עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני שומע כל הזמן את עינייני הקירור האלו. אני יודע שזה שומר על המעבד,וכו' יש לי שאלה, מה זה OC איך עושים את זה? חוץ מיזה, אל פסק,הוא מגן על המחשב ממתחים,כך שהסיכויים שהפסק ישרף,קטנים. אודה מאד למי שיסביר לי

• 4 תגובות
    • 408 צפיות
  2. אני לא מבין תדבר הזה מה לעזאזל יוצר ההמהרה הזאת?

• 2 תגובות
    • 444 צפיות
  3. שלום לכולם ושבוע טוב המעבד שלי רץ במנוחה לפי EVEREST ככה: CPU #1 30 degrees סתם דוגמא CPU #2 31 degrees סתם דוגמא Cpu 25 degrees (טמפרטורה שנשארת אצלי קבועה תמיד ולא מבין למה). האם צריך לחשב את הטמפרטורה של המעבד כחיבור של שני הליבות (המשמעות נניח 60 מעלות?) זה נראה לי די חם בעובדה שהליבות עובדות אצלי בין 50-65 מעלות עם קירור של AC..

• 6 תגובות
    • 579 צפיות
  4. [glow=red,2,300]אז כך יש לי geforce 4 mx 440 [/glow] ואני רוצה להגביר את הביצועים שלו כדי שיפעיל לי יותר טוב משחקים בצורה חלקה יותר ושלא יתחיל לגמגם במילים אחרות יתחיל להתחרפן ומשחקים יעבדו לאט ויעצרו והיו תקיעות. אז בבקשה כל מי שיכול להגיד לי מה לעשות אנא ללחוץ על הוספת תגובה ולכתוב למעני [move]תודה מראש נתי[/move]

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  5. אז ככה , אני חדש לגמרי בנושא הזה ובחיים לא עשיתי OC לאף חלק במחשב. יש לי כרטיס מסך R9200SE שהוא נחשב לדיי איטי , ורציתי לדעת איך אני יכול לשפר אותו בעזרת OC. וכן יש לי זיכרון 256DDR (400MHZ) לא יודע של איזה חברה , יש איזה שהיא דרך לשפר גם אותו? תודה רבה לכול העונים.... עידן.

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  6. Started by talkfir,

AXP 1700+ עם קירור BOX NF7 Winbond 512 pc3200 BH5 (שאני משיג ב400 שח ולכן לוקח אתזה דוקא) אוכל להגיע ל200באס ? (אני רוצה לנצל את הזיכרון

• 8 תגובות
    • 892 צפיות
  7. התקנתי קירור עצבני ביותר על המעבד שלי. לבנתיים אני ב- OC ל- 4.1G על מתח 1.5V וטמפרטורה של גג 70 מעלות במאמץ. כל ניסיון לעלות את המכפלה מעבר (ל- 4.2G) מובילה לקריסה. הבנתי שאפשר לשחק גם עם תדר בסיס או משו כזה...אז אני מעלה עכשיו תמונה של תוכנת OC ואשמח אם תסבירו לי מה הדברים הרלוונטים שסימנתי ומה הלאה כדי להתקדם ב- OC..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני רוצה לעשות OC על הכרטיס שיש לי ויש לי כמה גופי קירור ואני לא יודע איך להדביק אותם לכרטיס שמעתי שיש דבק מיוחד משהו מכיר? אם כן איפה ובכמה אפשר לקנות? תודה מראש לכל העוזרים

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Ac-Boy,

טוב קודם כל, שלום D: =] אני רוצה לקנות מאוורר נוסף למארז שלי טרמלטק סופרנו+חלון. http://img85.imageshack.us/my.php?image=fania3.png ^ תמונה של המחשב אחריי חרישה בתוכנות מאטות וכו' זה אחריי איזה חמש שעות של שימוש חרשני.. אני ידוע שאני לא צריך אבל בשביל השקט האישי שלי למה שלא אשלם עוד 70 שקל? זה המאוורר(אני רוצה שיהיה לו לאדות בשביל היופי) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6079 איפה בדיוק צריכים לשים לי את המאוורר? ועוד משהו שאני קונה את זה אני מקבל יחד עם זה הרכבה חינם? וכדאי לי מאוורר אחר? אם כן , המליצו לי.. הביעו דעה.. תודה=]

