עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Pancakes,

היי, אני צריך המלצה למשחה טרמית, עבור i5-2400 עם קירור סטוק אם זה משנה, לא משהו מיוחד העיקר שיעבוד. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by stojakovic,

יש קירור למעבד zalman 8700 ולוח אם גיגבייט p35-ds3l עכשיו העניין הוא שלפי הנתונים של הזלמן, המאוורר שלו מסתובב בין 1150 ל 2300 RPM במתחים של +- 5-12 וולט... החיבור של המאוורר הוא של 3 פינים, לעומת זאת בלוח אם יש הכנה של 4 פינים... יש אפשרות אבל לחבר את המאוור ואז יש פין אחד חשוף בלוח אם, שלא בשימוש... העניין הוא שכשאני מחבר את המאוורר דרך ה fan mate (משהו שבה עם הקירור שאני יכול לשלוט בRPM ממינימום למקסימום) ערכי הRPM של המאוורר נעים בין 820 ל 920 סיבובים לדקה... ( לא מתקרב לבין 1150 ל 2300).. כשאני לא מחבר דרך הfan mate (ולפי זלמן, במצב הזה המאוורר אמור לעבוד במקסימום מהירות), אני מקבל 1100 RPM , (גם כן לא מתקרב ל2300).. השאלה שלי היא האם זה בגלל הפין שיש בלוח אם ולא מח…

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  3. Started by Baz34,

במארז שלי למאוורר הקידמי השואב יש תעלת אויר (חלל בין מבנה המתכת לכיסוי הקידמי של עשוי פלסטיק של המארז) המובילה לפתח בתחתית המארז, האם זו הצורה היעילה ביותר לעבודה שלו או שכדאי לבצע מודינג כלשהוא לשפר את יניקת האויר שלו ? אשמח להמלצות נוספות לגבי מאווררים (120,80) שקטים ואכותיים (עדיף מ-SKY-PC , אבל לא בהכרח) תודה

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  4. Started by haimvrt,

http://img5.imageshack.us/my.php?image=123qxa.jpg במנוחה זה עד 42-43

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  5. שלום רציתי לדעת אם יש לי אפשרות לקבוע את מהירות המאוורים נישאתי את התוכנה speedfan והיא לא עבדה ואמרו לי שהיא עובדת רק אם המאווררים מחוברים ישירות ללוח האם,ורק אם הלוח מאשר שינוי מתח ליצאות שלו. עכשיו המאוורים האלה באים עם המארז. אז רציתי לדעת אם יש לי אפשרות לשנות את מהירות המאווררים בדרך אחרת נ.ב אם זה משנה הלוח אם שלי זה K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E)

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  6. עשיתי אובר קלוק ל AMD 2500 והמקסימום שהצלחתי להשיג בלי קריסה זה 2.גיגה היה 1.83,למה איני יכול להוסיף עוד בלי קריסה? האם המגבלה היא בלוח אם? GIGABYTE 7VAX-A כי שמעתי שהם לא מצטיינים ב אובר,או שבאחד האתרים ענו לי שהבעיה היא שצריך להוסיף זרם למעבד,אם זה לא מסוכן? לאיזה מעבד של אינטל ניתן להשוות אותו עכשיו? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  7. המעבד והלוח אם שלי סובלים מחימום יתר (טמפ' של 70%) - מה שפוגע לי קקשות בביצועי המחשב. אני מתעד להחליף את המעבד כולל גוף הקירור שלו. מחפש המלצות קירור למארז בכלל, לוח בפרט ומעבד. המפרט שלי: Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  8. היי רציתי לדעת מהו מאורר ה-80 מ"מ עם יכולת העברת אוויר הטובה ביותר היום?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  9. הלוח אם מופיע במפרט....הצי'פסט הוא KT600 וממה שהבנתי אי אפשר לנעול ..אז חשבתי אולי יש איזו דרך אחרת או עידכון ביוס.......או כל דבר אחר... וקשה אני חייב עזרה(אם אי אפשר אז באסה רק תעזרו....תודה) :s07:

10. Started by MasterDK,

יש לי פנטיום 4 3.0. בזמן האחרון הוא עומד על 65 מעלות צלזיוס. חשבתי על שני אפשרויות: 1. לקנות משחה תרמית (יש איזה אחת ארקטיק משהוא :\ שכחתי את השם) 2. או לקנות קירור בסגנון TT BT (למרות שהתקציב לא ממש מאפשר) יש לכם אולי הצעות לאיך ניתן להפחית את הטמפ של המעבד. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  11. Started by udipo71,

שלום לכולם אנא עזרתכם יש לי לוח P5B DELUX ASUS טמפרטורת המעבד בממוצע 35 - 38 וטמפרטורת הצ'יפסט - 40 - 43 האם הגיוני שטמפ' הלוח גבוהה מטמפ' המעבד במחשב אמצעי קירור טובים - נמרחה משחה טרמית לפני שבוע והותקן קולר חדש

• 1 תגובה
    • 426 צפיות
  12. Started by zuzu89,

היי, יש שתי פורומים שמתאימים לנושא הזה אז בחרתי בזה ... בקיצר , אני רוצה לקנות את הפאן באס הבא : https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1871 עכשיו השאלה שלי היא כזאת , על איזה מאווררים הוא שולט ? cpu כרטיס מסך מאווררי המארז .. האם הוא טוב ? ו... זהו ... תודה.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  13. Started by tepez,

מחפש קירור שקט וזול לE6300 (לא למטרות OC) התקציב הוא 100 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  14. Started by White Eagle,

קניתי מחשב חדש ויש לו פתחי אוויר כאלה בצד שמאל וכמעת אין מרווח בין פתחי האוויר לבין השולחן, זאת אומרת שיש מרווח אבל ממש קטן. זה יכול לזיק למחשב? הנה תמונה שצילמתי כדי שתבינו יותר טוב (תורידו רווחים בכתובת כי משום מה האתר מצנזר): http:// www . siz . co . il/ my / mijnnd1dzdcv.jpg

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  15. היי, חבר שלי צריך המלצה לקירור לכרטיס זיכרון שצויין בכותרת... תודה מראש לעוזרים!

