנות לוח אם ומה שניתן] במחשב גם מבלי לעשות שינויים במערכת הקיימת ומבלי לקחת יותר מידי סיכונים. מה שאני רוצה לדעת בשפה פשוטה איך עושים את זה ואם זה בכלל אפשרי ואים יש באיזה שהוא אתר מדריך לאוברקלוק בעיברית תשובות יתקבלו בשימחה תודה
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך עזרה דחופה ממכם בקשר לעידכון הביוס שלי הלוח זה asus p4pe בקיצור אני רוצה לעדכן ואני לא מבין בזה כל כך תוכלו לעזור לי בבקשה הנה משהו שמתאתי תוכלו לעזור לי בזה http://support.asus.com/technicaldocuments/technicaldocuments.aspx?root=198&SLanguage=en-us
-
- 2 תגובות
- 450 צפיות
-
-
בפעם הראשונה אני רוצה לעשות המהרה למעבדשלי כמה שניתן לנצל מהמערכת שלי והאם בכלל ניתן !!! המפרט שלי ........... Thermaltake Silent PurePower 470Watt : ספק amd 3000 64 bit 939 : מעבד Thermalright XP-120 : קירור למעבד msi k8n neo2 platinum idetion : לוח אם Sapphire ATI Radeon X800XL 256MB ViVo Retail : כרטיס מסך adata 1024 512x2 400 mhz : זיכרונות asus dvdrw : צורב lg cdrom x52 : סידירום Sunbeam Transformer: מארז logitech x 530 : רמקולים wd 160gb :דיסק קשיח Samsung SyncMaster 930B מסך איזה תוכנות אני צריך ואיזה נתונים צריך להביא לכם בשביל להתחיל הקירור שלי כולל מאוור 120 מ"מ והאם בכלל ההמהרה תעזור ותישפר את הביצועים של המחשבמשחה החליפו לי בחנות לפני שלושה חודשים בער…
-
- 1 תגובה
- 388 צפיות
-
-
שלום, אז כמו שקראתם בכותרת, אני רוצה לעשות OC למחשב אם יש למישהו כוח וסבלנות לעשות את זה איתי שלב שלב פה בת'רד זה יהיה הכי טוב! ניתן לראות את המפרט שלי בצד << רק תסבירו שלב שלב כמו שצריך שאני לא יעשה איזה טעות וילך לי המחשב חח אם צריך לעשות OC בלוח בכדי להתקדם, לעלות מתחים, בדיקות יציבות - כל מה שצריך לדעת ולעשות. תודה רבה! ;D
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מעבד +AMD 3500 ואני מתלבט בין שתי הקירורים האלה: Thermaltake Tower112 http://www.thermaltake.com/coolers/comboCool/cl-p0024tower112/cl-p0024tower112.htm שעולה 278 שקל וה- Thermaltake BigTyphoon http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0114bigtyphoon/cl-p0114.htm שעולה 238 עכשיו אני ראיתי שכבר אנשים בפורום הזה קנו את ה Big Typhoon אבל אני מתלבט בגלל המחיר כי כמו שאתם רואים הקירור הראשון הוא יותר יקר מה- Big Typhoon זה לא מעיד על כך שהוא יותר טוב? גם רציתי קירור לזכרונות ולציפסט המפרט שלהם בחתימה אבל אני לא ממש יודע מה כדאי לקנות אם מישהו יכול להמליץ לי על קירור טוב תודה מראש!!
-
- 10 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום יש לי את המחשב הנל אינטל 3.0 2 זיכרונות של 512 ddr 2 Adata וכרטיס מסך 7300gs של חברה לא מוכרת הוא 128 mb בקיצור אני רוצה לעשות אובקלוק אני לא מבין בזה אבל הכרטיס לא משהו האמת והיתי רוצה ממנו יותר אז מה אתם אומרים כדאי יהיה שיפור ? וגם אני לא רוצה שישרף לי או משהו למה אני חייב אותו לחצי שנה ואחרי זה אני כבר קונה מחשב חדש אז לא אכפת לי אם החיים שלו התקצרו רק שלא ישרף בקיצור שווה לעשות אוברקלוק ואם כן תנו לי מידע איך ומה ?
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
לוח אם GA-890GPA-UD3H (rev. 2.0) מעבד AMD Phenom II X6 1090T 1090 3.2 GHz כ.זיכרון1: KHX 1866C10D3/8G של 8GB כ.זיכרון2: KHX1600C10D3/8GX של 8GB פחות קשור: כרטיס מסך: XFX Radeon RX 570 RS XXX Edition 1286MHz, 8gb GDDR5 (הכרטיס המקורי GTX470 הפסיק לעבוד) דיסק קשיח: SSD 500GB של WD קייס: COOLER MASTER CM 690 ההוצאה הראשונה שלו (הגומיות שמחזיקות את הדיסקים הקשיחים התייבשו, לא הכי מבסוט ממנו) ספק כוח פשוט של ANTEC 550W (כי ה SEASONIC GOLD 750W שהיה נשרף) בטעות רכשתי 2 כרטיסים לא זהים. מתח כל אחד 1.5V וכרגע עובדים ב 1333MHZ מחשב בן 7-10שנים ראיתי שהלוח תומך ב 1600MHZ ללא צורך להמהיר את המעבד, את ענ…
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
1 איזה תוכנות צריך כדי לבצע את האוברהקלוק 2 זה ללא תוספת קירור 3 כמה בערך אני צריך להגיע ללא תוספת קירור 4 ואיזה עוד פרטים אני צריך לדעת לפני שאני עושה אוברקלוק ?
-
- 1 תגובה
- 410 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מסך GeForce FX5200 והייתי מעוניין לעשות לו אוברקלוק הבעיה שאני לא מנוסה ואין לי ידע גדול בתכום אז הייתי רוצה שמישהו יעזור לי. אם מישהו מפה רוצה לעזור לי הוא יכול לבוא לאיסיקיו שלי או פשוט להביא לי כמה עצות, מדריכים, סיקורים קצרים על הכ.מסך ועל איך לעשות לו אוברקלוק טוב. תודה מראש אדם. עריכה: האם זוהי הדרך?
-
- 6 תגובות
- 509 צפיות
-