אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לבצע אוברקלוק אבל במידה שלא תהרוס לי את הכרטיס... או לפחות שלא תהרוס את הכרטיס באמצעי הקירור בסטוק שלו. הכרטיס שלי הוא MSI 9550 256MB ואני אשמח אם תיתנו לי הצעות איך לעשות כזה דבר... שמעתי שיש תוכנה שנקראת ATI TOOLS אז תגידו לי אם היא טובה למה שאני מחפש ותביאו לי קישור להורדה... תודה
-
- 33 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מעבד AXP2000 והחלפתי את המאוורר שבא עם המעבד ל - VANTEC AeroFlow והטמפ' שהיו לפני שהחלפתי בערך 57 - 55 ירדו לסביבות ה 50 - 53 במאמץ וקצת פחות משהו כמו 49 בערך במנוחה קראתי ביקורות של אנשים באתר פנדה ואנשים שכתבו שם שלחלקם יש מעבד בדיוק כמו שלי המאוורר הוריד להם את הטמפ' בצורה משמעותית לעומת אצלי . גם הם כתבו שהמאוורר שקט אבל אני עם מאוורר בדלת המארז Vantec ThermoFlow 80MM Smart ואחד מאחורה אותו דבר לא שומע אף אחד מהם חוץ מהרעש של המעבד הרעש די חזק ומעצבן ובביקורות ( כמו למשל ב PC-SPOT ) כתוב שהוא שקט מאוד איך זה יכול להיות ? ניקיתי אבק היום וזה עדיין ככה . גם רציתי לשאול אם אני יחליף את המשחה הטרמית ל - ARCTIC SILVER 3 אני יקבל ירידה משמעותית בטמפ' ? או שיש לכם …
-
- 8 תגובות
- 592 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם אני עושה קירור למעבד זה אומר שלא יהיה לי רעש בכלל מהמחשב יש לי ספק שקט ביותר ומאורר אחד פועל הקירור במים שקט לגמרי? תציעו לי משהו לא הכי יקר וטוב !
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
KINGSTON DDR400 תודה עריכה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_1148&products_id=3200 האם זה מוצר טוב, והאם יתאים לי?
-
- 2 תגובות
- 401 צפיות
-
-
רוצה הצעה לקניית כרטיס מסך.. התקציב הוא בן 1000-1500 של נוידייה תודה
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי מעבד Q6600 GO לוח אם gigabyte p35 ds3l sunbeam tuniq 120 gigabyte gts 8800 512 g92 מארז sagita raidmax 120*2 עשיתי המהרה למהירות 3.2 356*9 תגידו לי אם הטמפ' של המעבד תקינות(עם הsunbeam על 60 אחוז) ובקשר לכרטיס גרפיקה נדמה לי שזה גבוה מדי לכרטיס של NVIDIA לא? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 859 צפיות
-
-
או קי אני רוצה לקמבן אחת...ולא לקנות... אז יש לי גי פורס 4....אובר קלוק...החום מגבילך אותי... אז יש בלוק קירור שיקרר גם תזכרונות? וכמה עולה משאבה נורמלית? ואיפשר להשיג רדיאטוב בחינם?