16. Started by esaly,

היי חברים, אני שוקל להמהיר את הHD7770 המקרטע שלי. יש המלצות בכיוון? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 3.6k צפיות
  17. Started by noambaum,

שלום לכולם! המחשב שלי נמצא בחדר השינה שלי והוא ממש מרעיש.אז החלטתי להחליף מאווררים ואולי להשיג גם כמה אמצעים להשקיט את המארז (גומיות וכו) יש לי 120 מאחורה 80 מקדימה ועוד 80 בצד. בקשר ל-80 מ"מ שמתי עין על Arctic Cooling Arctic Fan 3 TC אבל הבעיה שהוא מתאים לי רק לצד כי מקדימה המאוורר צמוד להארד דיסק.. אני מחפש שקט וכמובן קירור טוב,אה כן ואני צריך FANBUS משהו נחמד וזול. אין תקציב , אבל אני לא מתכוון להוציא יותר מ-200 ש"ח על כל הסיפור,תודה נ.ב. אם מישהו מוצא פילטרים באותה חנות אני אשמח..

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  18. שלום, רכשתי כרטיס מסך 4870 OC EDITION של חברת CLUB 3D. שינית את מהירות המאוורר של כרטיס המסך ל 63 אחוז כך שהטמפרטורה של הכרטיס עומדת על 43-44 מעלות צלזיוס. האם שינוי מהירות המאוורר לאחוז יחסית גבוה של 63 אחוז יפחית בצורה משמעותית את חיי הכרטיס והמאוורר שלו? שאלה נוספת ... מה מהירות המאוורר הכי מומלצת או אפשרית להרצה בכרטיס ושתשמור על חיי הכרטיס לאורך זמן? שכחתי לציין שיש לי מארז ANTEC 300 ושהמאוורר על 63 אחוז הוא לא מרעיש בכלל. תודה.

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  19. האים גוף קרור זה מתאים ללוח-האם הנ"ל והאים צריך לפרק את לוח-האם על-מנת להרכיב את גוף הקרור ? תודה מראש משה

20. Started by T-80,

שלום קניתי מארז הבא : http://www.kunhar.com/vipcabinets/server.html כי כרטיס מסך בקושי נכנס במארז שיש לי ANTEC אני צריך עזרה בקירור מפלצת זו אני מתכוון לשים מאוורר למעלה אם יש למישהו אפשרויות נוספות אשמח לשמוע [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 440 צפיות
  21. Started by idofr,

שוווב הייייייייי אז כמו שאמרתי יש לי פנטיום 3 500 מגה ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק הטמפ" של המחשב שלי זה בערך 25-28 מעלות דיי קבוע ואין לי בעיה של מטח ואת האוברקלוק יעשה לי חבר שלי שיש לו ניסיון בזה לכמה אתם חושבים שאני יכול להגיע?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  22. Started by ezx,

עידכנתי לביוס האחרון ואני לא מוצא את האפשרות של נעילת פי סי אי וזה כול הזמן עולה ועוצר לי את האובר קלוקינג מישהו מכיר ויכול לעזור תודה מראש

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  23. Started by elerock,

שלום ברצוני לעשות OC לכ.מסך שלי הדגם הוא 8800GTS 320MB הכרטיס הוא G80. הכרטיס מקורר ע"י DuOrb של TT ולפיeverest הטמפ' הוא: 37 GPU 42 GPU Diode 37GPU Ambient הטמפ' במנוחה. אין לי בעיות סרקולציה במארז ואין לי רכיב העובר את ה 45 מעלות. אם זה משנה המעבד הוא AMD Triple Core 8450 עם OC קטנטן ל2.4GHZ. הזיכרון הוא 4GB של A-Data מסוג Viseta Extreme. יש לי RivaTuner אבל אני לא יודע איך להשתמש בא. הקלוקים לפי התוכנה הם: CORE 513 Shader clock 1188 Memory 792 תודה רבה לעונים

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  24. Started by ratzabi,

יש לי מעבד A64 +3000 עם לוח אם MSI K8N Platinum בתוכנה שקיבלתי עם הלוח אם (CoreCenter) אפשר לשלוט על כל מני דברים כמו מתח לזכרונות וכאלה. יש שם גם אפשרות לעלות את ה-Mhz זה הגיוני? לא צריך קודם לפתוח את נעילת המעבד? עוד שתי שאלות: 1)מה קורה ואיזה נזקים זה יכול להביא אם אני מעלה את המתח לזיכרון? 2)מה קורה ואיזה נזקים זה יכול להביא אם אני מעלה את המתח לכרטיס מסך?

• 1 תגובה
    • 428 צפיות
  25. Started by parker8,

השאלה בכותרת.... זה משתלם? זאת אומרת שאם זה משמעותי ומורגש-נגיד להפוך מ-X700 ל-X800 למשל.... הכרטיס הוא של חברת SAPHIERE אם זה משנה... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 506 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.