אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להחליף את הלדים שבאו המארז שלי שהם אדום וירוק ללדים כחולים ורציתי לדעת אם אני יחליף זה לא יפגע בלוח מבינת צריכת החשמל ורציתי לדעת עם צריכת החשמל של הלדים הכחולים היא אותו צריכת חשמל כמו כל לד רגיל? אודה לתשובה!
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אני מקווה שאני בפורום הנכון ( זה קשור לקירור ) יש לי כמה מאווררים,על כולם רשום 12v ,כלומר זה המתח שהם עובדים איתו אבל מה ששונה בהם הוא ההספק ( אני חושב ) שנע בין 0.12A -0.15A עכשיו השאלה שלי היא האם ככל שההספק גבוה יותר המאוורר מסתובב מהר יותר ולכן מקרר יותר טוב ?
-
- 3 תגובות
- 476 צפיות
-
-
בדקתי בaida 32 והיה רשום כך: מעבד 58C לוח 40C aux 80C וזה במנוחה כששום דבר ברקע האם זה חם לדעתכם? עריכה: כתוב ש sensor access הוא: ISA 290h והtype : ITE IT8705F
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
כמה oc אפשר לעשות למעבד ATHLON XP 2000+ עם לוח EPOX KT400 ו512DDR
-
- 2 תגובות
- 417 צפיות
-
-
שבת שלום התחלתי לחרוט על פרספקס 5 ממ עם דרמל, ועם ראש מספר 107. אז אני מתחיל לחרוט, במהירות ,1, הכי נמוכה, (10,000), וזה נמס ! הפרספקס נמס ! וכל כמה שניות זה מצטבר על ראש החריטה.... וצריך להוריד את זה משם.... כשאתם חורטים, זה נמס ? החריטה עצמה, זה אמור להיות בצורה כזו, של המסה ? או עם פרורי פרספקס שהדרמךל מגלף ? מה לעשות ? תודה מראש !
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מעבר AMD 2000+ והוא עובד בטמפ' גבוהה יחסית.. 53 מעלות ומתחילות לי תקיעות מוזרות... התקציב שלי הוא-120 שקל, אמרו לי ש- VOLCANO 7 PLUS הוא הכי טוב ל-AMD
-
- 9 תגובות
- 620 צפיות
-
-
החיבור של המאוורר החדש למארז שלי הוא לא כמו החיבור שיש בלוח אם אז לאיפה אני צריך לחבר את המאוורר ? נ.ב יש תמונה:
-
- 9 תגובות
- 712 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/products/heatsink/ductingMod.htm מחפש בנרות
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה החשיבות של שמירת המחשב נקי (מאבק) ושמעתי שהכי טוב לנקות עם אוויר דחוס האם להיפוך הכיוון של שואב אבק שיוציא אוויר יש אותו אפקט או שזה יכול להרוס ??
-
ראיתי מפסק כזה בחנות בחו"ל רציתי לדעת אם יש להשיג כאלה בארץ.
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי לוח מסריח של שקל ואני כמו מניאק קניתי אותו ב 500 שקל הדגם זה asus p4s533-vm עכשיו שמעו חרשתי על האמאמאמא של הספר וניסיתי את כל ההאפשרויות של גאמפר פרי מוד וזה אני נכנס לביוס בא לזוז קטגוריה יענו... וזה נתקע כל הביוס נתקע קיצר הבעיה היא איך אני מצליח לשנות תמכפלה ובאס וזה... האם יש גאמפר על הלוח של הפרי גאמפרס מוד הזה או מה חייב עזרה אני מבואס מהקניה
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
טמפרטורה יהיו המים במיכל??
