אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=3d3ad98da9d79737b834ca17e2e07f99&threadid=9924&perpage=25&pagenumber=1
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, הערה: אני חושב שזה מתאים לפה, אם לא אז תעבירו, אל תרצחו אותי אם זה לא מתאים לפני כמה ימים הביאו לנו (לא משנה מי זה לנו.. סיפור ארוך... אבל לא לי לבית) מחשב, עכשיו המיקום המיועד למחשב היה רחוק מהנקודת חשמל, והחוט מאריך לא הגיע. חבר שלי החליט לעשות קומבינה ו"לגנוב" חשמל מהפלורסנטים. הכל עבד בהצלחה ועכשיו אם מכבים את האור המחשב מתכבה שזה יוצא לנו די טוב. עכשיו עלה בראשינו רעיון מבדח: אם יהיה אפשר לעשות את זה מעגלי, כלומר כיבוי האור יכבה את המחשב, וכיבוי המחשב (בעזרת המתג הקידמי כמובן, ולא מתג חיצוני חלופי) יכבה את האור. אני לא חושב שממש נעשה את זה, אבל זה מעניין מאוד אם אפשר לעשות דבר כזה, ובכלליות לשלוט על חשמל בעזרת מתג הכיבוי של המחשב, לדוגמא להדליק קומקום, או כל …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי AMD 1700XP+ (13mic) d Gigabyte KT400 וזיכרון Sumsung 512MB DDR PC2700 ואני רוצה להמהיר את המעבד ל1850-1900 מ"ה אני צריך המלצה לפתרון קירור כמה שיותר פשוט ושקט שישאיר את המערכת שלי יציבה במהירות הזאת ... בכלל, אפשרי לעשות את זה עם המאוורר שבא עם המעבד ? 2. עוד שאלה ... שאני מנסה להמהיר את המעבד עם EasyTune4 ומשתמש במצב הEASY MODE שלה ומגדיר את הSystem Bus עד 151MZ זה עובד מצויין אבל ברגע שאני מנסה 152 המחשב קופא מייד שאני מבצע את ההמהרה ... מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 6 תגובות
- 509 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI Radeon 9500 Pro של הרקולס. מהירות הליבה הנוכחית היא 277MHz ומהירות הזיכרון הוא 270MHz. עד כמה אני יכל להגביר את המהירות ( בלי לגרום נזק ) ?
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אצלי עלו המעלות אז בטוח שלכל אחד גם עלו המעלות אז מה המעלות אצלכם? אצלי כרגע בחום הזה: CPU IDLE:44 CPU LOAD:48 MB IDLE:32 MB LOAD:33~34 "בחורף" שהיה לפני כמה ימים המעלות היו: CPU IDLE:34 CPU LOAD:37 MB IDLE:17 MB LOAD:19~20 הקירור של המעבד הוא SLK600 עם Delta60m"m קירור המארז הוא: 1 מכניס מקדימה 1 מוציא מאחורה 1 מכניס מהדלת לעבר המעבד 3 מאווררים "פנימיים" ש2 מהם נושפים לעבר המעבד ואחד לעבר הכרטיס מסך.
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
-
במיוחד לאור ימי השרב הרבים שהולכים ומתקרבים.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במה הוא יותר טוב מה מאווררים הרגילים אני משאר ש הAluminum Case Fan הוא גנריק כי לא מצויין בחנות שם של חברה.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם זה כך (תקנו אותי אם אני טועה)... האם לוח עם KT333 יהיה טוב ?? שאילה קצת ישנה ... אני קצת לא מעודכן
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
http://www.techtv.com/screensavers/howto/story/0,24330,3422228,00.html מחשב של יושי מהתוכנית THE SCREEN SAVERS המשודרת בערוץ TECHTV ביס
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
טוב אז ככה, אני מנסה לגייס את כל המידע האפשרי על המהרה ואפשרויות קירור מה שבדרך כלל הולך ביחד ועד עכשיו מה שלא הצלחתי להבין זה מזה הגריז הטרמי הזה, איפה מורחים אותו ולמה ? ואיך הוא מקרר בדיוק ? אני מדבר על משחות מסוג Arctic Silver 3. בבקשה ממכם שפכו פה את כל המידע האפשרי... תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני פועל עם היטסינק של AX7 אבל עם מאוורר חלש מאוד בשביל שלא יהיה לי רעש ובלי שום מאוורר בתוך המארז חוץ מהקירור של הספק וה SUMA Geforce 4 Ti4200SE אין אוברקלוק על המחשב ועכשיו שמתחיל להיות חם בדקתי את הטמפרטורות ואני רואה שטמפרטורת המערכת נעה בין 47-53 וטמפרטורת המעבד נעה בין 63-69 האם אני צריך לנקוט בצעדים להורדת הטמפרטורה? או שזה בסדר? ואם כן מה אתם ממליצים בשביל לשמור על מחשב שקט וקריר ככל האפשר חוץ מקירור מים או דברים מהסוג הזה
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
לאחר זמן רב הלכתי עם אבא שלי ליקנות דרמל (בהום סנטר) היגענו וישר הלכתי למחלקת כלי עבודה ראיתי את הדרמל של WOLF ולידו ראיתי את הדרמל של HYUNDAI. עם ה-HYUNDAI מקבלים הרבה יותר דברים (46 חלקים) והמנוע שלו יותר חזק הוא עלה לי 170 שקל והוא שווה כל שקל!! יצלחתי לחתוך איתו היטסינק של מעבד,את הדלת של המארז ופרספקט (בלי לישבור דיסקיות) ועכשיו קצת תמונות.. נ.ב כל מה שאתם רואים בתמונות בא עם הדרמל
-
- 33 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל 1500 שעובד עכשיו על 1533 בגלל שעשיתי קלוק לזיכרון מ333 ל400! אני רוצה לעשות קלוק למעבד מ1500 ל1600 ובל פעם שאני ממהיר את הבאס של המעבד זה ממהיר לי את הזיכרון עוד ןעוד ואני לא רוצה להרוס את הזיכרון כי הוא כבר עובד על 408! למה זה קורה? איך אני יכול לעשות קלוק למעבד בלי שמהץ של הזיכרון יעלה?