10. שלום! יש לי את הקירור Scythe Mugen 3 ואני רוצה להוסיף לו עוד מאוורר כדי לשפר את הביצועים שלו ואני צריך את הקליפסים שתופסים את המאוורר לקירור מצאתי אותם באיביי אבל המשלוח ממש יקר ואולי לא ישתלם http://www.ebay.com/itm/Scythe-Type-B-Fan-Clip-SCY-12FC-B-/280966372299?pt=US_Fan_Heatsin_Brackets_Accs&hash=item416ae69bcb איפה אפשר לקנות אותם בארץ\חו"ל ביותר זול? תודה! עריכה: משום מה האתר של KSP לא עובד אבל הבנתי שהם מוכרים את זה ב 20 שקלים תודה בכל מקרה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by qpalzm,

אבל לצערי אני לא מוצא את האפשרות בביוס. מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 445 צפיות
  12. אני רוצה לפרק את ההיטסינק שלי (פנטיום 4 מקורי) בשביל לנקות אותו כמו שצריך. אבל אני דואג שמא זה יכול לגרום נזק לפד התרמי (לקורע אותו או משהו) ואז זה יעשה בעיות. יש סיכוי שיקרה משהו כזה ?

• 9 תגובות
    • 684 צפיות
  13. Started by A_D,

עשיתי OC עם תוכנה שבאה עם הלוח אם 5 EASY TUNE אכשיו המחשב נהיה יותר איטי ואני רוצה להחזיר אותו למצב הקודם איך אני עושה את זה ?

• 16 תגובות
    • 861 צפיות
  14. לפני חודש פחות או יותר קניתי לוח של ABIT והמאורר של הגשר הצפוני שלו מרעיש מדי בשבילי(לפי נתוני הביוס הוא מסתובב ברוב הזמן על 5000RPM+ ) מה שאני רוצה לעשות זה לקחת את גוף הקירור מהלוח הישן ולהוסיף לו מאורר 40מ"מ כשפירקתי את גוף הקירור שמתי לב לזה שבנוסף לקליפסים או איך שלא קוראים לזה הוא דבוק עם חומר וורוד שנראה כמו מסטיק בזוקה ויש מסביב גם מין ריפוד כזה לא יודע איך להסביר הייתי מעלה תמונה אבל אין לי מצלמה... אחרי שתי שניות הבנתי למה משמש הריפוד הזה. הוא משמש כבידוד לכמה חתיכות מתכת חשופים בליבה של הגשר עכשיו השאלות: מה זה החומר הוורוד הדביק הזה ולמה הוא משמש?? האם יש את זה גם בלוח החדש שלי? זה יכול להזיק אם אני יחליף גוף קירור(ומאורר)? תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 440 צפיות
  15. היי, שמתי לב בזמן האחרון שהמאווררים דיי מרעישים בזמן האחרון וברצוני להחליף אותם למאווררים שקטים. אני רוצה להחליף את המאוורר בצד,זה שלמעלה וזה שמקדימה,אני לא כל כך בטוח אם אצליח להחליף את זה שמאחורה כי יש סיכוי שהמוגן לא יאפשר לי ואני לא מעוניין לפרק את המוגן בשביל זה ובנוסף החליף את המאוורר של המוגן. סה"כ,4 מאווררים,שיהיו שקטים ככול האפשר ושיקררו טוב גם.תקציב עד כ200-250 גג. בנוסף,במידה ואין לי עוד יציאות של מאווררים על הלוח,מה אני צריך לעשות ? :ם תודה.

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  16. Started by adilevy20,

שלום לכולם אני חייב להחליף את הקירור בכרטיס עקב התחממות יתר, שמגיעה עד 90 מעלות במאמץ הכרטיס שלי: XFX GF 6600 256MB AGP והוא נראה ככה בגלל שאף סיילנסר לא מתאים לכרטיס שלי על איזה קירור שקט ויעיל הייתם ממליצים?? תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 33 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום לכולם, ברשותי כ/מ חדש של אסוס 580GTX הוא דיי חם, אני יודע שזה תקין והמחשב שלי דיי שקט ואני שומע את המאוורר שלו. רוצה להדגיש שהכל תקין אבל בכל זאת יש קירור יעיל יותר ושקט יותר חוץ מקירור מים? תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אני רוצה לבנות מוד כמו במדריך שבאתר http://hwzone.co.il/guides/9600mod/ מסינק של מעבד AMD http://img134.imageshack.us/img134/7803/amddualcorefv7.jpg האם המשקל יכול לעקם או לשבור את הכרטיס ?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  19. אני רוצה לעשות אוסי לכרטיס הגרפי שלי (ראה\ראי מפרט מחשב) אבל הבעיה שאין לו מאוורר ואני לא יודע איך להדביק לו את המאוורר שאני אקנה, אין שם ברגים אין כלום. מה עם דבק? : בבקשה עזרו לי. תודה. יאיר.