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
1. איך הבלוק הזה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=4296 2. כמה בערך תעלה לי משאבה ומאיפה אני יכול להשיג? 3. מאיפה אני יכול להשיג רדיאטור?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני בזמן האחרון התחלתי לעשות OC למחשב והייתי רוצה לקרר את המעבד כדי להגיע למהירות גבוה יותר בלי סיכון אני התחלתי לקרוא בפורומים על הקירור הזה קיבלתי המלצות על חלקים וזה הסל שלי : [table][tr][td]-rad-109[/t]Black Ice GTX Xtreme 360 Radiator - Black Select G 1/4" Fittings (Qty. 2): 3/8" ID Koolance Compression Fittings3/8" ID Koolance Compression Fittings The Koolance 3/8" (10mm) ID G1/4 Threaded Nozzles Pair is one pair of rotational 3/8" (10mm) ID G1/4 threaded nozzles for Koolance components with replaceable nozzles. Nickel-plated brass with compression fitting and gasket. ($11.99) Select Optional Radiator Accessories: No Thanks!Select Optional Radiator Accessori…
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
חברה אני רוצה לבנות לדיאטור למערכת קירור המים שלי האם זה אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
Motherboard Model: GIGABYTE P67A-UD3-B3 ארבע זכורונת זהים של : Kingston 667 סך הכל 8 גיגה לא נראה לי שחשוב הדגם אבל זה הייפר בלו X משהו כזה אם יש עוד משהו חשוב בבקשה תגידו כי אין לי מושג איך מתחילים בכלל אני עם מאורר של חמישים שקל נראה לי זה חשוב להגיד חחחח אני לא רוצה לבצע אובר קלוק רציני רק משהו שיביא אותי ל 4 גיגההרץ
-
- 4 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום, שמי אייל, והמפרט שברשותי הוא: לוח אם: Intel Isleton D946GZIS זיכרון: Transcend 1G DDR2 667Mhz x2 מעבד: Intel C2D E6300 1.8GHZ - קירור סטוק של אינטל כרטיס מסך: nVIDIA GeForce 8800 GTS. קניתי אותו עם OC גבוה מאוד.. (EVGA ACS3 Editon) דיסק קשיח: Maxtor 6V200E0 (200 GB, 7200 RPM, SATA-II) מארז: NZXT Apollo + מאוורר קידמי 120mm ספק: FSP 400W 24pin SATA 12cm PN כמו שאתם יודעים, המעבד שלי מגיע עם תדר נמוך מאוד, ואני מעוניין להעלות אותו. הבעיה המרכזית היא שאין לי קירור למעבד, לוח אם שתומך ב-OC, וידע איך לעשות OC. אני מצפה להגיע לכ-3GHz. אני רוצה להקדיש לנושא הזה עד 700 ש"ח (כמובן שעדיף פחות). בבקשה, עזרו לי למצוא לוח אם טוב שתומך במהירות ה-FSB של המעבד שלי (1066MHz), שיצליח…
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבצע OC (לא אני הכוונה לטכנאי). המעבד שלי הוא Q6600 . אני רוצה להגיע עם OC ל3GHZ. איזה קירור אני אצרך לזה? יש לי זיכוי באייבורי של 220 ש''ח אז בבקשה תמליצו לי על קירור עד 300ש''ח(כולל הזיכוי). אם צריך עוד נתונים על המפרט שלי תגידו . תודה וסליחה על הבורות,אני ממש לא מבין ב OC וקירור.
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
הסתכלתי המדריך שיש באתר אבל הוא מסובך בקיצור המפרט הוא P4 3.0 64BIT 775 Gigabyte GA-8I915P Duo Intel Pentium 4 630, 3015 MHz 512 Kingston DDR2 553 התוכנה בה אני משתמש היא Easy Tune 5 של גיגהבית עכשיו לא כל כך הבנתי מה לעשות ואך לעלות אני משתמש בתוכנה Everest Ultimate Edition ומסתכל בSensor כדי לראות טמפטורה אז אם הבנתי נכון אני מעלה את הFSB עושה GO מחכה כמה שניות ובודק טמפרטורה ומעלה עד מתי שהטמפרטורה מגיע גג ל60? עכשיו ובאיזה תוכנה לבדוק אם הכל יצא טוב? שמעתי על איזה תוכנה אבל אם אפשר הסבר עליה ולינק לתוכנה שתבדוק שהכל טוב וכמה זמן להריץ אותה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
Intel P4 2.8E 800fsb 2X512MB Twinmos cl 2.5 Dual GA-8IPE1000-G motherboard Geforce 6200@6600 425/720 W.D 40GB אלה הנתונים. הבנתי שלכל מעבד, עדיף תזמון זיכרון שונה בהתאם לאוברקלוק המתוכנן. אני מתכנן לבצע אוברקלוק ל3.3 גג, כי אני עם סטוק והטמפרטורות עוד סבירות. השאלה שלי, אם אני צריך תזמונים מיוחדים לזכרונות (יש לי סינקים של TT, אז אפשרי למתוח גם אותם קצת)... ע"מ שהכל יעבוד בדיואל ובהתאמה לבאס המעבד והלוח והזכרונות... תודה על עזרתכם, דן
-
- 3 תגובות
- 437 צפיות
-
-
שלום... יש לי לוח אם 8KDA3J S-754 sata, gbl ומעבד Athlon 64 3000+ (S-754 וזיכרון 2*512MB A-DATA כרטיס מסך nvidia gforce 5 5200fx ספק 300 w איכותי רציתי לדעת איזה אוברקלוקינג אפשר לעשות למחשב!! ואיזה קירור זה דורש.... תודה רבה רבה!! ???????????????????????????????????????? ובבקשה תענו לי !!!!!