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, אני זוכר שראיתי פעם שבב קירור שנאס"א פיתחה ומשתמשים בו היום לכל מיני מכונות, אני צריך אחד כזה אבל אני לא יודע איך קוראים לזה אז אני לא יכול לחפש, אז אם מישהוא מכיר משהוא.... תודה. יאיר.
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
לא יכול לדעת את הטמפרטורה של המעבד שלי! היא כרגע על 99 מעלות אבל אני יודע שהסנסור של הלוח שלי דפוק מה אני עושה האם אני יכול לסדר את זה? זה ממש מציק לי בימים חמים אלו בחדר הלא מאורר שלי :\
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
היום ניסיתי להוריד אותו מהמעבד, והלא הצלחתי, ורציתי רק לנקות אבק שעל ההיטסינק לפני 9 חודשים חיברתי אותו ומאז לא נגעתי בו, היום אני לא מצליח לפרק אותו זה פשוט לא מתפרק איך מפרקים את החרא הזה?
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מותקנים אצלי שני צ'יפים של 256mb סמסונג 3200 ,על לוח 7avxp ultra מעבדamd xp1800 כל החורף הצלחתי לשמור על טמפרטורה של כ32 מעלות למעבד עם מאורר evercool נחושת ,טמפרטורה דומה של הלוח ע"י שימוש במאורר smart case 2 c שהוצב באלכסון באזור הסידי רומים ,ועוד שני מאווררים פשוטים 80 מ"מ אחד מלמטה מכניס אוויר ואחד בחלקו האחורי של המארז מוציא אוויר אתמול התקנתי קירורי זכרונות מנחושת של vantec וראיתי שהטמפרטורה עלתה המעבד הגיע ל40 מעלות הלוח ל38 , קצת קשה לפרק את קירור הזכרונות בלי לגרום להם נזק והאמת שאני לא בטוח שהם הגורם להתחממות כי אתמול והיום -חמסין די כבד . בקיצור אני זקוק לדעה נוספת
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם. החום הגיע לארצנו והגיע גם למחשב שלי. בדר"כ הטמפרטורה של המעבד שלי היא 34-38 כשאני לא משחק אלא רק בווינדוס שומע שירים במדיה פלייר וגולש וכו.. ועכשיו הטמפרטורה היא 43 מעלות, וגם המאורר של הספק משמיע לי רעשים כאילו שהוא נחנק ממש ככה. רציתי לדעת אם זה נורמלי והאם המאווררים שבמארז שלי תקינים? תודה !
-
- 9 תגובות
- 784 צפיות
-
-
האם למאוורר הזה יש ווסת לשליטה על המהירות?
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
אפשר לדעת מה זה בדיק:http://www.thermaltake.com/products/subzero/subzero4g.htm יש מגש כזה,מה זה?
-
- 3 תגובות
- 474 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק לכרטיס דרך הדרייברים ועכשיו איך אני יכול לצרוב את זה לביוסג של הכרטיס איזה תוכנה והסבר תודה לעונים!!
-
- 0 תגובות
- 428 צפיות
-
-
איך אני יכול להשתיק את המחשב (כלומר לא לקנות מאווררים חדשים) ולא ספקים חדשים אני מדבר על פטנטים מיוחדים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
:AR15:שלום לכולם אני עומד לקבל את המערכת החדשה (P4 2.4>radeon 9500,512mb) אבל עד אז אני רוצה לעשות oc למעבד הקיים P-3 800 לכמה אפשר להרים ?
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-