-
- 9 תגובות
- 800 צפיות
-
-
למישהו יש המלצות לפיתרון קירור קונבנציונלי ל P4 Willmate SOCKET423? ( לפחות אני חושב שזה 423 ). תקציב בערך 150- שקלים חדשים. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אז אחר צהריים טובים וחג שמח לכולם ! אתמול חזרתי מצרפת עם בין היתר, לוח פרספקס בגודל 60 על 180 ס"מ, בעובי 5 מ"מ. תוכניות רבות היו לי ללוח הפרספקס הזה, להחליף את החלון במארז הגדול שלי, להתאמן על חריטות וכ'ו. הבוקר חתכתי רצועה של 15 ס"מ, עם הרוחב של 60 ס"מ (סה"כ - 15*60 ס"מ) חתכתי לחלקים הבאים: 10*15 שלוש פעמים 15*15 פעמיים הדבקתי לקוביה פתוחה עם דבק חם, וכמובן - אטמתי מבפנים עלם סיליקון. הכנסתי לדים לתוך הפרספקס, שניים ירוקים, אחד אדום, כתום, וכחול. הם מחוברים ליציאה המקבלית, ונשלטים ע"י המחשב כמובן. היצירה לפניכם, עם המשאבה הטבולה, 750 ליטר לשעה, 8 וואט, עם עוצמה נשלטת. אשמח לשמוע הערות, בקשות, עצות, טיפ…
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
(axp 1900)
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
ראיתי את הביקורת על המוצר הנ"ל השינוי הוא ענקי לאומת חוסר השימוש בו ולדעתי אפשר לבנות כזה לבד ולכן התחלתי לבנות אחד דיווח בקרוב. http://www.3dgameman.com/vr/muffled_comp/fan_mufflers/video_review.html
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
שלום לכולם וחג שמח! קניתי את המארז החדש Thermaltake Highest Xaser III V1000A Super Tower זה עם ה-7 מאווררים. אני רוצה להעביר אליו את המחשב ואני לא יודע איפה אני מחבר את כל המאווררים ללוח אם שלי(ג'יגבייט VAX). מישהו יכול לתת לי איזה הסבר קטן? http://tw.giga-byte.com/Motherboard/FileList/ProductImage/photo_7vaxp-ultra_10_big.jpg
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום שלום, יש לי מארז שחור והכוננים שלי (שהעברתי מהמחשב הישן) הם לבנים ותאמת זה די מכוער - השאלה היא איך אפשר לצבוע אותה - או לקנות פלסטיק בצבע אחר .. אם אתם מכירים איזה מדריך או משהו אשמח !!! תודה.
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הלוח והכל תומך ב133 כך שרק המעבד יומהר. מה סיכויי ההצלחה ? האם צריך לבדוק משהו לפני קניית המעבד (סדרה) ?
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
ראיתי את הלוח MSI KT4V VIA KT400 ב500 ש"ח ורציתי לשאול אם אפשר בכלל לעשות ללוח זה אוברקלוק והאם אני אגיע לתוצאות טובות איתו ? המערכת שעליה לוח האם ישב היא : amd xp 1700 0.13 micron , winbond 256 2700 ddr-ram ו tt volcano 9 .
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי דרמל (Multi, המקורי), אני חוזר עכשיו משבוע בצרפת, אז קניתי שלשה ראשי צריבה, אחד מכל צורה. ניסיתי להתחיל לחרוט עם העגול, אבל זה מחליק בהתחלה...... וזה לא ממש נוח... הייתי מבקש שתמליצו לי עם איזה ראש חריטה לעבוד, משלשת הבאים, וגם שיטות עבודה וטיפים 111: 110: 107: וכמובן תודה רבה מראש !!!
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בבקשה את כל המושגים האלו ומה זה אומר?: באס,מכפלה,באס DDR,זיכרון מטמון ומהירות תו. מה זה לפתוח מכפלה כי אני שומע את זה כל הזמן בהקשרים של לוחות אם.
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אז ככה, התחלתי לעשות קצת OC, אני כרגע ב 133*12.5, והטמפ' היא , למעבד - 37 במנוחה ו 39-40 במאמץ (שעה PRIME95 או שעתיים GTA3), והלוח בדיוק אותו דבר (אני משתמש בכרטיס מסך ש OB, ככה שזה לא ממש נורא, נכון???)... הא, ובוולטאז' לא נגעתי... ועוד דבר, שכחתי לציין שהטמפרטורות הללו נמדדו ביום החם(לפי מד הטמפ' במכונית, היה 40 מעלות בחוץ...) שהיה לפני כשבוע, ברגעים אלו, למשל, הטמפרטורות הן 32 ו 33, ובמאמץ זה אמור להיות בסביבות 36 (ככה זה היה לפני שבועיים) אז מה אתם ממליצים עכשיו? הטמפ' בסדר? להמשיך להמהיר עוד? תודה...
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מנסה כבר כחודש להשיג בלוק מים לקירור המעבד... אך כל חנות מחשבים שאני פונה אליה לא יכולה ליבא אחד כזה אני צריך עזרה בנושא יש לי את כל הצינורות אך חסרים לי החיבורים לבלוק וגם את הבלוק עצמו אך יש לי מערכת רדיאטור של קירור טרמי לנוזלים של טנקים.. משהו פצצה שמסוגל להוריד טמפרטורת נוזלים ל40- מעלות ... אני מתכונן להרכיב מערכת מאוד מקצועית אך חסר לי הבלוק אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג בלוק קירור מים בארץ ומה מחירו אז שיחזיר לי הודעה... או שהוא מוכן להיפטר מאחד כזה תמורת סכום נורמלי.. תודה רבה.. כמו כן אני מאוד חדש בנושא מודינג ואובר קלוק אם מישהו פנוי בחופש פסח או גר קרוב לחדרה ומעוניין לתת לי יד בפרוייקט אני אשמח מאוד...
-
- 9 תגובות
- 803 צפיות
-