-
- 3 תגובות
- 443 צפיות
-
-
החלטתי סוף סוף לבצע לו אוברקלוק. HD2900PRO gecube אז יש לי כמה שאלות. מה אני צריך לבדוק לפני הכל. מה עושים שלב שלב ואיך אני יודע שאני מתקדם כמו שצריך ולא הורס שום דבר. לאן אני אמור להגיע עם הקלוקים. בדקתי טמפ' עם אוורסט. לוח אם - 37 מעבד 1 - 36 מעבד 2 - 41 Aux - 57 האם הטמפ' בסדר? תודה חבר'ה.
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שמעו יש לי מחשב AMD לפני כחודש (אצמע החופש הגדול) המחשב התחיל להתחמם בצורה מוזרה ! הגיע לטמפ' של 50 מעלות פעם או פעמיים אבל לרוב היה בין הטמפ' הבאות 39-46 המאורר של thermalright לא ידוע לי הסוג ! עכשיו אני מאוד ישמח לדעת מה הטמפ' שצריכה להיות לעבד הזה AMD +3000. וגם העם כדי לי לעבור למערכת קירור עקב העברה למעבד אינטל ליבה כפולה או מרובעת ! האם כדי לי לעבור ?! ואשמח אם אקבל המצלות !
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
בעוד שעה אני נוסע לזיגזג לקנות את המפרט שמצורף. רציתי לדעת אם הזיכרונות האלה יהיו טובים בשביל OC למעבד? את ה-OC אני אבצע רק בעוד חצי שנה בערך, חבל לי על ההתחלה (ואני אוסיף אז את ה-big typhon), והוא לא יהיה OC מתון, סך הכל להעלות ל-3-3.2. הזיכרונות האלה יעשו את העבודה? אם לא אז תמליצו בבקשה על זוג זיכרונות אחרים מזיגזג, עד 800 ש"ח (רק מזיגזג, לא קונה מחנות אחרת). עריכה לא משמעותית: נוסע בסוף מחר, כי לזיגזג אין את הכרטיס מסך במלאי ויהיה רק מחר :-\. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
לנעול הסתדרתי החלפתי לוח.
-
- 1 תגובה
- 394 צפיות
-
-
יש לי 9600 128 (אפשר להסתכל על המפרט)......המחשב מריץ לי את רוב המשחקים בלי יותר מידי בעיות ודי סבבה מבחינת FPS (ברוב המחשקים) אבל אני רוצה יותר.......אבל אני רוצה להשיג יותר FPS ......בצורה משמעותית...... OC יתן לי משהו ?...משמעותי או שלא כל כך שווה להתעסק עם זה?...... הכי הרבה שהגעתי זה 220 לזיכרון ו 350 (בערך )לליבה(ATITOOLS)......זה כלום ...יותר מיזה מתחילים הארטיפקטים...יש איזו שהיא דרך להגיע יותר מיזה?? תודה לכל מי שיעזור....
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.8 מגה הרץ של אינטל סוקט478 ולוח אם MSI PT8 Neo-SR (MS-6799) ספק כוח 350 ג'נרי וזכרון 512 גם ג'נרי טמפרטורות: מעבד בסיביבות41-42 ולוח אם בסביבות 35 השאלה שלי היא האם כדאי לי לעשות oc קטן ויציב משו כמו להגיע ל3 מגה הרץ אולי קצת יותר , אבל אני רוצה לדעת שאין הרבה סיכון אפילו בoc קטן . מה איתכם הייתם עושים במקומי?
-
- 0 תגובות
- 406 צפיות
-
-
יש לי fx 5900xt של אלבטרון ודרך אגב מי שרוצה כזה גם הוא זמין במלאי בחנות בשם נעה מחשבים אני רוצה לדעת כמה אני יכול להגיע איתו באובר קלוקינג תודה לכול מי שיענה לי מקווה שעזרתי לכול אלה שמחפשים את הכרטיס הזה ;D http://www.noacomp.co.il/
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
זה המפרט שלי. כמה GHZ המעבד יכול להגיע.?? ועם שווה לעשוות?? ורציתי לדעת באיזה דברים OC יכול לפגוע ( אני קונה קירור למעבד חזק!!) עד 300 שקל קירור תמליצו!!! מפרט : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1601 :-[
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום אני די חדש בעינין OC אני רואה וקורא הרבה על OC מאוד רוצה ללמוד מה וזה ואיך זה וכל מה שקשור בזה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-