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  20. Started by asili,

שלום ברצוני להמהיר את המעבד שיש לי כרגע AMD ATHLON XP 1600+ יש לי לוח אם שמותאם להמהרות זה ה EPOX 8KHA+ WITH VOLCANO 6CU+ HSF שאלתי היא עד כמה אתם אומרים כדאי להמהיר אותו שיהיה יציב ולא יתחמם במיוחד?? כרגע טמפ המעבד היא 40-42 במנוחה והאם אתה מכירים כתבות מוכחות על המהרה שעשו עם המעבד והלוח אם שיש לי

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. קיבלתי את ה-arctic cooling silencer 4 rev2 nv ל5900 שלי שמוקדם היה קורע לי את האוזניים ועכשיו אני לא יודע אם הוא פועל מרוב הקט וגם יש לו כמו אגזוז שמוציא את החום אבל הקירור ענק אז לאס אל איי הוא לא מתאים כי יש לא גם קירור פאסיבי לזכרונות מהצד ההשני והמעלות ירדו מ59-60 במנוחה ל41-42 ;D ואני רוצה לעשות אובר קלוק לאיזה מהירות שעון וזכרונות לכוון יש המלצות???

• 1 תגובה
    • 405 צפיות
  22. Started by DrStyle,

דבר ראשון יש לי עכשיו E8400@3.7GHZ יש לי קירור CM212HYPER לוח אם EP45-DS3 המעלות במנוחה 39-44 ובמאמץ 100% שעה בOCCT הגג שבגג זה 58 אבל זה יציב הרוב על 55~ תמונה מCPUZ המתח על 1.2-1.25V זכרונות: עשיתי אוברקלוק לכמעט 1000MHZ, נראה לי שזה עדיף מ800 (?) מה עם התזמונים, זה טוב? בקשר ל EIST וC1E, אני עדיין לא יודע אם כדאי לבטל לא הבנתי מה הבעיות יציבות שאומרים שיש עם זה עכשיו, כדי להמשיך OC נגיד ל4 כמה מתח לעלות? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  23. אז ככה המעבד שלי i5-570 עכשיו על 3.6 ואני לא רוצה להעלות יותר מתח ופה ושם הוא גם די נתקע יש לי לוח אם dk-p55 t3eh9 עכשיו הלוח אם הזה מחייב אותי בשביל להפעיל turbo boost אז גם להפעיל את הstepbystep שזה יעני מוריד לי את המכפלות וזה בהתאם לצריכת חשמל ואמרו לי שזה בעייתי מצד אחד אבל מצד שני בטוח אז אני צריך ייעוץ בשביל להגיע ל3.8 זה תקין להפעיל את שניהם ביחד? או שעדיף להימנע מיזה?

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  24. אם אני לא טועה אז אני אמור לעשות סופטמוד. אני לא יודע מה זה ובטח שאני לא יודע איך עושים את זה. אם אני יעשה את זה אני לוקח איזה סיכון שהרטיס יהרס, או שבכל מצב יהיה אפשר להחזיר את המצב לקדמותו? עכשיו אליכם: אתם יכולים להסביר לי איך אני עושה את זה? ד"א הליבה של הכרטיס היא R360. עריכה:------------------ איך אפשר לשכוח? תודה מראש לכל העוזרים! עריכה שנייה:----------------- הסופטמוד הזה יוריד לי את האחריות על הכרטיס?

• 12 תגובות
    • 697 צפיות
  25. אז ככה, הכרטיס הוא ASUS GeForce 8800GTS 320MB אני רוצה להתחיל לעשות OC, ורציתי לדעת מאיפה להתחיל איזו תוכנה כדאי להוריד, באיזה דריברים להשתמש, מה הטמפ' המומלצת ועד לאן אני יכול וכדאי לי להגיע? אז ככה אני משתמש בדריברים האחרונים נראה לי 162 יש לי גם את הבטא החדש (163) אבל לא התקנתי אותו. רציתי לדעת אם יש תוכנה שיכולה פשוט לבדוק לבד את ההגדרות המומלצות של המהירויות. כמו שהיה ב CoolBits, פשוט הוא לא עובד בדריבר החדש. למרות שראיתי את ה nTune של Nvidia אבל לא כל כך הסתדרתי איתו. אז מאיפה להתחיל? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 495 צפיות

דיונים חדשים בפורומים